Sarah Palin huijattiin mukaan Borat-näyttelijän uuteen sarjaan – tylyttää miestä armotta mtv 11:47 12.07

Yhdysvaltojen entinen varapresidenttiehdokas Sarah Palin joutui rankan pilailun kohteeksi Sacha Baron Cohenin uudessa sarjassa. Nyt poliitikko lataa takaisin kovin sanoin.


Sarah Palin huijattiin mukaan Borat-näyttelijän uuteen sarjaan: "Veteraaniemme pilkkaaminen oli perverssiä" mtv 11:47 12.07

Yhdysvaltojen entinen varapresidenttiehdokas Sarah Palin joutui rankan pilailun kohteeksi Sacha Baron Cohenin uudessa sarjassa. Nyt poliitikko lataa takaisin kovin sanoin.


Washington Post: Republikaanien entinen presidenttiehdokas Mitt Romney voitti Utahin esivaalit iltasanomat 09:35 27.06

Romney kritisoi Trumpia vaalikampanjan aikana, mutta on sittemmin kehunut tätä varovaisesti.


Ranskan presidenttiehdokas Marine Le Penille lähes 300 000 euron sakot EU:lta iltasanomat 12:20 19.06

EU-parlamentin mukaan Le Pen on käyttänyt väärin avustajan palkkaamiseen käytettyjä varoja.


Senaattori lataa kovin sanoin sotaharjoitusten lopettamisesta Etelä-Korean kanssa: "Trumpin hallinto toistaa Pohjois-Korean propagandaa" MTV 06:05 15.06

Yhdysvaltain republikaanisenaattori ja entinen presidenttiehdokas John McCain on arvostellut presidentti Donald Trumpia päätöksestä lopettaa yhteisten sotaharjoitusten pitäminen Etelä-Korean kanssa.


Senaattori McCain: Trumpin päätös lopettaa sotaharjoitukset Etelä-Korean kanssa on virhe iltasanomat 01:48 15.06

Yhdysvaltain republikaanisenaattori ja entinen presidenttiehdokas John McCain arvosteli torstaina presidentti Donald Trumpia päätöksestä lopettaa yhteisten sotaharjoitusten pitäminen Etelä-Korean kanssa.


Raimo Ilaskivi, 90, seuraa yhä aktiivisesti politiikkaa: ”Keskustan ja kokoomuksen poliittinen lehmänkauppa ei ollut tasapuolinen” iltalehti 13:54 26.05

90-vuotissyntymäpäiväänsä viettävä ylipormestari Raimo Ilaskivi paljastaa Iltalehdelle pitkän ikänsä salaisuuden. Ilaskivi kertoo myös, mitä mieltä hän on sote- ja maakuntauudistuksesta. Valtiotieteiden tohtori, ylipormestari Raimo Ilaskivi täyttää tänään 90 vuotta. Kokoomuksen entinen kansanedustaja, presidenttiehdokas, europarlamentaarikko ja Helsingin pitkäaikainen kaupunginjohtaja vastaa urheilupiireistä tuttuun ”miltä nyt tuntuu” -kysymykseen rutiinilla.


Hillary Clinton pilaili Trumpin kustannuksella: vetäisi kesken puheen päähänsä venäläisen karvalakin iltalehti 15:14 21.05

Demokraattien presidenttiehdokas sanoo yhä pohtivansa vaaleja ja omia virheitään. Yhdysvaltain entinen ulkoministeri ja demokraattipuolueen presidenttiehdokas viime vaaleissa, Hillary Clinton, piti sunnuntaina promootiopuheen Yalen yliopistossa. Clinton kertoi opiskelijoille yhä ajattelevansa vuoden 2016 presidentinvaaleja ja tekemiään virheitä. Clinton hävisi vaalit republikaanipuolueen Donald Trumpille. - Ei, en ole päässyt siitä yli. Ajattelen yhä vuoden 2016 vaaleja ja kadun tekemiäni virheitä, Clinton sanoi.


Lääkäri väittää CNN:lle: Trump saneli itse terveydentilaansa koskevan lausunnon uusisuomi 11:50 02.05

Lääkäri Harold Bornstein väittää, että Yhdysvaltain presidentti, silloinen presidenttiehdokas Donald Trump saneli itse vuonna 2015 terveydentilaansa koskevan lausunnon. Asiasta kertoo uutiskanava CNN.


