Siperian paukkupakkaset saattavat sittenkin väistää Etelä-Suomen – meteorologi: "Ennusteen ei tarvitse paljoa muuttua" MTV 12:23 21.02

Tällä viikolla on nähty ennusteita pakkasen kiristymisestä etelässäkin jopa kolmeenkymmeneen pakkasasteeseen, kun Siperiasta saapuu ensi viikolla hyvin kylmää ilmaa. Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että kylmin ilmamassa ohittaa Etelä-Suomen täpärästi ja suuntaa Baltiaan, kertoo Forecan päivystävä meteorologi Riikka Lahtinen.


Riikka Välilästä vanhin olympiamitalin voittanut jääkiekkoilija MTV 12:16 21.02

Suomi voitti olympiapronssia kukistamalla Venäjän olympiaurheilijoiden joukkueen 3-2 Pyeongchangin olympialaisten naisten jääkiekkoturnauksessa. Samalla Suomen Riikka Välilästä tuli historian vanhin olympiamitalin voittanut jääkiekkoilija.


Naisleijonien Riikka Välilä teki olympiahistoriaa iltasanomat 12:05 21.02

Riikka Välilä voitti historiallisen olympiamitalin.


Kiekkoveteraani Riikka Välilälle uusi maalintekotapa: ”Ei sattunut yhtään” MTV 19:47 17.02

Naisleijonat pöllytti Pyeongchangin puolivälieräottelussa Ruotsia 7-2 ja otti mukavan revanssin Sotshin neljän vuoden takaisesta tappiosta. Riikka Välilä, 44, on kokenut paljon, mutta nyt hän teki ensimmäisen maalinsa kypärällään.


Naisleijonien Riikka Välilä teki oudon maalin – ensimmäinen 37 vuotta sitten alkaneella uralla: ”Nyt oli tuuria” iltasanomat 13:14 17.02

Jääkiekkomaajoukkueen Riikka Välilä teki kaksi maalia, kun Suomi kaatoi Ruotsin olympialaisten pudotuspelissä.


Video: Huhhuh, mikä maali! Suomen konkarihyökkääjä kaivoi taikapakastaan mahtavat veivit iltalehti 15:46 15.02

Riikka Välilä paketoi venäläiset. Suomen kiekkonaiset löivät venäläisten yhdistelmän odotetusti 5-1. Ottelun herkkupala oli Riikka Välilän venäläisselät naksauttanut 3-0-maali toisen erän viimeisellä minuutilla. Susanna Tapani teki kivat pohjat takakarvaamalla Anna Shokhinalta kiekon pois. Välilä materialisoitui paikalle oikeaan aikaan, nappasi irtonamun - ja aloitti näytöksensä.


Venäläispuolustaja ja -maalivahti pujottelukeppejä Välilän käsittelyssä jatkoaika.com 15:00 15.02

Takaraivosta kaivettu videovalmentajan ohje oli Riikka Välilän mukaan avain vaihtopenkin ja kotikatsomon sytyttäneeseen Naisleijonien 3?1-osumaan.


Hanna-Riikka Siitonen jäi sairauslomalle jo joulukuussa – ”Totta kai iso menetys” iltasanomat 06:30 15.02

Lissua näytellyt Siitonen jäi pois Uusi päivä -tv-sarjan kuvauksista joulukuun lopulla. Sarjan näyttelijätiimillä on jo kova ikävä pitkäaikaista työkaveria.


Tuottaja Uusi Päivä -ohjelmassa sijais-Lissuna nähtävästä Mari Postista: ”Katsojat ottavat hänet nopeasti omakseen” iltalehti 18:14 14.02

Mari Posti nähdään Hanna-Riikka Siitosen tilalla Uusi päivä -sarjassa jo ensi viikon jaksoissa. Yle uutisoi tänään keskiviikkona, että Hanna-Riikka Siitonen on jäänyt sairauslomalle Uusi päivä -sarjan Lissun roolistaan. - Tähän ei liity mitään dramatiikkaa. Hän jäi sairauslomalle vain kuvauksista, mutta jatkaa edelleen Uusi päivä -sarjan musiikkituottajana, sanoo Iltalehden tavoittama tuottaja Samu Reijonen.


Yle: Hanna-Riikka Siitonen jää yllättäen sairauslomalle – "On tullut aika kiittää ja kätkeä valtava kasa muistoja sydämeeni" mtv 14:50 14.02

Suositussa Uusi päivä -tv-sarjassa näyttelevä Hanna-Riikka Siitonen jää sairauslomalle. Siitosen korvaa sijaisnäyttelijä, mutta hän jatkaa kuitenkin sarjan musiikkituottajana, uutisoi Yle.


Yle: Hanna-Riikka Siitonen sairauslomalle suosikkisarjasta – ”Aika kiittää ja kätkeä valtava kasa muistoja sydämeeni” iltasanomat 12:58 14.02

Näyttelijä Mari Posti korvaa Hanna-Riikka Siitosen Uusi päivä -tv-sarjassa tämän sairausloman ajan.


