IFK Mariehamnilla karu arpa Mestarien liigan karsinnoissa iltalehti 13:58 19.06

IFK Mariehamnin vastustaja Mestarien liigan toisella karsintakierrokselle on selvillä. Ahvenanmaalaiset kohtaavat karsinnoissa Puolan suurseuran Legia Varsovan. Puolalaisseura on voittanut 2010-luvulla maan mestaruuden neljästi (2013, 2014, 2016, 2017).


Puolan moukarikuningas täräytti maailman kauden kärkituloksen uusiin lukemiin Turussa iltasanomat 20:20 13.06

Pawel Fajdek heitti moukarinsa kauden uuteen kärkitulokseen.


Puolan moukarikuningas täräytti heti hurjan tuloksen Paavo Nurmen kisoissa iltasanomat 19:26 13.06

Pawel Fajdek löi muille jauhot suuhun heti ensimmäisellä heitollaan.


Diplomaatti­lähteet: EU vie Puolan, Tšekin ja Unkarin oikeuteen toimettomuudesta pakolais­kriisissä hs 21:15 12.06


Jatkuva sählääminen oli liikaa: MM-rallitalli hyllytti kolarimagneetin iltalehti 15:50 12.06

Citroenin MM-rallitalli on hyllyttänyt brittikuljettaja Kris Meeken. Meeke on voittanut kuluvalla kaudella Meksikon rallin, mutta muuten hänen kauttaan ovat leimanneet toistuvat ajovirheet. Hiljattain päättyneessä Sardinian rallissa Meeke ajoi ulos johtoasemasta jo kisan alussa. Meeke joutuu jättämään väliin ainakin MM-sarjan seuraavan osakilpailun eli Puolan rallin. Citroenin tallipäällikön Yves Mattonin mukaan Meeke hyväksyi ratkaisun.


Petteri Forsell löysi uuden seuran - sydänfilmiuutiset hivelivät mieltä iltalehti 22:13 08.06

Puolan pääsarjaseura Cracovia kertoi Twitterissä Petteri Forsellin siirrosta seuraan. Petteri Forsell pelaa ensi kaudella Puolan pääsarjassa. Hän teki Cracovian kanssa kolmen vuoden sopimuksen. Petteri Forsellin sopimus on kolmevuotinen.


Petteri Forsell siirtyy Puolan pääsarjaan – kolmen vuoden sopimus perinneseuraan valmis iltasanomat 22:05 08.06

Petteri Forsselin ura jatkuu Cracoviassa.


Seura kertoi omintakeisesti Petteri Forsellin siirtohankkeesta Puolan pääsarjaan hs 21:48 08.06


Petteri Forsell siirtymässä Puolan pääsarjaan hs 21:48 08.06


Puolassa harkitaan kansanäänestystä turvapaikanhakijoista iltalehti 21:12 08.06

Puolan presidentti Andrzej Duda nosti torstaina esille mahdollisuuden, että maassa järjestettäisiin kansanäänestys turvapaikanhakijoiden vastaanottamisesta. Kansanäänestys järjestettäisiin vuoden 2019 parlamenttivaalien yhteydessä. EU:ssa pyritään turvapaikanhakijoiden sisäisillä siirroilla helpottamaan Italiaan ja Kreikkaan kohdistuvaa painetta. Sekä Unkari että Puola ovat kieltäytyneet turvapaikanhakijoiden vastaanottamisesta. EU:n komissio on uhannut maita laillisuusmenettelyn aloittamisella, jos ne eivät kesäkuun aikana muuta kantaansa.


Petteri Forsellin kummallinen kevät Puolassa - peliaika loppui käsittämättömin perustein iltalehti 16:25 05.06

Petteri Forsellin kausi Miedz Legnicassa sai keväällä dramaattisen käänteen. Petteri Forsell hyllytettiin kauden viime viikkoina Puolassa. Miedz Legnican päävalmentaja väitti Forsellin tehneen sopimuksen uuden seuran kanssa. Väite oli perätön, eikä seuran omistajan tukikaan muuttanut Forsellin asemaa. Seura ei noussut Puolan pääsarjaan. Forsellin peliaika loppui kuin seinään. Päävalmentaja Ryszard Tarasiewicz jätti Forsellin vaihtopenkille ja lopulta katsomoon.


Sinnikkään Kimi-fanin haave toteutui - "Hänen näkeminen oli unelmien täyttymys" iltalehti 16:11 05.06

Kimi Räikkönen viihdytti yleisöä ja jakoi nimikirjoituksia viikonloppuna Puolan Varsovassa. Kimi Räikkönen oli yleisön suosikki menneenä viikonloppuna Puolassa. Ferrarin F1-talli vieraili Varsovassa, ja Räikkönen pääsi viihdyttämään yleisöä urheiluautolla. Tilaisuudessa suomalaistähti jakoi myös nimikirjoituksia. Niiden saaminen osoittautui kuitenkin hankalaksi, mikäli ei kuulunut tilaisuuden VIP-vieraiden joukkoon, kertoi Instagramissa kimi_raikkonen_kr7-fanisivulla eräs Jäämiehen fani.


MM-karsinnat, lohko E: Romanian missio – eliminoi Robert Lewandowskin tehot iltasanomat 13:24 04.06

Romania matkustaa tulivoimaisen Puolan vieraaksi hyvin defensiivisellä asenteella varustettuna.


IL selvitti: tällaiset ovat ministerien yo-todistukset iltalehti 07:46 03.06

IL selvitti Suomen hallituksen ministerien ylioppilasarvosanat. Todistuksista löytyy niin ällien rivistöjä kuin heikompiakin suorituksia. Pääministeri Puolangan lukio, 1980


Venäjällä 2010 tapahtuneen lentoturman uudelleentutkinnassa paljastui pahoja laiminlyöntejä – Puolan ex-presidentin arkusta löydettiin kahden muunkin henkilön jäänteitä hs 22:13 02.06


Soini ulkoministerikokoukseen Puolaan: listalla Venäjä ja turvallisuuspolitiikka iltalehti 16:19 29.05

Ulkoministeri Timo Soini osallistuu tiistaina Puolan Sopotessa järjestettävään ulkoministerikokoukseen. Kokouksen listalla ovat muun muassa turvallisuuspolitiikka, Venäjä, Ukraina, ajankohtaiset EU-kysymykset sekä ajankohtaiset energiaturvallisuus- ja liikennekysymykset. Pohjoismaiden ja Baltian välisen yhteistyön ja Visegrad-ryhmän yhteiskokouksen puheenjohtajina toimivat Norja ja Puola.


Puolalainen pariskunta kuoli Manchesterin iskussa iltasanomat 09:55 24.05

Puolan ulkoministeri vahvisti kahden Puolan kansalaisen kuolleen.


Teemu Suninen ajaa Puolan ja Suomen MM-rallit WRC-autolla hs 18:07 23.05


Uutiset