<


Kymmenien jäniksenä matkustaneiden karmea loppu: kaksi vaunua suistui raiteilta iltasanomat 17:11 12.09

Silminnäkijöiden mukaan kuolleita voi olla jopa toista sataa.


Rahtijunan vaunuja suistui raiteilta ja syttyi palamaan Yhdysvalloissa – henkilövahingoilta vältyttiin yle 04:09 11.09

Pari tuntia kestäneiden sammutustöiden jälkeen palo saatiin sammutettua ja evakuoidut asukkaat saivat palata koteihinsa.


Raiteilta suistunut säiliöjuna syttyi tuleen Illinoisissa – sankka savupilvi näkyi pitkälle iltasanomat 23:10 10.09

Raiteilta suistunut juna syttyi tuleen ja läheinen koulu jouduttiin evakuoimaan Yhdysvaltain Illinoisissa.


Ranskan ympäriajon voittajan hurja alamäki: Kuristi prostituoitua ja tuomittiin pahoinpitelystä – tuomio lieveni ”heikon kuristusvoiman” takia iltalehti 19:51 28.08

Vuonna 1997 kilpailun voittaneet saksalaisen Jan Ullrichin elämä on suistunut pahasti raiteiltaan. Saksalaislehti Bildin mukaan vuonna 1997 Ranskan ympäriajon voittanut Jan Ullrich on tuomittu maksamaan 180 päiväsakkoa prostituoidun pahoinpitelystä ja pakottamisen yrityksestä. Kokonaissumma on noin 7 200 euroa. Entinen huippupyöräilijä hyökkäsi Frankfurtissa sijaitsevassa luksushotellissa prostituoidun kimppuun. Ullrich solvasi naista ja yritti pyytää rahojaan takaisin. Uhri pakeni hotellihuoneen nurkkaan, jossa 45-vuotias saksalainen nosti hänet kurkusta seinälle ja löi nyrkein käsivarsiin.


Karmiva hetki videolle – vuoristoradan vaunu suistui raiteilta stara 10:00 08.08

Vuoristoratojen tarkoitus on tarjota vaaran tunnetta turvallisella ja hauskalla tavalla.


Paha tappioputki voi suistaa vedonlyöjän täysin raiteiltaan – reaktio kertoo paljon iltalehti 06:42 11.07

Vedonlyönnissä häviäminen on aivan oma taiteenlajinsa. Tappion tekeminen on väistämätöntä, kertoo vedonlyöntiasiantuntija Pete Käenmäki. Tappiollisia päiviä, viikkoja ja kuukausia kohtaa joka ikinen vedonlyönnin ammattilainen – puhumattakaan harrastelijoista. Itsekin olen onnistunut saamaan toistakymmentä vetoa väärin perätysten, ja tilillä on myös useampi tappiollinen kuukausi. Tämä vedonlyönnin puoli on äärimmäisen kiehtova, sillä täysin vastaavanlaisia aloja on ylipäätään olemassa kohtalaisen vähän. Siis aloja, joissa on opittava käsittelemään merkittäviä epäonnistumisia, joilla on lisäksi vaikutusta taloudelliseen tilanteeseen.


Intiassa keksittiin keino saada norsut pois junaraiteilta: ”Plan Bee” yle 16:46 10.07

Surisevat kaiuttimet aktivoidaan, kun juna lähestyy.


Poistamatta jäänyt pysäytyskenkä johti tavarajunan suistumiseen Imatralla toukokuussa yle 11:07 20.06

Junaliikenne keskeytyi useiksi tunneiksi toukokuun lopulla, kun tavarajunan vaunu suistui raiteilta.


Kärppien pelaaja-arviot 2018–2019: Joukkue jäi ilman Suomen mestaruutta, mutta joukossa oli nippu uusia maailmanmestareita jatkoaika.com 07:00 04.06

Kärpät voitti runkosarjan 29 pisteen marginaalilla ja kultajuna näytti olevan kurssissaan. Pudotuspelien tärkeimmällä hetkellä juna kuitenkin putosi raiteilta. Yksilöiden kehityksestä kuitenkin kertoo kärppäpelaajien ja -valmentajien runsas edustus kauden aikana maailmanmestaruuden voittaneissa joukkueissa.


40 kultaista kuvaa ympäri Suomea – näin Leijonat sai suomalaiset raiteiltaan iltasanomat 01:38 27.05

Leijonat nujersivat Kanadan 3–1. Suomi tietenkin sekosi ja torilla tavattiin. Tähän juttuun on koottu kuvia kansan riemusta ympäri Suomea.


74s minuutti – Ducksin testileiriltä ? jatkuu kuun loppuun lähti maaliskuussa, pääsi ne jäävät Saudi-Arabiaan tehtiin Iranista Suhosen suuri” syyttää kolmea australialaista Yhdysvaltalainen viranomainen isku – järjestöissä

Hot topics