Lassi Tuovi ja Erik Murphy kokivat Ranskan liigassa raskaan pettymyksen – kausi päättyi hopeaan hs 14:01 24.06


Simon Elo avautui salasuhteestaan ja ruoski itseään - "Olen vajavainen" iltalehti 19:09 21.06

Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo saapui IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman vieraaksi. Elo nousi keskiviikkoaamuna vähemmän mairitteleviin otsikoihin, kun Seiska uutisoi hänen pettäneen raskaana ollutta vaimoaan kokoomuksen nuorisoaktiivin kanssa muutama vuosi sitten. Elo kommentoi asiaa nyt Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa.


Muista nämä asiat, jos olet lähdössä matkalle raskaana – Lääkäri varoittaa immuuni­järjestelmän muutoksista hs 18:22 19.06


Jälleen yksi nyrkkeilylegenda lyttää kohutun superottelun täysin – ”En voi ottaa sitä tosissani” iltasanomat 06:29 19.06

Raskaan sarjan maailmanmestari Lennox Lewis ei usko vapaaottelijan mahdollisuuksiin mielipiteitä jakaneessa nyrkkeilyottelussa.


Entinen UFC-tähti tyrmättiin raskaan sarjan nyrkkeilyottelussa – kuoli kaksi päivää myöhemmin iltasanomat 00:34 19.06

Tim Hague menehtyi perjantain nyrkkeilyottelussa saamiinsa vammoihin.


Robert Helenius iskee hetken kuluttua – Tallinnan nyrkkeilyilta IS Extralla iltasanomat 22:54 17.06

Robert Helenius ja Jevgeni Orlov kohtaavat Tallinnassa raskaan sarjan ammattinyrkkeilyn 10-eräisessä ottelussa hetken kuluttua.


Kaikki valmista Tallinnan nyrkkeilyiltaan – Robert Helenius iskee noin klo 23 iltasanomat 17:37 17.06

Robert Helenius ja Jevgeni Orlov kohtaavat Tallinnassa raskaan sarjan ammattinyrkkeilyn 10-eräisessä ottelussa illalla.


Robert Helenius - Jevgeni Orlov 17.6.2017 Tallinna Warrior Fight iltasanomat 15:54 16.06

Robert Helenius ja Jevgeni Orlov kohtaavat Tallinnassa raskaan sarjan ammattinyrkkeilyn 10-eräisessä ottelussa lauantaina 17.6.


19-vuotias urheilijanuorukainen kuoli raskaan harjoitussession jälkeen USA:ssa iltalehti 15:01 16.06

Kentin osavaltionyliopisto jalkapallojoukkue menetti yhden jäsenistään tiistaina. Vastikään yliopiston amerikkalaisen jalkapallon joukkueeseen liittynyt Tyler Heinz on kuollut. Heinz oli kuollessaan 19-vuotias.


Nyrkkeilyn raskaansarjan mestari Wilder kärähti marihuanan hallussapidosta iltasanomat 22:11 15.06

Poliisi pidätti Deontay Wilderin.


Raskaansarjan maailmanmestari pidätettiin marihuanan hallussapidosta - asianajaja puolusteli tutulla selityksellä iltalehti 22:11 15.06

Ammattinyrkkeilyn raskaansarjan WBC-liiton mestari, yhdysvaltalainen Deontay Wilder pidätettiin keskiviikkona marihuanan hallussapidosta. Asiasta kertoi muun muassa Sky Sports. Tuscaloosan poliisi tiedotti pidättäneensä Wilderin sen jälkeen, kun tämän autosta oli löydetty marihuanaa. Poliisi oli pysäyttänyt Wilderin pikkurikkeen takia, mutta lainvalvojat haistoivat marihuanaa ja löysivät sitä autosta pienen määrän.


Heleniuksen tyrmääjä ottelee taas Suomessa - iskee syyskuussa iltalehti 10:42 15.06

Ranskalainen raskaansarjan nyrkkeilijä Johann Duhaupas ottelee syksyllä taas Suomessa. Duhaupasin vastustaja 16. syyskuuta Vaasassa iskettävässä ammattilaisillassa ratkeaa myöhemmin. Duhaupas, 36, muistetaan Suomessa Robert Heleniuksen tyrmääjänä. Hän kukisti Heleniuksen viime vuoden huhtikuussa Helsingissä. Suomalaisista Duhaupasille ovat hävinneet myös Jarno Rosberg ja Janne Katajisto.


Sdp:n ryhmäjohtaja Antti Lindtman puhuu Anna-lehdessä ensimmäistä kertaa perheestään julkisuudessa – vaimo raskaana hs 08:38 15.06


Sdp:n ryhmäjohtaja Antti Lindtman puhuu ensimmäistä kertaa perheestään julkisuudessa – vaimo raskaana hs 08:38 15.06


Lentokoneessa seksiä harrastanut mysteeriblondi tunnistettu - 39-vuotias kolmen lapsen äiti iltalehti 16:32 14.06

Hurmurimiehen kotona odottanut morsian on kuudennella kuukaudella raskaana. Oli vain ajan kysymys koska laajasti levinneellä videolla lentokoneessa miehen päällä ilman housuja ratsastanut nainen tunnistetaan. Hän on 39-vuotias kolmen lapsen äiti, joka työskentelee kahvilan johtajana Colnessa Manchesterin pohjoispuolella.


Lentokoneessa seksiä harrastanut mies kärähti - raskaana oleva kihlattu tunnisti miehensä videolta iltalehti 16:32 13.06

Kuudennella kuukaudella raskaana oleva morsian ei ole kovin mielissään. Netissä laajasti levinneellä videolla näkyy, kun pariskunta harrastaa seksiä Ryanairin lennolla Manchesterista Ibizalle. Pari ei tuntunut välittävän siitä, että muut näkivät lemmenleikin. Olisi ehkä kannattanut välittää.


Robert Helenius - Ian Lewison 17.6.2017 Tallinna Warrior Fight iltasanomat 11:14 12.06

Robert Helenius ja Ian Lewison kohtaavat Tallinnassa raskaan sarjan ammattinyrkkeilyn 10-eräisessä ottelussa lauantaina 17.6.


HS: Saksassa erikoinen ilmiö – miehet tunnustaneet rahaa vastaan lapsia, jotka eivät ole omia iltasanomat 22:27 07.06

Viranomaiset epäilevät, että sadat saksalaismiehet ovat syyllistyneet petoksiin tunnustaessaan rahaa vastaan ulkomaalaisten raskaana olevien naisten lapsia, Helsingin Sanomat kertoo. Lapset eivät ole miesten omia.


Saksalaismiehet tunnustavat maksusta raskaana olevien ulkomaalaisnaisten lapsia – lapsi saa Saksan kansalaisuuden ja äiti voi jäädä maahan hs 20:56 06.06


Uutiset