Nainen varasti kaljaa kaupasta - pakeni vartija perässään vieraan ihmisen vessaan, poliisi haki käsiraudoissa iltalehti 15:53 19.03

Poliisi joutui hakemaan naisen lukitusta vessasta. Nainen näpisti Kirkkonummen Citymarketista olutta ja pakeni vartija kannoillaan ulkopuolisen yksityisasunnon vessaan, jossa joi osan juomista. Tapahtumat saivat alkunsa lauantaina 17. maaliskuuta noin puolenpäivän aikaan, kun vartija meni pysäyttämään naista, joka oli kävellyt kassalinjaston ohi maksamatta ottamiaan tuotteita.


Mies löi vaimoaan kirveellä päähän Iisalmessa sunnuntaina iltalehti 15:40 19.03

Nainen on pääsyt palaamaan kotiinsa Kuopion yliopistollisesta sairaalasta. Mies tuli sunnuntaiaamuna kotiinsa Iisalmessa ja löi vaimoaan kirveellä päähän, tiedottaa poliisi. Poliisi sai sunnuntaina puolen yön jälkeen hälytyksen omakotitalon ovea hakkaavasta mieshenkilöstä.


Mies hakkasi tiensä oven läpi ja iski puolisoaan kirveellä päähän Iisalmessa iltasanomat 15:28 19.03

Poliisi sai hälytyksen talolle puolenyön jälkeen.


Kim Kardashian sai valita lapsensa sukupuolen – näin päätyi tyttöön stara 21:30 18.03

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on nähty monien lehtien kansissa.


Marit Björgen hiihti selvään voittoon kauden päätöskisassa - Krista Pärmäkoski kuudes iltalehti 13:12 18.03

Falunissa hiihdettiin naisten kymmenen kilometrin takaa-ajo vapaalla hiihtotavalla. Voittoon hiihti Marit Björgen, joka myös lähti ladulle ensimmäisenä. Björgen starttasi yli puolen minuutin erolla toisena ladulle lähteneeseen Ingvild Flugstad Östbergiin, eikä takaa-ajoryhmä onnistunut missään vaiheessa saavuttamaan Björgeniä.


Miehet ajoivat kaatokännissä Turussa ja Raisiossa: Kummaltakin yli 4:n promillen lukemat MTV 11:30 18.03

52-vuotias humalainen mies ajoi puolenyön jälkeen henkilöautolla Koulukadulla Turussa.


Kaksi miestä puhalsi yli 4 promillea Turun seudulla iltalehti 11:09 18.03

Tapauksen sattuivat sunnuntaina puolen yön jälkeen Turussa ja lauantaina iltapäivällä Raisiossa. Lounais-Suomen poliisi kertoo kahdesta tapauksesta lyhyen ajan sisällä, joissa törkeän rattijuopumuksen raja ylittyi roimasti. Lauantaina iltapäivällä Raisiossa 44-vuotias mies lähti kotoaan autollaan, mutta hän törmäsi heti alkuvaiheessa postilaatikkoon, johon matkanteko keskeytyi. Mies puhalsi yli neljän promillen lukemat ja hänet toimitettiin voimakkaan humalatilan vuoksi sairaalaan tarkkailtavaksi. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.


Avioliitto ei kestänyt tätä koettelemusta - Peliriippuvainen perheenäiti lypsi miehensä henkilötiedoilla yli 60 000 euroa iltalehti 23:59 16.03

Pahasti peliriippuvainen helsinkiläisnainen nosti miehensä nimissä pikavippeinä yhteensä yli 33 000 euroa. Miehen luottokortteja hän käytti salaa yli 31 000 euron edestä. Avioliitto päättyi eroon petosvyyhdin paljastuttua ja nainen tuomittiin ehdolliseen vankeuteen. Helsingin hovioikeus vahvisti perjantaina käräjäoikeuden aiemman päätöksen, jolla helsinkiläinen 42-vuotias nainen tuomittiin vuoden ja kuukauden mittaiseen ehdolliseen rangaistukseen törkeästä petoksesta, törkeästä maksuvälinepetoksesta sekä petoksen yrityksestä. Nainen oli runsaan puolen vuoden aikana ehtinyt aiheuttaa puolisolleen useiden kymmenien tuhansien eurojen menetykset käyttämällä törkeästi hyväkseen tämän luottamusta. Uskoi vaimoaan


Eokuvateattereissa 31-tuntinen Marvel-maratoni! stara 19:00 16.03

Yhdysvaltalaiset Marvel-tosifanit voivat valmistautua tuoreimpaan Avengers-elokuvaan taatusti takapuolen puuduttavalla tavalla.


