Uusi ilmiö Suomen vankilajengeissä – radikaali islamismi leviää: "Karismaattiset johtohahmot radikalisoivat " MTV 10:33 23.04

Suomen vankiloissa on havaittu yhteensä 112 väkivaltaiseen radikalismiin liittyvää henkilöä, selviää Rikosseuraamuslaitoksen raportista.


Kommentti: Fortumia vastaan valheilla hyökännyt venäläinen ekonomisti meni itse propagandakoneiston vipuun iltasanomat 10:31 23.04

Myöntämällä yhden virheensä Deljagin osoitti, kuinka Venäjän propagandistit kompastuvat jo itse omaan puppuunsa, Arja Paananen kirjoittaa Pietarista.


Vain puoli vuotta sitten julkaistu dokumentti kertoo karun totuuden Aviciin elämästä – muuttui kuin varjoksi itsestään: ”Aloin tuntea olevani hullu” iltasanomat 10:30 23.04

28-vuotiaana kuollut DJ ja musiikkituottaja Avicii saavutti urallaan lähes kaiken, mutta maksoi menestyksestä kovan hinnan.


Näyttelijä Liisa Paatso on kuollut iltalehti 10:29 23.04

Paatso, 72, muistetaan pitkästä urastaan teatterissa, tv-sarjoissa ja elokuvissa. Hän näytteli muun muassa Uuno Turhapuro -elokuvissa. Näyttelijä Liisa Paatso on kuollut. Paatso oli kuollessaan 72-vuotias. Näyttelijätytär Rinna Paatso vahvistaa Iltalehdelle asian. Paatso näytteli uransa aikana teatterissa, lukuisissa kotimaisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa. Lavalla hänet nähtiin niin Turussa, Helsingin Kaupunginteatterissa kuin Ahaa-teatterissakin. Valkokankaalla Paatso näytteli Ere Kokkosen elokuvissa, muun muassa Uuno Turhapuroissa, Vaapeli Körmyissä ja Hurmaavassa joukkoitsemurhassa.


Synnytys käynnistyi! Herttuatar Catherine saa kolmannen lapsensa mtv 10:28 23.04

Brittihovi kertoo herttuatar Catherinen kirjautuneen St. Maryn sairaalaan synnytystä varten. 


MTV Turussa: Puukotusoikeudenkäynnissä kuullaan silminnäkijöitä – syytetty ei ole paikalla, psyykkinen vointi estää osallistumisen istuntoon MTV 10:28 23.04

Turun puukotusoikeudenkäynti jatkuu tänään kolmatta viikkoa Turun vankilassa. Yleisö seuraa istuntoa Turun oikeustalolla. Tällä viikolla oikeudenkäynnissä kuullaan silminnäkijätodistajia. MTV Uutiset seuraa oikeudenkäyntiä paikan päällä. Tämä juttu päivittyy koko päivän ajan.


Fingerpori-leffasta ensimmäiset kuvat julki! Kari Väänäsestä kuoriutuu Homelius, Jenni Kokanderista Rivo-Riitta iltalehti 10:28 23.04

Kulttimaineeseen noussut Fingerpori-sarjakuva kääntyy komediaelokuvaksi, jonka ohjaa Mikko Kouki. Elokuvan tarina pohjautuu sarjakuvataiteilija Pertti Jarlan luomaan Fingerpori-sarjakuvaan ja sen hahmoihin. Elokuvan käsikirjoittavat Petja Lähde ja Mikko Kouki. Merkittävissä rooleissa nähdään Kari Väänänen, joka näyttelee Homeliusta, Jenni Kokander (Rivo-Riitta), Santtu Karvonen (Heimo Vesa), Pirjo Lonka (Krapula-Päivi) ja Aku Hirviniemi (Allan Kurma). Solar Filmsin elokuvan tuottaa Nina Laurio. Vastaavina tuottajina toimivat Markus Selin ja Jukka Helle. Fingerpori kuvataan Turussa ja ensi-iltaan se tulee syksyllä 2019.


Herttuatar Catherinen synnytys on käynnistynyt iltasanomat 10:27 23.04

Herttuatar saapui St. Maryn sairaalaan synnyttämään kolmatta lastaan.


