Anthony Joshuan fyysisyys avainasemassa MM-ottelussa – "Nyt tulee totuus esiin" MTV 07:13 16.01

Anthony Joshua lähtee selvänä ennakkosuosikkina kahden raskaan sarjan mestarin väliseen MM-otteluun, arvioi nyrkkeilyvalmentaja ja -manageri Pekka Mäki.


Maria Nordin raskaudestaan blogissa: ”Se on ihanaa” iltalehti 15:22 14.01

Laulaja Reino Nordinin perhe lomailee parhaillaan Thaimaassa. Maria Nordin kertoo, että aikoo olla stressaamatta raskausaikanaan. Laulaja Reino Nordin kertoi tänään sunnuntaina Facebook-sivuillaan, että hänen ja Maria-vaimon perhe kasvaa kolmannella lapsella. - Tiedotusluontoinen asia. OBS! Olemme raskaana Maria vaimoni (12rv) fyysisesti minä lähinnä henkisesti! (Aina yleensä) rakkautta ja toivomme rauhaa päläpälämedian hölinöiltä! Toivomme ihanaa odotusaikaa ja lapsi on haluttu ja ahkerasti harjoiteltu! Ettäs tiiätte.


Ex-Salkkarit-näyttelijä Mia Ehrnrooth viimeisillään raskaana - poseeraa uimapuvussa iltalehti 14:45 14.01

Näyttelijä odottaa poikaa. Lapsen laskettu aika on parin viikon päästä. Näyttelijä-malli Mia Ehrnrooth kertoo Instagramissa, että hänen ja yrittäjäkihlattu Joel Roosin ensimmäinen lapsi syntyy aivan näinä viikkoina. Salatuista elämistäkin tuttu näyttelijä jakoi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa mustassa uimapuvussa. Otoksessa tulevan äidin raskausvatsa on jo varsin näkyvä. - Tänänä juhlitaan vauvaa. Pari viikkoa enää, niin tapaan viimein tämän pikkupojan, hän kirjoittaa kuvan yhteydessä.


Jättiottelu varmistui: Joshua ja Parker iskevät neljästä mestaruusvyöstä MTV 13:43 14.01

Nyrkkeilyn raskaan sarjan maailmanmestarit Anthony Joshua ja Joseph Parker iskevät yhteen Walesin Cardiffissa 31. maaliskuuta.


Reino Nordinilta ilouutisia: Maria-vaimo odottaa vauvaa – "Lapsi on haluttu ja ahkerasti harjoiteltu" mtv 13:31 14.01

Muusikko Reino Nordinin Maria-vaimo on raskaana.


Reino Nordinilta yllätysilmoitus Thaimaasta: Maria-vaimo on raskaana – ”Lapsi on haluttu ja ahkerasti harjoiteltu” iltasanomat 13:14 14.01

Muusikko Reino Nordin kertoi ilouutisen Facebookin välityksellä.


Reino Nordinilta yllätysuutinen: Maria-vaimo on raskaana iltalehti 12:51 14.01

Laulaja kertoo Facebookissa, että Maria-vaimo odottaa parin kolmatta lasta. Laulaja Reino Nordin on parhaillaan perheensä kanssa lomamatkalla. Nordin ja Maria-vaimo ovat kumpikin julkaisseet reissulta kuvia, joiden perusteella perhe-elämässä on kaikki hyvin vaikeasta viime vuodesta huolimatta. Nyt Reino räjäytti todellisen pommin, kun hän kertoi henkilökohtaisella Facebook-sivullaan, että pari odottaa kolmatta lastaan.


Kuljetusyrittäjä lavasti lukuisia dramaattisia onnettomuuksia vakuutusrahojen toivossa - hyppäsi pois liikkuvasta autosta ja vaaransi sivullisia iltalehti 12:12 14.01

Yrittäjä muun muassa hyppäsi pois ajoneuvoyhdistelmän ohjaamosta ja antoi raskaan ajoneuvon luisua yksin metsään. Kuljetusyrittäjä yritti huijata useilta eri vakuutusyhtiöiltä noin 206 000 euron edestä vakuutuskorvauksia lavastamalla onnettomuuksia ja vaurioittamalla tahallaan yrityksen tai hänen omissa nimissään olleita ajoneuvoja. Helsingin hovioikeus piti voimassa Hyvinkään käräjäoikeuden antaman tuomion, jonka mukaan Juha Kalervo Vuotovesi tuomittiin yhteensä 2 vuoden ja 2 kuukauden ehdottomaan vankeuteen petoksista, petoksen yrityksistä, törkeistä petoksista, väärennyksestä ja veropetoksesta.


