Raskaan sarjan entinen mestari Lennox Lewis: ”Mayweatherin ja McGregorin kohtaaminen on naurettava” hs 15:47 20.08


Raskaan sarjan maailmanmestari tyrmää legendojen kritiikin nyrkkeilyn kohuottelusta – ”Se on roskaa” iltasanomat 10:35 20.08

Anthony Joshua antoi siunauksensa Floyd Mayweatherille ja Conor McGregorille.


Sukulaisen raiskaama 10-vuotias intialaistyttö on selvinnyt synnytyksestä iltalehti 14:16 17.08

Lapsi ei tiennyt olleensa raskaana eikä ymmärrä synnyttäneensä. BBC kertoo sukulaisen raiskaaman 10-vuotiaan intialaistytön selvinneen synnytyksestä. Tyttövauva syntyi torstaina Chandigarhin kaupungin sairaalassa. Viranomainen kertoo sekä tytön että lapsen voivan hyvin.


Robert Heleniuksen luotsi vastasi kovaan kritiikkiin: "Se on pelkkää huutelua, että susi tulee" iltalehti 09:26 17.08

Nyrkkeilyvalmentaja Johan Lindström pitää otteluiltojen yleisökatoa ensisijaisesti promoottorien syynä. Robert Helenius on viime otteluissaan kukistanut itselleen liian pehmeitä vastustajia. Gonzalo Omar Basile ja Jevgeni Orlov eivät tehneet raskaansarjan kohtaamisissa juurikaan voiton eteen, ja Basilen esiintyminen Helsingissä oli niin surkeaa, että julkisuudessa pidettiin tapahtuman pääottelua rimanalituksena. Heleniuksen suomalaiskollegat Eva Wahlström ja Niklas Räsänen kritisoivat otteluvalintoja ja ovat huolissaan tulevista nyrkkeilyilloista. Heleniuksen valmentaja Lindström ei kuitenkaan usko, että laji olisi joutumassa ongelmiin.


STM antoi ohjeet: Näin kuntien on hoidettava laittomasti maassa olevia iltalehti 12:27 16.08

Sosiaali- ja terveysministeriö on laatinut ohjeet, joilla se haluaa selkeyttää maahanmuuttajataustaisten lasten ja raskaana olevien naisten oikeuksia terveydenhuollon palveluihin. Samalla STM antoi kunnille ohjeet siitä, miten laittomasti maassa olevia ihmisiä pitää hoitaa. Turvapaikanhakijan oleskelu Suomessa muuttuu laittomaksi siinä vaiheessa, kun turvapaikkahakemukseen tehty kielteinen ratkaisu on saanut lainvoiman tai on tehty täytäntöönpanokelpoinen päätös maasta poistamiseksi.


Serena Williams jättää äitiysloman väliin - haluaa takaisin huipulle heti synnytyksen jälkeen: "Se on hirveä suunnitelma" iltalehti 06:44 16.08

Tennistähti Serena Williams ilmoitti keväällä olevansa raskaana. Laskettu aika on nyt tulevana syksynä. Nainen aikoo kuitenkin jättää äitiysloman minimiin, sillä Williams haluaa osallistua tammikuussa pelattavaan Australian avoimiin. - Se on hirveä suunnitelma. Se on vain kolme kuukautta synnytyksen jälkeen. Siitä (harjoittelusta) tulee melko intensiivistä, Williams sanoo Guardianin mukaan Voguen haastattelussa.


Raju potku pisti pään sekaisin - tyrmätty UFC-supertähti: "Minulla on muistissa 10 minuutin aukko" iltalehti 19:57 15.08

Heinäkuun lopussa oteltiin odotettu UFC 214 -tapahtuma Kaliforniassa, jonka päätähtinä olivat Daniel Cormier ja Jon Jones. Jonesin paluu häkkiin oli säkenöivä, sillä hän voitti ottelun kolmannen erän tymäyksellään. Raskaansarjan maailmanmestaruuden napannut Jones yllätti häntä Cormierin rajulla päähän kohdistuneella potkulla. Vastustaja meni osumasta sekaisin ja Jonesilla oli helppo työ viimeistellä voitto.


Juho Haapoja puolustaa lokakuussa EU-titteliään kotiyleisön edessä iltasanomat 11:51 15.08

Suomalaisnyrkkeilijä Juho Haapoja puolustaa lokakuussa alemman raskaan sarjan EU-mestaruustitteliään, jonka hän saavutti maaliskuussa.


Sukulaisen raiskaama 10-vuotias intialaistyttö ei tiedä olevansa raskaana - oikeus ei sallinut aborttia iltalehti 15:43 07.08

Intian korkein oikeus ei antanut lupaa aborttiin, koska raskaus oli edennyt jo viikolle 32. Kymmenvuotiaan, sukulaisensa toistuvasti raiskaaman ja raskaaksi saattaman intialaistytön kohtalo kuohuttaa niin Intiassa kuin maailmallakin. Tytön raskaus paljastui vasta kolme viikkoa sitten, kun äiti vei alavatsakipua valittaneen lapsensa lääkäriin. Raiskaaja, tytön äidin serkku, on jo vankilassa odottamassa oikeudenkäyntiä. Tytön perheen suureksi pettymykseksi Intian korkein oikeus hylkäsi 28. heinäkuuta tytön puolesta esitetyn pyynnön saada tehdä abortti. Intian lakien mukaan abortin raja on 20 viikkoa, ellei äidin henki ole vaarassa.


