Petri Matikainen jättää Pelicansin pystyssä päin: ”Kaikki on annettu ja sydän ollut mukana” iltasanomat 22:06 17.03

Pelicansia kolme täyttä kautta valmentaneen Petri Matikaisen projekti tuli päätökseen SaiPan pudotettua lahtelaiset pudotuspeleistä.


Mestiksen pudotuspelit alkaneet kuumissa tunnelmissa - Ulosajoja jaettu jo enemmän kuin viime kaudella koko pudotuspeleissä jatkoaika.com 15:12 14.03

Mestiksen tämän kauden pudotuspeleistä ei ole viihdettä ja värikkyyttä puuttunut. Tunnetta ja lämpöä on löytynyt välillä liikaakin, ja esimerkiksi ulosajoja on jaettu kahden ensimmäisen kierroksen aikana enemmän kuin viime kauden pudotuspeleissä yhteensä.


Saiko Jussi Salonojan hanke lopullisen kuoliniskun? Espoo United on saattanut pelata viimeisen pelinsä iltasanomat 07:22 08.03

Kiekko-Vantaa löi Espoo Unitedin 3–2 ja pudotti espoolaisseuran pudotuspeleistä.


Katkera tappio veti hiljaiseksi Ilves-leirissä MTV 20:36 03.03

Ilveksen haaveet pudotuspeleistä kokivat kovan kolauksen, kun se hävisi Jukureille 2-5. Tappion myötä mahdollisuus kymmenen parhaan joukkoon pieneni huomattavasti.


Jukka Jalosen on aika näyttää jatkoaika.com 09:00 03.03

Helsingin Jokerit aloittaa tänään pudotuspelit neljännellä KHL-kaudellaan. Nyt Jokereilla on menossa toinen ja toistaiseksi viimeinen kausi Jukka Jalosen alaisuudessa. Viime kaudella Jalonen ei voittoa tililleen pudotuspeleistä saanut, mutta tällä kaudella odotukset ovat kovemmat.


Nyrkkisankari maalinteossa - HPK teki kaikki maalinsa ylivoimalla iltalehti 21:40 02.03

Pelikielloistaan paremmin tunnettu Miro Karjalainen teki HPK:n voittomaalin vailla käytännön panoksia pelatussa ottelussa. Pudotuspeleistä rannalle hyvin todennäköisesti jäävän HPK:n ja varmuudella pois jäävän Sportin ottelussa nähtiin perjantaina yksi pelirangaistus ja kolme ylivoimamaalia. Kotijoukkue otti täyden pistepotin lukemin 3-1. Ottelu alkoi rajusti. Tunteita herätti kova taklaus, kun Tommi Tikka ajoi Otto Paajasta päähän viiden minuutin rangaistuksen arvoisesti. Pelirangaistuksen lisäksi Sport otti erässä kaksi kahden minuutin jäähyä. HPK osui jäähyistä kahden aikana, kun ensin Teemu Turunen latasi 1-0 ja pari minuuttia myöhemmin Miro Karjalainen 2-0.


Pelicansin ote kirpoaa - Joni Ikonen säkenöi Lahdessa iltalehti 21:41 01.03

Pelicansin vaisut otteet otteet liigassa sen kuin jatkuvat. Lahtelaisnippu on tätä vauhtia valumassa ulos pudotuspeleistä. Ilves hönkii jo niskaan, sillä se on viiden pisteen päässä Pelicansista. Sen lisäksi tamperelaiset ovat pelanneet yhden ottelun lahtelaisia vähemmän. Pelicans on onnistunut keräämään nyt kuudesta viimeisimmästä kamppailustaan murheelliset kaksi pistettä.


Mikko Rantasen huippukaudelle jatkoa – haave pudotuspeleistä voi vielä toteutua iltasanomat 07:38 27.02

Mikko Rantanen keräsi tehot 1+1 Coloradon kukistaessa Vancouverin. Myös Vegasin Erik Haula onnistui maalinteossa.


Mestis-kierros: Pudotuspeliviivalla taistellaan jokaisesta pisteestä - LeKi jo syöksymässä ulos pudotuspeleistä jatkoaika.com 10:00 10.02

Lauantain Mestis-kierroksella nähdään mielenkiintoista taistelua erityisesti pudotuspeliviivan tuntumassa. Sarjassa kahdeksantena majaileva Espoo United saapuu kuuden pisteen pelissä vieraisille IPK:n kotiluolaan, ja tällä hetkellä vielä karsijan paikalla majaileva Hermes pyrkii pyristelemään kuiville keräämällä pisteitä Kokkolaan saapuvalta K-Vantaalta.


Paajanen kuritti KalPaa – HPK:n unelma pudotuspeleistä elää iltasanomat 20:47 01.02

Otto Paajasen kaksi maalia olivat liikaa KalPalle. Energistä ja luovaa kiekkoa pelaava joukkue jahtaa edelleen tiukasti ja tosissaan viimeistä pudotuspelipaikkaa.


Tanhuamista, tiukkaa vääntöä ja viides peräkkäinen tappio ? "Pitäisi olla pisteiden syrjässä" jatkoaika.com 21:07 31.01

LeKi ja Espoo United kohtasivat tuiki tärkeässä kamppailussa Lempäälässä. Molemmilla joukkueilla on mahdollisuus suunnata hissiliikkeensä aivan sarjataulukon terävimpään kärkeen ? tai sitten pullauttaa itsensä jopa ulos pudotuspeleistä.


Mestis-kierros: Haastajien yksilöt liekehtivät - taistelu pudotuspeleistä huikean tasaista jatkoaika.com 10:00 31.01

Espoo Unitedin, Kokkolan Hermeksen ja Rovaniemen RoKin edesottamukset ovat Mestiksen pudotuspelejä silmällä pitäen lähtökohtaisesti mielenkiintoisimpia aiheita tammikuun viimeisellä kierroksella keskiviikkona.


Uutiset