Maria Nordin ihastuttaa bikineissä - Reino Nordinkin julkaisi herkän yhteiskuvan iltalehti 11:54 14.01

Maria Nordin on julkaissut Instagram-tilillään valokuvia perheen yhteiseltä lomamatkalta. Muusikko Reino Nordinin ja vaimo Maria Nordinin myrskyisässä liitossa on riittänyt käänteitä. Muutama vuosi sitten Iholla-sarjan katsojat saivat hieraista silmiään, kun laulaja soitti viimeisillään raskaana olevalle vaimolleen ja kertoi pettäneensä tätä. Viime vuonna parin onnea koeteltiin, kun Reino jäi kiinni rattijuopumuksesta ja sai tuomion huumausainerikoksesta. Nyt perheessä näyttää olevan kaikki hyvin. Sekä Reino että Maria ovat julkaisseet Instagramissa kuvia perheen lomamatkalta. Mukana aurinkolomalla ovat myös pariskunnan lapset Luna ja Fidel.


Perttu Hyvärisen odottamaton tempaus SM-hiihtojen lehdistötilaisuudessa sai kilpakumppanit nauramaan – "Ne olivat äidin terveiset" iltasanomat 16:30 13.01

Miesten 15 kilometrin kärkikolmikko pääsi herkuttelemaan raskaan työpäivän päätteeksi ennakoitua nopeammin.


Wilderin MM-ottelu varmistui – hirmutyrmääjät iskevät yhteen MTV 21:38 12.01

Raskaan sarjan superottelu WBC-liiton hallitsevan mestarin Deontay Wilderin ja Luis Ortizin välillä on vahvistettu. Kaksikko iskee yhteen New Yorkissa MM-titteliottelussa maaliskuun 3. päivänä.


Viimeisillään raskaana oleva Minka Kuustonen saapui punaiselle matolle – upea muotiluomus korostaa pyöristynyttä vauvavatsaa iltasanomat 20:24 12.01

Näyttelijä Minka Kuustonen ihastutti Venla-gaalassa. Kokonaisuuden kruunasi kauniisti pyöristynyt vauvavatsa.


Kuvat: Raskaana oleva Minka Kuustonen hehkui punaisella matolla – esitteli pyöristyneen vauvavatsansa mtv 19:54 12.01

Esikoistaan odottava Minka Kuustonen esitteli vauvavatsansa Kultainen Venla -gaalan punaisella matolla.


Beverly Hills 90210 -näyttelijä Vanessa Marcil, 49, iloitsee raskaudestaan - takana kuusi keskenmenoa iltalehti 02:35 11.01

Näyttelijä Vanessa Marcil kertoo olevansa raskaana. Muun muassa Beverly Hills 9210 -televisiosarjasta tuttu Marcil vahvisti maanantaina odottavansa tyttövauvaa. Hän jakoi Instagram-tilillään kuvan vatsastaan ja koirastaan, ja sen saatetekstinä oli yksinkertaisesti "Tytöt".


Ikea kehottaa pissaamaan uusimman mainoksensa päälle iltalehti 11:32 10.01

Lehtimainokseen on yhdistetty raskaustesti. Ikean Sundvik-lastensängyn mainoksen teksti kertoo, että jos pissaat mainoksen päälle, koko elämäsi saattaa muuttua. Jos arvelet olevasi raskaana, selvyyden asiaan voi saada mainoksen avulla.


Presidentti Sauli Niinistö ei matkusta Pyeongchangin talviolympialaisiin - lapsen syntymä menee edelle iltalehti 11:05 10.01

Presidentti Sauli Niinistö ei matkusta Pyeongchangin talviolympialaisiin, tasavallan presidentin kansliasta vahvistetaan Iltalehdelle. Päätöksen taustalla on presidenttiparin tuleva perheenlisäys. Niinistön puoliso Jenni Haukio on raskaana, ja lapsen laskettu aika on helmikuussa. Olympialaiset järjestetään Etelä-Korean Pyeongchangissa 9.-25. helmikuuta. - Presidentti Niinistö ei osallistu olympialaisiin perheenlisäyksen takia. Presidentti on kuitenkin hengessä mitä suurimmin mukana, viestintäpäällikkö Katri Makkonen tasavallan presidentin kansliasta viestittää Iltalehdelle.


Syöpään menehtyneen pienen Kian perheessä on uusi vauvaonni - ”Rölli”-poika tuo valoa pimeyteen iltalehti 07:06 09.01

Viime vuoden raskaan menetyksen jälkeen Kian äidin Aune Solja-Viuhkon perheeseen syntyi uusi perheenjäsen. Iltalehti seurasi viime vuonna lappeenrantalaisen Kian, 6, taistelua syöpää vastaan. Kia nukkui pois viime kiirastorstaina omassa sängyssään rakkaiden ihmisten ympäröimänä. Hyväntekijänä tunnetun Brother Christmasin avulla pikku-Kia pääsi ennen poismenoaan toteuttamaan harrasta toivettaan, istumaan joulupukin syliin ja silittämään poroja Rovaniemellä.


Khloe Kardashianin lapsen sukupuoli paljastetaan televisiossa stara 19:00 08.01

Kuudennella kuulla raskaana oleva realityjulkkis Khloe Kardashian on esiintynyt mediassa


Uutiset