Päivän ravivihje: Toto5, Jyväskylä 25.5.

iltalehti 06:18 25.05

Killerjärvi käynnistää raviviikon. Raviurheilu alkaa hiljalleen käynnistyä koronakatkoksen jälkeen. Viime ja tällä viikolla järjestetään ravit maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona tyhjille katsomoille. Lähdöissä saa olla mukana enintään kymmenen valjakkoa. Kesäkuun alusta alkaen ravataan jo päivittäin. Jyväskylän Killerjärven Toto5-systeemin pankiksi valitaan kolmannen kohteen Sorretun Voima. Ruunalla on toki takanaan yli kahden kuukauden tauko, kuten muillakin kilpureilla. Forssan tuoreimmassa koitoksessaan Sorretun Voima spurttasi nappireissun jälkeen viimeiset 500 metriä 23,5-tempossa, mikä on valttia tässäkin lähdössä.


Roy Hodgson käänsi Jari Litmaselle selkänsä maaottelureissun takia – "Olisi ihan kiva, jos rupeaisit tekemään meillekin noita maaleja"

MTV 10:56 15.05

Jalkapalloilun suomalaisikoni Jari Litmanen kertoo joutuneensa päävalmentaja Roy Hodgsonin epäsuosioon olleessaan lontoolaisen Fulhamin miehistössä keväällä 2008. Valioliigassa tuolloin pelannutta Fulhamia valmensi Hodgson, Suomen maajoukkueen entinen päävalmentaja.


Roy Hodgson käänsi Jari Litmaselle selkänsä maaottelureissun takia

MTV 10:56 15.05

Jalkapalloilun suomalaisikoni Jari Litmanen kertoo joutuneensa päävalmentaja Roy Hodgsonin epäsuosioon olleessaan lontoolaisen Fulhamin miehistössä keväällä 2008. Valioliigassa tuolloin pelannutta Fulhamia valmensi Hodgson, Suomen maajoukkueen entinen päävalmentaja.


Jenni Kokander meni kauppaan maski kasvoillaan – tyrmistyi ihmisten reaktioista

iltasanomat 09:14 10.05

Näyttelijä Jenni Kokander kertoo Instagramissa kauppareissunsa aiheuttaneen paniikkia ja ahdistusta.


Emerita­professori: Tästä syystä kauppa­reissun merkitys yli 70-vuotiaan toiminta­kyvylle on merkittävä

iltasanomat 11:16 09.05

Professori ja geriatrisen lääkehoidon dosentti Sirkka-Liisa Kivelä muistuttaa, että vanhuksen toimintakyky heikkenee erityisen nopeasti.


Luistelullaan NHL:ssä ja Leijonissa ihastuttanut puolustaja palaa 37-vuotiaana SM-liigaan - mutta ensin hän remontoi ravintolaa ja sauvakävelee Ville Niemisen kanssa: "Lasin pohjalle ei jätetä tippaakaan"

MTV 07:09 26.04

NHL:stä ja Leijonista tuttu Ville Koistinen, 37, palaa seitsemän vuoden ulkomaanreissun jälkeen SM-liigaan ja HPK:hon. Oman ravintolan remontti ja sauvakävelylenkit Ville Niemisen kanssa tuovat syvyyttää elämään. Parin vuoden takaiset perheen ongelmatkin on käyty läpi. Koistinen on valmis päättämään tyylikkäästi komean uransa.   


MTV:n entinen uutiskasvo Aino Huilaja palasi Suomeen koronarajoitteiden vuoksi – kohtasi yhden koko reissun pelottavimmista näyistä ruotsinlaivalla

mtv 11:17 15.04

MTV Uutisten entinen ankkuri Aino Huilaja palasi miehensä ja koiransa kanssa takaisin Suomeen. Matkan viimeinen etappi osoittautui yhdeksi koko reissun pelottavimmaksi. 


Ex-uutisankkuri Aino Huilaja kiirehti pakettiautolla pikavauhtia halki Euroopan Suomeen – reissun pelottavin hetki koitti Viking Linen laivalla

iltasanomat 09:22 15.04

Aino Huilaja kertoo tuoreessa podcastissaan, kuinka matka pakettiautolla Suomeen sujui.


Australian metsäpalot tuhosivat reissunaisten reitin ja sitten iski virus – asiantuntija yllättää: pessimistin pää kestää parhaiten koronastressiä

yle 14:55 13.04

Ihmisellä on harha kaikkivoipaisuudestaan, mutta virus otti niskalenkin maailmasta. Pikapaluu koitti myös Soili Rautaselle ja Ida Rantaselle, jotka aikoivat ensin reissata ilman matkavakuutusta.


Kotikaranteeniin joutunut Vicky Rosti keksi helpon kuntoilukeinon: ”Pakaralihakset ovat tiukemmat ihan selvästi”

iltalehti 16:53 02.04

Kahden viikon kotikaranteenin aikana laulaja Vicky Rostista on kehkeytynyt rapputreenaaja, palapelivirtuoosi ja gourmet-kokki. Virve ”Vicky” Rosti, 61, matkusti maaliskuun puolivälissä äitinsä Aunen, 86, ja siskonsa Merjan kanssa Kanariansaarille. Parin viikon reissun tarkoituksena oli juhlia Merjan 60-vuotispäiviä Playa del Inglésissä Gran Canarialla. Reissu sai ikävän käänteen kuitenkin jo ennen puoliväliä, kun Espanjan viranomaiset asettivat maahan ulkonaliikkumiskiellon koronapandemian kitkemiseksi. Rosti joutui säännösten vuoksi oleskelemaan nelisen päivää neljän seinän sisällä hotellihuoneessa.


