Junia myöhässä Riihimäen ja Helsingin välillä henkilövahingon vuoksi hs 08:05 08.08


Ravivihje: Toto4 Riihimäki 30.7.2017 iltasanomat 10:56 30.07

Riihimäen Toto4-peli vaikuttaa varsin selväpiirteiseltä, eikä siihen kannata rakentaa ainakaan kovin leveää peliä.


Kerrostalon pihalla useita partioita rynnäkkövarusteissa - poliisit taltuttivat aseella uhkailleen miehen iltalehti 10:50 18.07

Poliisi sai hälytyksen asunnossa aseella uhkailleesta miehestä Riihimäellä tiistaiaamuna noin kello kaksi. Poliisi sai hälytyksen Riihimäen Lopentielle kello 02.07. Kerrostaloasunnossa ollut mies uhkaili toista huoneistossa ollutta henkilöä aseella. Hämeen poliisilaitokselta kerrotaan, että kumpikin henkilöistä oli päihtynyt. Hälytyksen teki aseella uhattu henkilö. Silminnäkijä kertoo, että osoitteeseen Lopentie 6-8 saapui kolme partiota mukanaan myös poliisikoira.


Ratatyöt sotkevat junaliikennettä juhannuksena - monilla osuuksilla liikenne jatkuu vasta sunnuntaina iltalehti 03:05 23.06

Ratatyöt sotkevat junaliikennettä juhannuksena ympäri maan. Liikenteeseen tulee useilla rataosuuksilla perjantaista sunnuntaihin kestäviä totaalikatkoja. Pääradan junaliikenne Riihimäen ja Tampereen välillä pysähtyy kokonaan tänään kello 12 ja jatkuu sunnuntaina puoliltapäivin. Rataosalla uusitaan asetinlaitteita ja korjataan ratasiltoja.


Häiriö rautatieliikenteessä on ohi - junat myöhästyivät ainakin toista tuntia iltalehti 00:38 23.06

Riihimäen ja Hämeenlinnan välillä kulkevat junat voivat myöhästyä reilun tunnin. Häiriö rautatieliikenteessä on ohi, tiedottaa Liikennevirasto. Viraston mukaan Riihimäen ja Hämeenlinnan välillä ilmennyt liikenteenohjauslaitteiden vika on nyt saatu korjattua ja liikenne on palaamassa normaaliksi.


Häiriö rautatieliikenteessä on ohi – junat myöhästyivät jopa kahdella tunnilla iltasanomat 00:34 23.06

Junaliikenne takkusi torstai-iltana Riihimäen ja Hämeenlinnan välillä.


Häiriö rautateillä myöhästyttää juhannuksen junia iltalehti 21:50 22.06

Riihimäen ja Hämeenlinnan välillä kulkevat junat voivat myöhästyä reilun tunnin. Liikenteenohjausjärjestelmän häiriö myöhästyttää illan junaliikennettä. Hämeenlinnan ja Riihimäen välillä olevan häiriön vuoksi junat joudutaan ohjaamaan rataosuudella hidastetuilla nopeuksilla yksitellen, minkä vuoksi junat joutuvat odottamaan radalla häiriön ohittamista. Liikenneviraston Rataliikennekeskuksesta kerrotaan, että vikaa selvitetään parhaillaan, mutta toistaiseksi on mahdotonta antaa arviota korjausaikataulusta.


Junaliikenteeseen tulee totaalikatkoja juhannuksena iltalehti 13:04 19.06

Ratatyöt sotkevat junaliikennettä juhannuksena. Liikenteeseen tulee useilla rataosuuksilla kahden päivän mittaisia totaalikatkoja. Pääradan junaliikenne Riihimäen ja Tampereen välillä pysähtyy kokonaan puoliltapäivin juhannusaattona 23.  6. ja pääsee jatkumaan noin klo 12 sunnuntaina 25.  6. Junaliikenne on poikki saman ajan myös rataosilla Turku-Toijala, Tampere-Seinäjoki ja Tampere-Jämsä. Jämsänkoski-Jyväskylä-osuus on isompien remonttien takia kiinni kuusi viikkoa juhannusaatosta lähtien.


Lähijunissa tarkastetaan tänään ahkerasti lippuja - lipunmyynti junassa loppunut iltalehti 09:04 19.06

Lipunmyynti sekä VR:n että HSL:n lähijunissa loppuu tänään. Tästä päivästä eteenpäin matkustajien on hankittava lippu ennakkoon tai maksettava se matkakortilla. Lippuja ei voi enää ostaa lähijunissa. Poikkeuksena ovat Riihimäen ja Lahden välillä matkaavat lähijunat, joista lippuja voi ostaa niin kauan kunnes kaikilla asemilla on lippuautomaatit.


