Forssan Prisman lottovoitto käynnisti kaupungissa sinnikkäät huhut vuonna 2011 – seitsemän vuotta myöhemmin päävoitto jysähti taas kohdalle iltasanomat 21:44 20.08

Lauantain lottoarvonnassa löytyi yksi 7 oikein -tulos. Voittorivi pelattiin jo toista kertaa samassa Forssan Prismassa. Kaupassa jo vuonna 2011 työskennellyt nainen muistelee lottovoiton aiheuttamaa kuhinaa.


2,4 miljoonan potti: Loton voittorivi pelattiin jo toista kertaa samassa Prismassa! iltasanomat 23:04 18.08

Päävoittoon oikeuttava rivi pelattiin Forssan Prismassa.


Loton päävoitto meni Forssaan – potissa 2,4 miljoonaa euroa MTV 22:48 18.08

Tämäniltaisessa lottoarvonnassa on löytynyt yksi 7 oikein -tulos. 2,4 miljoonan euron voitto matkasi pelaajalle, joka oli pelannut lottorivinsä Forssan Prismassa.


Ei täysosumia: Eurojackpotin 90 miljoonaa euroa jäi odottamaan ottajaansa - liki 100 000 euroa Seinäjoelle ja Vantaalle iltalehti 23:01 25.05

Eurojackpotin kierroksella 21/2018 ei löytynyt yhtään täysosumaa. Ensi viikolla jahdataan 90 miljoonan päävoiton lisäksi 5+1-tuloksia, jolla voi voittaa jopa 20 miljoonaa euroa, Veikkaus tiedottaa. Suurimmat Suomesta perjantain kierroksella löytyneet voitot pelattiin Seinäjoella ja Vantaalla. Seinäjoen 5+0-tuloksen tuonut tosite oli jätetty Hyllykallion Prismassa ja Vantaan voitto pelattu netissä. Molempien voitto-osuus on noin 97 570 euroa.


Veikka yllättyi: Prismasta ostetussa banaanitertussa lymyili valeskorpioni iltalehti 19:18 16.05

Tamperelainen perhe sai yllätysvieraan, kun banaanitertun mukana kotiin tuli myös pieni saksiniekka. Se oli ehkä matkustanut Suomeen Costa Ricasta asti. Tamperelainen Veikka kävi tiistaina perheensä kanssa ostoksilla Kalevan Prismassa, ja ostoskärryyn valikoitui muun muassa noin kymmenen banaanin terttu. Keskiviikkona iltapäivällä paljastui, että banaanien mukana kotiin oli tullut salamatkustaja. Hedelmäkulhon vieressä pöydällä käveli pieni skorpionin näköinen eläin. Veikka kuvasi tulijan ja tutki netistä, mikä on noin puolen sentin pituinen ötökkä, jolla on kahdeksan jalkaa ja joka näyttää skorpionilta, mutta jolla ei ole myrkkypiikkiä peräpäässään.


Mitä Prismasta ostetaan öisin? - pidennettyjen aukioloaikojen kokeilu paljasti yllättävän seikan: ”Ehkäpä stereotypia miehestä onkin virheellinen” iltalehti 11:59 12.05

Myymälän kokemuksen mukaan öisin ostetaan paljon nopeaa syötävää, valmisruokia, juomia ja erityisesti energiajuomia. Joukossa piilee myös yllätys. Keravan Prismassa kokeiltiin ympärivuorokautista aukioloaikaa joulun alla. Öiseen aikaan kaupaksi käyvät erilaiset tuotteet kuin päivisin. Myymälän kokemuksen mukaan öisin ostetaan paljon nopeaa syötävää, valmisruokia, juomia ja erityisesti energiajuomia. Vastaavasti kukat eivät öiseen aikaan mene kaupaksi, eivätkä muutkaan tuoretuotteet kiinnosta asiakkaita.


