Urallaan pohjamudissa rypevä julkkiskaunotar yritti halpaa konstia saadakseen rahaa ylelliseen elämäänsä – härskien kuvien taustalta paljastui yllätys iltasanomat 09:10 20.07

Katie Price jäi kiinni jälleen yhdestä halvasta keinosta saada rahaa.


Roskia, mädäntynyt sohva ja vaatekasoja – tosi-tv-tähden kartano kaameassa kunnossa mtv 19:01 12.07

Brittiläisen realitytähden Katie Pricen koti on kamalassa kunnossa.


Julkkiskaunottaren hävyttömät asuinolot paljastuvat tv:ssä – hulppea kartano uskomattoman törkyisessä kunnossa iltasanomat 13:12 11.07

Julkkiskaunotar Katie Pricen elämä on ajautunut sekasortoon, joka näkyy myös hänen kotonaan. Pricen kartano on suorastaan hävyttömässä kunnossa.


Glamourmallin, 40, avioliitto kariutui taas – syyttää ex-miehiään alamäkeen luisuneesta elämästään: ”Se on todella uuvuttavaa” iltasanomat 22:00 10.07

Katie Pricen lukuisat avioliitot ovat olleet epäonnea ja ikäviä sattumuksia täynnä. Viime vuosi on ollut tosi-tv-tähdelle erityisen vaikea.


Katie Pricen kuva lapsista syömässä jakaa mielipiteet: "Käyttävätkö he pelkkiä sormiaan?" mtv 13:20 17.06

Seurapiiritähti Katie Pricen uusi Instagram-julkaisu sai naisen fanit vastakkain.


28 kaupunkia, joissa on maailman suurimmat palkat - Helsinki ja Tukholma lähes tasoissa iltalehti 13:08 29.05

Deutsche Bank on julkaissut vuosittaisen raporttinsa hinnoista maailman merkittävissä kaupungeissa. Deutsche Bankin "Mapping the world's prices" -raportissa listataan tavaroiden ja palvelujen hintoja maailman suurimmissa ja vaikutusvaltaisimmissa kaupungeissa. Ylivoimaisena ykkösenä on Zürich, jossa työntekijöille jää keskimäärin käteen 5 764 dollaria vastaava summa.


Mitä tapahtui povipommi Katie Pricen kasvoille? Tuoreet lomakuvat hämmentävät iltalehti 18:31 27.05

Viiden lapsen äiti jätti pettäjämiehensä, ja lomailee jo uuden rakkaan kanssa Belgiassa. Povipommi Katie Price juhlisti syntymäpäiviään lemmenlomalla uuden rakkaansa, personal trainer Kris Boysonin, 29, kanssa. Price täyttää 40 vuotta. Brittiläinen glamourmalli oli pitkään yhdessä stripparimiehensä Kieran Haylerin kanssa, mutta kyllästyi lopulta aviomiehen jatkuvaan pettämiseen. Hayler on muuttanut nyt pois parin yhteisestä kodista, ja Price lomaili Mirrorin mukaan uuden rakkaan kanssa Belgiassa Bruggen kaupungissa. Pariskunta nähtiin muun muassa paikallisessa kahvilassa lomatunnelmissa.


Katie Price maratonilla näyttävässä asussa – joutui keskeyttämään juoksun stara 17:00 23.04

Glamourmalli Katie Pricen äiti on sairastunut keuhkofibroosiin. Sairaus johtaa kuolemaan


Viihdelehti Stara.fi stara 17:00 23.04

Glamourmalli Katie Pricen äiti on sairastunut keuhkofibroosiin. Sairaus johtaa kuolemaan


Kannabislobbaajat laskivat: Näin paljon Helsinki voisi tienata verotuloja, jos marijuana laillistettaisiin iltalehti 12:47 20.04

Mikäli marijuana laillistettaisiin Suomessa, Helsinki voisi parhaimmillaan saada siitä jopa 27 miljoonaa dollaria verotuloja. ABCD-toimisto selvitti vuoden 2018 Cannabis Price Index -tutkimuksessa, kuinka paljon Helsinki saisi verotuloja, mikäli marijuana laillistettaisiin Suomessa. Kannabislobbaajien tutkimuksessa selvitettiin ensin, mikä on marijuanan grammahinta Helsingissä. Sen jälkeen marijuanan verotusta verrattiin myydyimmän tupakkamerkin verotukseen, ja sovellettiin tupakan veroastetta suoraan marijuanan verotukseen. Lisäksi vertailua tehtiin vertaamalla verotusta keskimääräiseen verotukseen Yhdysvalloissa.


