Näin saat hyötyliikuntaa työmatkan aikana stara 15:30 17.12

Hyötyliikuntaa saadakseen kannattaa päivittäin suosia kaupungilla asioidessaan ja työpaikalla kulkiessaan


Viihdelehti Stara.fi stara 15:30 17.12

Hyötyliikuntaa saadakseen kannattaa päivittäin suosia kaupungilla asioidessaan ja työpaikalla kulkiessaan


Nainen kaatui rajusti – Joulupukin reaktio leviää nyt verkossa stara 13:30 17.12

Joulupukki tekee hyvää muillakin tavoilla kuin vain lahjoja jakamalla. Tämä


Kommentti: Hukkasiko Merja Kyllönen parhaan valttikorttinsa? iltasanomat 11:02 16.12

Merja Kyllönen on tunnettu sutkautuksistaan. Tv-tenteissä ne katosivat jonnekin. Se on sääli, sillä verbaaliakrobatiaa ne juuri kaipaavat, kirjoittaa Ilta-Sanomien politiikan uutistuottaja Hanna Vesala.


Palomies-Mikko jyrää Gladiaattorit-finaalissa - pitää Turboa pilkkanaan sieppauksessa iltalehti 08:00 16.12

Illalla nähtävässä Gladiaattorit-finaalissa Turboa viedään sieppauksessa. Tänään illalla käydään jännittävä Gladiaattorit-finaali. Pokaalista taistelevat Sanni Korva, Vanessa Torres, Janica Timonen ja Joanna Mauno. Miehissä areenalle nousevat Stephen Stokes, Mikko Isoniemi, Aresh Amirkhani ja Joonas Mäkipelto. Aiemmissa jaksoissa Suomen vahvimman palomiehen tittelin ansainnut Mikko Isoniemi loistaa areenalla myös kauden finaalijaksossa.


Askartele söpöt paikkakortit joulupöytään – näin se onnistuu stara 23:00 15.12

Jouluna yksi tärkeimmistä asioista on jouluruoan nauttiminen. Joulupöytään nostetaan yleensä


Forbes: Hurja arvio Michael Schumacherin tuloista - kaikkien aikojen viidenneksi eniten tienannut urheilija iltalehti 16:38 15.12

Talouslehti Forbes julkaisi keskiviikkona arvionsa kaikkien aikojen eniten tienanneista urheilijoista. Listalla on 25 urheilijaa. Forbesin arvioon sisältyy palkkojen lisäksi muun muassa bonukset, palkintorahat ja muita urheilu-uraan liittyviä tulonlähteitä, mutta ei esimerkiksi sijoitustoiminnan tuottoja. Tuloarvion aikaikkuna alkaa siitä, kun urheilija aloitti ammattilaisuran ja päättyi tämän vuoden kesäkuun ensimmäiseen päivään, eli mukana ovat myös urheilu-uran jälkeiset ansiot. Tulot ovat inflaatiokorjatut.


Päivämäärä julki – paljastuksia Meghan Marklen ja prinssi Harryn tulevista häistä mtv 15:20 15.12

Canterburyn arkkipiispan odotetaan toimivan prinssi Harryn ja Meghan Marklen vihkijänä 19. toukokuuta 2018. 


Maailman suurin matkustajakone piirsi joulukuusen lentokartalle stara 12:00 15.12

Airbus A380 -matkustajakoneen lentäjä ja lennonvalvojat päättivät taannoin järjestää hauskan


George Clooney antoi ystävilleen avokätisen lahjan - läjäpäin rahaa iltalehti 20:17 14.12

Clooney antoi neljälletoista lähipiriinsä jäsenelle miljoona dollaria, kirjoittaa Global News. 14 George Clooneyn läheisintä ystävää sai näyttelijältä lahjaksi miljoonan, paljasti Clooneyn hyvä ystävä Rande Gerber MSNBC:n ohjelmassa Headliners. Gerberin mukaan Clooney kutsui ystävänsä illalliselle luokseen vuonna 2013. Kun ystävät saapuivat, ruokapöydässä jokaisen kohdalla oli musta matkalaukku.


