Sauber tekee kovan ratkaisun – lopettaa autonkehityksensä MTV 16:00 21.07

Sauberin tallipäällikkö Frederic Vasseur paljasti Hockenheimissa, ettei talli kehitä autoaan enää ensi viikon jälkeen. Talli keskittyy ensi kauden autoonsa.


Yllättävä paljastus: häiritsevän kovat kivut riivasivat Ranskan palkittua teinitähteä MM-kisojen ratkaisupeleissä MTV 14:10 21.07

Jalkapallon maailmanmestaruuden voittaneen Ranskan nuori tähti Kylian Mbappe pelasi tuoreimpien tietojen mukaan kisojen ratkaisupelit selkävaivaisena.


Valtteri Bottaksen sopimus vaikuttanee Force Indian kuljettajaratkaisuun MTV 14:08 21.07

Valtteri Bottaksen ja Lewis Hamiltonin jatkosopimukset Mercedeksellä johtanevat siihen, että lupaava Mercedes-suojatti Esteban Ocon jatkaa Force India-tallissa ensi kaudellakin.


MM-kisoista kotiin lähetetty Kroatian pelaaja teki ratkaisunsa – kieltäytyi hopeamitalista! MTV 12:49 21.07

Jalkapallon MM-kisoista kotiin lähetetty Kroatian hyökkääjä Nikola Kalinic on tehnyt ratkaisunsa MM-hopeamitalin osalta.


Ministerin ulostulo Alma Media -kohusta: ”Tunkkainen tarina” uusisuomi 09:24 21.07

Perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko (kesk.) korostaa, että perhe ja työ ovat sovitettavissa yhteen ja jokaisen perheen ratkaisuja tulee kunnioittaa.


Valtteri Bottaksen vastaus Mercedes-sopimuksen kestoon: ”Tavoite on, ettei ensi kesänä tiimillä ole muuta vaihtoehtoa” MTV 17:26 20.07

Suoran kahden vuoden sopimuksen sijaan 1+1-vuotisen jatkon Mercedekselle saanut Valtteri Bottas aikoo omalla työpanoksellaan tehdä tiimin ensi vuoden ratkaisut helpoksi.


Britannian tulevaisuuden toiveet herättävät EU:ssa yhä hämmennystä iltasanomat 17:20 20.07

"Riski sille, ettei ratkaisua löydetä, on kasvanut".


Mercedes teki jo ratkaisunsa – myös Red Bull-pomo lupailee sopimusuutista MTV 15:41 20.07

Daniel Ricciardo jatkanee Red Bullilla ensi kaudellakin. Red Bullin tallipomo Christian Horner lupailee, että sopimus julkistettaisiin vielä heinäkuun aikana.


Onko helle tehnyt asuntoon tukalat oltavat? Jos viilennyksen ensiapu ei auta, liian kuuma asunto voi oikeuttaa vuokranalennukseen MTV 19:52 19.07

Helle voi tehdä asunnosta tukalan kuuman. Mikäli vuokralaisen asunnon lämpötila kohoaa liian korkealle, on vuokralainen oikeutettu vaatimaan vuokranantajalta ratkaisua lämpötilan laskemiseen tai vuokranalennukseen.


Suomalaisten menestyslaji jäi ilman olympiastatusta – näin Sari Essayah selittää ratkaisua iltasanomat 11:48 19.07

Muodostelmaluistelua ei nähdä Pekingin olympialaisissa neljän vuoden päästä.


Veneilijöiden piinaviikot käynnissä: Korventava helle ja sinilevää täynnä oleva uimakelvoton meri sotkevat saaristolomat – "Vaimon ennuste on, että kohta haisee" MTV 07:15 19.07

Suomenlahden karmiva sinilevätilanne ja Suomea kurmottava kova helle on pakottanut purjehtijat improvisoituihin ratkaisuihin.


Ay-puolelta avaus maahanmuutosta – ”Ratkaisu ei voi olla rajat kiinni” uusisuomi 15:53 18.07

Ensi kevään eduskuntavaalien jälkeen muodostettavan hallituksen pitäisi edistää työperäistä maahanmuuttoa ja kotoutumista, esittää toimihenkilökeskusjärjestö STTK.


Asiantuntija näkee pienellä Suomella tärkeän roolin myös tulevaisuudessa: "Tehtävänämme on tuoda riitapukarit yhteen" MTV 06:37 18.07

Suomalaisen konfliktinratkaisujärjestö Crisis Management Initiative eli CMI:n rauhanneuvottelija Hussein al-Taee arvioi, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin ja Venäjän presidentti Vladimir Putinin tapaaminen voi poikia tärkeitä ratkaisuja. 


MM-välierillä enemmän katsojia kuin loppuottelulla – Ylen pomo selittää kahdella syyllä iltasanomat 13:31 16.07

Katsojamäärien ero MM-lopputurnauksen ratkaisupeleissä selittyy kahdella eri tekijällä.


Puolustusministeri Niinistö Trumpin ja Putinin tapaamisesta: "Hyvä, että oppivat tuntemaan toisiaan, maiden välinen tila on kylmä" MTV 10:31 16.07

Puolustusministeri Jussi Niinistön mukaan Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin ja Venäjän presidentti Vladimir Putinin tapaaminen Suomessa on tutustumiskäynti, jonka tarkoituksena ei välttämättä ole saada mitään ratkaisuja aikaiseksi.


Suomalaisasiantuntija kommentoi MM-finaalin keskustelua herättänyttä rankkarituomiota – ”Prosessi meni oikein” iltasanomat 19:36 15.07

Erotuomari Nestor Pitana joutui tekemään kovan ratkaisun jalkapallon MM-kisojen loppuottelun avausjaksolla.


F1-mestari kommentoi Alonson tilannetta: "Muussa tapauksessa hän lähtee" MTV 13:49 15.07

Siirtyminen ensi kaudeksi IndyCar-sarjaan saattaisi olla McLaren-kuljettaja Fernando Alonsolle oikea ratkaisu, puntaroi espanjalaiskuskin entinen tallitoveri Jenson Button.


MTV:n kysely: Kansa pitää Trumpin ja Putinin tapaamista hyvänä asiana Suomelle – ”Maine kaikkien kaverina” MTV 20:49 14.07

Kokousmaan valikoituminen juuri Suomeksi nähtiin kansan keskuudessa presidentti Sauli Niinistön ansiona. Tapaamisen ei kuitenkaan odoteta juurikaan edesauttavan maailman konfliktien ratkaisua.


Scarlett Johanssonin piti esittää transsukupuolista rikollispomoa – vetäytyi roolista kovan kritiikin jälkeen iltasanomat 01:20 14.07

Näyttelijä perustelee ratkaisuaan eettisillä syillä.


Mykkänen antaa EU:lle puoli vuotta maihinnousukeskuksien perustamiselle – muuten uhkaa murentua jopa ilman sisärajatarkastuksia toimiva Schengen-alue iltasanomat 21:00 13.07

Sisäministeri Kai Mykkäsen (kok) mukaan turvapaikkajärjestelmän uudistamisen viivästyminen voi johtaa siihen, että osa jäsenmaista tekee omia ratkaisuja rajoillaan.


58, muistelee Entisen sissijärjestön NFL-pelaajille

Uutiset