Hanna-Riikka Siitonen sairauslomalle suosikkisarjasta - sijaisnäyttelijä jatkaa roolissa iltalehti 12:35 14.02

Hanna-Riikka Siitonen on joutunut jättämään Uusi päivä -suosikkisarjan. Hanna-Riikka Siitonen on jäänyt pois Ylen Uusi päivä -sarjasta. sivuilla hänen kerrottiin jääneen sairauslomalle, mutta sairausloman pituutta ei ole ilmoitettu.


Teemu Selänteeltä vietiin ennätys - maineteko pysyy yhä suomalaisella iltalehti 15:20 13.02

Kiekkolegenda menetti yhden lukuisista ennätyksistään. Uskomattoman uransa keväällä 2014 päättänyt Teemu Selänne ei enää ole olympiahistorian vanhin maalintekijä jääkiekossa. Kunnia kuuluu nyt Riikka Välilälle. Selänne teki 2014 Sotshin olympialaisten pronssiottelussa USA:ta vastaan kaksi maalia. Selänne oli tuolloin 43 vuotta ja 234 päivää vanha.


Kanada suvereeni - Naisleijonilla ei juuri saumoja voittoon jatkoaika.com 13:16 13.02

Alkuillan pelissä kohtasivat tänään Kanada ja Suomi. Kanada osoitti vahvuutensa jo ensimmäisen erän avausminuutilla, ja koko ottelu mentiin käytännössä Kanadan pillin mukaan. Suomalaisista onnistui ainoastaan Riikka Välilä kolmannessa erässä, mutta Suomen kiri jäi siihen.


Kova taistelu ei riittänyt - Naisleijonat taipui Kanadalle iltalehti 11:57 13.02

Kanada kaatoi Suomen Naisleijonat olympialaisten alkulohkon toisessa ottelussa 4-1. Video: Eurosport. Näin synkästi alkoi Naisleijonien ottelu Kanadaa vastaan. Suomen ainokaisesta vastasi konkarihyökkääjä Riikka Välilä. Kanadalaisista reppua heiluttivat Melodie Daoust, Jillian Saulanier, Meghan Agosta ja Marie-Philip Poulin


Välilää eivät isot minuutit paina: "Kun on hyvässä kunnossa, palautuu nopeasti" jatkoaika.com 19:30 12.02

Naisleijonien olympiaturnaus jatkuu tiistaina Kanadaa vastaan. Suomen konkari Riikka Välilä sanoo, että vastaan tulee vielä suoraviivaisempi joukkue kuin Yhdysvallat.


Naisleijonien legenda Riikka Välilä analysoi olympiaturnauksen: ”Yhdellä pelillä hirveä merkitys” iltalehti 18:00 10.02

Riikka Välilä luo uskoa Suomen mahdollisuuksiin pohjoisamerikkalaisiakin vastaan. - Mitali on se iso tavoite, Naisleijonien legenda Riikka Välilä naulaa, mutta muistuttaa heti perään sen haasteellisuudesta. - Ei tarvitse kuin neljän vuoden taakse katsoa, mitä siellä kävi.


Taideperformanssi lässähti: Kiasma ei päästänyt turvapaikanhakijoita lavalle uhkatilanteeseen vedoten - taiteilija: ”Itkettää” iltalehti 17:47 10.02

Kahden vuoden työn huipennus valui hukkaan. Kiasmasta ei kommentoida. Nykytaiteen museo Kiasmassa piti tänään esittää Riikka Theresa Innasen ja työryhmän esitys Touch and Revolution - Art of/as Activism. Innasen 10 hengen työryhmä on kansainvälinen. Työ on osa hänen lopputyötään Aalto-yliopistoon.


Taideperfomanssi lässähti: Kiasma ei päästänyt turvapaikanhakijoita lavalle uhkatilanteeseen vedoten - taiteilija: ”Itkettää” iltalehti 17:47 10.02

Kahden vuoden työn huipennus valui hukkaan. Kiasmasta ei kommentoida. Nykytaiteen museo Kiasmassa piti tänään esittää Riikka Theresa Innasen ja työryhmän esitys Touch and Revolution - Art of/as Activism. Innasen 10 hengen työryhmä on kansainvälinen. Työ on osa hänen lopputyötään Aalto-yliopistoon.


Palkkakuopassa olevat sairaanhoitajat pettyivät kunta-alan neuvottelutulokseen: ”Jäsenistöllä oli isot odotukset” iltalehti 10:09 09.02

Sairaanhoitajaliiton puheenjohtaja Nina Hahtela olisi toivonut kunnollista korotusta sairaanhoitajien palkkoihin. Kunta-alan työehtosopimuksista päästiin sopuun eilen illalla. Terveysalan ammattijärjestö Tehyn puheenjohtaja Millariikka Rytkönen ja Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPerin puheenjohtaja Silja Paavola olivat tyytyväisiä neuvottelujen tuloksiin. Uusi sopimuskausi on kahden vuoden ja kahden kuukauden mittainen. Siihen kuuluu koulutettujen hoitajien oman sopimuksen valmistelun aloittaminen, palkan yleiskorotuksia ja paikallisesti neuvoteltava kertaerä, jonka suuruus kuntatyöntekijälle on keskimäärin 260 euroa kahdessa vuodessa. Kertaerällä kompensoidaan lomarahoihin tulleita leikkauksia.


Uutiset