Ota mallia tästä lampaasta! Nauttii elämästään trampoliinilla stara 10:40 18.08

Koska olet viimeksi pysähtynyt katsomaan tuulessa heiluvan puun oksien liikehdintää?


Viihdelehti Stara.fi stara 10:40 18.08

Koska olet viimeksi pysähtynyt katsomaan tuulessa heiluvan puun oksien liikehdintää?


Saaristoristeilijä koneongelmissa Turussa – hinaaja kutsuttu apuun iltasanomat 16:15 28.07

Risteilijäaluksen matka on pysähtynyt koneongelmien vuoksi Turun edustalla, kertoo Länsi-Suomen merivartiosto Twitterissä.


Saaristoristeilijä simahtanut merelle Turun edustajalle – aluksella kymmeniä ihmisiä MTV 16:13 28.07

Risteilijäaluksen matka on pysähtynyt koneongelmien vuoksi Turun edustalla, kertoo Länsi-Suomen merivartiosto Twitterissä.


Nainen ajoi humalassa kahden päältä katumaasturilla – isoäiti oli pysähtynyt juttelemaan lapsenlapselleen MTV 12:23 28.07

Naisen väitetään ajaneen humalassa 5-vuotiaan tytön ja hänen 60-vuotiaan mummonsa päältä katumaasturilla Baltimoressa, Marylandin osavaltiossa. Aiheesta ovat uutisoineet useat mediat, kuten Fox News.


LIVE: Jalkapallon MM-finaali – urheilumaailma pysähtynyt, Ranska ja Kroatia taistelevat mestaruudesta! MTV 18:05 15.07

Venäjän jalkapallon MM-kisat huipentuvat tänään, kun Ranska ja Kroatia kohtaavat toisensa kello 18 alkaen. MTV Sport seuraa tapahtumia hetki hetkeltä.


Trump livahti Naton päämajaan takaoven kautta iltasanomat 14:06 11.07

Yhdysvaltain presidentti ei pysähtynyt antamaan toimittajille kommentteja ennen kokouksen alkamista.


”Internetin rikkova” direktiivi pysähtyi: Euroopan parlamentti reagoi ihmisten huoleen uusisuomi 13:33 05.07

Paljon puhuttu tekijänoikeusdirektiivi on pysähtynyt Euroopan parlamentin äänestyksessä. Europarlamentti palautti torstain äänestyksessä direktiivin valmisteluun.


Aina sama este tiellä – maistavatko Lionel Messi ja Argentiina jälleen karvasta kalkkia? MTV 12:02 16.06

Lionel Messi on pelannut aiemmin kolmessa MM-turnauksessa, ja joka kerta Argentiina on pysähtynyt Saksaan. Käsillä voi hyvin olla Messin, 30, uran viimeinen realistinen sauma iskeä Argentiinan kanssa MM-kultaan, mutta jääkö se 170-senttiseltä supertähdeltä saavuttamattomaksi haaveeksi?


A-klinikkasäätiön johtava ylilääkäri nuoren alkoholinkäytöstä: "Viimeisten tietojen mukaan nousua on ollut viikottain alkoholia käyttävän nuorten osuudessa" MTV 22:48 11.06

MTV Uutisissa vierailleen päihdehaittojen vähentämiseen tähtäävän A-klinikkasäätiön johtava ylilääkäri Kaarlo Simojoki vahvisti, että nuorten vähentynyt alkoholinkäyttö pitää paikkansa. Laskeva trendi on kuitenkin pysähtynyt eli suunta ei ole alas- eikä ylöspäin.


Vaarallinen rattijuoppo ei pysähtynyt takaa-ajossa – vielä pysähtyneenä lukittautui autoon ja piti ratista kaksin käsin kiinni MTV 15:22 10.06

Sinnikäs rattijuoppo ei meinannut eilen antautua poliisille. Tarvittiin takaa-ajo, sumputus ja uhkaus lasin rikkomisesta, ennen kuin mies saatiin ulos autosta.


Lehmän käytös ihmetytti miestä – sitten tajusi sen pyytävän apua stara 15:20 08.06

Dave-niminen mies oli ajellut Ontariossa Millbrookin alueella ja pysähtynyt kuvaamaan


Vain elämää: Mira Luodin lapsen sydän on pysähtynyt kolme kertaa: ”Muutamaan tuntiin en tiennyt, onko minulla lasta” iltalehti 18:31 23.05

Mira Luoti on joutunut käymään läpi sen tunteen, että on menettänyt lapsensa. Mira Luoti kertoo Vain elämää -jaksossa 3-vuotiaan Urho-poikansa sairaudesta. Tällä viikolla Vain elämää -ohjelmassa vietetään Mira Luodin päivää.


Suihkukone katkesi Hondurasissa kahtia - kaikki selvisivät iltalehti 16:04 23.05

Koneen lasku meni kiitoradalla pitkäksi. Yksityinen suihkukone katkesi Hondurasissa kahtia, kun sen laskeutuminen pääkaupungin Tegucigalpan lentokentälle epäonnistui. Kone ei pysähtynyt kiitoradan lopussa ja se murskautui pahoin. Koneen päälle suihkutettiin vaahtoa, ja palamaan syttynyt kone saatiin sammumaan. Koneesta saatiin ulos kaikki matkustajat ja miehistön jäsenet. Heidät kuljetettiin sairaalaan, mutta viranomaisten mukaan he eivät ole loukkaantuneet vakavasti.


Mira Luoti avautuu kipeistä muistoista: Urho-pojan, 3, sydän on pysähtynyt kolme kertaa – ”En muutamaan tuntiin tiennyt, onko minulla lasta” iltasanomat 10:03 22.05

Mira Luodin päivänä Vain elämää -sarjassa itketään ja nauretaan.


Expressen: Arlandan lentokentällä paha ongelma – lentoliikenne seisahtunut MTV 18:30 19.05

Arlandan lentokentällä lennonohjausjärjestelmässä on tullut tekninen vika, jonka seurauksena lentoliikenne on pysähtynyt täysin Jönköpingin pohjoispuolella.


Ajokiellossa oleva mies jysäytti autolla liikenneympyrän kivireunaan - auto lensi metritolkulla, katkaisi valopylvään ja syttyi palamaan iltalehti 11:19 16.05

Eihän tämä nyt ihan nappiin mennyt. Vuonna 1962 syntynyt mies oli ajokiellostaan huolimatta noussut auton rattiin eilen illalla. Ei olisi kannattanut, sillä hän ei ollut havainnut Närpiön Näsbyssä sijaitsevaa liikenneympyrää. Mies ajoi liikenneympyrän kivireunaan. Törmäyksen voimasta auto lensi peräti parikymmentä metriä. Se katkaisi valaisinpylsään ja syttyi palamaan, kun oli pysähtynyt. Kukaan ulkopuolinen ei loukkaantunut tilanteessa. Myös mies itse selvisi tapauksesta ilman vakavampia vammoja.


haaviin myös toinen lapsien hyväksikäytön soitti Angela Merkelille väkevästi pois kellarista valmistaa

Uutiset