Lähijunissa tarkastetaan tänään ahkerasti lippuja - lipunmyydä junassa loppunut iltalehti 08:53 19.06

Lipunmyynti sekä VR:n että HSL:n lähijunissa loppuu tänään. Tästä päivästä eteenpäin matkustajien on hankittava lippu ennakkoon tai maksettava se matkakortilla. Lippuja ei voi enää ostaa lähijunissa. Poikkeuksena ovat Riihimäen ja Lahden välillä matkaavat lähijunat, joista lippuja voi ostaa niin kauan kunnes kaikilla asemilla on lippuautomaatit.


Maanantaina VR:n lähiliikennejunat kulkevat Tampereelle asti iltalehti 13:52 14.06

VR muistuttaa, että lippu pitää olla hankittuna ennen matkan alkua. VR laajentaa lähiliikennealuettaan ensi maanantaista lähtien Riihimäeltä Tampereelle. Yhtiön mukaan lähijunien lippujen hinnat laskevat uudella alueella keskimäärin viidenneksen kaukojuniin verrattuna. Maanantaista lähtien Helsingin ja Tampereen välillä kulkee R-juna, Helsingin ja Lahden välillä Z-juna ja Riihimäen ja Lahden välillä täysin uusi G-juna. VR muistuttaa, että lippua ei enää voi ostaa junasta, vaan se pitää olla hankittuna ennen matkan alkua.


Tyttöjen epäillään suunnitelleen kouluiskua Riihimäellä: Aseet piti varastaa isän asekaapista iltalehti 19:39 01.06

Riihimäen koulu-uhkassa oli edetty jo aseiden hankkimiseen. Suunnitelmat kuitenkin paljastuivat ennen iskua. Syyttäjä ei vielä ole päättänyt, millä aikataululla toimia kolmea alaikäistä koulutyttöä koskevassa kouluiskuvyyhdissä. Poliisi lähetti esitutkintapöytäkirjat Salpausselän syyttäjänvirastoon toukokuun puolivälissä.


Markus Pasi Pönkä lisättiin Euroopan etsityimpien rikollisten listalle iltalehti 18:24 30.05

Paloittelumurhista tuomittu Markus Pasi Pönkä on tällä hetkellä Europolin most wanted -listan ainoa suomalainen. Markus Pasi Pönkä on yksi Euroopan etsityimmistä rikollisista. Hänet lisättiin Europolin most wanted -listalle tänään. Pönkä ei ilmoittautunut Riihimäen vankilaan huhtikuun lopulla sovitun mukaisesti. Asiasta kertoi keskusrikospoliisin tiedusteluosaston päällikkö Sanna Palo Twitterissä tiistaina, ja siitä uutisoi ensin Ilta-Sanomat.


MTV: Virolaisvanki sai pakosuunnitelman Powerpointilla vankilaan iltalehti 09:06 25.05

Riihimäen vankilassa olleen vangin kännykästä löydettiin pakosuunnitelma, kertoo MTV:n Rikospaikka-ohjelma. Tapaus paljastui viime talvena, kun kyseiseltä vangilta löydettiin matkapuhelin. Puhelimessa oli kuva 5-6 muusta puhelimesta, jotka oli toimitettu vankilan sisälle. Vankilassa tiedettiin näin ollen, montako puhelinta piti etsiä.


Käsipallomestari Cocksin manageri: opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt 750 000 euroa Riihimäen hallihankkeelle hs 20:58 20.05


Cocks käsipallomestariksi viidennen kerran peräkkäin - koko kausi ilman tappioita yle 16:50 20.05

Riihimäen Cocks löi kolmannessa finaalissa Karjaan BK-46:n 28-24 ja vei mestaruuden voitoin 3-0.


Traktorista 40 miljoonan imperiumin hallitsijaksi: Cocksin Jari Viita Mestarien liigan lumoissa yle 08:51 20.05

Riihimäen Cocks jahtaa viidettä peräkkäistä miesten käsipallomestaruutta, mutta seuran kummisedän Jari Viidan suunnitelmat ovat kaukana europeleissä.


Riihimäen koulu-uhka syyteharkintaan – epäiltynä kolme tyttöä iltasanomat 11:13 18.05

Poliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan jutussa, jossa kolmen alaikäisen tytön epäillään suunnitelleen iskua kouluun Riihimäellä.


Riihimäen epäilty kouluisku­suunnitelma syyteharkintaan – Alaikäisten tyttöjen epäillään valmistelleen hyökkäystä hs 11:00 18.05


Aamuposti: Suomalaiselle maailmanmestarille yllättävä 20 000 euron lasku - syynä palkintotontin sopimuskoukero iltalehti 08:25 12.05

Suomalainen endurolegenda Kari Tiainen sai tuntuvan sakkolaskun Riihimäen kaupungilta, uutisoi Aamuposti. Riihimäen kaupunki langetti Tiaisella 20 000 euron sopimussakon tontista, jonka paikkakunnan enduromestari sai palkinnoksi urheilusaavutuksistaan vuonna 1993. Sakko tuli rakentamisvelvoitteen laiminlyömisestä. Tontille olisi kaupungin vuoden 2011 luovutuskirjamerkinnän mukaan pitänyt rakentaa viime syksyyn mennessä.


Uutiset