Kimi Räikkönen on ensi kauden lopussa jo 39-vuotias: Mestaruus nostaisi suomalaisen melkoisten legendojen ohi iltalehti 16:03 09.12

Kimi Räikkösellä on mahdollisuus nousta F1-historian viidenneksi vanhimmaksi mestariksi. Tänään illalla moottoriurheilun kerma kokoontuu arvoiseensa ympäristöön. FIA päättää Pariisin vuosikokousviikkonsa perinteiseen palkintogaalaan, joka tällä kertaa järjestetään Versailles’n linnassa vähän pääkaupungin ulkopuolella. Siellä 32-vuotias Lewis Hamilton saa oman kruununsa päättyneeltä F1-kaudelta. Vaikka britti on urheilijana ehkä parhaimmassa iässä, spekuloidaan jo julkisuudessa, kuinka pitkään hän jaksaa formula ykkösiä ajaa.


Kimi Räikkönen antoi lupauksen formulauran jälkeisestä ajasta - ehdoton ei tv:lle iltalehti 09:04 07.12

Kimi Räikkönen puhui tulevaisuudestaan Speedweek-lehden haastattelussa. Kovin montaa kautta 38-vuotiaalla Räikkösellä tuskin on jäljellä formuloissa, vaikka hänellä sopimus ensi kaudesta onkin. Suomalaismestari myöntää jo ainakin vähän pohtineensa ajouran jälkeistä aikaa.


Kimi ja Minttu Räikkösellä Linnan nopein sisäänmeno - Mintulla upea mekko! iltalehti 19:46 06.12

Kimi ja Minttu Räikkönen livahtivat Linnan salamannopeasti. Minttu Räikkösellä oli päällään upea, smaragdinväriin vivahtava mekko, jossa on näyttävä leikkaus hartioissa. Puku oli lähes samanvärinen kuin Jenni Haukiolla. Pariskunta pujahti Linnaan niin nopeasti, ettei heiltä ehditty edes kysyä mitään.


Minttu Räikkösellä huipputyylikäs Linna-look: samanvärinen iltapuku kuin rouva Jenni Haukiolla iltasanomat 19:45 06.12

Kimi ja Minttu Räikkönen saapuivat Linnan juhliin.


Räikkösellä epäselvä kuva harjoitusten jälkeen - ”Ei ollut helppoa” iltalehti 19:54 24.11

Kimi Räikkönen ei ollut täysin tyytyväinen Ferrariinsa perjantaina GP-harjoituksissa. - Perjantaisin yritämme aina saada autoon paremmat säädöt. Luonnollisesti meillä on vielä paljon juttuja parannettavana ja työtä tehtävänä, mutta se on normaali asia, Räikkönen aloitti Ferrarin tiedotteessa. Suomalaisveteraani oli molemmissa harjoituksissa neljäs.


Kimi Räikkösellä melkoiset viritykset autossaan iltasanomat 11:37 24.11

F1-kauden viimeinen kisaviikonloppu on käynnistynyt Abu Dhabissa.


F1-harjoitukset käynnissä – Kimi Räikkösellä melkoiset viritykset autossaan iltasanomat 11:37 24.11

F1-kauden viimeinen kisaviikonloppu on käynnistynyt Abu Dhabissa.


IL seuraa livenä: Räikkösellä ongelmia jo ennen starttia - tykittääkö Bottas paalulta voittoon? iltalehti 18:00 12.11

Interlagosin radalla Brasiliassa ajetaan F1-kauden toiseksi viimeinen kilpailu. Iltalehti seuraa kilpailua hetki hetkeltä.


IL seuraa livenä: Räikkösellä ongelmia jo ennen starttia! Mekaanikot työskentelevät kiivaasti Ferrarin ympärillä iltalehti 17:56 12.11

Interlagosin radalla Brasiliassa ajetaan F1-kauden toiseksi viimeinen kilpailu. Iltalehti seuraa kilpailua hetki hetkeltä.


Räikkösellä meni pata aivan jumiin - kuuntele hervoton kiroilukohtaus kisan lopusta iltalehti 22:40 23.10

Kimi Räikkösen mieliala vaihteli tiuhaan tahtiin eilisen Austinin kisan loppuvaiheilla. Jonkin aikaa näytti jo siltä, että Ferrari-kuski kaasuttelee ruutulipulle kakkosena. Näin ei kuitenkaan käynyt. Räikkönen joutui ensin kisan loppuvaiheessa päästämään tallitoverinsa Sebastian Vettelin ohi, kun tämä oli noussut suomalaisen perään. Viimeisellä kierroksella tuska kasvoi entisestään, kun Max Verstappen ohitti "Jäämiehen" viimeistä edellisessä mutkassa. Niinpä Räikkönen putosi loppupeleissä neljänneksi, mikä nakersi vietävästi konkarikuskia.


IL seuraa livenä: Räikkösellä ja Bottaksella huima taistelu käynnissä - Hamilton paahtaa kärjessä iltalehti 23:04 22.10

Iltalehti seuraa kierros kierrokselta Yhdysvaltain GP:tä.


Uutiset