Instagrammaaja Janita Autio, 26, oli auttamassa perhettään pohjoisessa, mutta keskeytti reissunsa kuultuaan Uudenmaan liikkumisrajoituksista

yle 19:41 25.03

Vaikka liikkumista rajoitettaisiin Uudenmaan ja muun Suomen välillä, asukkaat saisivat siitä huolimatta palata koteihinsa.


Karanteenissa Lappiin matkustanut Alma Hätönen sanoo IL:lle tehneensä ison virheen: ”Olen pahoillani”

iltalehti 11:15 23.03

Juontaja Alma Hätönen joutui ulkomaanreissunsa jälkeen karanteeniin ja ajatteli, että erämökillä kontaktit jäävät pienemmiksi kuin Helsingissä. Hitmixin juontajan Alma Hätösen Instagram-tilillä on käynyt ennen näkemätön mylläkkä. Alma kun joutui karanteeniin palattuaan työmatkalta Lontoosta maaliskuun 13. päivänä. Alma suuntasi karanteenissa ollessaan koiransa ja miehensä kanssa erämökille Lappiin ja julkaisi sieltä kuvan. Tämä synnytti sosiaalisessa mediassa poikkeuksellista raivoa, kun monet katsoivat Alman rikkoneen hallituksen antamia ohjeistuksia koronaviruksen leviämisen estämiseksi.


Porin Ässien pelaajat ohjasivat sakkokassansa paikallisten yritysten tueksi

jatkoaika.com 17:39 18.03

Porin Ässien pelaajat löysivät joukkueen yhteiselle sakkokassalle uutta käyttöä. Joukkue perui perinteisen kaudenpäätösreissunsa ja ohjasi sakkokassan varat paikallisten yritysten tueksi.


Krista Pärmäkoskella ja kumppaneilla kaikkien aikojen turhin kisareissu: ”Meni kuuppa ihan sekaisin”

iltalehti 17:28 17.03

Suomalaishiihtäjät kävivät Kanadassa, treenasivat kahdesti ja palasivat koronan takia Suomeen. Krista Pärmäkoski ja neljä muuta maajoukkuehiihtäjää tekivät viime viikolla kaikkien aikojen turhimman kisareissun, kun urheilijat kävivät Kanadan Quebecissä. –?Olimme Kanadassa kaksi yötä ja kävimme kahdesti treenaamassa. Aikaerojen ja tiiviin matkustuksen vuoksi meni kuuppa ihan sekaisin, viikonloppuna kotimaahan palannut Pärmäkoski kuvailee.


Suosikkijuontaja Alma Hätönen määrättiin kotikaranteeniin – ”Ihmiset laittoivat viestiä, että oletko ihan v***n tyhmä?”

iltasanomat 12:55 17.03

Radiojuontaja Alma Hätönen on tällä hetkellä kahden viikon kotikaranteenissa Lontoon-reissunsa vuoksi.


Sara Sieppi sai sugardaddy-vihjailuja Balin luksuslomasta – täräyttää nyt julki reissun hintalapun

iltalehti 21:46 20.02

Sara Sieppi sai luksuslomastaan ikäviä vihjailuja somessa. Nyt hän kertoo, mitä maksoi luksuslomastaan. Julkkiskaunotar Sara Sieppi lomaili tammikuussa Indonesian Balilla ystävänsä Rosanna Kuljun kanssa. Missien matka oli antoisa, täynnä luksushotelleja, hierontoja ja aurinkoa. Saran Instagramiin kuitenkin pompsahti tahdittomia vihjailuja siitä, miten missikaunotar on lomansa rahoittanut. Härskeissä viesteissä osa epäili, että varakas mies olisi maksanut loman.


Annimari Korte vietiin ambulanssilla sairaalaan – ”Tervetuloa normaaliin elämääni”

iltalehti 14:20 17.02

Annimari Korte julkaisi Instagramissa kuvan sairaalavuoteelta. – Hyvää huomenta ja tervetuloa minun normaaliin elämääni. Jätän harjoitukset väliin vain, jos minut viedään ambulanssilla sairaalaan. Ruoka-aineallergiat ja ruokatorven toimintahäiriö... Annimari Korte avasi sairaalareissun syytä kuvatekstissä. Pika-aiturin mukaan kyseessä on siis melko tavallinen tilanne hänelle. Edellisen kerran allergiat aiheuttivat ruoan juuttumisen ruokatorveen Dohan MM-kisoissa.


Annimari Korte kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan – ”Tervetuloa normaaliin elämääni”

iltalehti 14:20 17.02

Annimari Korte julkaisi Instagramissa kuvan sairaalavuoteelta. – Hyvää huomenta ja tervetuloa minun normaaliin elämääni. Jätän harjoitukset väliin vain, jos minut viedään ambulanssilla sairaalaan. Ruoka-aineallergiat ja ruokatorven toimintahäiriö... Annimari Korte avasi sairaalareissun syytä kuvatekstissä. Pika-aiturin mukaan kyseessä on siis melko tavallinen tilanne hänelle. Edellisen kerran allergiat aiheuttivat ruoan juuttumisen ruokatorveen Dohan MM-kisoissa.


Ex-jengiläinen Mika "Immu" Ilmén ja Johanna-vaimo jättivät erohakemuksen – yhdessä lähes 20 vuotta

mtv 14:06 17.02

Pariskunnan suhde kesti myös Mika "Immu" Ilménin linnareissun.


Hot topics