Mark Wahlberg yhdistettiin steroidirinkiin – tähti kiistää väitteet stara 20:30 18.01

Laittomien steroidien välittämisestä tuomittu Richard Rodriguez on väittänyt näyttelijä Mark


Viihdelehti Stara.fi stara 20:30 18.01

Laittomien steroidien välittämisestä tuomittu Richard Rodriguez on väittänyt näyttelijä Mark


Senaattori: Trump käytti persläpi-sanaa toistuvasti iltalehti 18:57 12.01

Presidentti itse on kiistänyt käyttäneensä halventavaa kieltä. Donald Trumpin kielenkäytöstä syntynyt kohu ei ota laantuakseen. Kokouksessa paikalla olleen senaattori Richard J. "Dick" Durbinin mukaan Trump käytti sanavalintaa "persläpimaat" toistuvasti. Durbin kertoi asiasta MSNBC:n haastattelussa perjantaina. Durbinin mukaan puheet kokouksessa olivat vihantäyteisiä, halpamaisia ja rasistisia.


Blackhawks ja Coyotes vaihtoivat pelaajia ? Duclair Chicagoon, Panik Arizonaan jatkoaika.com 09:24 11.01

Chicago Blackhawks sekä Arizona Coyotes ovat sopineet pelaajakaupasta, jossa Anthony Duclair sekä Adam Clendening matkaavat Chicagoon. Arizonan aavikoille puolestaan suuntaavat hyökkääjät Richard Panik sekä Laurent Dauphin.


Saksalaistähti jättää mäkiviikon kesken - kaatui dramaattisesti Innsbruckissa iltalehti 15:27 05.01

Mäkihypyn maailmancupia johtava saksalainen Richard Freitag joutuu jättämään mäkiviikon päätöskisan Bischofshofenissa väliin. Richard Freitag kaatui torstaina Innsbruckissa ensimmäisen kierroksen hyppynsä, jolla oli mittaa 130 metriä. Freitag oli avauskierroksen 22:s, mutta ei pystynyt osallistumaan toiselle kierrokselle. 26-vuotias saksalainen oli vielä kahden osakilpailun jälkeen mäkiviikon kokonaistilanteessa toisena Kamil Stochin jälkeen.


Kaatuminen katkaisi tähtihyppääjän mäkiviikon – "Mäkihypyssä ei ole juuri nyt mitään järkeä" MTV 12:16 05.01

Innsbruckin kisassa jättihypyn kaatunut saksalainen Richard Freitag on välttynyt isommilta loukkaantumisilta, mutta jättää joka tapauksessa käynnissä olevan Keski-Euroopan mäkiviikon kesken.


Puolan mäkihyppyihme on nousemassa älyttömän harvinaiseen saavutukseen: Pelottaako jo, Sven Hannawald? iltalehti 20:54 04.01

Kyllä vain, Kamil Stoch teki sen taas. Saksan Richard Freitag, ainoa vakavasti otettava haastaja, toki edesauttoi vetämällä avauskierroksella komeat turvat, mutta olihan Innsbruckin mäkikisa totaalista puolalaisen näytöstä. Stochin voitto Innsbruckissa tarkoitti sitä, että mies on nyt voittanut kaikki kolme tämän mäkiviikon osakilpailua. Mikäli hän voittaa myös Bischofshofenin kilpailun, hän nousee todella historialliseen ”kerhoon”.


Mäkihypyn supertähti kaatui dramaattisesti, Sven Hannawald järkyttyi: ”Niin surullista” iltalehti 20:31 04.01

Kun Saksan Richard Freitagin sukset koskettivat Innsbruckin Bergiselin alastulorinnettä, peli oli selvä. Sukset menivät hetimmiten takaa ristiin. Kun hyppy oli vielä pitkä, ei mitään ollut tehtävissä. Saksalainen mätkähti turvalleen ja tuli rinteen kyljellään alas. Hetken itseään keräiltyään hän poistui, onneksi kunnossa. Freitag, Puolan ihmemiehen Kamil Stochin ainoa vakavasti otettava haastaja oli lopulta 30:s. Hänen piti pilata puolalaisen mäkiviikon värisuora. Ei pilannut, ainakaan vielä.


Video: Ratkesiko mäkiviikko tähän? Saksalaistähti kaatui jättihyppynsä MTV 16:17 04.01

Keski-Euroopan mäkiviikolla toisena olleen Richard Freitagin kaatuminen oli Innsbruckin osakilpailun avauskierroksen dramaattisin hetki.


Richard Gere, 68, vei Alejandra-rakkaansa, 34, rantalomalle: Näyttelijä peuhasi iloisesti aalloissa – paljasti timmin kropan iltasanomat 15:13 03.01

68-vuotias Gere paljasti olevansa yhä hyvässä kunnossa.


"Ihmisläheinen johtaja, positiivinen ystävä" – Australian lentoturmassa kuoli yrityspomon koko 5-henkinen perhe MTV 05:24 03.01

Sydneyn läheisyydessä sattui uudenvuodenaattona lentoturma, jossa menehtyi brittiläinen Compass Groupin toimitusjohtaja Richard Cousins perheineen. Kollegat ja ystävät kertoivat BBC:lle jäävänsä kaipaamaan perhettä.


