Hirmuiset maalikarkelot Kouvolassa - SM-liigan ottelu päättyi 6-7! iltalehti 21:32 17.10

Kouvolassa nähtiin syksyn runsasmaalisin ottelu, kun KooKoo ja Ilves mättivät yhteensä peräti 13 osumaa. Vajaamiehisen Ilveksen iltapuhde Kouvolassa alkoi mollivoittoisesti. KooKoo aloitti maali-iloittelun, mutta kiekko poukkoili ja kimpoili lopulta jatkoajalle tilanteessa 6-6 . KooKoo siirtyi johtoon jo vajaan kolmen minuutin pelin jälkeen, kun Emil Kristensen laukoi kovaa kohti Ilveksen maalia. Maalivahti Markus Ruususta villisti kimmonneen kiekon laukoi Michael Keränen tyhjään verkkoon. Reilun viiden minuutin jälkeen Tomi Leivo pujotti kiekon uudelleen Ilveksen rysään, ja samaan syssyyn Ilves otti aikalisän. Tähän mennessä Ilves oli saanut aikaan vain yhden laukauksen kohti KooKoon maalia.


Mies kuristi ex-vaimonsa ja piti lasta asunnossa ruumiin kanssa?–?hovioikeus kovensi tuomiota reilusti iltasanomat 17:42 17.10

Hovioikeuden mukaan miehen on täytynyt ymmärtää, että kuristamisesta seuraa todennäköisesti naisen kuolema.


Mies kuristi ex-vaimonsa ja piti lasta asunnossa ruumiin kanssa - hovi kovensi tuomion tapoksi iltalehti 16:24 17.10

Mies tuomittiin yhdeksäksi ja puoleksi vuodeksi vankilaan. Hovioikeus on koventanut reilusti tuomiota tapauksessa, jossa mies kuristi entisen vaimonsa ja piti tämän lasta samassa asunnossa ruumiin kanssa päivien ajan. Mies tuomittiin nyt taposta yhdeksäksi ja puoleksi vuodeksi vankilaan. Maaliskuussa käräjäoikeus piti tekoa törkeänä kuolemantuottamuksena ja pahoinpitelynä. Tuolloin mies tuomittiin neljäksi vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi vankeuteen.


Moniveto: Reiluja suosikin voittoja ja altavastaajien supermaksavia yllätyksiä iltasanomat 23:41 16.10

Peli-idea vaikuttaa sekavalta, mutta kyllä siitä punainen lanka löytyy...


Ampumavälikohtaus Rautjärvellä jätti luodinreikiä oveen - poliisin mukaan ase oli luvaton iltalehti 21:25 16.10

Poliisi on ottanut kiinni ampujaksi epäillyn 47-vuotiaan miehen. Ammuskelu tapahtui reilu viikko sitten. 47-vuotias mies on pidätetty ampumavälikohtauksesta Rautjärven Simpeleellä. Kaakkois-Suomen poliisin mukaan miehellä oli luvaton ase. Poliisi esittää häntä vangittavaksi. Välikohtaus sattui Simpeleen keskustassa runsas viikko sitten, poliisin arvion mukaan 6.-7. lokakuuta. Ammutun asunnon oveen jäi useita luodinreikiä.


Siniset kiikuttivat kortit ministeriöön - "Halutaan keskittyä asioiden hoitamiseen eikä möläytysten selittelyyn" iltalehti 12:28 16.10

Perussuomalaisista alkukesästä irtautunut Sininen tulevaisuus -yhdistys jätti aamupäivällä reilu 5 300 kannattajakorttia oikeusministeriön neuvottelevalle virkamiehelle, vaalijohtaja Arto Jääskeläiselle. Puolueen nimeksi tulee Sininen tulevaisuus. Sininen tulevaisuus -yhdistyksen puheenjohtaja ja todennäköisesti perusteilla olevan puolueen tuleva puheenjohtaja Sampo Terho toisti luovutustilaisuudessa puolueensa ohjelman keskeisiä kohtia, mutta ei edelleenkään halunnut kertoa tarkkaan, mikä on se keskiluokka, jonka etua puolue kertoo ajavansa.


Voisitko kisata bikinit päällä, Anni Vuohijoki? "Ensinnäkin, olen vähän epätasapainossa" iltalehti 11:57 16.10

Painonnostaja Anni Vuohijoki vieraili reilu viikko sitten Nordic Fitness Expossa Lahdessa. Bikinit päällä kisaamisesta oli kysytty häneltä viimeisen tunnin aikana noin kymmenen kertaa. - Se on toki ihan hauska kysymys, hän sanoo.


Itävalta on saamassa maailman nuorimman johtajan - 31-vuotiaan Sebastian Kurzin johtama ÖVP voitti Itävallan parlamenttivaalit iltalehti 09:43 16.10

Keskusta-oikeistolainen ÖVP vei Itävallan parlamenttivaalit. ÖVP on saamassa reilun 31 prosentin kannatuksen. Puoluetta johtaa Sebastian Kurz, 31. Hän on nykyisin maan ulkoministeri. Osa äänistä on vielä laskematta, mutta ÖVP:n voitto on jo selvä.


BBC: Somalian pommi-iskussa kuollut yli 200 ihmistä iltalehti 07:17 16.10

Presidentti syyttää iskusta al-Shabaab-terroristijärjestöä Somalian lauantaisessa pommi-iskussa on poliisin mukaan kuollut ainakin 230 ihmistä, uutisoi BBC. Lisäksi satoja on haavoittunut. Uutistoimisto AP:n mukaan Somalian hallitus on puolestaan kertonut, että kuolonuhreja on ainakin reilut 270 ja haavoittuneita noin 300. Rekkaan pakatut pommit räjähtivät lauantaina Safari-hotellin sisäänkäynnin tuntumassa maan pääkaupungissa Mogadishussa. Hotelli romahti räjähdyksen voimasta, mikä aiheutti tuhoa myös hotellin ympärillä.


NHL:ssä maalimäärä kasvoi yli 10 prosenttia yhdellä päätöksellä – suomalainen asiantuntija: ”Aivan loistava uudistus” iltasanomat 06:40 16.10

Uuden sääntötulkinnan jälkeen maalimäärät ovat olleet reilussa nousussa NHL-kauden ensimmäisissä otteluissa. SM-liigaan kaivataan samaa.


Uutiset