Entisen Ferrari-pomon sisäpiiripaljastus: turhautunut Kimi Räikkönen vaati tallin johdolta vastauksia – ”En ymmärrä, miksi pidätte minua täällä”

iltalehti 17:48 20.10

Ferrarin entinen viestintäpäällikkö Alberto Antonini kertoi Kimi Räikkösen 40-vuotispäivää juhlistaneessa jutussaan mielenkiintoisia anekdootteja suomalaistähden Ferrari-vuosilta. Kimi Räikkönen ja Alberto Antonini ehtivät työskennellä Ferrarilla yhdessä neljän vuoden ajan. Räikkösen viisivuotinen putki Ferrarilla alkoi 2014 ja päättyi kauden 2018 jälkeen. Ferrarin tallipäälliköksi loppuvuodesta 2014 nostettu Maurizio Arrivabene toi Italiassa toimittajana tutuksi tulleen Antoninin viestintäpäälliköksi vain muutama päivä oman nimityksensä jälkeen, ja kaksikko lähti tallista samasta ovenraosta alkuvuodesta 2019.


Kimi Räikkösen talli lähellä katastrofia – nyt kommentoi Alfa Romeo -pomo

iltalehti 12:21 20.10

Alfa Romeo on myrskyn keskellä. Fred Vasseur rauhoittelee F1-kansaa. Japanin GP ei sujunut Alfa Romeon osalta ruusuisissa merkeissä, sillä Kimi Räikkönen oli neljästoista ja tallikaveri Antonio Giovinazzi kaksi sijaa alempana. Suomalaiskuljettaja ei ole saanut kesätauon jälkeisestä neljästä ottelusta pistettäkään. Tallikaverilla pinnoja on kaksi.


Suomeen muuttaneet ulkomaalaiset opettelevat kieltä Kimi Räikkösen kirjasta – Jäämiehen elämäntyyli hämmästyttää: ”Voi juoda niin paljon kuin huvittaa”

iltalehti 07:17 19.10

Alun perin elokuussa 2018 julkaistu Tuntematon Kimi Räikkönen -kirja on auttanut ulkomailta Suomeen muuttaneita ihmisiä oppimaan suomen kieltä. Kari Hotakaisen kirjoittama Tuntematon Kimi Räikkönen (Siltala) nousi viime vuonna Suomen kaikkien aikojen myydyimmäksi urheilukirjaksi. Kirjaa myytiin ensimmäisten reilun neljän kuukauden aikana 191 384 kappaletta, mikä nosti sen ykköspaikalle julkaisuvuotenaan eniten myytyjen teosten listalla.


"V***n Räikkönen!" – Juan Pablo Montoya huokailee klassikkoheitolleen, välikohtaus hyvin muistissa

MTV 07:12 19.10

Juan Pablo Montoya tykitti vuonna 2002 tiimiradioon Kimi Räikkösestä tekstiä, joka muistetaan edelleen hyvin. Kolumbialaiskuski palasi nyt klassikkoheittoonsa 19 vuoden jälkeen. 


”Monet pitivät minua hulluna” – Kimi Räikkönen toteutti F1-asiantuntijan mielettömän rohkean ennustuksen

MTV 21:54 18.10

Kimi Räikkönen voitti F1:n maailmanmestaruuden Ferrarilla kaudella 2007. Kun suomalaiskuski ajoi debyyttikauttaan Sauberilla vuonna 2001, ei kovin moni asiantuntija ajatellut asiaa noin pitkälle.


Kimi Räikköseltä paljastus kuuluisasta F1-samppanjasta: sylkisi mieluummin kuppiin palkintokorokkeella – ”Suosin enemmän olutta”

iltalehti 18:02 18.10

Juhlajuoman lämpötila ja maku eivät miellytä Jäämiestä. Kimi Räikkönen täytti torstaina 40 vuotta. F1-sarjan konkarikuljettajan vauhti ei tunnu hyytyvän Alfa Romeon ratissa. Syntymäpäiväsankari kertoi Saksan suurimman tv-kanavan RTL:n haastattelussa tuntevansa itsensä edelleen mieleltään nuoreksi.