Iäkkään naisen käsilaukku varastettiin rollaattorista Espoossa - kiinni jääneiden roistojen uhreina muitakin vanhuksia iltalehti 13:15 11.05

Naiset olivat varastaneet arvotavaraa Espoossa ja Vantaalla kauppakeskuksissa liikkuneilta ikäihmisiltä. Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo tapauksesta, jossa yli 80-vuotias nainen oli helmikuussa ostoksilla espoolaisen kauppakeskus Sellon Prismassa ja huomasi yhtäkkiä rollaattoriin laittamansa käsilaukun kadonneen. Naisen mukana ollut tytär oli ottanut yhteyttä henkilökuntaan ja kortit oli kuoletettu nopeasti. Silti maksukorttia oli ehditty käyttää lähimaksulla kaksi kertaa.


Eurojackpotissa ensi viikolla 65 miljoonaa euroa iltalehti 23:33 04.05

Perjantaina Suomeen osui kaksi isoa voittoa 5+1- ja 5+0-tuloksilla. Toimittaja vieraili maaliskuussa Prismassa jossa myytiin eurojackpotin voittoarpa. Eurojackpotista ei löytynyt täysosumia perjantaina (kierros 18/2018), joten ensi viikolla potissa on noin 65 miljoonaa euroa.


IL vieraili Loimaalla, jossa historiallinen 90 miljoonan potti pelattiin - myyjä Kevinillä neuvo voittajille: ”Älkää ruvetko hulluilemaan!” iltalehti 21:57 04.05

Loimaa huokasi helpotuksesta, kun tieto kiiri, että 90 miljoonan Eurojackpot-potin voittaneet neljä henkeä ovat ilmoittautuneet Veikkaukseen. Kunkin uuden monimiljonäärin voitto-osuus on 22 504 200 euroa, ja summat on maksettu jo pelaajille tileille. Potti on suurin Suomessa ikinä voitettu rahapelivoitto. Se pelattiin Loimaan Prismassa ja arvonta oli 9.helmikuuta.


Eurojackpotin 90 miljoonan ennätyspotin voittajat löytyivät 3 kuukauden odotuksen jälkeen iltalehti 16:55 04.05

Suomen kaikkien aikojen suurin rahapelipotti on lunastettu Helsingissä. Toimittaja vieraili maaliskuussa Prismassa jossa myytiin eurojackpotin voittoarpa. Suomen kaikkien aikojen suurin rahapelivoitto on lunastettu tällä viikolla Veikkauksen pääkonttorista Helsingistä, Veikkaus tiedottaa. Loimaan Prismassa pelattu Eurojackpotin rivi toi voittajille yhteensä noin 90 miljoonaa euroa.


Veikkauksessakin luultiin jo, että Loimaan historiallinen jättipotti jäisi lunastamatta - ”Hyvin poikkeuksellista” iltalehti 16:55 04.05

Veikkauksen mukaan on erittäin poikkeuksellista, että voittajat antavat odottaa itseään näin pitkään. Toimittaja vieraili maaliskuussa Prismassa jossa myytiin eurojackpotin voittoarpa. Moni oli varmaankin ehtinyt jo uskoa, että Loimaalla helmikuussa pelattu 90 miljoonan euron Eurojackpot-voitto jäisi kokonaan lunastamatta. Kun voittajat ottivat tällä viikolla yhteyttä, jopa Veikkaus yllättyi.


Teekkarijäynä säikäytti ja nauratti Espoossa - autossa oli parkkisakko: ”Auto pysäköity katolleen” iltalehti 21:00 11.04

Teekkareiden parkkisakkojäynä osui ja upposi. Kuva sakosta on saanut yli 2500 tykkäystä sosiaalisessa mediassa. Espoolainen Murat Ergin oli käymässä Olarin Prismassa tiistai-iltana vaimonsa Mesale Koskelan kanssa. Autoa parkkiruutuun pysäköitäessä tuntematon nuori nainen meinasi kävellä pariskunnan autoa päin. Hän nauroi tilanteelle. Kun Ergin ja Koskela palasivat kaupasta, tuulilasiin oli ilmestynyt parkkisakko.


