Lokakuussa eronnut rap-artisti Brädi löysi uuden rakkaan – julkaisi kuvan mysteerinaisen kanssa iltalehti 20:30 14.04

Räppäri poseeraa sydämin merkityssä peiliselfiessä tumman kaunottaren kanssa. Rap-artisti Brädi eli Kari Härkönen ja hänen Mira-vaimonsa jättivät eropaperit Päijät-Hämeen käräjäoikeuteen lokakuun 29. päivänä. Käräjäoikeudesta kerrottiin Iltalehdelle, että pariskunta oli hakenut eroa yhdessä. Eropapereiden jättämisen jälkeen Brädi poisti Instagramistaan kaikki kuvat, joissa Mira oli mukana.


Kymmenettuhannet osallistuivat kadulla ammutun Nipsey Husslen muistotilaisuuteen - myös ex-presidentti Obama kunnioitti rap-tähteä iltalehti 01:29 12.04

Rap-artisti Nipsey Husslen muistotilaisuus järjestettiin Los Angelesissa torstaina. Arvioiden mukaan yli 20 000 ihmistä täytti muun muassa NHL-joukkue Los Angeles Kingsin kotihallina tunnetun Staples Centerin ääriään myöten kunnioittaakseen Husslea, joka ammuttiin 31. maaliskuuta. Hän oli 33-vuotias. Muistotilaisuus näytettiin myös televisiossa Yhdysvalloissa. Lisäksi sitä pystyi katsomaan verkossa.


Seiska: Cheek myy kattohuoneistoaan 1,4 miljoonalla eurolla - katso kuvat! iltalehti 10:27 11.04

Seiskan tietojen mukaan Cheek on laittanut Helsingin Punavuoressa sijaitsevan kattohuoneistonsa myyntiin. Kyseinen huoneisto on yksi hänen sijoitusasunnoistaan. Rap-artistina tunnettu Cheek eli Jare Tiihonen jätti uransa elokuussa. Tuon jälkeen Jare on lomaillut ja hoitanut kiinteistöbisneksiään. Loppuvuodesta Seiska uutisoi, että Jare on ostanut Lahdesta kokonaisen kerrostalon sijoitusmielessä.


Ernest Lawson vitsaili Cheekin kustannuksella – sivalsi räppäriä suorassa lähetyksessä mtv 20:34 06.04

Rap-artisti Cheek sai osansa näyttelijä Ernest Lawsonin vitsailusta suorassa Putous-lähetyksessä. 


Westbrook teki harvinaisen tripla-tuplan – omisti NBA-urotekonsa ammutulle rap-artistille yle 09:42 03.04

Russell Westbrook heitti 20 pistettä, otti 20 levypalloa ja antoi 21 koriin johtanutta syöttöä.


Russell Westbrook teki harvinaisen tripla-tuplan – omisti urotekonsa ammutulle rap-artistille iltasanomat 09:23 03.04

Nipsey Hussle ammuttiin sunnuntaina Los Angelesissa.


Rap-artisti Nipsey Husslen, 33, muistotilaisuus muuttui kaaokseksi – useita loukkaantui iltalehti 09:21 02.04

Sunnuntaina kuollutta räppäriä muistettiin Los Angelesissa, mutta tilaisuus muuttui varsin kaoottiseksi. Grammy-ehdokkaana tänä talvena ollut räppäri Nipsey Hussle kuoli 33-vuotiaana luoteihin vaateliikkeensä edessä Los Angelesissa. Fanit muistivat Husslea maanantaina muistotilaisuudessa, joka järjestettiin kuolinpaikalla. Kunnioittava tilaisuus muuttui pian kaaokseksi, kun TMZ:n mukaan ihmiset olivat pelästyneet yllättäviä, kovia ääniä, jotka muistuttivat ampumista.


Redrama murtui kuultuaan Olli Lindholmin kuolemasta: ”Tuntui, että minulla ei ole mitään sanottavaa” iltalehti 17:15 01.04

The Voice of Finlandin tähtivalmentaja Redrama kertoo Iltalehdelle Lindholmin kuolemasta. Laulaja Olli Lindholm kuoli helmikuussa 2019 vain 54-vuotiaana. The Voice of Finlandissa Lindholmiin paremmin tutustunut rap-artisti Redrama eli Lasse Mellberg sai kuulla kuolemasta saman vuorokauden aikana. – Tuntui, että minulla ei ole mitään sanottavaa. Olin ihan täysin murtunut, ihan totaalisesti.


Elastinen esittelee keikka-autonsa tänään tv:ssä – kiertueposse kurvailee sadan tonnin Mersulla iltalehti 12:14 01.04

Räppäri kertoo tila-autostaan Teknavi-ohjelmassa. Rap-artisti Elastinen eli Kimmo Laiho huristelee tätä nykyä keikkamatkansa Mercedes-Benz-merkkisellä V-sarjan tila-autolla. Profeetat-kiertueen jälkeen Elastisen piti tehdä ratkaisu, että lähteekö hän kiertämään keikoilleen bussilla vai millä. Elastisen mukana kulkee kuusihenkinen soittajaseurue.