Vessatauko kävi kalliiksi - Katie Price ja lapset ryöstettiin iltalehti 22:49 02.04

Katie Price ja hänen kaksi lastaan kokivat kauhunhetkiä lomallaan. Katie Price lomamatka lastensa Juniorin ja Princessin kanssa ikävän käänteen, kun heidät ryöstettiin. Price lapsineen matkustivat autolla kohti Swazimaata, kun heidän piti pysähtyä vessakäyntiä varten.


"Tiesin ottelun riskit" – Povetkinin voiman kokenut kolossinyrkkeilijä toipunut julmasta tyrmäyksestä MTV 09:25 02.04

Raskaan sarjan englantilaisnyrkkeilijä David Price selvisi ilman isoja vammoja karusta tyrmäystappiostaan Aleksandr Povetkinia vastaan.


Karmealla tavalla tyrmätyn britti-iskijän voinnista uutta tietoa - ”Ymmärsin riskit” iltalehti 22:19 01.04

Aleksander Povetkin tyrmäsi viime yönä David Pricen hurjalla pommilla. Nyt Price on kertonut fiiliksistään matsin jälkeen. Video Povetkinin tyrmäysiskuista. Ammattinyrkkeilyn huippuottelut on katsottavissa Viaplaysta. Venäläinen jysäytti Pricen lattiaan niin karmealla voimalla, että Price jäi makoilemaan mattoon pitkäksi aikaa. Hän sai myös lisähappea lääkintähenkilökunnalta. Ilmeisesti tilanteesta selvittiin kuitenkin lopulta säikähdyksellä.


Kuvat ja video brutaalista tyrmäyksestä: Aleksander Povetkinin iskut tekivät tuhoa – vastustajan ura ohi? iltasanomat 10:52 01.04

Brittinyrkkeilijä David Price sai kolhuja raskaansarjan ottelussa Aleksander Povetkinia vastaan.


Tämä video on karua katseltavaa - Aleksandr Povetkin tyrmäsi britti-iskijän kylmästi kanveesiin iltalehti 09:08 01.04

Aleksandr Povetkin tyrmäsi David Pricen Cardiffin nyrkkeilyillassa. Video Povetkinin tyrmäysiskuista. Ammattinyrkkeilyn huippuottelut on katsottavissa Viaplaysta. Anthony Joshuan ja Joseph Parkerin raskaan sarjan maailmanmestaruusottelua edeltäneessä kamppailussa kohtasivat Venäjän Aleksandr Povetkin ja Iso-Britannian David Price.


Venäläismörssäri Povetkinilta puistattava tyrmäys – yli kaksimetrinen nyrkkeilyjätti kaatui kuin puu MTV 08:29 01.04

Venäläinen raskaan sarjan nyrkkeilytähti Aleksandr Povetkin tyrmäsi brittiläisen David Pricen Cardiffissa lauantaina.


Video: Supertähti Sidney Crosbylta vuoden upein maali? ”Tuo oli yksi viileimmistä jutuista, jonka tulen näkemään” iltalehti 11:06 22.03

Sidney Crosby iski uransa 406. osumansa Pittsburgh Penguinstin voitossa Montreal Canadiensista. Katso videolta Sidney Crosbyn maali Montrealia vastaan. NHL on katsottavissa Viaplaysta ja Viasatin kanavilta. Crosbyn maali oli ainutlaatuinen. Kanadalaissentteri sai kiekon ilmassa maalin eteen, napautti kiekkoa kerran saadakseen sen kontrolliinsa ja löi sen jälkeen sen uudelleen ilmasta yläkulmaan. Montrealin maalivahdilla Carey Pricella ei jäänyt juurikaan mahdollisuutta torjua kiekkoa.


Robin Williamsin viimeisistä hetkistä tihkuu uutta tietoa: ”Hän halusi vain juoda ja hän halusi juoda paljon” iltalehti 19:16 19.03

Edesmenneen Robin Williamsin viimeisistä hetkistä kerrotaan uudessa dokumenttisarjassa. Dokumenttisarja The Price of Fame (menestyksen hinta) kertoo, Hollywood-tähtien romahduksista. Yhdessä jaksossa käsitellään vuonna 2014 itsemurhan tehneen Robin Williamsin elämää ja erityisesti sen viime vaiheita.


Uutiset