Vaihda treenijuomaksi maito! Yllättävä tutkimustulos tänään tv:ssä iltalehti 08:01 11.04

Maidon hyödyistä kerrotaan illan Prismasta TV1:llä. Kannattaisiko vaihtaa urheilujuomat ja vesi maitoon kunnon hikitreenin jälkeen? Kyllä kannattaisi, ainakin jos mielii korjata nestetasapainoa mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Maito on juomakisan selvä voittaja. Tuloksista kertoo illan Prismassa TV1:llä tutkija Andy Blannin Birminghamin yliopistosta. Maidosta vain neljäsosa poistuu elimistöstä, vedestä ja urheilujuomista peräti puolet.


Kolmekymppiseltä mieheltä esimerkki, kuinka pääsiäismunia ei pidä piilottaa – sakko rapsahti MTV 15:50 10.04

Itä-Uudenmaan poliisi tiedotti tiistaina surullisesta välikohtauksesta Vantaan Tikkurilan Prismassa lauantaina aamupäivällä.


Mies yritti anastaa pääsiäismunan Vantaan Prismasta - piilotti kahvikuppiin iltalehti 15:12 10.04

Tikkurilan Prismassa tapahtui kaksi hieman erikoisempaa varkautta muutaman päivän sisällä. Vantaalla Tikkurilassa sijaitsevassa Prismassa jäi viime lauantaina aamupäivällä kiinni mies, joka yritti anastaa pääsiäismunan. Noin 30-vuotias mies oli piilottanut suklaamunan mukanaan olleeseen kahvikuppiin, mutta vartijat huomasivat teon kameroista ja ottivat miehen kiinni. Paikalle kutsuttu poliisipartio sakotti miestä.


Mies lähestyi kaveriporukkaa Prismassa, ilta päättyi 16-vuotiaan tytön tappoon ja raiskaukseen - näin karmivan illan tapahtumat etenivät iltalehti 17:33 09.04

Yli 12 vuoden vankeusrangaistukseen tuomittu Markus Kolehmainen oli oikeudessa myöntänyt tappaneensa tytön kuristamalla ja lyömällä häntä neljä kertaa hedelmäveitsellä kaulaan. 31-vuotias Markus Kolehmainen tappoi 16-vuotiaan keravalaistytön asunnollaan Kauppakaarella sijaitsevassa kerrostalossa viime itsenäisyyspäivänä. Maanantaina Tuusulan käräjäoikeus tuomitsi Kolehmaisen 12,5 vuoden vankeusrangaistukseen. Lisäksi Kolehmainen on määrätty maksamaan tytön vanhemmille kärsimyskorvausta 12 000 euroa ja sisarelle 5 500 euroa.


Tiesitkö? Nämä ruuat ja juomat ehkäisevät stressiä iltalehti 06:44 04.04

Oikeat juomat ja ruuat stressin hallintaan kertoo illan Prisma TV1:llä. Stressi on 2000-luvun pahin epidemia Maailman terveysjärjestön mukaan. Huoli on aiheellinen, sillä sen on todettu liittyvän moniin terveysongelmiin, kuten ahdistukseen, masennukseen, syöpään ja sydäntauteihin. Illan brittiläistä tekoa olevassa Prismassa asiantuntijat antavat käytännön vinkkejä siihen, kuinka stressiä pystyy hallitsemaan.


Eurojackpot-mysteeri on kestänyt jo 7 viikkoa - Moni loimaalainen uskoo, että voittokuponki on hukattu: ”Pitää etsiä lumensulatuspaikka...” iltalehti 17:32 31.03

Kaupunginjohtaja Jari Rantala näkee Eurojackpot-arvailut hyvänä mainoksena Loimaalle. Etsintäkuulutus: missä on kierros 6/2018, viiden osuuden porukka? Eurojackpot-arvonnassa helmikuun 9. päivänä ropisi Suomeen Loimaan Prismassa pelattu 90 miljoonan euron pääpotti. Sen voitti viiden osuuden porukka. Numeroita ei valinnut kone, vaan he itse.


300 metriä 6000 euron auton käytöstä ei tässä ole epäluottamuslauseen jälkeen kymmeniä kateissa maanvyörymässä lämmitti

Uutiset