<


Kommentti: Raksilan lauantai-ilta todisti, että Jesse Puljujärvi on oikealla tiellä yle 10:55 15.09

Puljujärven pelaaminen saattoi olla torstain avauksessa Hämeenlinnassa selkeästi hermostunutta, "käsijarrulla" pelaamista, mutta lauantaina Oulussa oli selkeästi toinen ääni kellossa, kirjoittaa Yle Urheilun Jussi Saarinen.


Jesse Puljujärvi hehkuu hymyä - Kärppien uusi tehoketju toimii: ”Siinä on liikettä ja voimaa” iltalehti 20:51 14.09

Jesse Puljujärvi sai maalitilinsä auki Liiga-kauden kotiavauksessa. Jesse Puljujärvi oli hyvällä pelipäällä, kun Kärpät kaatoi Vaasan Sportin maalein 3-1 kauden ensimmäisessä kotiottelussaan. 21-vuotias hyökkääjä iski kauden avausmaalinsa jo avauserässä aloitusvoiton päätteeksi, kun pienestä kulmasta lähtenyt veto lirui Mika Järvisen haarojen välistä sisään.


Kärppien taitava paluumuuttaja hehkuttaa Jesse Puljujärven esityötä – "Tarjoili suoraan lapaan" MTV 20:44 14.09

Kärppien SM-liigakauden tähtihankinnat Jesse Puljujärvi ja Janne Pesonen avasivat maalitilinsä oululaisseuran kauden toisessa ottelussa Sportia vastaan. Kärpät voitti lauantain kotipelinsä 3–1.


Näin pelattiin SM-liigassa lauantaina: Ässät antoi kyytiä TPS:lle – Kärppien Jesse Puljujärvi avasi maalitilinsä iltasanomat 20:14 14.09

Myös Kärpät, Pelicans ja Tappara jatkavat ilman tappiota


Jesse Puljujärven pistesaldo rävähti tyylikkäästi auki – HIFK-vahti sankarina kiekkosateessa MTV 19:29 14.09

Jesse Puljujärvi avasi pistetilinsä tällä kaudella, kun Kärpät haki 3-1-voiton Sportista lauantain SM-liigakierroksella.


Sinne livahti! Jesse Puljujärvi palasi maalintekijäksi SM-liigassa MTV 17:44 14.09

Kärppien Jesse Puljujärvi palasi maalintekijäksi SM-liigassa, kun hän iski kiekon Sportin verkkoon ottelun avauserässä.


Jesse Puljujärvi avasi maalitilinsä! Lähes mahdottomasta paikasta lähtenyt kuti yllätti Sport-vahdin iltalehti 17:41 14.09

Kärppiin palannut Jesse Puljujärvi iski ensimmäisen maalinsa tämän kauden SM-liigassa. Oululaisyleisön ei tarvinnut kauan odotella Jesse Puljujärven kauden ensimmäistä liigamaalia Raksilassa. Kärppien kotiavaus Sportia vastaan ehti vanhentua vain aikaan 10.46, kun Puljujärvi yllätti vaasalaisten konkarivahdin Mika Järvisen ja tasoitti ottelun 1-1:een.


Mikko Manner avaa Kärppien filosofiaa Jesse Puljujärven suhteen - ”Mitä tekee isi ja äiti?” iltalehti 14:15 14.09

SM-liigakauden alun puhutuin pelaaja Jesse Puljujärvi on Kärpille suuri mahdollisuus mutta myös pieni riski. Edmonton Oilersista SM-liigaan ja kotiseuraansa palannut Puljujärvi on saanut Kärpissä heti ison roolin. Hän pelasi torstaina oululaisten voittamassa ”finaaliuusinnassa” HPK:ta vastaan Kärppien ykkösketjussa. Puljujärven tavoitteena on paluu NHL:ään, mutta kukaan ei tiedä, milloin se toteutuu.


NHL-kaukaloissa umpikujaan ajautunut Jesse Puljujärvi haluaa löytää itsestään lisää kovuutta – Valmis vaikka painimaan kaukalossa jatkoaika.com 17:00 13.09

Liigasyksyn seuratuin pelaaja Jesse Puljujärvi on tyytyväinen Liigan vauhtiin ja toivoo löytävänsä kotimaisista kaukaloista lisää kovuutta omaan pelaamiseensa.


Yli tuhat päivää poissa SM-liigakaukaloista – miten meni, Jesse Puljujärvi? MTV 06:59 13.09

Jesse Puljujärvi oli yksi seuratuimmista pelaajista, kun SM-liigakausi pyörähti käyntiin Hämeenlinnassa torstaina. 


