Uutuuskirjan arvio: Näin Sauli Niinistö löi itsensä läpi vakavasti otettavana valtiojohtajana – Trumpin ja Putinin Helsinki-tapaaminen oli presidentin tavoite MTV 00:01 14.08

Tietokirjailija ja toimittaja Risto Uimonen käy läpi tuoreimmassa kirjassaan Sauli Niinistö - Tasavallan presidentti presidentti Sauli Niinistön ensimmäistä kautta Suomen presidenttinä. Uimosen mukaan Trumpin ja Putinin Helsinki-tapaaminen oli Niinistön tavoite jo pitkään ennen toteutumistaan.


Uutuuskirja: Niinistö raivostui Kataisen hallitukselle – ”Ei EU voi kieltää minua tapaamasta Putinia” iltasanomat 11:05 13.08

Uutuuskirjan mukaan presidentti Sauli Niinistö ajautui pahoin törmäyskurssille Jyrki Kataisen, Alexander Stubbin ja Carl Haglundin kanssa.


Uutuuskirja: Näin Sauli Niinistö todella ajattelee Vladimir Putinista – ”Moderni Hannibal” uusisuomi 10:30 13.08

Presidentti Sauli Niinistö pitää Venäjän presidentti Vladimir Putinia modernin ajan Hannibalina, joka uhkaa sivistystä eli Euroopan unionia, kerrotaan presidentin elämää käsittelevässä uutuuskirjassa Mäntyniemen herra (Into Kustannus).


Yhdysvallat valmistautuu tähtien sotaan: Trump haastaa Putinin uudella taistelutantereella iltasanomat 07:30 11.08

Donald Trump haluaa perustaa erilliset avaruusjoukot vuoteen 2020 mennessä. Suurvaltojen kilpailu avaruuden aseistamisesta kiihtyy.


Presidentinkanslia vahvisti: Sauli Niinistö ja Vladimir Putin tapaavat Sotshissa iltasanomat 15:57 10.08

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön työvierailu Venäjän Sotshiin varmistui perjantaina.


Hämmennystä herättävä ”jääkiekon ystävyysottelu” kytkeytyy suoraan Kremliin – sponsoreina Putinin johtama säätiö ja pakotepankki iltasanomat 15:15 10.08

IS selvitti, ketkä sponsoroivat Sauli Niinistön ja Vladimir Putinin tapaamispäivänä Sotshissa järjestettävää ”Venäjän ja Suomen ystävien” jääkiekko-ottelua.


Presidentin kanslia vahvistaa: Niinistö vierailulle Venäjälle – tapaa presidentti Putinin Sotshin-residenssissä kahden kesken MTV 15:13 10.08

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vierailee Venäjällä 22. elokuuta, vahvistaa presidentin kanslia.


Niinistön ja Putinin tapaamispaikka selvisi – presidentit tapaavat Sotshissa MTV 18:03 09.08

Presidentti Sauli Niinistö ja Venäjän presidentti Vladimir Putin tapaavat Venäjällä elokuun 22. päivä.


Mitä Trumpin kirjeessä Putinille luki? Kuriirisenaattori ja Valkoinen talo antoivat täysin erilaiset selitykset iltasanomat 17:59 09.08

Kremlin edustaja vahvisti Venäjän vastaanottaneen ”diplomaattisia kanavia pitkin” kirjeen Donald Trumpilta, mutta julkisuuteen on annettu ristiriitaisia selityksiä sen sisällöstä.


Poliisihallitus käynnistänyt oma-aloitteisen selvityksen Trumputin-välikohtauksesta uusisuomi 13:43 09.08

Poliisihallitus on aloittanut oma-aloitteisen selvityksen Trumputin-huippukokouksen tiedotustilaisuuden välikohtauksesta, jossa paikalta poistettiin amerikkalaistoimittaja.


