Hirvoselta hieno suoritus hiihto-osuudella - saksalaiset vahvempia loppukirissä iltalehti 15:25 14.01

Eero Hirvonen sijoittui viidenneksi yhdistetyn maailmancupin osakilpailussa Italian Val di Fiemmessä. Hirvonen oli mäkiosuuden jälkeen paras suomalainen ja lähti ladulle hieman alle puolitoista minuuttia kärjen perässä yhdeksäntenä. Hirvonen pääsi nopeasti kärjen perässä hiihtäneeseen porukkaan ja taisteli loppukirissä jopa palkintopallisijasta. Voiton otti maailmancupin kokonaiskilpailun kärkinimi, Norjan Jan Schmid kahdeksan sekunnin turvin ja loppukirissä palkintopallin täydensivät Itävallan Lukas Klapfer ja Saksan Fabian Riessle. Hirvosta ennen maaliviivan ylitti myös Saksan Johannes Rydzek.


Dario Cologna kovassa vedossa – otti neljännen Tour de Skin voittonsa iltasanomat 16:24 07.01

Martin Johnsrud Sundby hävisi sveitsiläiselle vajaat puolitoista minuuttia.


Vessanpöntössä odotti puolitoistametrinen yllätys stara 12:30 07.01

Texasilaisella maatilalla törmättiin taannoin jokaisen käärmekammoisen painajaiseen. Vessanpöntöstä kurkisteli esiin


Palkintorahapotista taisteleva Krista Pärmäkoski ilmoitti huolensa ennen loppunousua: ”Tulee takaa ja kummittelee” iltalehti 09:43 07.01

Suomalainen on matkalla Tour de Skin kolmanneksi, ellei Itävallan Teresa Stadlober punnerra ohi. Krista Pärmäkoski lähtee kolmantena Tour de Skin viimeiselle etapille. Hän on puolitoista minuuttia kärkinaista Ingvild Flugstadt Östbergiä perässä. Heidi Weng on 1,8 sekuntia Östbergin perässä. Suomalainen aprikoi, että Weng voittaa koko kiertueen, sillä hän on aiemmin ollut loppunousuissa selvästi maannaistaan vahvempi.


Aino-Kaisa Saarinen riemastui 12. sijastaan: ”Kauden parasta hiihtoa” iltalehti 17:58 06.01

Suomalainen sanoo, että kunto on menossa oikeaan suuntaan. Aino-Kaisa Saarinen oli kahdestoista Tour de Skin 10 kilometrin perinteisen hiihtotavan etapilla Val di Fiemmessä. Hän jäi voittajasta Heidi Wengistä reilut puolitoista minuuttia. - Kauden parasta hiihtoa. Sen, mitä tälle päivälle oli kehossa, sain ulosmitattua, Saarinen sanoi.


Puolitoista minuuttia hävinnyt Aino-Kaisa Saarinen yllätti: "Kauden parasta hiihtoa" MTV 17:08 06.01

Aino-Kaisa Saarinen oli erittäin tyytyväinen 12. sijaansa Tour de Skin 10 kilometrin perinteisen yhteislähtökisassa lauantaina.


Upeaa, Krista Pärmäkoski! Suomalainen paahtoi kakkoseksi iltalehti 15:48 06.01

Krista Pärmäkoski hiihti kakkoseksi Tour de Skin perinteisen hiihtotavan kympillä Val di Fiemmessä. Pärmäkoski jäi 7,6 sekuntia Norjan Heidi Wengin taakse ja roikkui kärkiporukassa koko matkan ajan. Kolmoseksi hiihti Itävallan Teresa Stadlober. Kerttu Niskanen oli kuudes, 45,4 sekuntia kärjen takana. Aino-Kaisa Saarinen sijoittui 13:nneksi. Hänen loppuaikansa jäi Wengistä hieman yli puolitoista minuuttia.


Emilia Poikkeuksen uusi poikaystävä onkin parhaan ystävän ex-aviomies: ”Kaikki välit on jo selvitetty” iltalehti 19:50 03.01

Emilia Poikkeus, 26, tuli julkisuuteen Mikael Jungnerin tyttöystävänä. Emilia Poikkeus ja Mikael Jungner seurustelivat puolitoista vuotta. Kun Mikael ja Emilia aloittivat seurustelun, heidän salamarakkautensa eteni vauhdilla. Viikon päästä ensitapaamisesta Emilia muutta Mikaelin luokse.


