Kommentti: Haaviston on pakko pelata kovaa iltasanomat 10:51 19.06

Vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto joutuu luopumaan herrasmiehen otteista, jos haluaa menestyä nyt, kirjoittaa Ilta-Sanomien erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Presidenttiehdokas Haavisto: rasistileima tulee liian helposti iltasanomat 10:27 19.06

Presidenttiehdokas Pekka Haavisto (vihr) toivoo, että maahanmuutosta ja turvapaikkakriisistä voisi puhua Suomessa ilman, että leimataan rasistiksi.


Li Andersson hermostui Niinistön ja Haaviston maahanmuuttokeskusteluun - "olen lopen kyllästynyt" iltalehti 22:36 18.06

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson kritisoi tasavallan presidentti Sauli Niinistöä ja vihreiden presidenttiehdokasta Pekka Haavistoa tulikivenkatkuisessa Facebook-päivityksessään. - Niin tasavallan presidentillä Sauli Niinistöllä kuin asemaan pyrkivällä Pekka Haavistollakin vaikuttaa olevan vaikeaa valita sanansa oikein puhuessaan maan harjoittamasta turvapaikkapolitiikasta, Andersson aloittaa. Anderssonin mukaan viime vuoden valtiopäivien avajaispuheessaan Sauli Niinistö valitsi sanansa niin, että yleisö tulkitsi hänen kritisoivan 50-luvulta asti voimassa ollutta YK:n pakolaissopimusta.


Haavisto haastoi Niinistöä - pitää vaarana "sisäänpäin kääntynyttä Suomea" iltalehti 13:30 18.06

Olen huolissani siitä, että meillä ei ole kovin paljon aloitteita, Haavisto sanoi. Vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto pitää vaarana Suomen kääntymistä sisäänpäin. - Nähdään vaikka ongelmana kaksoiskansalaisuus, ja jätetään se hoitamatta, missä Suomi on hyvä: YK-politiikka ja kansainvälinen politiikka. Olen huolissani, että meillä ei ole kovin paljon aloitteita, Haavisto sanoi puheensa jälkeen pitämässään tiedotustilaisuudessa.


Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto ja presidenttiehdokas Haavisto puhuivat puoluekokouksessa sunnuntaina hs 12:21 18.06


Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto ja presidenttiehdokas Haavisto puhuivat puoluekokouksessa – HSTV:n suora lähetys käynnissä hs 12:19 18.06


Haavisto antoi tunnustuksen Antonio-puolisolleen: "En ehkä 20 vuotta sitten Bogotassa ihan tarkkaan kertonut" iltalehti 12:19 18.06

Presidenttiehdokas Haaviston puoliso ei aluksi edes tiennyt Haaviston olevan poliitikko. Vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto kiitti vihreiden puoluekokouksessa pitämänsä puheen päätteeksi puolisoaan Antonio Floresta. - En ehkä 20 vuotta sitten Bogotassa tavatessamme ihan tarkkaan kertonut, millainen homma tämä politiikassa toimiminen on. Tiedän, että sinäkin olet välillä joutunut aika koville. Kiitos siitä, että olet kestänyt mukana - kaikki nämä 20 vuotta, Haavisto sanoi.


Haavisto antoi tunnustuksen Antonio-puolisolleen: ”En ehkä 20 vuotta sitten Bogotassa ihan tarkkaan kertonut” iltalehti 12:19 18.06

Presidenttiehdokas Haaviston puoliso ei aluksi edes tiennyt Haaviston olevan poliitikko. - Tiedän, että sinäkin olet välillä joutunut aika koville, Haavisto sanoi. Vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto kiitti vihreiden puoluekokouksessa pitämänsä puheen päätteeksi puolisoaan Antonio Floresta.


Katso ISTV:n suoraa lähetystä vihreiden puoluekokouksesta! iltasanomat 12:17 18.06

Vihreät valitsi lauantaina Touko Aallon uudeksi puheenjohtajaksi puoluekokouksessaan Tampereella. Sunnuntaina kuullaan Aallon linjapuhe, sekä presidenttiehdokas Pekka Haaviston puhe.


Haavisto: Uuden vaihtoehdon tietä hallituksessa helpotettiin – ”Menettelytapa jolla tähän tultiin ei ollut läpinäkyvä” iltasanomat 12:14 18.06

Vihreiden presidenttiehdokas nukkuisi paremmin, jos oikeuskansleri toimisi virassaan.


