Ravivihje: Toto4 Oulu 10.3.2019 iltasanomat 12:26 10.03

Credit Line on itseoikeutettu varma Toto4-pelin kolmannessa kohteessa.


Keskiviikkoillan voittoresepti Vermossa: Olli kärryille ja jenkit perään iltasanomat 21:36 23.01

Voitot ovat olleet Ready Creditille harvinaista herkkua, mutta uran toinen täysosuma tuli komeasti maan pääradalta Vermosta.


K-Supermarket Redin kauppias: Emme aio myydä ilotulitteita – ”Koirat säikkyvät ja pelkäävät” iltasanomat 18:40 27.12

K-Supermarket Redin kauppias Teemu Tikkala sanoo, että jos ilotulitteiden ampuminen annetaan ammattilaisten tehtäväksi, se vähentää myös vammoja.


Redin K-kauppa jättää ilotulitteet myymättä – ”Joku ehti jo verrata meidän päätöstä aseiden kieltämiseen” uusisuomi 09:39 27.12

Kauppakeskus Redissä Helsingissä toimivan K-Supermarketin kauppiasveljekset ovat ilmoittaneet sosiaalisessa mediassa, ettei kauppa myy ilotulitteita.


Suomellekin esitetystä sosiaaliturvamallista löytyi paha ongelma: ”Moni joutuu valitsemaan kotiin jäämisen ja velkaantumisen välillä” uusisuomi 11:31 23.12

Britannian sosiaaliturvan yleistuki eli universal credit asettaa brittiparlamentaarikkojen mukaan vanhemmat vaikean valinnan eteen, kun nämä miettivät työhön paluuta vanhempainvapaiden jälkeen.


Kuvat Redistä, Jumbosta ja Itiksestä: Tältä näytti jouluruuhka lauantaina – ”Onhan meillä tietenkin ollut vähemmän ihmisiä” iltasanomat 21:33 22.12

Kiireen ja ruuhkan aiheuttamaa ahdistusta voi lievittää valitsemalla kauppakeskuksen oikein.


Kuvat Redistä, Jumbosta ja Itiksestä: Tältä näytti jouluruuhka tänään – ”Onhan meillä tietenkin ollut vähemmän ihmisiä” iltasanomat 21:33 22.12

Kiireen ja ruuhkan aiheuttamaa ahdistusta voi lievittää valitsemalla kauppakeskuksen oikein.


Helsinkiläinen Henna tilasi Redin Kotipizzasta Perfetan, laatikossa odotti karu näky – ”Jäi syömättä” iltasanomat 18:59 21.12

Helsinkiläinen Henna Hallikainen ei arvannut, millainen hulabaloo syntyisi, kun hän laittoi sosiaaliseen mediaan kuvan neljän fetapalan pizzapettymyksestään.


Putin piti suuren lehdistötilaisuuden Moskovassa – ISTV esitti suorana iltasanomat 14:57 20.12

Kremlin mukaan Moskovan suureen lehdistötilaisuuteen päästetään tällä kertaa 1702 median edustajaa, mutta joiltakin toimittajilta kiellettiin akkreditointi ”sairauksien tai tuomioiden vuoksi”.


Putinin suuri lehdistötilaisuus – seuraa suorana alkaen kello 11.00 iltasanomat 13:08 20.12

Kremlin mukaan Moskovan suureen lehdistötilaisuuteen päästetään tällä kertaa 1702 median edustajaa, mutta joiltakin toimittajilta kiellettiin akkreditointi ”sairauksien tai tuomioiden vuoksi”.


Moniveto: Nollavarmaa Hollantiin iltasanomat 00:31 24.11

Hollannin Eredivisietä ei tunneta erityisen pienimaalisena sarjana. Ollaan silti olevinamme hurjia ja pelataan altavastaaja maalittomaan.


Pääkirjoitus: Kauppakeskusten pudotuspeli alkoi iltasanomat 21:00 21.11

Pääkaupunkiseudulla on keskustelu paljon uuden, syyskuussa avanneen kauppakeskus Redin ongelmista.


Uutiset