Viihdelehti Stara.fi stara 19:00 16.03

Yhdysvaltalaiset Marvel-tosifanit voivat valmistautua tuoreimpaan Avengers-elokuvaan taatusti takapuolen puuduttavalla tavalla.


Eroaako naisten ja miesten seksiturismi toisistaan? Näin vastaavat maailmaa kiertäneet asiantuntijat: ”Naisten vaikeampi niellä oman sukupuolensa seksihurjasteluja” iltalehti 09:55 16.03

Naisten seksiturismissa tyypillistä on, ettei raha vaihda suoraan omistajaa. Iltalehden haastattelussa aiheeseen perehtyneet kirjailijat avaavat ilmiön erityispiirteitä. Länsi-Afrikan laidalla sijaitseva Gambia on viime vuosina noussut otsikoihin naisten suosimana seksiturismikohteena. Yleisellä tasolla luonnehdittuna kyse on iäkkäämpien länsimaalaisten naisten ja turistirannoilla työskentelevien paikallisten nuorukaisten välisistä suhteista. Myös Iltalehti on julkaissut aiheesta laajan juttukokonaisuuden maaliskuun alussa.


Kaunis elämä: Vanhempien ero teki Lotta Näkyvästä miesvihaajan - naapurin setä lähestyi 16-vuotiasta: ”Mua todella oksetti” iltalehti 19:54 15.03

Vanhempiensa eron myötä Lotta Näkyvä menetti uskonsa miesten hyvyyteen. Kaunis elämä -sarjassa vietetään ensi viikolla vuoden 2013 Miss Suomen, Lotta Näkyvän päivää. Lotta kertoo ohjelmassa, että hänen vanhempiensa avioero oli hänelle kova paikka nuorempana. Epäonnistuneen avioliiton mallin vuoksi Lotta päätti, ettei hän koskaan alkaisi seurustella kenenkään kanssa, ettei satuttaisi itseään. Hän myöntää lietsoneensa miesvihaa ja suhtautui skeptisesti parisuhteita ja avioliittoja kohtaan. Tämä johti siihen, että hän ryhtyi ystäviensä pyynnöstä testaamaan näiden poikaystävien mahdollista potentiaalia pettämiseen. Lotta kuvailee kadottaneensa tunnepuolensa kokonaan.


Suomalainen mäkihyppy on näivettymässä entisestään - puolet maajoukkuerahoista puuttuu iltalehti 08:42 15.03

Mäkimaajoukkue on tällä kaudella operoinut reilun puolen miljoonan euron budjetilla. Ensi kaudeksi koossa on vasta puolet tuosta summasta. Suomalainen mäkihyppy uhkaa näivettyä entisestään. Maajoukkueen tämän kauden budjetti on reilut puoli miljoonaa euroa. Summa on kelvollinen, mutta lajin mahtimaajoukkueet Norja, Puola, Saksa ja Itävalta operoivat 3-7 kertaa suuremmilla budjeteilla.


Törkeän takapuolitempauksen tehneet turistit karkotettiin Machu Picchulta: ”Epäkunnioittavaa” iltalehti 08:02 15.03

Poliisi hääti eurooppalaismiehet pois historiallisesta kohteesta. Kolme turistia häädettiin ulos muinaisesta inkakaupungista Perussa, koska he olivat ottaneet siellä alastonkuvia. Karkotetut turistimiehet ovat 21-vuotias saksalainen, 24-vuotias sveitsiläinen ja 26-vuotias hollantilainen. - Kolme turistia laski housunsa paljastaakseen takapuolensa ja ottaakseen valokuvia, poliisin edustaja Martin Flores sanoi uutistoimisto AFP:lle.


Sokea Matti häädettiin kotoaan ulos pakkaseen – etsii asuntoa ja yöpyy missä voi: "Kyllä tämä aikamoista on" MTV 07:59 15.03

Syntymäsokean Matti Hokkasen, 43, elämä viimeisen puolentoista kuukauden aikana on ollut tilapäismajoituksesta toiseen hyppimistä. Hänet häädettiin kotoaan poikkeuksellisella aikataululla tammikuun lopulla.