Maailmalle levisi yli 340 000 artikkelia, Finlandia-taloa ja olutta ylistettiin: Helsinki sai Trumpin ja Putinin huippukokouksesta miljardihyödyn MTV 11:51 09.08

Media-analyysin perusteella Helsinki tarttui hyvin hetkeensä kansainvälisen median parrasvaloissa Trump-Putin huippukokouksen aikaan, tiedottaa Helsingin kaupunki.


Trumpin ja Putinin tapaamisen näkyvyyttä selvitettiin: Yli 340 000 uutista, Helsingille miljardihyöty – ”Tämän mittaluokan näkyvyyttä ei voi ostaa rahalla” iltasanomat 10:59 09.08

Heinäkuun huipputapaaminen toi Suomelle ja Helsingille rutkasti kansainvälistä näkyvyyttä, selviää ulkoministeriön ja Helsingin kaupungin teettämistä media-analyyseistä.


Trumpin ja Putinin huipputapaamisen näkyvyyttä selvitettiin: Yli 340 000 uutisjuttua, Helsingille jopa miljardiluokan hyöty iltasanomat 10:57 09.08

Heinäkuun huipputapaaminen toi Suomelle ja Helsingille rutkasti kansainvälistä näkyvyyttä, selviää ulkoministeriön ja Helsingin kaupungin teettämistä media-analyyseistä.


Patrik Laineen uutisoitiin matkaavan Venäjälle Putinin ja Niinistön tapaamisen yhteydessä – Laineen leiristä tiukka kannanotto iltasanomat 09:57 09.08

Patrik Laineen agentti tyrmää venäläisväitteet, joiden mukaan suomalaistähti olisi menossa pelaamaan hyväntekeväisyysotteluun Sauli Niinistön ja Vladimir Putinin tapaamisen yhteydessä.


Selvitys laski: Trump-Putin-näkyvyyden arvo 3,2mrd.€ – Vapaavuori: ”Ei voi rahalla ostaa” uusisuomi 09:40 09.08

Yhdysvaltain ja Venäjän presidenttien tapaamista Helsingissä seurattiin verkossa kaikkinensa yli 300 000 verkkoartikkelilla. Näkyvyyden arvo oli Helsingille 3,2 miljardia euroa, selviää Ulkoministeriön ja Helsingin kaupungin teettämissä medianäkyvyys- ja verkostoanalyyseistä.


Selvitys laski: Trump-Putin-näkyvyyden arvo 3,2mrd.e – Vapaavuori: ”Ei voi rahalla ostaa” uusisuomi 09:40 09.08

Yhdysvaltain ja Venäjän presidenttien tapaamista Helsingissä seurattiin verkossa kaikkinensa yli 300 000 verkkoartikkelilla. Näkyvyyden arvo oli Helsingille 3,2 miljardia euroa, selviää Ulkoministeriön ja Helsingin kaupungin teettämissä medianäkyvyys- ja verkostoanalyyseistä.


Politico: Helsingin kokouksen salaiset asiakirjat paljastavat: Tällaisia olivat Trumpin ja Putinin keskustelut iltasanomat 20:55 08.08

Helsingin huipputapaamisesta vuodettu asiakirja paljastaa, että Putin haluaa jatkaa ydinaseneuvotteluja maiden välisistä jännitteistä huolimatta.


Venäjän media: Putinin tapaava Niinistö saa yllättävät matkakumppanit: Selänne, Kurri ja Laine! iltasanomat 20:13 08.08

Venäjän median mukaan Sotshissa nähdään Suomen ja Venäjän ystävyysjääkiekko-ottelu.


Kreml vahvistaa: Trumpin lähettämä kirje Putinille toimitettu perille MTV 18:55 08.08

Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov kertoo, että Yhdysvaltain presidentin lähettämä kirje Venäjän presidentille Vladimir Putinille on toimitettu perille diplomaattikanavien kautta.


edustalla – useita Liverpool kertoi asiasta syytetyistä saapui oikeuteen tiehensä Helsingissä –

Uutiset