Navakka tuuli puhaltaa viikonloppuna, ilmat kylmenevät – Pekka Pouta: ”Siinä vähän oksaakin lentelee” MTV 20:46 20.04

Lämpötilat laskevat ja navakka tuuli pyyhältää maahan viikonloppuna. Ensi yönä Etelä- ja Keski-Suomeen saapuu rankkoja sateita.


Nyt meni rikki 20 astetta – ja Lapissa pakkasta! Pekka Pouta: "On se hirmuisen lämmintä" MTV 16:47 20.04

Ahvenanmaalla on tänään rikottu 20 asteen lämpötila. Pohjoisessa on ollut pakkasta.


Matalapaine ylittää Suomen ja aiheuttaa sateita iltalehti 04:44 20.04

Forecan sääennusteen mukaan erityisesti pohjoisessa Suomessa saadaan tänään sateita. Sateet tulevat alas joko lumena tai vetenä. Syynä on Suomen yli itään liikkuva matalapainealue. Sen sijaan etelässä ja lännessä saadaan pääosin poutaa, mutta ainakin pilvien välistä pilkottaa aurinko.


Nyt saa nauraa! ”Miksi Pekka Pouta pidätettiin?” MTV:n uutisankkureilla petti täysin pokka Kevätpörriäistä lukiessa MTV 17:45 19.04

MTV:n tunnetut uutiskasvot Kirsi Alm-Siira ja Peter Nyman haastoivat toisensa lukemalla vitsejä legendaarisesta Kevätpörriäisestä. Lehden myynti on alkanut tänään.


Lähipäiviksi luvassa aurinkoista säätä - perjantaina lämpötila kohoaa selvästi yli 15 asteen iltasanomat 07:24 18.04

Keskiviikkona sää on poutaista ja sumupilveä esiintyy etenkin maan etelä- ja keskiosassa yleisesti.


Etelään poutaa, pohjoiseen paistetta - katso tästä päivän sää iltalehti 05:00 18.04

Forecan sääennusteen mukaan etelässä on pilvistä ja pohjoisessa loistaa aurinko Päivän aikana lämpötilat kipuavat lähes koko maassa kymmenen asteen tuntumaan. Ilmatieteen laitoksen mukaan Etelä-Pohjanmaalla on tänään voimassaoleva tulvavaroitus.


Pekka Pouta joutui imitaation kohteeksi: "Todella jäätävä esitys, mutta niin on ollut tämä kevätkin" mtv 16:05 16.04

Lauantai-illan Kingi-lähetyksessä nähtiin toinen toistaan huikeampia musiikkiesityksiä, mutta mitä ihmettä Pekka Pouta teki ohjelmassa? 


Tänään sataa vettä maan etelä- ja kaakkoisosissa – katupölytilanne helpottaa radikaalisti MTV 07:38 16.04

Maan etelä- ja kaakkoisosissa sataa vettä pitkin päivää, kertoo Ilmatieteen laitos. Runsaimmat sateet tulevat Uudellamaalla, Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa ja Etelä-Savossa. Maan länsi- ja pohjoisosissa on puolestaan poutaista, ja sateet jäävät vähäisemmiksi.


Viikko käynnistyy sateisissa merkeissä - meteorologi: pölyiset kaupungit janoavat vettä iltalehti 04:59 16.04

Maanantaina vettä sataa erityisesti Etelä- ja Kaakkois-Suomessa, kertoo Ilmatieteen laitos. Kevät edistyy maanantaina vesisateilla monin paikoin Etelä- ja Kaakkois-Suomessa. Ilmatieteen laitoksen mukaan sateisinta on Lappeenrannassa ja Savonlinnassa. - Etelä- ja Kaakkois-Suomessa sataa vettä. Pohjois-Suomessa on sen sijaan aurinkoinen ja poutainen kevätpäivä. Maanantaina korkeimmat lämpötilat ovat Pohjanmaalla ja läntisessä Lapissa, noin 10 astetta lämmintä, Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Jouko Korhonen kertoo Iltalehdelle.


Katupölyä voi vähentää omilla valinnoillaan MTV 16:38 15.04

Katupölyä on tänä keväänä eteläisen Suomen kaupungeissa enemmän kuin parina viime vuotena. Pölyn määrään on vaikuttanut parin viime viikon poutainen sää.


Terminen kevät alkoi rytinällä ja jatkuu lämpimänä - ”Tuleva viikko on sellainen, että kannattaa nauttia” iltalehti 10:37 15.04

Kevään eilen tehtyä lämpöennätystä hätyytellään vielä tänään. Alkava viikko on sekin poutainen. Sunnuntaina hätyytellään eilen rikottua kevään lämpöennätystä. Lämpömittari kohosi lauantaina Salossa 16,9 plusasteeseen, mikä merkkasi alkaneen kevään ennätyslukemaa. Aurinkoinen lauantai nosti lämmön kuudentoista asteen tuntumaan yhteensä seitsemällä mittausasemalla. Meteorologi Ari Mustala Ilmatieteen laitokselta arvioi, että myös sunnuntaina saadaan nauttia lämpimästä kevätpäivästä suuressa osassa maata. Paikoin taivaalle tosin kertyy myös pilvenhattaraa, joka hieman hidastaa lämpötilan kohoamista.


