Tappara teki kovan sopimuksen KHL-tähden kanssa - myös Jokerien puolustaja on tulossa Tampereelle iltalehti 16:07 13.03

Maalivahti Juha Metsola ja puolustaja Juho Rautanen ovat tehneet diilin tamperelaisseuran kanssa. Tappara on tehnyt ensi kaudesta sopimuksen huippumaalivahti Juha Metsolan kanssa. Metsola pelasi viimeiset kolme kautta KHL:ssä Amurin joukkueessa ja nousi sarjan parhaiden torjujien joukkoon. Metsola esiintyi kirvesnutussa viimeksi kaudella 2014-15.


Inderesin analyytikko Nokian tilinpäätöstiedoista: ”Hieman hämmentävä” iltalehti 10:18 01.02

Nokia julkisti tänään vuoden 2017 tilinpäätöksensä. Loppuvuosi sujui odotuksia paremmin, mutta tämän vuoden näkymät heikkenivät. - Raportti vaati vielä pikkusen tarkempaa pureskelua, mutta yleisarviona voisi sanoa, että tilinpäätöstiedote oli hieman hämmentävä, Inderes-analyysipalvelun analyytikko Mikael Rautanen sanoo Iltalehdelle. Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri sanoi yhtiön tilinpäätöstiedotteessa Nokian odottavan, että verkkoliiketoiminnan markkinat supistuvat jälleen vuonna 2018.


Jokereilla murheita: Maalitykki Moses loukkaantui heti - Huhtala joutuu jälleen puolustajaksi! iltalehti 12:59 11.01

Jokerien loukkaantumishuolet eivät hellitä. Jokerit kertoo illan Kunlun-kotiottelua ennakoivassa jutussaan, että Steve Moses ja Juho Rautanen loukkaantuivat tiistaina Traktoria vastaan. Rautasen poissaolo tarkoittaa sitä, että Tommi Huhtala palaa jälleen puolustajan paikalle. Hän pelaa Kunlunia vastaan Sami Lepistön parina.


Uutiset