Heikosta Banska Bystricasta ei vastusta JYPille jatkoaika.com 22:11 09.09

Sunnuntai-illan CHL-vääntö Hippoksella paljasti karulla tavalla Slovakian liigan tason. Banska Bystrica oli lähinnä suupala JYPille, joka ryhdistäytyi edellisen ottelun kylvetyksestä.


Hallitseva CHL-mestari JYP avasi vakuuttavasti uuden luotsinsa alaisuudessa – "Tämä oli hieno aloitus" MTV 23:18 30.08

JYP aloitti CHL-kautensa vahvasti 6-1-voitolla slovakialaisesta Banska Bystricasta uuden päävalmentajansa Lauri Merikiven alaisuudessa.


Neymar paljasti kyyneltensä syyn: "Ette tiedä, mitä kävin läpi" MTV 21:34 22.06

Brasilian 2-0-voitto Costa Ricasta aiemmin perjantaina jalkapallon MM-kisoissa sai Brasilian supertähden Neymarin kyyneliin päätösvihellyksen jälkeen.


LIVESEURANTA: Jalkapallon MM-kisat – Serbia 1-0 voittoon Costa Ricasta Kolarovin upealla vaparimaalilla, kohta tulessa hallitseva maailmanmestari Saksa MTV 17:13 17.06

Jalkapallon MM-kisat jatkuvat Venäjällä sunnuntaina kolmella ottelulla. MTV Sport seuraa päivän kulkua hetki hetkeltä. Costa Rica-Serbia-ottelu käynnistyy kello 15. Tulevat pelit: klo 18 Saksa-Meksiko, klo 21 Brasilia-Sveitsi.


Mestari JYP heti tulessa – CHL:n otteluohjelma julki MTV 17:11 25.05

Hallitseva jääkiekon CHL-mestari JYP on tulessa heti tulevan CHL-kauden ensimmäisenä pelipäivänä, kun se ottaa elokuun 30. päivä mittaa slovakialaisesta HC05 Banská Bystricasta.


Veikka yllättyi: Prismasta ostetussa banaanitertussa lymyili valeskorpioni iltalehti 19:18 16.05

Tamperelainen perhe sai yllätysvieraan, kun banaanitertun mukana kotiin tuli myös pieni saksiniekka. Se oli ehkä matkustanut Suomeen Costa Ricasta asti. Tamperelainen Veikka kävi tiistaina perheensä kanssa ostoksilla Kalevan Prismassa, ja ostoskärryyn valikoitui muun muassa noin kymmenen banaanin terttu. Keskiviikkona iltapäivällä paljastui, että banaanien mukana kotiin oli tullut salamatkustaja. Hedelmäkulhon vieressä pöydällä käveli pieni skorpionin näköinen eläin. Veikka kuvasi tulijan ja tutki netistä, mikä on noin puolen sentin pituinen ötökkä, jolla on kahdeksan jalkaa ja joka näyttää skorpionilta, mutta jolla ei ole myrkkypiikkiä peräpäässään.


Costa Ricasta muuttanut Daniel osti hylätyn vesitornin keskeltä oululaislähiötä – nyt jättimäinen projekti on ohi: "Luovutan" MTV 07:51 29.04

Keskellä oululaislähiötä kohoaa keltainen vesitorni, joka herättää hämmästystä sen ensikertaa näkevissä. Mikä on Intiön kaupunginosassa, hautausmaan lähellä sijaitsevan tornin tarina?


Ilmastonmuutos uhkaa on virkavapaalla, hän poliisi löysi saudikonsulaatista vihdoin kolme

Uutiset