Sveitsi kutsui armeijan etulinjaan, kun epidemia vyöryi rajan yli – "Suurin joukkojen mobilisointi sitten toisen maailmansodan"

yle 15:00 03.04

Armeija varustaa sairaaloita ja auttaa potilaskuljetuksissa, Sveitsin puolustusministeriön ylijohtaja Pälvi Pulli kertoo Ylelle.


TPS:n valmennusryhmä valmis: Raimo Helminen saa rinnalleen vankkaa osaamista

yle 14:57 02.04

TPS:n ensi kauden valmennusryhmä on saanut lopullisen muotonsa.


Shirly Karvinen leipoi viisi tuntia kanelipullia ja epäonnistui totaalisesti – seuraaja sivalsi: "Kakkakikkuroita"

mtv 12:05 01.04

Shirly Karvinen toteaa, ettei hänestä tule leipuria.


Myrskyisä ero hetki sitten - TIS-Toni yllättää Instagramissa: lemmekäs viesti Meijulle

iltalehti 21:37 31.03

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutun parin ero tuli julkisuuteen helmikuussa. Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Meiju Koskela kertoi helmikuun puolivälissä eronneensa poikaystävästään Toni Varpelaidesta. Tuolloin ero näytti Meijun silmissä lopulliselta, koska taustalla oli myrskyisä suhde ja vaikeita vaiheita. Meiju kertoi helmikuussa Iltalehdelle tehneensä Tonista kaksi rikosilmoitusta poliisille. Rikosilmoitusten syynä on pahoinpitely.


Olympiastadionin remontin kustannukset pullistuvat 300 miljoonaan – työmiesten huonosta kohtelusta jatkoselvitys

iltasanomat 14:31 31.03

Alihankkijan työntekijöiden huonosta kohtelusta tehdään tutkintapyyntö ja jatkoselvitys – pääurakoitsija ja stadionin johto tuomitsevat väärinkäytökset.


Stadionremontin kustannukset pullistuvat 300 miljoonaan – työmiesten huonosta kohtelusta jatkoselvitys

iltasanomat 14:31 31.03

Alihankkijan työntekijöiden huonosta kohtelusta tehdään tutkintapyyntö ja jatkoselvitys – pääurakoitsija ja stadionin johto tuomitsevat väärinkäytökset.


Ilves-taituri ylivoimainen ykkönen SM-liigan Vuoden tulokas -äänestyksessä

iltalehti 13:39 31.03

Ilveksen Matias Maccelli voitti Liigan Vuoden tulokas -palkinnon. Jääkiekon Suomen mestaruutta ei tänä keväänä jaeta koronaviruspandemian takia. Liiga kuitenkin julisti lopullisen runkosarjan sarjataulukon. Vaikka Liigan runkosarjaa jäi pelaamatta yksi ottelukierros, myös henkilökohtaisia palkintoja jaetaan kauden parhaille. Perinteistä palkitsemistilaisuutta ei järjestetä vaan Liiga on julkaissut palkintojen voittajia yksi kerrallaan.


Tähtihyökkääjä Harry Kanella selkeä näkemys Valioliiga-kauden jatkamisesta: "Jalkapallo on tällä hetkellä toissijaista"

MTV 21:34 29.03

Tottenhamin ja Englannin maajoukkueen tähtihyökkääjä Harry Kane on sitä mieltä, ettei jalkapallon Englannin Valioliigan kautta ole syytä venyttää heinäkuulle. Toisin sanoen kausi pitäisi Kanen mielestä jättää lopullisesti kesken, jos sitä ei saada päätökseen kesäkuun loppuun mennessä.


Venäläisiä yleisurheilijoita epäillään dopingista, mukana olympiavoittajia - ruotsalaislegenda Stefan Holmilta jääkylmä reaktio

iltalehti 18:14 27.03

Yleisurheilun etiikkaa valvova Atheltics Integrity Unit eli AIU kertoi neljästä dopingkärystä, jotka on todettu uusinta-analyysin avulla. AIU tiedotti perjantaina, että moukarinheittäjä Oksana Kondratevaa, 400 metrin aituri Natalia Antjuhia, 1500 metrin juoksija Jelena Sobolevaa ja korkeushyppääjä Andrei Silnoviaa epäillään dopingista. Nimet on mainittu McLaren-raportissa, joka avasi Venäjän valtiojohtoisen dopingjärjestelmän. Kaikkien tapausten lopulliset tuomiot antaa Urheilun kansainvälinen vetoomustuomioistuin CAS.