Järjestö: Syyrian armeija valtasi osia tärkeästä kaupungista Itä-Ghoutassa iltalehti 01:42 15.03

Syyrian armeija on keskiviikkona vallannut osia keskeisestä Hammuriyehin kaupungista Itä-Ghoutassa, kertoo Syyrian sotaa tarkkaileva Syrian Observatory for Human Right -järjestö. Järjestön mukaan armeija hyökkäsi kaupunkiin ja onnistui ottamaan osia siitä hallintaansa. Hyökkäyksen jäljiltä alue on tällä hetkellä jaettuna kolmen keskenään taistelevan sisällissodan osapuolen välillä. Hammuriyehia ympäröivä alue on Faylaq al-Rahmanin hallussa, mutta uutistoimisto AFP:n mukaan aluetta on pommitettu viime päivinä rajusti.


Järkyttävä valvontakameravideo leviää Yhdysvalloissa: Huippu-urheilija hakkasi tyttöystäväänsä silmittömästi - erotettiin heti iltalehti 22:51 14.03

Yhdysvalloissa levinnyt valvontakameravideo puolentoista vuoden takaa poiki välittömät potkut baseball-pelaaja Danry Vasquezille. Venezuelalaisen Vasquezin, 24, oli määrä pelata tällä kaudella Atlantic League -ryhmä Lancaster Barnstormersin riveissä. Kun elokuun 2016 valvontakameramateriaali tuli julkisuuteen hiljattain, seura antoi Vasquezille välittömästi potkut. Videolla näkyy, kuinka Vasquez alkaa silmittömästi lyödä tyttöystäväänsä ja retuuttaa tätä pitkin stadionin porraskäytävää. Tapahtumien aikaan Vasquez pelasi Corpus Christi Hooksissa, joka on MLB-jätti Houston Astrosin farmijoukkue. Myös tuolloin Vasquez sai potkut seurastaan.


Hämärä vamma jarruttaa suomalaislupauksen ensimmäistä kautta Englannissa - ”Ei ole ollut helpoin sisääntulo” iltalehti 21:48 14.03

19-vuotias keskuspuolustaja Aapo Halme siirtyi HJK:sta Leedsiin neljän ja puolen vuoden sopimuksella. Puolustajalupaus Aapo Halme parantelee jalkapöytäänsä Leedsissä. Vamma on pitänyt hänet poissa harjoituskentältä. Toipilasaikana ehtii vahvistaa heikkouksiaan. Halme on hankkinut voimaa. Sopimus maineikkaan seuran kanssa oli unelmien täyttymys, mutta jalkapalloilijan arki iski heti.


Ideaparkin kahvilamyyjä kavalsi yli 74 000 euroa kymmenessä kuukaudessa - rahat talletusautomaatilla omalle tilille iltalehti 21:40 14.03

Kiinnihän tuollaisesta lopulta jää. Näin kävi myös 40-vuotiaalle tamperelaisnaiselle. Rikostutkinnassa tamperelainen myönsi teot. Oikeuskäsittely Pirkanmaan käräjäoikeudessa oli myöntämisen ansiosta lyhyt. Käräjäoikeus tuomitsi syytetyn törkeästä kavalluksesta puolen vuoden pituiseen vankeusrangaistukseen, joka on ehdollinen.


Meghan Marklen velipuoli ei saanut kutsua häihin - valittaa liikaa medialle: ”Hän ei pysty pitämään suutaan kiinni” iltalehti 20:19 14.03

Velipuoli Thomas Markle joutuu seuraamaan kuninkaallisia häitä televisiosta. Meghan Marklen ja prinssi Harryn odotettuja häitä juhlitaan toukuussa Windsorin linnassa. Paikalla on suuri osa molempien suvusta - mutta ihan kaikki eivät juhlaan pääse. Nyt Radar Online tietää kertoa, että Meghan Marklen velipuoli on jätetty pois kutsuvieraslistalta. Thomas Markle ei saanut kutsua, koska hän on ollut liian suulas kommentoimaan sisarpuolensa elämää medialle. - Tom ei saanut kutsua. Luulen, että se johtuu siitä, että hän ei pysty pitämään suutaan kiinni. Jos hän lopettaisi puhumasta medialle, Meghan suhtautuisi positiivisemmin ajatukseen siitä, että että hänet kutsuttaisiin häihin. Muutama ihminen haluaa heidän varjollaan valokeilaan, ja kertoo siksi asioita, kertoo lähde Radar Online -sivustolle.


Uutiset