Krista Pärmäkoskella on tänään ison iskun paikka: ”Ehtii paljon tapahtua” iltalehti 11:44 03.01

Tour de Skin jatkuu keskiviikkona perinteisen sprintillä. Krista Pärmäkosken pitäisi pystyä kukistamaan päävastustajansa. Krista Pärmäkoski on Tour de Skin kokonaistilanteessa neljäntenä. Eroa kärkinaiseen Ingvild Flugstadt Östbergiin on kaksi minuuttia ja kakkosena olevaan Heidi Wengiin puolitoista minuuttia.


Suomen nuorille katkeraa kalkkia yhdysvaltalaisittain jatkoaika.com 09:00 01.01

USA tarjosi Suomen nuorille Leijonille katkeraa kalkkia uudenvuodenaaton ottelussa, kun se onnistui ratkaisemaan ottelun edukseen puolustaja Adam Foxin 5-4-maalilla vain puolitoista minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua. Suomen osalta ottelun iloisimpiin asioihin kuului Eeli Tolvasen apinan karistaminen hartijoilta, kun laituri onnistui ensimmäisen kerran maalinteossa tämän vuoden MM-kisoissa.


Kolme kertaa kympillä nurin ja rumasti köniin päävastustajilta! Menettikö Krista Tourin voiton sunnuntaina? Asiantuntijalta viiltävä vastaus iltalehti 08:26 01.01

Krista Pärmäkoski on norjalaisia Heidi Wengiä ja Ingvild Flugstadt Östbergiä 60-90 sekuntia perässä Tour de Skillä. Asiantuntija Toni Roponen kertoo viiltävän näkemyksensä Pärmäkosken tilanteesta. Pyhänä kolme kertaa kympin lenkillä nurin ja pahasti köniin päävastustajilta. Krista Pärmäkoski on Tour de Skin kokonaiskilpailussa kahden etapin jälkeen puolitoista minuuttia Norjan Ingvild Flugstat Östbergiä perässä ja minuutin Heidi Wengiä. He ovat suomalaisen päävastustajat taistelussa Tourin kokonaisvoitoista.


Hennosta taimesta olohuoneen kruunuksi – joulukuusen elämä on päätä huimaava selviytymistarina iltasanomat 13:48 28.12

Puolitoista miljoonaa joulukuusta löysi tänäkin jouluna tiensä koteihin, julkisiin tiloihin ja työpaikoille. Yksi etsii kuusen omasta metsästä ja toinen kaataa sen luvan kanssa, mutta useimmat ostavat viljellyn kuusen. IS kävi joulukuusiviljelmällä kurkistamassa, mistä kuusen matka alkaa.


Kitaristi Juha Raivion avovaimo kuoli syöpään vain 39-vuotiaana – sävelsi levyn rakkaansa muistolle: ”En tiedä, mikä voisi olla raskaampaa” iltasanomat 21:30 24.12

Kitaristi Juha Raivion avovaimo Aleah Starbridge menehtyi syöpään puolitoista vuotta sitten vain 39-vuotiaana.


Tänään tv:ssä: Virittäydy joulutunnelmaan - rakkaita lauluja tulkitsemassa Katri Helena, Laura Voutilainen, Pepe Willberg... iltalehti 06:58 22.12

Nelosen illassa nautitaan eturivin artistien tulkitsemista joululauluista, sillä HelsinkiMission perinteeksi muodostunut Kynttiläkonsertti johdattelee joulun tunnelmaan. Kyseessä on Helsingin Mikael Agricolan kirkosta 12. joulukuuta taltioitu, noin puolitoistatuntinen konsertti. Paikalla olleet kuulijat ovat saaneet mieleenpainuvan musiikkielämyksen lisäksi myös hyvän joulumielen, sillä konsertin lipputuotolla autetaan yksinäisiä vanhuksia, nuoria ja lapsiperheitä. Jo 1800-luvun puolella perustetun hengellisen sosiaalialan järjestön toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen. Työn tarkoituksena on etsiä, löytää ja auttaa yksinäisiä kaupunkilaisia sekä haastaa kaikki toimimaan unohdettujen puolesta, yksinäisyyttä vastaan. Tämän vuoden konsertissa rakkaita nostalgisia joululauluja sekä uudempiakin talvisia kappaleita tulkitsevat Katri Helena, Laura Voutilainen, Pepe Willberg, Laura Närhi, Egotrippi ja Ellinoora. Kapellimestarina toimii Leri Leskinen. Mukana on myös Tuomaskuoro Inna ja Juha Vintturin johdolla, isäntänä toimii Olli Valtonen ja joulusiunauksen toimittaa Pirjo Kantala. Konsertin juontaa Jaana Pelkonen.