Grammy-ehdokkaana ollut räppäri Nipsey Hussle ammuttiin kuoliaaksi 33-vuotiaana – tviittasi hetkeä aiemmin vihollisistaan iltalehti 06:42 01.04

Los Angeles Timesin mukaan Nipsey Hussle ammuttiin vaatekaupan edustalla sunnuntaina. Rap-artisti Nipsey Hussle kuoli 33-vuotiaana Los Angelesissa. Hussle kuoli luoteihin, jotka ammuttiin sunnuntaina iltapäivällä vaatekaupan edessä. Tilanteessa haavoittui kaksi ihmistä, poliisi kertoo. Los Angeles Timesin mukaan räppäriin osui useita luoteja. Hänet kiidätettiin sairaalaan, mutta mitään ei ollut tehtävissä.


Poliisi ampui vain 20-vuotiaan rap-artistin kuoliaaksi sarjatulella – epäillään olleen autossaan nukkumassa iltasanomat 14:29 31.03

Poliisit ampuivat räppärin autoonsa.


Poliisi ampui nukkumassa olleen rap-artisti Willie Bon kuoliaaksi - laukauksia käsittämätön määrä iltalehti 13:29 31.03

Willie Bo, oikealta nimeltään Willie McCoy, kuoli vain 20-vuotiaana. Rap-artistin uraa luonut Willie Bo, oikealta nimeltään Willie McCoy kuoli helmikuun 9. päivänä Vallejossa Kaliforniassa poliisin luoteihin. McCoyn perheen asianajajan mukaan Willie nukkui ase polvellaan autossaan, kun poliisi ampui hänet kuoliaaksi.


Rap-artisti Cardi B:n letkautus hullaannutti kansan - haluaa rekisteröidä omaksi tavaramerkikseen iltalehti 19:02 27.03

Räppäri Cardi B aikoo tuotteistaa legendaarisen Okurrr-letkautuksensa. Kun muu maailma sanoo ”ok”, räppäri Cardi B sanoo saman asian ”Okurrr”. Tähden omituinen ja hulvaton letkautus on saanut maailmalla paljon huomiota. Nyt tähti haluaa rekisteröidä sanan omaksi tavaramerkikseen, kertoo Independent-lehti. Räppäri haki sanalle tavaramerkkiä aikaisemmin tässä kuussa Yhdysvaltojen patentti- ja rekisteritoimistosta. Syyksi tavaramerkkihaulle oli se, että tähti aikoo tuotteistaa sanan ja se saattaa tulevaisuudessa näkyä hänen fanituotteissaan, esimerkiksi julisteissa ja paperikupeissa.


Eminemin Hailie-tytär, 23, on upeassa kunnossa - esittelee trimmattuja vatsalihaksiaan iltalehti 16:37 26.03

Rap-artisti Eminemin tytär valmistui vuosi sitten psykologiksi. Rap-artisti Eminemin tytär Hailie Scott Mathers, 23, on 46-vuotiaan rap-artistin ainut lapsi. Hailie pysytteli lapsuutensa poissa julkisuudesta. Vuonna 2016 hän avasi Instagram-tilin, jolla hän kertoo elämästään kuvin ja tekstein. Sivulla on jo 1,4 miljoona seuraajaa.


Näin Cledos ja Pinkku Pinsku sanailevat uudessa Aku Ankka -kirjassa – katso video iltasanomat 16:44 28.02

Cledos ja Pinkku Pinsku edustavat sanataituruuden nuorta polvea. Rap-artisti ja tubettaja ovat kääntäneet Aku Ankka -sarjakuvia oman puhekielensä mukaisesti.


Rap-artisti Cadet, 28, on kuollut – joutui karmeaan auto-onnettomuuteen matkalla keikalle iltasanomat 16:41 10.02

Cadet oli matkalla keikalleen Lontoon keskustassa.


Nainen kävi Cheekin hieroja-veljen asiakkaana – sen jälkeen alkoi vainoaminen: tunkeutui kotiin, tyrkytti lahjoja... iltasanomat 15:32 24.01

Rap-artisti Cheekin veli, Jere Tiihonen, saa vaatimansa tuhannen euron kärsimyskorvaukset, jotka Päijät-Hämeen käräjäoikeus määräsi häntä vainonneen naisen maksamaan.


Suomiräppäri MKDMSK on kuollut – kollega aiheutti heti someraivoa stara 22:00 22.01

Suomalainen rap-artisti MKDMSK on kuollut. Suru-uutisesta kertonut kollega Juno aiheutti


Viihdelehti Stara.fi stara 22:00 22.01

Suomalainen rap-artisti MKDMSK on kuollut. Suru-uutisesta kertonut kollega Juno aiheutti


Suomiräppärille jujutsun EM-kultaa: ”Nyt meni maaliin!” stara 12:40 21.01

Suosittu suomirap-artisti Aste, eli Jani Sutelainen, on voittanut brasilialaisen jujutsun


Uutiset