Kuorma-auton ja henkilöauton kolari Valtatiellä 25 – yksi kaista suljettu MTV 11:47 16.08

Yksi kaista on suljettu liikenteeltä Valtatie 25:llä Raaseporissa Hangon ja Tammisaaren välillä henkilöauton ja kuorma-auton kolarin takia.


Tällä tavalla paimenkoirat kisailevat: "Koira ei tajua tuliko 100 vai 75 pistettä, mutta kyllä hän ansaitsee kiitoksen" MTV 16:43 11.08

Raaseporissa kisataan tänä viikonloppuna lammaspaimennuksen Pohjoismaiden mestaruudesta. Mukana on 42 koirakkoa Suomesta, Norjasta, Ruotsista ja Tanskasta.


Video: Kuka on Pohjoismaiden paras lammaspaimen? 42 koirakkoa kisaa tittelistä Raaseporissa MTV 12:57 10.08

Kuka on pohjoismaiden paras lammaspaimen? Se selviää tänä viikonloppuna Raaseporissa, missä lammaspaimennuksen PM-mestaruuskilpailuissa kisaa 42 koirakkoa Norjasta, Ruotsista, Suomesta ja Tanskasta.


Live juuri nyt: Kuka on Pohjoismaiden paras lammaspaimen? 42 koirakkoa kisaa tittelistä Raaseporissa MTV 12:30 10.08

Kuka on pohjoismaiden paras lammaspaimen? Se selviää tänä viikonloppuna Raaseporissa, missä lammaspaimennuksen PM-mestaruuskilpailuissa kisaa 42 koirakkoa Norjasta, Ruotsista, Suomesta ja Tanskasta.


Vapaapalokuntaa odotti Raaseporissa pelottava näky: Auto pihalla, sauna tulessa iltasanomat 21:49 30.06

Vapaapalokunta ehti paikalle viidessä minuutissa.


Keihästoivo Oliver Helander joutui sairauslomalle rajun kaatumisen seurauksena – Kuortaneen kova kilpailu jää väliin iltasanomat 11:19 23.06

Oliver Helander ei osallistu Kuortaneen keihäskisaan. Hän loukkasi itseään kotikisoissaan Raaseporissa.


Vamma muutti lupaavan maajoukkuejalkapalloilijan käytöstä – raiskasi ja surmasi ex-tyttöystävänsä: Teon jälkeen mies uhkasi äidilleen tappaa itsensä MTV 19:11 20.06

Tasan vuosi sitten Raaseporissa tapahtui henkirikos, jossa kuoli 20-vuotias nuori nainen. Naisen entistä poikaystävää, 20-vuotiasta miestä epäiltiin poliisitutkinnassa murhasta ja törkeästä raiskauksesta.


Oliver Helander heitti yli 82-metrisen Raaseporissa – taipui olympiavoittajalle MTV 18:52 17.06

Suomalaisheittäjä Oliver Helander oli toinen sunnuntaina Tähtikisoissa Raaseporissa. Helander heitti parhaallaan 82,05 metriä.


Lastissa ollut betonirekka kaatui ojaan Raaseporissa – loukkaantunut kuljettaja kiidätettiin sairaalaan MTV 15:03 14.06

Uudellamaalla Raaseporissa sattui aamulla liikenneonnettomuus, kun betonirekka kaatui tienmutkassa. Pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta hieman yli kymmenen aamulla.


20-vuotias juniorijalkapalloilija tappoi ex-tyttöystävänsä metsästysveitsellä Raaseporissa – sitoi kiinni ja raiskasi ennen surmaa MTV 11:06 14.06

Poliisi on saanut valmiiksi Raaseporissa vuosi sitten tapahtuneen henkirikoksen esitutkinnan.


Juniorijalkapalloilija tappoi 20-vuotiaan ex-tyttöystävänsä Raaseporissa – sitoi kiinni ja raiskasi ennen surmaa MTV 11:06 14.06

Poliisi on saanut valmiiksi Raaseporissa vuosi sitten tapahtuneen henkirikoksen esitutkinnan.