Nyt on vuodenaikaan nähden lämmintä - auringonpaiste jatkuu koko maassa iltalehti 06:10 14.04

Sää jatkuu suurelta osin aurinkoisena koko maassa. Ilmatieteen laitoksen mukaan tänään on vuodenaikaan nähden lämmintä. Koko maassa on selkeää tai verrattain selkeää ja poutaa. Päivällä ylimmät lämpötilat vaihtelevat kymmenestä parhaimmillaan jopa 16 asteeseen.


Kyllä nyt kelpaa! Sää jatkuu aurinkoisena ja poutaisena iltalehti 05:57 13.04

Sää on edelleen valtaosassa maata aurinkoinen. Ilmatieteen laitoksen mukaan koko maassa on tänään verrattain selkeää ja poutaa. Ainoastaan illalla ja yöllä Lapissa sää on pilvisempää. Päivän ylimmät lämpötilat vaihtelevat 8:n ja 13:n asteen välillä. Maan pohjoisosassa lämpötilat ovat pari astetta viileämpiä.


Aurinkoinen sää jatkuu viikonloppuna - lauantaina hätyytellään jo 15 asteen rajaa iltasanomat 07:23 12.04

Torstaina sää on poutaista ja suuressa osassa maata selkeää.


Aurinko paistaa ja sää on poutainen koko Suomessa iltalehti 05:58 12.04

Keväinen sää hellii tänään koko Suomea. Suuressa osassa maata on tänään aurinkoista, kertoo Ilmatieteen laitos. Etelä- ja Keski-Suomessa on poutaa ja verrattain selkeää. Päivän ylimmät nousevat 6-13 asteeseen, mutta yöllä alin lämpötila saattaa laskea vielä jopa -10 asteeseen.


Aurinkoinen sää jatkuu – perjantaina mitataan yli 10 asteen lämpötiloja iltasanomat 07:20 11.04

Keskiviikkona aurinkoinen ja poutainen korkeapainesää jatkuu.


Aurinkoa ja poutaa luvassa - katso tästä päivän sääennuste iltalehti 04:57 10.04

Forecan sääennuste lupaa keväistä keliä koko maahan. Paikoin esiintyy pilviä mutta päivän edetessä sekin rakoilee ja aurinko pääsee paistamaan. Lämpötilatkin pysyttelevät koko maassa selvästi plussan puolella. Ilmatieteen laitoksen varoituskartan mukaan Uudellamaalla ja Kymenlaaksossa varhain aamulla autoilevien kannattaa varautua liukkaaseen keliin. Muuten ajokeli on koko maassa hyvä.


Kevät syöksyy vauhdilla Suomeen! Pekka Pouta: 15 asteen raja ylittyy jo tänään – Virossa paistatellaan yli 20 asteen lämmössä MTV 09:56 09.04

Tänään etelärannikolla on aurinkoinen ja lämmin päivä.


Viikko alkaa sateisena - ajokeli isossa osassa maata huono iltalehti 05:58 09.04

Vesi- ja lumisadealue vyöryy tulevan vuorokauden aikana Suomen yli itään. Ilmatieteen laitoksen mukaan Etelä-Suomessa maanantai on aluksi enimmäkseen poutainen ja sää on pilvinen tai puolipilvinen. Päivällä pohjoisesta alkaen on luvassa vesi- tai räntäsadetta. Illalla myös etelässä voi sataa lunta.


Poutasää piristää päivää - uusi sadealue vyöryy maahan illalla iltalehti 05:43 08.04

Sunnuntaina on luvassa laajalti poutaa, mutta illasta alkaen sadealue levittäytyy maahan. Etelä- ja Keski-Suomessa pilvisyys on päivän aikana vaihtelevaa, mutta illasta alkaen pilvisyys lisääntyy, kertoo Ilmatieteen laitos verkkosivuillaan. Päivän aikana vettä sataa heikosti paikoin, mutta illalla lännestä alkaen yhtenäisempi vesisadealue vyöryy maahan. Tuolloin vesi saattaa muuttua myös lumeksi.


- IL näyttää finaalitrilleri käynnissä fitness-laji kilpailijat loistivat Juha Koiviston outo KuPS kukisti mahtavan Lasu videohaastattelussa ? laulun tahdissa pikkupojalle Kanadassa - puhuttiin ”Se toiset vielä keskittyvät Valtatie 3 ydinkokeet ydinkokeet - Bluffia, – Vaasan

Uutiset