Annimari Korte ja kumppanit Floridassa harjoittelemassa – päällikkö huolestui: ”He ovat omalla vastuulla siellä”

iltalehti 06:10 26.03

Aitajuoksija Annimari Korte sekä pituushyppääjät Kristian Pulli, Kristian Bäck ja Eero Haapala jatkavat leiriään yli 50 000 tilastoidun koronatartunnan Yhdysvalloissa. Urheiluliiton valmennusjohtajan Kari Niemi-Nikkolan äänestä kuulee huolen, kun hän kertoo aitajuoksija Annimari Kortteen sekä pituushyppääjien Kristian Pullin, Kristian Bäckin ja Eero Haapalan jatkavan harjoitusleiriään USA:n Floridassa. –?He ovat omalla vastuullaan siellä. Liiton leirit peruttiin 13. maaliskuuta, mutta he päättivät lähteä reissuun päivä tuon päätöksen jälkeen, Niemi-Nikkola sanoo.


Lopullinen päätös! KHL-kausi perutaan kokonaan

MTV 11:35 25.03

KHL on päättänyt viimein keskeyttää kautensa lopullisesti koronaviruspandemian vuoksi.


HIFK-johto: runkosarja pettymys, koronavirus ruhjoo taloutta – ”Todella merkittäviä lukuja” 

MTV 07:05 25.03

SM-liigan lopullisessa sarjataulukossa kuudenneksi sijoittuneen HIFK:n sisäinen analyysi koronaviruspandemian päättämästä kaudesta on vielä kesken, mutta urheilutoimenjohtaja Tobias Salmelaisen mukaan tässä vaiheessa on jo selvää, että se oli urheilullisen tuloksen valossa pettymys.


KOK:n jäsen Sari Essayah sanoo, että olympialaisten siirtäminen näyttää nyt hyvin todennäköiseltä – kertoo, miksi lopullinen päätös saattaa viedä vielä aikaa

yle 22:22 23.03

Suomalaisjäsenen mukaan virallinen päätös olympialaisten siirtämisestä voi tulla nopeasti.


KOK: Tokion olympialaisten siirtämisen varalta tehdään suunnitelma – lopullinen päätös neljän viikon sisällä

iltasanomat 21:07 22.03

Kansainvälinen olympiakomitea varautuu Tokion olympialaisten siirtämiseen.


KOK asetti itselleen takarajan olympialaisten siirtämiselle – "Kesäkisojen peruminen ei ole listalla"

yle 20:30 22.03

Kansainvälisen olympiakomitean johtokunta tekee lopullisen päätöksen vuoden 2020 Tokion olympialaisten mahdollisesta siirtämisestä neljän viikon sisällä, tiedottaa KOK sunnuntai-iltana.


KOK asetti itselleen takarajan olympialaisten siirtämiselle – kesäkisojen peruminen ei ole listalla

yle 20:30 22.03

Kansainvälisen olympiakomitean johtokunta tekee lopullisen päätöksen vuoden 2020 Tokion olympialaisten mahdollisesta siirtämisestä neljän viikon sisällä, tiedottaa KOK sunnuntai-iltana.


Jesse Puljujärvi nauratti vessapaperihaasteessa – potki rullaa futisvalmentaja Juha Malisen kanssa: ”Liian vaikeeta sulle”

iltalehti 14:55 22.03

Jesse Puljujärvi ja Juha Malinen esittivät vessapaperihaastevideon. Internet pullistelee tällä hetkellä videoita, joiden on tarkoitus piristää arkea, kun ihmiset pysyttelevät kotona ja välttelevät muita kuin täysin välttämättömiä lähikontakteja. Sosiaalisessa mediassa leviävään vessapaperihaasteeseen osallistuivat sunnuntaina jääkiekkoilija Jesse Puljujärvi ja jalkapallovalmentaja Juha Malinen, jotka esiintyivät yhteisellä videolla.


Antti Ruuskaselta linjaus olympiapäätöksestä – harjoitteleminen vaatii matkustamista ja erikoisratkaisuja

MTV 15:13 21.03

Keihäänheittäjä Antti Ruuskanen jatkaa määrätietoista työtä kohti Tokion olympialaisia, vaikka koronaviruspandemia on häirinnyt harjoittelua ja itse kisojen järjestäminen on vaakalaudalla. Suomalaistähti kaipaa lopullisia päätöksiä pian.


40 vuotta sitten kajahtaneet laukaukset muuttivat tv:n lopullisesti – koko maailma jännitti, kuka ampui J.R.:n Dallas-sarjassa

iltasanomat 09:45 21.03

J.R. Ewingin ampuminen Dallas-sarjassa mullisti tv-viihteen. Kohtalokkaista laukauksista tulee lauantaina kuluneeksi 40 vuotta.


Suomen nopein pituushyppääjä ehti Floridaan juuri ennen Trumpin lentokieltoa – vaikeuksiin joutunut Annimari Korte muutti pituusmiesten taloon

yle 13:50 20.03

Kristian Pulli on yksi niistä harvoista suomalaisyleisurheilijoista, joka pääsee nyt harjoittelemaan lämpimissä olosuhteissa.


Hot topics