TPS kuritti Lukkoa – sarjakakkoselle sadan pisteen raja rikki iltasanomat 20:19 17.02

Turun Palloseura vankisti asemaansa Liigan kakkospaikalla ja ylitti sadan pisteen rajan lauantaina, kun Rauman Lukko kaatui Turkuhallissa 4–1.


Vinkki Pitkävetoon: Turussa pelataan isoista panoksista MTV 15:51 17.02

Rauman Lukolla on yllätyssaumat lauantaina Turun Palloseuraa vastaan, laskee MTV3-kanavan Pelisilmä-ohjelman peliasiantuntija Petri Käenmäki.


Lukon ruma kotisaldo sai jatkoa - nyt oli JYPin vuoro kyykyttää raumalaisia iltalehti 21:23 16.02

Rauman Lukon kotikaukalo Kivikylän Areena oli alkukaudella paikka, missä vastustajan ei ollut hyvä olla. Liigan runkosarjan lähestyessä loppuaan käsitys Lukosta kovana kotijoukkueena alkaa kuitenkin olla enää pelkkä hämäränkaukainen muistikuva. JYPin perjantaina Raumalta hakema ansaittu 4-0-voitto merkitsi Lukolle jo neljättä peräkkäistä tappiota kotona maalieron ollessa masentava 5-16. Viimeisin kotivoittokin - Tappara kaatui 20.1. maalein 4-0 - täyttää kohta jo kuukauden.


Suorasta pudotuspelipaikasta taistelevalle Lukolle tärkeä vierasvoitto iltasanomat 21:21 13.02

Suorasta pudotuspelipaikasta taisteleva Rauman Lukko haki tärkeät pisteet Lahdesta.


HIFK vahvistaa puolustustaan – haaviin iso kala Raumalta iltasanomat 15:14 13.02

Rauman Lukon puolustaja Johan Motin on IS:n tietojen mukaan ensi kaudella HIFK:n miehiä.


Vaasan illassa mässäiltiin maaleilla jatkoaika.com 21:51 09.02

Vaasan Sport ja Rauman Lukko kohtasivat Kuparisaaressa. Ottelun maalintekokilpailun aloitti Sport, ja vaikka raumalaisten kone yski alussa, sen käynnistyttyä vaasalaiset jäivät jalkoihin lopulta lukemin 7-4.


Satamalakkoa ei tule - sovintoesitys on hyväksytty iltalehti 15:24 09.02

Valtakunnansovittelija Jukka Ahtelan perjantaina antama sovintoesitys on hyväksytty viittä satamaa koskevassa työriidassa. Avaintyönantajat Avainta ry kertoo verkkosivuillaan, että Oulun, Kokkolan, Rauman, Naantalin ja Turun satamia koskeva, 12.2. kello 6 alkavaksi ilmoitettu lakko peruuntuu. Sovittelun kautta syntynyt ratkaisu on raskas. Mikäli lakko olisi alkanut, vaikutukset vientiteollisuuteen ja kansantaloudelliseen tilanteeseen olisivat olleet erittäin voimakkaat heti lakon alusta lähtien. Lakko tukitoimineen olisi laajentunut välittömästi koskemaan koko satamakenttää ja levinnyt laajalle uhaten vientiteollisuuden tuotannon jatkumista alle viikossa käynnistymisestään.


Taltuttaako Lukko turbulenssinsa Sportin kustannuksella? jatkoaika.com 08:20 09.02

Rauman Lukko saapuu perjantai-illaksi Vaasaan haastamaan Sportia. Kumpikin osapuoli on tuloksellisesti tappiokierteessä, mutta varsinkin raumalaisvieraille jokainen piste alkaa olla kullan arvoinen.


Satamalakko uhkaa Suomea maanantaina - työriitaan ei saatu sopua iltalehti 16:40 08.02

Valtakunnansovittelija kertoo, että työntantajia edustava Avainta on hylännyt sovintoehdotuksen. Satamia koskevan työriidan sovittelu jatkuu, valtakunnansovittelija kertoo sivuillaan. Avainta ry edustaen Turun Satama Oy:a, Naantalin Satama Oy:a, Rauman Satama Oy:a, Kokkolan Satama Oy:a sekä Oulun Satama Oy:a hylkäsi tänään sovittelija Jukka Ahtelan eilen antaman sovintoesityksen.