Koululaisten erikoinen tempaus: Yö koulun pihalla teltoissa ja riippumatoissa – "Ei palellut yhtään" MTV 10:26 23.04

Kannuksessa osa koululaisista yöpyi koulun pihalla teltoissa ja riippumatoissa. Tempauksella Kannuksen Korvenkävijät avasivat omalta osaltaan valtakunnallisen partioviikon.


Kokkolan Kälviän rivitalopalo saattoi alkaa pakastimesta iltasanomat 10:24 23.04

Palon alkamishetkellä suurin osa asunnoista oli tyhjillään.


Kälviän suuri rivitalopalo alkoi todennäköisesti pakastimesta MTV 10:23 23.04

Poliisi ja paloviranomaiset ovat selvittäneet, mistä asunnosta Kokkolan Kälviän perjantainen rivitalopalo on todennäköisesti saanut alkunsa, poliisi kertoi maanantaina.


Kälviän suuri rivitalopalo alkoi todennäköisesti pakastimisesta MTV 10:23 23.04

Poliisi ja paloviranomaiset ovat selvittäneet, mistä asunnosta Kokkolan Kälviän perjantainen rivitalopalo on todennäköisesti saanut alkunsa, poliisi kertoi maanantaina.


SM-liiga: Kärpät mestariksi hurjalla noin 90 prosentin todennäköisyydellä iltasanomat 10:22 23.04

Kärppien saavuttama 3-0 johtoasema on niin vankka, että Tapparan kampeaminen itsensä mestariksi olisi aikamoinen paukku. Tämä ensimmäinen sarjan katkaisupaikka nyt perinteisesti on kyllä vaikea.


Alma oli kyydissä ulos ajaneessa bussissa – "Koko bussi täyttyi savulla ja ihmisillä tuli paniikki" MTV 10:17 23.04

Helsinkiläinen Alma Suvilinna oli matkalla töihin bussilla, joka ajoi ulos tieltä Helsingin Vartiokylässä.


Ilmavoimien suuri lentoharjoitus alkaa tänään - taivaalla näkyy kirkkaita valoilmiöitä iltalehti 10:16 23.04

Harjoituksen lentotoiminta suuntautuu Rovaniemen ja Kuopion väliselle alueelle. Ilmavoimat järjestää Ilmataktiikka 18 -lentotoimintaharjoituksen 23.-27. huhtikuuta. Ilmavoimien mukaan harjoitukseen osallistuu 26 Hornet-monitoimihävittäjää, kuusi Hawk-suihkuharjoituskonetta, NH90-kuljetushelikopteri sekä kuljetus- ja yhteyskoneita. Lentotoiminta alkaa maanantaina 23. huhtikuuta noin kello 17:30 ja päättyy perjantaina 27. huhtikuuta noin kello 14:30.


Bussi ajoi ulos tieltä Helsingissä - yksi matkustaja loukkaantui lievästi iltalehti 10:15 23.04

Onnettomuus tapahtui Kukkaniityntiellä Helsingin Vartiokylässä. Ilmoitus onnettomuudesta tuli hätäkeskukselle maanantaiaamuna kello 9.10. Paikalle lähti kolme pelastusyksikköä. Pelastuslaitoksen mukaan ulosajaneen bussin kyydissä oli noin 20 matkustajaa. Heistä yksi loukkaantui lievästi.


Näin vähällä Peter Madsen voi selvitä, jos häntä ei todeta syylliseksi Kim Wallin murhaan iltasanomat 10:13 23.04

Tänään vuorossa viimeiset puheenvuorot, keskiviikkona tuomio.


Sukellusvenekäräjät pian ohi: Näin vähällä Madsen voi selvitä, jos häntä ei todeta syylliseksi Kim Wallin murhaan iltasanomat 10:13 23.04

Tänään vuorossa viimeiset puheenvuorot, keskiviikkona tuomio.


Raskaana oleva Kate Hudson esitteli vauvavatsaansa: "Hieman erilainen bikinivartalo tekeillä" mtv 10:13 23.04

Kate Hudson odottaa kolmatta lastaan.


mielenosoituksissa - Nicaraguan Pekka Rinne nollasi Ruotsin kiekkomestareilta tyly sadat rakennukset suuri lentoharjoitus todistamaan – tutut eivät Työtoiminnassa olevan Mintun,

Uutiset