Poliisit luulivat lumesta tehtyä autoa oikeaksi - sakot ”ikkunaan” iltalehti 20:28 19.01

Simon Laprise teki lumesta auton kadulle. Autosta tuli niin hyvä, että se sai sakot. Kanadalainen Simon Laprice innostui lumileikeistä. 33-vuotias mies teki Montrealin kadulle auton. Poliisit asettivat sen "ikkunaan" sakkolapun. - Halusin vain hullutella kauniina talvipäivänä, Laprice kertoo teoksestaan.


Tonya Hardingia on piinattu rotilla 24 vuoden takaisen skandaalin vuoksi - kertoo avoimesti oman elämänsä julmuuksista: ”Pääni lyötiin peilin läpi” iltalehti 21:14 12.01

Tonya Price (ent. Harding) oli urallaan menestyksekäs taitoluistelija, mutta hänet muistetaan ikuisesti vuoden 1994 olympialaisia edeltäneistä tapahtumista. New York Times julkaisi keskiviikkona pitkän artikkelin ex-taitoluistelija Tonya Pricesta, 47, josta tehty elämäkerrallinen komediaelokuva I, Tonya sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa joulukuussa. Price käyttää nykyään aviomiehensä Joseph Jens Pricen sukunimeä, mutta toivoo, että uutisjuttujen yhteydessä käytetään nimeä Harding.


Antti Niemen kilpailija treidattiin Jesse Puljujärven joukkuekaveriksi iltalehti 16:28 05.01

NHL-seurat Montreal Canadiens ja Edmonton Oilers tekivät pelaajakaupan. Montreal treidasi maalivahti Al Montoyan Edmontoniin ehdollista varausvuoroa vastaan. Ensi kesän viidennen kierroksen varaus vaihtuu neljännen kierroksen vuoroksi, jos Montoya pelaa yli seitsemän ottelua Oilersissa. Kauppa vahvistaa suomalaisvahti Antti Niemen asemaa Montrealissa ykkösvahti Carey Pricen takana. Niemi on toistaiseksi pukenut neljään Montrealin otteluun ja aloittanut kahdesti. Hänen torjuntaprosenttinsa niissä on 91,7.


NHL-kierroksen topit ja flopit: Aho ja Teräväinen tehtailivat pisteitä, Niederreiterille hattutemppu jatkoaika.com 06:48 05.01

Minnesota Wildin ja Carolina Hurricanesin suomalaiset tehtailivat pisteitä. Carey Price oli vedossa Montrealissa. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.


NHL-kierroksen topit ja flopit: Aho ja Teräväinen tehtailivat pisteitä, Niederreitterille hattutemppu jatkoaika.com 06:48 05.01

Minnesota Wildin ja Carolina Hurricanesin suomalaiset tehtailivat pisteitä. Carey Price oli vedossa Montrealissa. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.


Katie Price tuhmana tonttuna – julkaisi seksikkään kuvan stara 14:30 27.12

Povipommina, kirjailijana ja räikeänä mediapersoonana tunnettu Katie Price on sinkku.


Viihdelehti Stara.fi stara 14:30 27.12

Povipommina, kirjailijana ja räikeänä mediapersoonana tunnettu Katie Price on sinkku.


NHL-kierroksen topit ja flopit: Lundqvistille historiallinen voitto, Price pommitettiin vaihtoon jatkoaika.com 07:39 10.12

Henrik Lundqvist nousi toiseksi yhdessä seurassa torjuttujen voittojen määrässä. Carey Price puolestaan puolestaan oli vaikeuksissa. Nathan MacKinnonin johdolla iskettiin komeita maaleja. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.


Jesse Puljujärven hirmuinen kuti hämmensi NHL-ottelussa – ”Tuo oli niin likainen!” suomikiekko 02:45 10.12

Edmonton Oilersin suomalaislupaus Jesse Puljujärvi oli hyvin lähellä iskeä NHL-kauden viidennen osumansa yön ottelussa Montreal Canadiensia vastaan. Puljujärvi pääsi kasvokkain Canadiens-vahti Carey Pricea vastaan ja...


Montrealissa kaikki hyvin, ainakin hetken ajan jatkoaika.com 09:30 26.11

Montreal Canadiensin kauden alku on ollut katastrofaalinen. Lauantai-iltana nähtiin kuitenkin merkkejä paremmasta tulevasta. Maalivahti Carey Pricen paluuta ja merkitystä joukkueelle ei voi ylikorostaa.


NHL-kierroksen topit ja flopit: Kapteenit laivojensa komennossa, Pricelta vahva paluu jatkoaika.com 08:48 26.11

Aleksandr Ovetškin osui kolmesti. Carey Price palasi tolppien väliin torjuen nollapelin. Suomalaisista Erik Haulalle ja Mikko Rantaselle maalit. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.


Menestyvän yrityksen pomo nosti minimipalkkaa selvästi - jotkut pettyivät ja irtisanoutuivat iltalehti 09:17 14.11

Dan Price päätti nostaa Gravity Payments -yrityksensä minimipalkat 70 000 dollariin vuodessa. Kun Dan Price, Yhdysvaltain Seattlessa toimivan rahoituspalveluyritys Gravity Paymentsin perustaja ilmoitti, että hän nostaa yrityksensä minimipalkan 70 000 dollariin vuodessa, siihen suhtauduttiin valtavan innostuneesti. - Kaikki alkoivat kirkua ja hurrata, ja he menivät aivan sekaisin, Price kertoi Business Insiderille uutisen jälkeen.


Uutiset