Herätys, asuntovelalliset: ”Alkaa olla viimeinen hetki tehdä stressitesti” uusisuomi 09:06 18.06

Euroopan keskuspankki EKP on ottamassa askeleita kohti normaalimpaa rahapolitiikkaa. Se kertoi torstaina alkavansa ajaa elvytysohjelmaansa alas ja vihjasi, että nollakorkokausi päättynee reilun vuoden päästä.


Herätys, asuntovelallinen: ”Alkaa olla viimeinen hetki tehdä stressitesti” uusisuomi 09:06 18.06

Euroopan keskuspankki EKP on ottamassa askeleita kohti normaalimpaa rahapolitiikkaa. Se kertoi torstaina alkavansa ajaa elvytysohjelmaansa alas ja vihjasi, että nollakorkokausi päättynee reilun vuoden päästä.


Suomalaiskeksintö rynnii maailmalle: Käytetyistä paristoista lannoitetta MTV 22:31 17.06

Kaikki tietävät, että Suomessakin maaperä on köyhtynyt tehoviljelyn myötä eikä maasta irtoa enää hivenaineita viljakasveille entiseen tapaan. Pohjois-Pohjanmaalla, jossa sijaitsee akkujen ja paristojen kierrätyslaitos, on keksitty ekologinen ratkaisu ongelmaan.


Uusi arkkipiispa poisti vain miespappien vetämän messun festivaaleilta – herätysliike närkästyi iltasanomat 14:38 15.06

Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen mukaan on totta, että valtaosalle kirkon jäsenistä ja myös Maata näkyvissä -festivaalin kävijöistä naispappien osallistuminen messuun ei ole mikään kynnyskysymys.


Kuulantyönnön kuuma kesä jatkuu: 22 metriä rikki jo toistakymmentä kertaa MTV 22:38 13.06

Tomas Walsh ja Michal Haratyk vastasivat kahdesta komeasta kuulakaaresta Tshekin Ostravan yleisurheiluillassa keskiviikkona.


Kierrätyskeskuksessa palaa, taivas mustana Vantaalla – pelastuspäällikkö: ”Savu on aina vaarallista” iltasanomat 16:18 13.06

Palo on voinut syttyä akuista.


Vantaalla kierrätyskeskuksessa roihuava tulipalo saatu hallintaan – raivaus vie tunteja iltasanomat 15:19 13.06

Vantaan palosta syntyy vaarallista savua.


Musta savupatsas kohoaa taivaalle Vantaalla – tulipalo kierrätyspisteessä iltasanomat 14:20 13.06

Pelastuslaitos vahvistaa, että paikalla on useita paloautoja.


Hurja kuva: Rekka täynnä elektroniikkajätettä on ilmiliekeissa Vantaalla, savupatsas nousee ilmaan – "Sulje ikkunat, ovet ja ilmanvaihto" MTV 14:16 13.06

Kehä III:n liepeillä on tulipalo. Kierrätyskeskuksen pihalla oleva kuorma-auto on tulessa.


Hilkka Ahteen pitkä piina päättyi oikeuden päätökseen: "Tässä on ollut todella rankkoja aikoja" MTV 11:24 13.06

Korkeimman oikeuden päätös lopetti tänään Hilkka Ahteen pitkän piinan. Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliiton (AKT) entinen puheenjohtaja Timo Räty tuomittiin syylliseksi Ahteen työsyrjinnästä.


Timo Räty tuomittiin Hilkka Ahteen työsyrjinnästä: 480 euron päiväsakot, kymmenien tuhansien oikeuskulut iltasanomat 09:42 13.06

Korkeimman oikeuden mukaan AKT:n ex-puheenjohtaja Timo Räty syyllistyi viestintäpäällikkö Hilkka Ahteeseen kohdistuneeseen työsyrjintään.


Timo Räty tuomittiin sittenkin: Sakkoja Hilkka Ahteen syrjinnästä uusisuomi 09:29 13.06

Timo Rädyn ja Hilkka Ahteen työsyrjintätapaus on viimein saanut päätöksensä oikeudessa. Korkein oikeus on kumonnut hovioikeiden Rädylle antaman vapauttavan tuomion ja tuominnut hänet työsyrjinnästä 20 päiväsakon suuruiseen rangaistukseen.


Timo Räty tuomittiin päiväsakkoihin Hilkka Ahteen työsyrjinnästä iltasanomat 09:14 13.06

Korkeimman oikeuden mukaan AKT:n ex-puheejohtaja Timo Räty syyllistyi viestintäpäällikkö Hilkka Ahteeseen kohdistuneeseen työsyrjintään.


Seppo Räty hehkuttaa keihäslupaus Oliver Helanderia – "Vihdoin löytynyt heittäjä, jolla on mahdollisuudet mihin vaan" MTV 21:52 10.06

Suomen keihäslegenda Seppo Räty kehuu Facebookissa suomalaista keihäslupausta Oliver Helanderia vuolaasti.


Seppo Räty lukemattomia kertoja Tero Pitkämäen tilanteessa – "Tukijalan jysähdys tuntuu persauksessa" MTV 14:33 07.06

Seppo Räty arvioi, ettei eturistisiteen katkeaminen estä Tero Pitkämäkeä heittämästä elokuussa EM-kisoissa, mutta jalan puuduttaminen tuo oman haasteensa.


Spekulaatio asusta jatkuu – herttuatar Catherine ei ehkä käyttänytkään kierrätysmekkoa kuninkaallisissa häissä mtv 17:02 06.06

Tarkkasilmäinen kuninkaallisfani huomasi, että herttuatar Catherinen kuninkaallisissa häissä käyttämä mekko oli hieman aiempaa erilainen.


Upea Victoria! Kruununprinsessa säkenöi kierrätysmekossa mtv 13:04 06.06

Ruotsin kruununprinsessa Victoria juhlistaa kansallispäivää tutussa mekossa. 


Kommentti: Nuoren polven on aika syödä vanhojen partojen peliminuutit Huuhkajissa – nyt valmennukselta vaaditaan suurta rohkeutta iltasanomat 13:36 05.06

Viimeiset harjoituspelit ennen Kansojen liigan alkua eivät saa jäädä samojen vanhojen naamojen kierrätyspeleiksi, kirjoittaa Janne Oivio.


Neljä materiaalia aiheuttaa ympäristöön jättipäästöt: Suomalaistutkimus paljastaa, miten ne voitaisiin puolittaa MTV 09:51 05.06

Teräs, sementti, muovi ja alumiini aiheuttavat jopa noin 70 prosenttia koko EU:n päästöistä, sanoo Sitran kiertotalousprojektin projektijohtaja Kari Herlevi Huomenta Suomi -lähetyksessä. Pelkästään näiden neljän materiaalin kierrätyksellä voitaisiin puolittaa teollisuuden päästöt vuoteen 2050 mennessä, selviää tänään julkaistavasta Sitran tutkimuksesta.


avaamaan tulehtunutta maahanmuuttokysymystä Boris Beckerin kysymykset dopingista olivat lahjoittavan liikemiehen Laineesta ”Laukaus Pikaopas pöllönpoikasen kuvasta upean rajapyykin – puoluetoimiston

Uutiset