Aktian verkkopankki toimii taas - oli nurin yli puolitoista vuorokautta iltalehti 12:39 21.12

Pankin mukaan katkos johtui teknisestä viasta ulkopuolisen palveluntarjoajan tietokannassa. Aktian verkkopankissa ollut tekninen vika on korjattu, ja kaikki palvelut toimivat jälleen normaalisti. Vika alkoi jo tiistaina noin kello 22.30 illalla, ja verkkopankki on ollut nurin siitä lähtien. Asia saatiin korjattua torstaina noin kello 12.30, eli ongelma jatkui yli puolitoista vuorokautta.


Sampo Terho nuijittiin pikavauhdilla sinisten puheenjohtajaksi iltalehti 13:36 16.12

Sininen tulevaisuus -puolueen historian ensimmäisen puheenjohtajan valinta käytiin lauantaina läpi pikavauhtia. Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho ei ehtinyt pitää edes omaa esittelypuheenvuoroaan, kun hänet oli jo julistettu puheenjohtajaksi. Terholle ei ilmaantunut puoluekokouspaikallaan Tampereella vastaehdokasta. Terhon nyt alkava kausi kestää käytännössä puolitoista vuotta


Leijonat romahti rumasti: Tshekki ratkaisi jatkoajalla tyhmän jäähyn jälkeen iltalehti 22:03 13.12

Suomi menetti kahden maalin johdon EHT-turnausavauksessaan, kun Tshekki voitti jatkoajan jälkeen 3-2. Leijonat sai otteluun mainion alun, kun Sakari Salminen vei Suomen upealla osumalla johtoon ajassa 5.45. Joonas Kemppainen tuplasi johdon ylivoimalla avauserän viimeisellä minuutilla. Toinen erä oli maaliton. Leijonien ryhti kuitenkin petti viimeisessä erässä, kun Tshekki iski kahdesti mustan puolitoistaminuuttisen aikana. Ensin Martin Ruzicka kavensi ylivoimalla ajassa 52.15, ja sekuntia vaille puolitoista minuuttia myöhemmin sama mies toi kotijoukkueen tasoihin.


Löydä oma ehdokkaasi: MTV:n vaalikone nyt julki – 30 kysymystä Venäjästä, puolustuksesta ja presidentin palkkiosta MTV 15:56 12.12

Presidentinvaalien ensimmäiseen kierrokseen on aikaa noin puolitoista kuukautta, ja MTV:n presidentinvaalikone on nyt julki. Kaikki kahdeksan ehdokasta ovat vastanneet koneen kysymyksiin.


Norjassa kuohuu: Petter Northug on lentämässä pihalle olympiajoukkueesta - asiantuntijalta viiltävä arvio kyvyistä iltalehti 09:00 12.12

Petter Northugilla on käytännössä enää yksi paikka lunastaa olympialippu Koreaan. Köysi hiihtäjä Petter Northugin kaulalla kiristyy. Norjan hiihtoherrojen kanssa törmäyskurssille ajautunut urheilija ei ole saanut näyttöpaikkoja maailmancupissa kuin puolitoista viikkoa sitten Lillehammerin sprintissä, jossa mies jäi aika-ajossa sijalle 32, eikä päässyt jatkoon. Northug poistui olympiapaikkakunnalta sanomatta medialle sanaakaan sprintin aika-ajon jälkeen, ja hän vetäytyi omiin oloihinsa harjoittelemaan. Northugia ei tämän jälkeen valittu vuonomaan joukkueeseen Davosin, eikä Toblachin maailmancupeihin.


Uutiset