Tiesitkö - kolme miestä näytteli sekä Tuntemattomassa sotilaassa että 95-elokuvassa iltalehti 18:45 12.12

Akseli Kouki on yksi niistä kolmesta näyttelijästä, jotka nähdään tämän vuoden kassamagneettielokuvissa. Tänä vuonna kotimaisista elokuvista on puhuttu kenties enemmän kuin koskaan. Tuntematon sotilas on kerännyt jo yli 800 000 katsojaa. MM95-elokuvasta on puolestaan puhuttu hurjan paljon jo ennen sen ensi-iltaa, onhan kyseessä kansankuntaamme yksi eniten yhdistävistä kokemuksista. Akseli Kouki on yksi niistä kolmesta näyttelijästä, jotka nähdään sekä Tuntemattomassa sotilaassa että MM95-elokuvassa. Lätkäelokuvassa Kouki näyttelee hattutemppusankari Ville Peltosta.


Presidentti Niinistöltä upea ele – kumartui nostamaan satavuotiaan sotaveteraanin pudonneen kävelykepin mtv 11:29 07.12

Presidentti Sauli Niinistö kumartui epäröimättä nostamaan sotaveteraani Arvo Pusan kädestä pudonneen kävelykepin ylös punaiselta matolta.


Sauli Niinistöltä sympaattinen ele: Nosti sotaveteraanilta kättelytilanteessa pudonneen kävelykepin iltasanomat 20:58 06.12

Presidentti Sauli Niinistö nosti sotaveteraani Arvo Pusan otteesta kättelyjonossa lipsahtaneen kävelykepin kohteliaasti.


Yle: Olympiavoittaja Heli Rantanen kertoo erikoisesta ohjeesta: ”Heitä niin että munat tulee eteen” iltalehti 11:58 28.11

Heli Rantanen voitti keihään olympiakultaa vuonna 1996 Atlantassa. Rantanen kertoo Ylen Urheilu-Suomi-dokumenttisarjassa, että hän piti itseään rikkinäisenä urheilijana ennen yhteistyön aloittamista Leo Pusan kanssa. - Kun tavattiin, niin Heli nosti kahvikuppia ja käsi tärisi kuin vanhalla ihmisellä, Pusa muistelee sarjan kolmannessa osassa.


Uutiset