Haavisto näpäytti presidenttiä vallankäytöstä: ?Näiden ei pitäisi olla aivan läpihuutoasioita? iltalehti 12:01 18.06

Vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto sanoi puheessaan Tampereella, että Suomen on tärkeää löytää keskitie. Vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto otti puheessaan Tampereella kantaa kotimaan politiikan viime viikkojen tapahtumiin. Haavisto ihmetteli tilannetta, jossa Suomella ei ole oikeuskansleria ja sitä, että ministerit jatkavat hallituksessa ilman puoluetta ja ohjelmaa. Haavisto aloitti aiheesta puhumisen sanomalla, että presidentti on Suomessa keskeinen toimija ulko- ja turvallisuuspolitiikassa. Presidentillä on nimitysvallan lisäksi mielipidevaltaa, hän sanoi. - Viimeisiltä viikoilta tästä on esimerkkejä: meillä ei ole tällä hetkellä ylintä laillisuusvalvojaa, oikeuskansleria, ja perussuomalaisten puolueen hajottua vanhat ministerit jatkavat hallituksessa toistaiseksi ilman puoluetta ja puolueohjelmaa, ja ilman uutta hallitusneuvottelukierrosta. Näiden ei pitäisi olla aivan läpihuutoasioita, Haavisto sanoi. "Vihapuhe pienentää Suomea"


Vihreiden presidenttiehdokas Haavisto: "Vihapuhe pienentää Suomea ja haavoittaa sitä" iltalehti 11:35 18.06

Vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto sanoi puheessaan Tampereella, että Suomen on tärkeää löytää keskitie. Vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto puheessaan, että Suomen suurin tarina on rauha. Haavisto puhui puoluekokousväelle sunnuntaina. Haavisto sanoi puheessaan, että Suomen itsenäisyyden juhlavuonna kunnioitetaan veteraaneja ja kerrataan dramaattisia tapahtumia, joita itsenäisyyden aikana on tapahtunut.


Pekka Haavisto puolisolleen Antoniolle: En kertonut kaikkea Bogotassa iltasanomat 11:24 18.06

Vihreiden presidenttiehdokas kiitti puolisoaan Antonio Floresia puheensa lopuksi vihreiden puoluekokouksessa.


Pekka Haavisto avasi presidenttipelin: Arvosteli Sauli Niinistön vallankäyttöä iltasanomat 11:04 18.06

Vihreiden presidenttiehdokas ihmettelee oikeuskanslerin puuttumista ja sitä, että Niinistö ei käyttänyt mielipidevaltaansa hallituskriisin aikana.


Suorana HSTV:ssä: Vihreiden puoluekokous jatkuu – presidenttiehdokas Pekka Haaviston puhe suorana juuri nyt hs 10:51 18.06


Suorana HSTV:ssä: Vihreiden puoluekokous jatkuu – presidenttiehdokas Pekka Haavisto puhuu noin kello 10.45 hs 10:07 18.06


Suorana HSTV:ssä: Vihreiden puoluekokous jatkuu – presidenttiehdokas Pekka Haavisto puhuu kello 10.20 hs 09:59 18.06


Katso ISTV:n suoraa lähetystä vihreiden puoluekokouksesta: presidenttiehdokas Pekka Haavisto pitää puheensa iltasanomat 09:49 18.06

Vihreät valitsi lauantaina Touko Aallon uudeksi puheenjohtajaksi puoluekokouksessaan Tampereella. Sunnuntaina kuullaan Aallon linjapuhe, sekä presidenttiehdokas Pekka Haaviston puhe.


Touko Aalto linjaa vihreiden suuntaa tänään - puolue valitsee myös varapuheenjohtajat iltalehti 01:03 18.06

Linjapuheen on määrä alkaa kello 12. Vihreiden eilen valittu puheenjohtaja Touko Aalto kertoo tänään linjapuheessaan puolueen suunnasta ja tavoitteista. Jyväskyläläinen kansanedustaja Aalto, 33, valittiin lauantaina vihreiden puheenjohtajaksi neuvoa-antavan jäsenäänestyksen perusteella. Eilen puheenjohtajavaalin ratkaisu venyi iltaan inhimillisen erehdyksen takia, kun noin 400 äänen laatikko jäi Helsinkiin ja se oli haettava iltapäivällä kokouspaikalle Tampereelle. Varapuheenjohtajien valinta ja muut henkilövalinnat jäivät siksi sunnuntaille. Tänään ohjelmaan kuuluvat myös presidenttiehdokas Pekka Haaviston puhe ja aloitepäätösten hyväksyminen.


Uutiset