Kommentti: Jäitä kypärään Jesse Puljujärven kanssa iltasanomat 21:10 12.09

Avausottelu oli hyvä muistutus siitä, että Jesse Puljujärvi on vasta rakentamassa pelaajaidentiteettiään, kirjoittaa Ilta-Sanomien jääkiekkotoimittaja Sami Hoffrén.


Kärppien huippulupaus ratkaisi debyytissään, Jesse Puljujärvi kilisteli tolppia – HPK:n hylätty maali herätti närää MTV 20:55 12.09

Kärpät voitti HPK:n 3-2-lukemin SM-liigakauden avausottelussa torstaina. Ottelun sankariksi 17-vuotias Topi Niemelä.


IL seurasi Jesse Puljujärven paluuottelun vaihto vaihdolta: HPK-pakki taklasi heti tylysti jään pintaan – sarjatulitus laukauksia tuotti tehot 0+0 iltalehti 19:17 12.09

Iltalehti seurasi Jesse Puljujärven paluuottelua Hämeenlinnassa vaihto vaihdolta. SM-liigan kausi 2019–20 lähti liikkeelle Kärppien ja HPK:n, eli viime kevään finalistien kohtaamisella. Torstaina Rinkelinmäelle ajoissa saapuneiden kannattajien päät kääntyvät jo pihalla Kärpät-pelaajien pallotellessa lihaksia vetreäksi. Hämeenlinnaan on saapunut hyväntuulinen Jesse Puljujärvi, jonka odotusarvo on Liigan muutenkin kovimmassa joukkueessa suuri.


IL seuraa Jesse Puljujärven paluuottelua: Taklattiin heti komeassa kaaressa jäähän, pitkä vaihto tuotti ketjukaverille maalin iltalehti 19:17 12.09

Iltalehti seuraa Jesse Puljujärven paluuottelua Hämeenlinnassa vaihto vaihdolta. SM-liigan kausi 2019–20 lähti liikkeelle Kärppien ja HPK:n, eli viime kevään finalistien kohtaamisella. Torstaina Rinkelinmäelle ajoissa saapuneiden kannattajien päät kääntyvät jo pihalla Kärpät-pelaajien pallotellessa lihaksia vetreäksi. Hämeenlinnaan on saapunut hyväntuulinen Jesse Puljujärvi, jonka odotusarvo on Liigan muutenkin kovimmassa joukkueessa suuri.


Viiri kattoon ja menoksi – Liiga-kausi käynnistyi Hämeenlinnassa: Jesse Puljujärvi taklattiin heti komeassa kaaressa jäähän! iltalehti 19:17 12.09

Liigakausi käynnistyi juhlallisuuksilla ja mestaruusviirin nostolla. Iltalehti seuraa Jesse Puljujärven paluuottelua Hämeenlinnassa. SM-liigan kausi 2019–20 lähti liikkeelle Kärppien ja HPK:n, eli viime kevään finalistien kohtaamisella. Torstaina Rinkelinmäelle ajoissa saapuneiden kannattajien päät kääntyvät jo pihalla Kärpät-pelaajien pallotellessa lihaksia vetreäksi. Hämeenlinnaan on saapunut hyväntuulinen Jesse Puljujärvi, jonka odotusarvo on Liigan muutenkin kovimmassa joukkueessa suuri.


Puljulive: Puljujärvi pysyy tiukasti vastustajan pihdeissä jatkoaika.com 18:44 12.09

Jatkoaika seuraa Kärppien Jesse Puljujärven kauden avausottelua.


Puljulive: Puljujärvi viidennessä vaihdossaan katolleen jatkoaika.com 18:44 12.09

Jatkoaika seuraa Kärppien Jesse Puljujärven kauden avausottelua.


Huippuvireinen Jesse Puljujärvi pääsee irti Liigassa - Kärpät selvä suosikki finaalirevanssissa iltalehti 13:11 12.09

Päivän pelipoiminta on Liigan kauden avausottelu HPK-Kärpät. Päivän kiinnostavin ottelu on Liigan avauspelinä pelattava viime kevään finaalin HPK-Kärpät uusinta. HPK voitti keväällä mestaruuden altavastaajan asemasta. Vaikka kummankin joukkueen miehistöt ovat muuttuneet paljon, ovat niiden voimasuhteet periaatteessa ennallaan: Kärpät on vahvempi joukkue, ja sen kuuluu nyt vieraissakin olla selvä suosikki.


Kärppien Mikko Manner on tyytyväinen alkavan kauden joukkueeseensa – Puljujärvi otettiin ilolla takaisin kärppäperheeseen jatkoaika.com 09:42 12.09

Viime kaudella hopeaa ottanut kärpät aloittaa kautensa finaalivastustaja HPK:ta vastaan. Mannerin luotto Kärppien kulttuuriin ja ympäristöön on vahva.


jatkoi maalivahti David

Hot topics