Mustasukkainen poikaystävä tuhosi malli Katie Piperin kasvot rikkihapolla: Nyt hän on onnellinen tyttövauvan äiti iltalehti 16:19 01.01

Yhdeksän vuoden aikana tv-juontaja Katie Piper on käynyt läpi yli 250 korjausleikkausta. Englantilainen tv-juontaja ja ex-malli Katie Piper on paljastanut pienen tyttövauvansa nimen. Perheen 15. joulukuuta syntyneestä kuopuksesta tuli Penelope Diane. 34-vuotiaalla Piperilla ja hänen aviomiehellään Richard Suttonilla on ennestään kolmevuotias tytär Belle. Piper elää nyt onnellista perhe-elämää, mutta taustalla on hurja tragedia. Hän koki vuonna 2008 rikkihappoiskun, joka jätti pysyvät arvet hänen kasvoihinsa.


Australian lentoturmassa menehtyi suuryrityksen johtaja perheineen MTV 12:07 01.01

Australian Sydneyssa eilen tapahtuneessa lento-onnettomuudessa menehtyi Compass Groupin brittiläinen toimitusjohtaja Richard Cousins.


Sydneyn lentoturmassa menehtyi suuryrityksen toimitusjohtaja perheineen - nuorin uhri 11-vuotias tytär iltalehti 09:44 01.01

Australiassa Sydneyn lähellä sattuneen lento-onnettomuuden uhrien joukossa on brittiläisen suuryhtiön johtaja. Sunnuntaina Sydneyn lähettyvillä Australissa pienkone syöksyi jokeen. Turmassa kuoli viisi matkustajaa ja lentäjä. Yksi matkustajista oli Richard Cousins, joka johti catering-alalla toimivaa Compass-yritystä. Koneessa oli mukana myös Cousinsin kaksi aikuista poikaa, hänen puolisonsa ja pariskunnan 11-vuotias tytär. Kaikki menehtyivät turmassa. Uhrien ruumiit on nostettu koneen hylystä.


Stoch nousi voittoon mäkiviikon avauksessa Oberstdorfissa - suomalaisten kisa tyssäsi avauskierrokselle iltalehti 20:21 30.12

Mäkiviikon avauskilpailu Oberstdorfissa päättyi puolalaisen Kamil Stochin voittoon. Kamil Stoch nousi voittoon kilpailun päätöskierroksella hypättyään tarkalleen 137 metrissä sijaitsevaan HS-pisteeseen. Stoch oli avauskierroksen jälkeen kilpailussa neljäntenä. Toiseksi sijoittui Saksan Richard Freitag, jonka hypyt kantoivat 128,5 ja 127 metriä. Freitag hävisi Stochille 4,2 pistettä.


Tyttöystävä söi viimeisen keksin – poliisit paikalle perheväkivallan päätteeksi stara 17:00 29.12

Floridalainen 31-vuotias Richard Hessic on pidätetty parisuhdeväkivallan takia. Mies oli


Antti Aalto ylsi toiselle kierrokselle - Freitag juhli Engelbergin mäkikisassa iltalehti 17:56 17.12

Richard Freitag on voittanut Engelbergin mäkikisan HS140-mäessä. Saksalaisen hypyt kantoivat 137,5 metriä ja 135 metriä. Freitag sai hypyistään yhteensä 286,4 pistettä. Toiseksi kisassa tuli Kamil Stoch 274,8 pisteellä. Kolmas oli 274,7 pistettä saanut Stefan Kraft.


Engelbergin mäkikisasta uskomaton trilleri - Aalto jäi niukasti ulos toiselta kierrokselta: ”Ei ollut olosuhteet minun puolellani” iltalehti 20:22 16.12

Norjan Anders Fannemel on voittanut Engelbergissä käydyn maailmancupin osakilpailun. Saksan Richard Freitag jäi kakkoseksi vain 0,1 pisteen erolla. Kolmas oli Puolan Kamil Stoch. Suomalaisia ei toisella kierroksella nähty, sillä eilisestä karsinnasta ainoana sinivalkoisena kisaan selvinnyt Antti Aalto jäi sijalle 32. Aallon ensimmäisen kierroksen hyppy kantoi 117 metriä, mikä tuotti 102,4 pistettä.


Mäkihypyssä iloinen suomalaisyllätys - Freitag voitti tynkäkisan iltalehti 19:30 10.12

Saksan Richard Freitag on voittanut mäkihypyn maailmancupin osakilpailun Titisee-Neustadtissa. Heikkojen sääolosuhteiden vuoksi kisassa hypättiin vain yksi kierros. 145 metriä liitänyt Freitag keräsi hypystään 128,4 pistettä. Toiseksi tuli Andreas Wllinger 126 pisteellä. Kolmoskorokkeelle ponnisti Daniel Andre Tande, joka sai hypystään 122,5 pistettä.


Uutiset