Apu: Antti Tuisku vaihtaa alaa hyvinvointivalmentajaksi stara 18:00 14.12

Suomen viime vuosien suosituimpiin lukeutuva poptähti Antti Tuisku kertoi marraskuussa


Yksi urheilun hurjimmista vihanpidoista päättyi jälleen joukkotappeluun - ”Veri valui poliisin taluttaman katsojan kasvoja pitkin” iltalehti 12:03 14.12

Partizanin ja Red Starin kohtaamiset ovat tunnetusti kuumia. Belgradin derbyssä valui keskiviikkona veri. Varsinaisesta yllätyksestä ei voi puhua, sillä serbijättien Partizanin ja Red Starin kohtaamiset ovat perinteisesti tulikuumia.


Republikaaniedustaja teki itsemurhan - syytettiin alaikäisen seksuaalisesta pahoinpitelystä iltalehti 11:47 14.12

Kentuckyn osavaltion edustajainhuoneessa istunut Dan Johnson löydettiin kuolleena keskiviikkoiltana. Johnsonilla oli ampumahaava päässään. Viranomaisten mukaan kyseessä on "todennäköinen itsemurha". Bullittin piirikunnan seriffin Donnie Tinnellin mukaan Johnson oli ampunut itsensä sillalla Mount Washingtonissa. Tinnell vahvisti Johnsonin kuoleman WDRB-TV:lle. Republikaanisen puolueen edustajana Kentuckyn osavaltion edustajainhuoneessa toiminutta Dan Johnsonia syytettiin 17-vuotiaan teinitytön seksuaalisesta pahoinpitelystä vuonna 2013 kotinsa kellaritiloissa.


4 yleistä virhettä, jotka voivat pilata työnhaun - asiantuntijat listaavat iltalehti 10:24 14.12

Kolme yhdysvaltalaista työnhaun ammattilaista kertoo, mitä työtä hakiessa ei kannata tehdä - ja mitä kannattaa. Yhdysvaltalaiset työnhaun asiantuntijat listaavat virheitä, joita työhön hakiessa ei kannata tehdä. Kommentoijina ovat Glassdoorin ura-asiantuntija Jacqui Barret-Poindexter, CareerBuilderin uraneuvoja Matt Tarpey ja Ascendo Resourcesin rekrytoija Maele Hargett.


Airbus levitti joulumieltä Saksan ylle – pilotti lensi taivaalla tutun kuvion MTV 08:56 14.12

Lentokoneiden reittejä seuraava Flightradar24-sivusto on julkaissut Twitterissä jouluisen kuvan. Tuttu joulukuvio muodostuu Airbus A380:n reitistä.


Airbus levitti joulumieltä muodostamalla hauskan kuvion Saksan yläpuolelle - kaikki eivät ilahtuneet iltalehti 06:29 14.12

Jouluinen vaikutelma oli kiistaton, sillä lentäjä muodosti taivaalle joulukuusen lisäksi myös pyöreitä koristepalloja. Lentoreittejä seuraaville verkkosivustoille muodostui keskiviikkona jouluinen kuvio, kun Airbus-yhtiön kone muodosti joulukuusen Saksan yläpuolelle testilentonsa aikana. Jouluinen vaikutelma oli kiistaton, sillä lentäjä muodosti taivaalle joulukuusen lisäksi myös pyöreitä koristepalloja.


Brother Christmas ja katuparturi Jouko mukana asunnottomien jouluaatossa Helsingissä - ”Halusimme tehdä jotain heille, joille elämä ei ehkä aina ole hymyillyt” iltalehti 14:25 13.12

Asunnottomille on tarjolla jouluateria, hiustenleikkuuta - ja joululahjat. Ohjelma- ja tapahtumatoimisto Rockin' Hot Mama Agency tuottaa Helsingin hoitokoti Sillanpirtissä asunnottomille jouluaaton joulukuun 19. päivä kello 14 alkaen. Mukana hyväntekeväisyystempauksessa on tuusulalainen hyväntekijähahmo Brother Christmas, joka hoitaa tapahtuman ruokapuolen, ja Jouko the Street Barber, joka tarjoaa tapahtumassa ilmaista hiustenleikkuuta ja partojen siistimistä. Ohjelma- ja tapahtumatoimiston Tanja Uusitalon mukaan ajatus tapahtumasta oli Jouko the Street Barberin.


Uutiset