Apu: Kimi Räikkönen sai Minttu-vaimoltaan liikuttavan synttäriyllätyksen: ”Minulla on ihan tippa linssissä”

iltasanomat 11:17 18.10

Minttu Räikkönen kertoi Apu-lehdelle, miten muisti aviomiestään Kimi Räikköstä tämän syntymäpäivänään.


Kimi Räikköseltä kysyttiin: Lewis Hamilton vai Max Verstappen? – Jäämies joutui Suomeen liittyen pahaan paikkaan

MTV 09:18 18.10

Kimi Räikkönen joutui sveitsiläisen Blick-lehden revolverihaastattelussa pahaan paikkaan muun muassa Suomea koskevassa kysymyksessä.


Hurja menopeli! Kimi Räikkösen vanha farmari-Audi on kaupan netissä – hintaa 130 000 euroa

iltalehti 07:44 18.10

Kimi Räikkösen vanha Audi RS6 on kaupan. Aiemmin Kimi Räikkösenkin omistuksessa ollut vuosimallin 2014 Audi RS6 on jälleen kaupan. Räikkönen myi hulppean farmariauton eteenpäin syyskuussa 2017, ja nyt menopeliä kaupataan jälleen verkossa. Hintapyyntö on 129 900 euroa.


Missä kaupungissa Kimi Räikkönen syntyi? Pelaa perjantain 10 kysymystä!

iltalehti 05:55 18.10

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Kimi Räikkönen syntyi 17. lokakuuta 1979. Missä kaupungissa? 2) Missä seurassa Jaromir Jagr pelasi viimeiset NHL-ottelunsa?


F1-sarja mehusteli hilpeillä Kimi Räikkönen -muistoilla – sveitsiläislehti pani Jäämiehen koville kiperillä kysymyksillä: ”Tämän täytyy olla vitsi”

iltalehti 20:41 17.10

Torstai on ollut F1-piireissä Kimi Räikkösen päivä. Räikkösen saama huomio ei varsinaisesti yllätä, sillä F1-sarjan vanhin kuljettaja täytti torstaina 40 vuotta. Esimerkiksi F1-sarja jakoi Instagram-tilillään kattavan kuvakoosteen Räikkösen urasta kuninkuusluokassa ja Yotubeen koottiin tietysti parhaat palat videomuodossa.


Klassikkokamaa! F1-sarja herkutteli syntymäpäiväsankari Kimi Räikkösen ikimuistoisimmilla hetkillä – "Ei ikinä tylsää"

MTV 20:22 17.10

40 vuotta torstaina täyttänyt Kimi Räikkönen on vuosien ajan viihdyttänyt F1-faneja hienoilla ajosuorituksillaan ja hauskoilla letkautuksillaan. F1 kokosi suomalaistähden hauskimmat hetket yhteen Räikkösen syntymäpäivän kunniaksi.


F1-sarja herkutteli syntymäpäiväsankari Kimi Räikkösen ikimuistoisimmilla hetkillä – "Ei ikinä tylsää"

MTV 20:22 17.10

40 vuotta torstaina täyttänyt Kimi Räikkönen on vuosien ajan viihdyttänyt F1-faneja hienoilla ajosuorituksillaan ja hauskoilla letkautuksillaan. F1 kokosi suomalaistähden hauskimmat hetket yhteen Räikkösen syntymäpäivän kunniaksi.