Eduskuntaan palaava Väyrynen luopuu keskustan jäsenyydestä ja aikoo vastustaa sote-uudistusta: ”Olen sekä hallitusta että oppositiota vastaan” iltalehti 17:29 25.04

Paavo Väyrysen mukaan keskusta on kuihtumassa pienpuolueeksi. Paavo Väyrynen kertoi suunnitelmistaan tiedotustilaisuudessa keskiviikkona. Keskustan europarlamentaarikko ja ex-presidenttiehdokas Paavo Väyrynen palaa eduskuntaan kesäkuussa ja luopuu samalla keskustan jäsenyydestä.


Eduskuntaan palaava Väyrynen luopuu keskustan jäsenyydestä ja aikoo vastustaa sote-uudistusta iltalehti 16:18 25.04

Paavo Väyrysen mukaan keskusta on kuihtumassa pienpuolueeksi. Keskustan europarlamentaarikko ja ex-presidenttiehdokas Paavo Väyrynen palaa eduskuntaan kesäkuussa ja luopuu samalla keskustan jäsenyydestä. - Viime viikonloppu jää Suomen poliittiseen historiaan merkittävänä käännekohtana. Ilmeisesti se sinetöi minulle niin rakkaan keskustan kuihtumisen pienpuolueeksi, Väyrynen kertoi tiedotustilaisuudessaan Helsingissä keskiviikkona.


Washington Post: Demokraattipuolue nosti kanteen Trump–Venäjä-vyyhdissä iltasanomat 22:33 20.04

Kanteen mukaan Trumpin joukot tekivät yhteistyötä Venäjän hallituksen kanssa vahingoittaakseen demokraattien presidenttiehdokasta Hillary Clintonia.


Paavo Väyrysen vaalirahoista tehty kantelu - taustalla kansalaispuolueen kaksikko iltalehti 17:05 17.04

Väyrysen ja perustamansa puolueen riita paisuu. Kansalaispuolueen puheenjohtaja Sami Kilpeläinen ja varapuheenjohtaja Piia Kattelus kertovat jättäneensä kantelun Paavo Väyrysen vaalirahailmoituksesta. Kantelu on jätetty Valtion talouden tarkastusvirastolle (VTV). Lisäksi Poliisille 23. maaliskuuta jätettyä tutkintailmoitusta epäillyistä presidenttiehdokas Paavo Väyrysen ja kampanjapäällikkö Seppo Hauta-ahon taloudellisista väärinkäytöksistä on täydennetty, Kattelus ja Kilpeläinen tiedottavat.


Kova isku republikaaneille: parlamentin ykköspoliitikko kyllästyi Trumpiin ja lopettaa iltalehti 16:22 11.04

Alahuoneen puhemies liittyi kasvavan republikaanijoukon jatkoksi. USA:n parlamentin alahuoneen puhemies Paul Ryan ei aio pyrkiä enää jatkokaudelle. Asian paljasti uutissivusto Axios ja asian on sen jälkeen vahvistanut ainakin The Atlantic. Ryan aikoo ilmoittaa asiasta omalle henkilöstölleen tänä aamuna, minkä jälkeen tieto julkistetaan. Ryan, 48, on mahdollisesti koko kongressin vaikutusvaltaisin republikaanipoliitikko. Hän oli vuonna 2012 Mitt Romneyn varapresidenttiehdokas.


Venäjän presidenttiehdokas: Nämä presidentinvaalit olivat ehkä maan viimeiset iltalehti 14:38 19.03

Presidentinvaaleissa kolmanneksi tulleen Vladimir Žirinovskin mukaan Venäjän presidentin valitsemiseksi perustetaan mahdollisesti jatkossa valtioneuvosto, ja kansanäänestys jää historiaan. Putin kannattajiensa edessä vaalivoiton jälkeen. Kolmanneksi presidentinvaaleissa sijoittunut Venäjän liberaalidemokraattisen puolueen perustaja ja johtaja Vladimir Žirinovski ilmaisi erikoisen mielipiteen vaaleista venäläismedialle. Hänen mukaansa sunnuntaina pidetyt presidentinvaalit saattavat jäädä maan viimeisiksi.


Dahlström nousi kaikkien hehkuttivat Suomea Mark Cavendish moottoritiellä Kehä olympiaedustaja Bo Venäjän yrittävän enää

Uutiset