Järjestö: Syyrian armeija vallannut Isisin viimeisen linnakkeen Homsin maakunnassa iltalehti 05:16 06.08

Syyrian hallitus ei ole virallisesti ilmoittanut kaupungin valtaamisesta. Syyrian armeija on vallannut äärijärjestö Isisin viimeisen Homsin maakunnassa sijaitsevan linnakkeen, kertoo Syyrian sotaa tarkkaileva Syrian Observatory for Human Rights -järjestö. Järjestön mukaan Syyrian armeija valtasi al-Sukhnan kaupungin Isisiltä lauantaina. Järjestön mukaan Syyrian joukot valtasivat kaupungin raskaan tulituksen jälkeen. Venäjä oli tukenut armeijaa ilmaiskuin, järjestö kertoo.


Tähtinyrkkeilijä syytti mallivaimoaan pettämisestä - Anthony Joshualta viileä videokuitti rumaan sanasotaan iltalehti 10:49 05.08

WBA-liiton ylemmän kevytsarjan entinen maailmanmestari Amir Khan ajautui sanasotaan vaimonsa Faryal Makhdoomin kanssa. Episodi alkoi, kun Khan ilmoitti Twitterissä eronneensa vaimostaan. Tämän jälkeen Makhdoom oli ilmeisesti lähettänyt Khanille lyhyen pätkän viestiketjusta toisen miehen kanssa. Khan julkaisi sen Twitterissä. Mestarinyrkkeiljä oletti, että viestiketjussa "Ghost-nimeä" käyttänyt mies oli raskaan sarjan hallitseva mestari Anthony Joshua. - Lol, siirryit painoluokassa ylöspäin. Luota minuun, en ole kateellista tyyppiä. Sinun ei tarvitse lähettää minulle viestejä miehestä, jonka kanssa juttelet. #iljettävää, Khan kommentoi Makhdoomilta saamaansa viestiä.


Brittijärjestö skeptisenä äitiyspakkauksille: Terveyshyödyistä "ei ole näyttöä" iltalehti 15:22 03.08

Äitiyspakkausten jakaminen kaikille raskaana oleville naisille aloitetaan tässä kuussa Skotlannissa. Brittiläinen järjestö epäilee suomalaistyylisten äitiyspakkausten hyötyjä. Muun muassa BBC ja Guardian kertovat, että kätkytkuolemia vastaan taisteleva Lullaby Trust -järjestö kieltää omien esitteidensä käyttämisen Britanniassa jaettavissa äitiyspakkauksissa. Äitiyspakkausten jakaminen kaikille raskaana oleville naisille aloitetaan tässä kuussa Skotlannissa. Myös Englannissa pakkausta jaetaan joillain alueilla.


Vladimir Klitshko lopettaa – uusintaottelu Anthony Joshuaa vastaan ei toteudu iltasanomat 13:26 03.08

Raskaan sarjan pitkäaikainen maailmanmestari Vladimir Klitshko kadotti motivaationsa.


Rekan nuppi syttyi tuleen konetilasta – Video: Lieskat nielevät koko raskaan ajoneuvon iltasanomat 08:35 02.08

Tuleen syttynyt rekan nuppi paloi lunastuskuntoon varhain keskiviikkoaamuna.


Scaramuccin rankka viikko – raskaana ollut vaimo jätti, Trump antoi potkut kolme päivää myöhemmin iltasanomat 01:20 01.08

Presidentti Donald Trumpin viestintäjohtajana vain reilun viikon ajan toiminut Anthony Scaramucci kohtasi vastoinkäymisiä myös yksityiselämässään.


"En oikein tiedä, äijä" - Tyrmätyn UFC-ottelijan sekavasta sopertelusta nousi skandaali - haastattelija anelee anteeksiantoa teolleen iltalehti 18:37 31.07

Stand up -koomikko Joe Rogan pyyteli vuolaasti anteeksi ikävää mokaansa. Daniel Cormierilla todettiin myöhemmin aivotärähdys. Jon Jones tyrmäsi kovalla potkulla Daniel Cormierin UFC 214 -tapahtumassa alemman raskaansarjan ottelussa lauantai-iltana. Kehähaastattelijana ollut Rogan teki selvän mokan, kun meni väkisin haastattelemaan juuri pystyyn nostettua Cormieria. Rogan on toiminut UFC:ssä pitkään, muttei jostain syystä noudattanut etikettiä. Cormier yritti vastata kysymykseen sen mitä pystyi, mutta sanottavaa ei löytynyt.


Lehtitiedot: Kohujuoksija Caster Semenyan vaimo on raskaana - pari poseeraa poikkeuksellisessa hääkuvassa iltalehti 16:05 31.07

Eteläafrikkalainen juoksija on naimisissa Violet Raseboyan kanssa. Nainen odottaa vaimolleen lasta. Naisten 800 metrin olympiavoittaja Semenya on viime vuodesta asti ollut naimisissa Raseboyan kanssa, eikä pari ole piilotellut suhdettaan. Sosiaalisessa mediassa jaettiin muun muassa upeita tanssivideoita Pretoriassa järjestetyistä häistä. Daily Mail kertoo, että Semenya antoi Raseboyan perheelle noin 1700 euron myötäjäislahjan. Häät käytiin perinteisin menoin Pretoriassa.


Uutiset