Onnettomuus­tutkintakeskus nosti esille huolestuttavan seikan Raaseporin junaturmasta: ”Turvavyöt eivät olleet kiinni” iltasanomat 15:04 07.06

Viime lokakuussa Raaseporissa sattui onnettomuus, jossa Puolustusvoimien miehistökuljetusauto ja kiskobussi törmäsivät toisiinsa.


Raaseporissa kuolleilla varusmiehillä ei ollut turvavöitä – käytön valvontaa halutaan lisätä MTV 11:03 07.06

Puolustusvoimien tulee tehostaa turvavöiden käytön valvontaa ja kehittää turvavöitä, niin että niitä on helpompi käyttää. 


Poliisi käräytti manipulointilaitetta käyttäneen rekkakuskin - Laite huijaa taukojen pitämistä: ”Melkoinen pommi, kun silmät ristissä mennään” iltalehti 15:32 30.04

Poliisi huomauttaa, että manipulointilaitteen käyttö aiheuttaa merkittävän riskin liikenneturvallisuudelle. Poliisipartio pysäytti puolalaisen rekan teknistä tienvarsitarkastusta varten iltapäivällä 27. huhtikuuta Raaseporissa tiellä 51. Tarkastuksessa ilmeni, että kuljettajalla oli käytössään elektroninen ajopiirturin manipulointilaite. Poliisi epäilee miestä paljastinlaiterikkomuksesta, väärennöksestä sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Manipulointilaitetta käytettäessä ajoneuvon ABS-järjestelmä eli lukkiutumattomat jarrut eivät toimi kuten niiden pitäisi toimia.


Mökkiläinen kuuli avunhuutoja järveltä Raaseporissa - pelastushelikopteri löysi miehen veden varasta iltalehti 19:36 27.04

Pelastajat saivat miehen ylös ja kuljettivat hänet hoitoon. Pelastuslaitos on pelastanut ihmisen vedestä Raaseporissa perjantaina iltapäivällä. Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tiedottaa, että mökkiläinen oli kuullut avunhuutoja Högbensjön-järveltä.


Mökkiläinen kuuli avunhuutoja järveltä – veteen pudonnut veneilijä kiidätettiin helikopterilla sairaalaan MTV 18:22 27.04

Uudellamaalla Raaseporissa keski-ikäinen mies on kiidätetty sairaalahoitoon sen jälkeen, kun hän oli pudonnut veneestä järveen.


Varoitus koiranomistajat Länsi-Uudellamaalla! Maastosta löytynyt nakkeja, joissa ongenkoukkuja iltalehti 15:01 12.04

Poliisille on tehty kolme rikosilmoitusta maastosta löytyneistä, koirille vaarallisista syöteistä. Koiranomistajat ovat viime päivinä olleet huolissaan maastosta löytyneistä nakinpalasista, joiden sisältä on löytynyt ongenkoukku. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos on tähän mennessä saanut asiasta 3 rikosilmoitusta, joista kaksi on tapahtunut Kirkkonummella ja yksi Raaseporissa. Poliisi muistuttaa, että kyseessä on eläinsuojelurikos, josta voi saada sakkorangaistuksen tai enimmillään kaksi vuotta vankeutta.


Mies piikitti huumeita ja ajoi sen jälkeen autoa Raaseporissa - menetti tajuntansa iltalehti 14:47 28.03

Miehelle langetettiin väliaikainen ajokielto. Mies ajoi autoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena Raaseporissa tiistaina. Mies oli mennyt autoa kuljettaessaan ensin huonovointiseksi ja pysäytettyään auton tien sivuun, hän oli mennyt tajuttomaksi. Autossa ollut matkustaja soitti hätäkeskukseen.


autokaupan pihaan puukotuksen uhreja muistettiin – tekijät poistuivat

Uutiset