Juha löysi metsästä tyhjän ilmapallon ja viestin - 18 vuotta myöhemmin surullinen tarina taustalla selvisi iltalehti 09:37 05.02

Ruotsista tulleen kirjeen olivat allekirjoittaneet pienessä Transtrandin kylässä lähellä Norjan rajaa asuvat Lotta ja Christer. Tunteikas vastaus paljasti, miksi Nalle Puh -ilmapallo saatelappuineen oli aikanaan lähetetty matkaan. Metsähallituksen töissä Seitsemisen kansallispuistossa Parkanossa ollut Juha Mantere teki vuoden 1999 lopulla keskeltä metsää erikoisen löydön - maassa lojuivat Nalle Puhin muotoisen ilmapallon jätteet, joissa oli kiinni käsin ruotsiksi kirjoitettu lappu. Rauman Vermuntilassa asuva Mantere otti lapun mukaansa, mutta se unohtui lopulta lähes 18 vuodeksi kirjahyllyn päälle tyhjään Arabian posliiniastiaan.


SaiPalle huipputärkeä voitto Kisapuistossa jatkoaika.com 06:00 03.02

Taistelu pudotuspelipaikoista jatkui kiivaana Lappeenrannan perjantai-illassa. Kahden ylivoimamaalin turvin SaiPa nappasi täydet kolme pistettä Rauman Lukkoa vastaan. Isäntien Kalle Maalahdelle ottelu oli 200. Liigassa.


Aktiivimallilakon erikoinen seuraus ja iso lasku: Palkka juoksee paperitehtaalla mutta töihin ei pysty uusisuomi 14:28 01.02

UPM ajaa Rauman paperitehtaansa alas perjantaina, koska satamat eivät vedä, kertoo Kauppalehti. SAK järjestää perjantaina Helsingissä poliittisen mielenilmauksen aktiivimallia vastaan.


"Tässä ei kukaan voittanut" – Lukko purki ruotsalaishyökkääjänsä sopimuksen, Pekka Virta pahoittelee MTV 21:31 30.01

SM-liigaseura Rauman Lukko ja ruotsalaishyökkääjä Joakim Hillding ovat purkaneet sopimuksensa. 


SM-liigaottelussa räjähti paukkupommi Raumalla – poliisi otti miehen kiinni iltasanomat 09:42 28.01

Miehen epäillään syyllistyneen räjähderikokseen Rauman jäähallissa lauantaina.


Poliisi otti kaarinalaismiehen kiinni Lukon ottelussa - epäillään räjähderikoksesta iltalehti 09:17 28.01

Poliisi tiedotti Lukon ja TPS:n välisessä ottelussa sattuneesta tapauksesta. Lounais-Suomen poliisilaitos tiedotti, että lauantaina pelatussa Rauman Lukon ja TPS:n välisessä ottelussa sattui tapaus, joka johti kiinniottoon ja rikosepäilyyn. Kaarinalainen mies otettiin kiinni sen jälkeen, kun katsomon ja kaukalon väliselle alueelle heitettiin paukkupommi, joka räjähti kovaa ääntä pitäen.


TPS toipui murskatappiosta nopeasti – Lukko jäi kotijäällään jalkoihin iltasanomat 20:34 27.01

Turkulaiset ottivat selvän voiton Rauman Lukosta.


Ainutlaatuinen tilastoselvitys paljastaa: Liigan uskottomimmat fanit ovat Turussa ja Kuopiossa jatkoaika.com 11:59 26.01

Rauman Lukolla on Liigan uskollisin kotiyleisö. KalPalla ja TPS:llä puolestaan uskottomin. Jatkoajan laaja tilastoselvitys kymmenen edellisen kauden ajalta paljastaa, millä Liiga-paikkakunnilla kiinnostaa eniten kiiltävä ja missä ovat seuroille uskollisimmat elämänkumppanit.


Viiden sataman lakot uhkaavat vasta helmikuussa - työministeri siirsi kahdella viikolla iltalehti 20:39 25.01

Työ- ja elinkeinoministeri Jari Lindström (sin) on päättänyt siirtää Turun, Naantalin, Rauman, Kokkolan ja Oulun satamia uhkaavat lakot helmikuulle. Työ- ja elinkeinoministeri Jari Lindström (sin) on päättänyt siirtää Turun, Naantalin, Rauman, Kokkolan ja Oulun satamia uhkaavia lakkoja kahdella viikolla. Lakko voitaisiin uuden päätöksen mukaan toteuttaa vasta 12. helmikuuta. Työnseisaus koskee auto- ja kuljetusalan ammattiliitto AKT:n ja Suomen Merimies-Unioni SMU:n jäseninä olevia Turun, Naantalin, Rauman, Kokkolan ja Oulun satamissa työskenteleviä nosturinkuljettajia ja satamavalvojia.


Uutiset