Kimi Räikköselle tuli tasaluku mittariin – F1-nestori tekee tempun, johon harva enää yltää: "Reaktioiden puolesta voi vetää ihan hyvin"

iltalehti 19:12 17.10

Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehto painottaa, että ”jos sisällä asuu pikkupoika, ihan hyvin menee”. – Jos olet hyvä, ei se ajaminen katso numeroita edes ykkösissä, kiteyttää Jyrki Järvilehto, Iltalehden F1-asiantuntija. Kimi Räikkönen, jatkuvasti nuorentuvan F1-sirkuksen nestori, täyttää tänään 40 vuotta. Seuraavaksi vanhimmat ovat 34-vuotiaat Lewis Hamilton ja Robert Kubica.


Kimi Räikkönen yllätettiin! Syntymäpäivän kunniaksi kajautettu laulu sai suomalaiskuljettajan osoittamaan suosiota

iltalehti 13:53 17.10

Kimi Räikkönen kävi Thaimaassa. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä. Räikkönen oli Singha Kart Cup -tapahtuman tähtivieras. Kisan järjestäjänä toimii olutmerkki Singha, joka on yksi suomalaisen pääsponsoreista.


Kimi Räikkönen julkaisi kuvan näyttävästä syntymäpäivälahjastaan – ympärillä suuri joukko perheenjäseniä ja muita läheisiä: ”Hyvää syntymäpäivää minulle”

iltalehti 12:02 17.10

Torstai on Kimi Räikkösen 40-vuotispäivä. Udelle vuosikymmenelle siirtynyt Alfa Romeon F1-kuljettaja Kimi Räikkönen julkaisi merkkipäivän kunniaksi Instagram-tilillään kuvan, jonka keskipisteenä on mitä ilmeisimmin yksi hänen saamistaan lahjoista sekä sen ympärille kerääntynyt suuri joukko perheenjäseniä, ystäviä ja muita läheisiä. Näyttävään, värikkääseen tauluun on ikuistettu Räikkösen kasvot ja vuosiluku 1979, syntymävuoden mukaisesti.


"Onnea minulle!" – Kimi Räikkönen julkaisi kuvan upeasta nelikymppislahjastaan ystävien keskellä

MTV 12:01 17.10

Kimi Räikkönen sai 40-vuotissyntymäpäivänään komean lahjan: itsensä kokoisen taulun.


40 vuotta täyttävä Kimi Räikkönen sai persoonallisen synttärilahjan – harvoin julkisuudessa nähty Paula-äiti hymyilee vierellä

iltasanomat 11:55 17.10

Tänään 40 vuotta täyttävä Kimi Räikkönen julkaisi ryhmäkuvan itsestään ja ystävistään.


40 vuotta täyttävä Kimi Räikkönen sai persoonallisen synttärilahjan –harvoin julkisuudessa nähty Paula-äiti hymyilee vierellä

iltasanomat 11:55 17.10

Tänään 40 vuotta täyttävä Kimi Räikkönen julkaisi ryhmäkuvan itsestään ja ystävistään.


Tunnettu F1-kasvo teki 18 vuotta sitten rohkean ennustuksen synttärisankari Kimi Räikkösestä – osui täydellisesti kohdalleen: ”Minua pidettiin hulluna”

iltalehti 11:16 17.10

Matt Bishop julkaisi Kimi Räikkösen 40-vuotispäivän kunniaksi kuvan elokuun 2001 F1 Racing -lehdestä, jonka kannessa oli tuolloin 21-vuotias Räikkönen. Kimi Räikkönen täyttää torstaina 40 vuotta. Räikkönen nousi aikanaan, kaudella 2001, F1-kuljettajaksi kokemattomampana kuin kukaan ennen häntä, ja huvittavaa kyllä, ensi kaudella hänestä tulee ajettujen GP-kisojen määrällä mitattuna historian kokenein F1-kuljettaja. Tältä pohjalta ei ole mikään ihme, että jo varhain torstaiaamuna useat F1-mediat ja -toimijat ovat välittäneet muun muassa sosiaalisen median kautta onnitteluja suomalaiselle Jäämiehelle.


koska ei pystynyt lausunto ”Hän kuoli, pistepörssin kärkeen lauantaina Vihreät puolueet ottamassa

Hot topics