Futismatsin karmea loppu – ”miten selität lapsellesi suomalaisen jalkapallon?” uusisuomi 20:47 19.07

Kysymys, ”miten selität lapsellesi suomalaisen jalkapallon”, oli aiheellinen torstaina Seinäjoella. Suomen Minihuuhkajat johti alle 19-vuotiaiden EM-turnausottelua Norjaa vastaan 90. minuutille saakka 2-1, mutta hävisi ottelun 2-3 Norjan tehtyä kaksi maalia keskityspalloista reilussa kahdessa minuutissa.


Futismatsin karmea loppu – ”miten selität lapsellesi suomalaisen jalkapallon” uusisuomi 20:47 19.07

Kysymys, ”miten selität lapsellesi suomalaisen jalkapallon”, oli aiheellinen torstaina Seinäjoella. Suomen Minihuuhkajat johti alle 19-vuotiaiden EM-turnausottelua Norjaa vastaan 90. minuutille saakka 2-1, mutta hävisi ottelun 2-3 Norjan tehtyä kaksi maalia keskityspalloista reilussa kahdessa minuutissa.


25-vuotias Sotshin olympiamitalisti puukotettiin hengiltä – ”Tämä on karmea ja epäreilu tragedia” iltasanomat 17:10 19.07

Sotshin olympialaisissa pronssia voittanut taitoluistelija Denis Ten, 25, on kuollut.


Maastopalot riehuvat ympäri Suomea, tuli niellyt metsää hehtaaritolkulla – nyt on rutikuivaa! MTV 22:44 17.07

Ympäri maan pelastuslaitokset ovat saaneet tänään vastata maastopalohälytyksiin. Päivän mittaan hälytyksiä on ollut reilusti toistakymmentä.


Sipilä ja Orpo pitivät arvopuheensa Porissa: "Reilu yhteiskunta on sellainen, jossa saa yrittää ja jossa saa epäonnistua" MTV 18:35 17.07

Eduskuntapuolueiden puheenjohtajien arvopuheet jatkuivat tänään SuomiAreenassa. Vuorossa olivat keskustan Juha Sipilä ja kokoomuksen Petteri Orpo. Arvopuheiden kommentaattorien mielestä puheet olisivat voineet olla hieman henkilökohtaisempia.


Kuva paljastaa: raskas tiedustelusotakone lensi Suomea kohti Putinin edellä – tunnistaa ohjukset ja panssarivaunut MTV 14:38 16.07

Venäjän presidentti Vladimir Putin on saapunut Helsinkiin. Mielenkiintoinen yksityiskohta oli se, että reilu tunti aikaisemmin Putinin Ilyushin II-95-300 -koneen mukana Moskovasta lähti lentämään myös Berijev A-50 -kaukotiedustelukone. Asia paljastuu FlightRadar-ilmailusivustosta otetuista kuvista.


Kroatian presidentti sulatti sydämet koskettavilla eleillään – pyyhki Luka Modricin kyyneleet, syleili jokaista ranskalaista MTV 10:12 16.07

Presidentti Kolinda Grabar-Kitarovicin reilu urheiluhenki ja Kroatian pelaajien lohduttaminen jalkapallon MM-finaalin tappion jälkeen on herättänyt ihastusta ympäri maailmaa.


Usain Bolt onnitteli MM-tuplakultaa pinkonutta 16-vuotiasta tyttöä – reaktio puhdasta kultaa MTV 16:49 14.07

Jamaikan Briana Williams on 16 vuoden ja reilun kolmen kuukauden ikäisenä tyttönä yleisurheilun alle 20-vuotiaiden MM-kisojen nuorin urheilija. Hänestä on tullut myös yksi kisojen suurimmista tähdistä: Williams voitti tänään aiemman 100 metrin MM-kullan jatkoksi 200 metrin maailmanmestaruuden.


Verstappen odottaa vaikeaa viikonloppua: "Kahdeksan mutkaa ja monta suoraa niiden välissä" MTV 15:51 12.07

Red Bull -kuljettaja Max Verstappen odottaa reilun viikon kuluttua ajettavan Saksan F1-osakilpailun olevan tallille jälleen vaikea paikka.


Donald Trump selvensi sanomisiaan: ”Haluan vain, että Yhdysvaltoja kohdellaan reilusti” uusisuomi 14:14 12.07

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on selventänyt kantojaan Eurooppaa ja Natoa kohtaan. Trump korostaa, ettei Yhdysvallat ole jättämässä puolustusliitto Natoa ja kertoo olevansa tyytyväinen nyt kun jäsenmaat ovat sitoutuneet nostamaan puolustusbudjettejaan. 


Video thaipoikien löytymisestä leviää verkossa: ”Olette olleet luolassa 10 päivää” stara 08:40 12.07

Maailman mediahuomio kiinnittyi reilun viikon ajan Thaimaahan ja siellä luolaan


Viihdelehti Stara.fi stara 08:40 12.07

Maailman mediahuomio kiinnittyi reilun viikon ajan Thaimaahan ja siellä luolaan


23 vuotta taksia ajanut Jani hämmästelee taksikuskiksi haluavien paikallistuntemusta: "Pitäisi edes löytää rautatieasema" MTV 20:14 11.07

Trafi on myöntänyt heinäkuun alussa reilut pari sataa taksinkuljettajan lupaa. Hakijoista yli 40 prosenttia on reputtanut paikallistuntemuskokeessa.


Pysäyttävä video vedenalaisen luolan pelastusperaatiosta stara 07:20 11.07

Maailmalla ykkösuutiseksi nousi reilu viikko sitten tapaus, jossa poikien jalkapallojoukkue


Pysäyttävä video Thaimaan turmaluolasta – poikaa kuljetetaan veden alla paareilla stara 07:20 11.07

Maailmalla ykkösuutiseksi nousi reilu viikko sitten tapaus, jossa poikien jalkapallojoukkue


Trumpilta pahaenteinen kommentti ennen matkaa Eurooppaan: ”Ei reilua” iltasanomat 17:52 10.07

Presidentti Donald Trump valmistautuu tiistaina lähtemään viikoksi Eurooppaan.


Suomen 16-vuotias yleisurheilulupaus voitti kaksi EM-mitalia reilussa tunnissa – asiantuntija ehdottaa silti lajin vaihtoa iltasanomat 08:29 09.07

Jessica Kähärän suoritus nuorten EM-kisoissa Unkarissa hämmästyttää.


Melko reilua: MM-tähti tarjosi faneille yli kolmella tonnilla kaljaa MTV 22:29 08.07

Jalkapallofaneilla Kroatian Slavonski Brodissa oli lauantaina kissanpäivät. Ulkoilmakisastudiossa seurattiin Kroatian MM-kisavoittoa Venäjästä ja siemailtiin ilmaista olutta.


SuomiAreena tarjoaa lavan tunniksi kaikille: Speakerscornerissa sana on vapaa MTV 13:56 06.07

Reilun viikon päästä alkava SuomiAreena tarjoaa tänä vuonna kaikille paikallaolijoille mahdollisuuden kertoa mielipiteensä ensimmäistä kertaa avautuvassa Speakerscornerissa. 


päättyi karuun yllätykseen rasismisyytösten kohteeksi – Turvallisuusviranomaiset Huippukokouksen aikaan

Uutiset