Pendolino-juna tunnin jumissa Tampereella - matkustajat tuskailivat kuumuudessa iltalehti 23:37 21.05

Helsingistä Tampereelle matkannut Pendolino-junan asiakkaat joutuivat kärvistelemään kuumassa junassa runsaan tunnin ennen kuin juna pääsi perille Tampereen rautatieasemalle. Tamperelainen Riikka Lehtovaara joutui jököttämään reilun tunnin jumissa Pendolino-junassa, jonka piti saapua Tampereen rautatieasemalle tasan kello 18. Juna pysäytettiin Helsingin suunnasta hiukan ennen palopaikkaa eli rautatiesiltaa. Vielä hiukan ennen seitsemää matkustajat olivat paikallaan pysähtyneessä junassa.


Riikasta tuli suurperheen äiti sattumalta: Olihan se yllätys, ajattelin ettei voi olla totta! MTV 13:53 13.05

Riikka Sikkilän ja Ari Kanasen perheessä käy kova vilske. Esikoinen Nino, 5, touhuilee omiaan ja kolmevuotiaat kolmostytöt Minja, Peppi ja Tytti ovat omissa leikeissään.


6 vuotta puoluesihteerinä riittää Riikka Slunga-Poutsalolle, mutta perussuomalaisia hän ei jätä: ”Me ajateltiin yllättää vaaleissa nytkin” iltalehti 07:01 11.05

Viisi vuotta perussuomalaisten puoluesihteerinä toiminut Riikka Slunga-Poutsalo tähtää maakuntavaaleihin, ehkä myös eduskuntavaaleihin. Slunga-Poutsalo hämmästelee, että hänen vetäytymisestään puoluesihteerin hommasta tuli vappuna niin iso uutinen. - Eihän tämä mikään uutinen sinänsä ole, koska kuusi vuotta puoluesihteerinä tulee taakse sen jälkeen. Kun tulee sellainen sauma, ettei ole vaaleja ihan seuraavan vuoden sisällä nähtävästi tulossa, niin se on puolueen kannalta oivallinen vaihtoehto vaihtaa puoluesihteeriä. Mutta myöskin omalta kannalta, kuusi vuotta on aika pitkä aika tällaisessa duunissa, Slunga-Poutsalo kertoo Iltalehdelle.


Leijonien puolustaja Miro Heiskanen ja KHL:n maalitykki Eeli Tolvanen ovat ehdolla Euroopan parhaiksi iltasanomat 13:39 10.05

Riikka Välilä, Tomi Kallio ja Kai Suikkanen ovat myös mukana EHC:n palkintoäänestyksessä.


Turun puukottajalle näytettiin hänen videomanifestinsa – "Tyypillistä Isisin retoriikkaa" MTV 15:50 09.05

Oikeudessa näytettiin tänään Turun puukottajan videomanifesti, jossa hänellä on vielä lyhyet hiukset, eikä partaa ollenkaan.


Riikka joutui kammottavan nettikiusaamisen kohteeksi – tällaista tekstiä hän näki, kohtasi yhden kirjoittajista käräjillä MTV 07:44 07.05

Viime vuoden alussa lahtelainen Riikka Korteaho päätti, että nyt saa riittää. Vuosikausia kiusaamisesta kärsinyt nuori oli antanut yhdelle sinnikkäimmistä nettikiusaajistaan jo useamman varoituksen, nyt oli aika ottaa kovemmat keinot käyttöön.


Sami Kuronen oli Henriikka Rönkkösen inspiroimalla mää-matkalla Barcelonassa: ” Kiitos Barcelona! Rakastuin sinuun” iltalehti 13:28 06.05

Mediapersoona Sami Kuronen erosi viime keväänä. Vuoden jälkeen komistus suuntasi nauttimaan omasta seurasta suosittuun lomakohteeseen. Vaikka Sami Kuronen, 44, onkin totuttu näkemään keskellä parisuhdekriisejä Temptation Island -sarjassa juontajana, niin viihtyy hän kuitenkin sinkkuna siviilielämässä. Radiojuontaja suuntasi noin viikko sitten suosittuun lomakohteeseen Barcelonaan. Kuronen lisäsi kuvan Instagram-tililleen, jossa hän kertoo matkan tarkoituksesta. - Tajusin viime syksynä yksin matkustamisen hienouden! Saa mennä ilman kompromisseja. Eteen tulee erilaisia kohtaamisia ja yhdelle löytyy muuten yleensä aina tilaa, Sami kirjoitti kuvan yhteyteen.


Vappupuheissa sivallettiin Sipilää joka suunnasta: Vasemmisto syytti niin duunarin kyykytyksestä kuin naisvihasta - ”Tulkaa hallitus edes hetkeksi pois rahan huumasta” iltalehti 12:14 01.05

Myös muut kuin vasemmistopuolueiden edustajat pitävät vapunpäivänä puheita. Sanaisen arkkunsa avasivat myös esimerkiksi perussuomalaisten Jussi Halla-aho ja Laura Huhtasaari. Vasemmiston ja SAK:laisen ay-liikkeen edustajien vappupuheissa on tänäkin vappuna viljelty perinteistä retoriikkaa, jossa oikeisto, porvarit ja Juha Sipilän (kesk) hallitus ovat saaneet kuulla kunniansa. Erityisesti vasemmiston kritiikin kohteina ovat olleet työttömyysturvan aktiivimalli ja valmisteilla olevat heikennykset irtisanomissuojaan. Hallituksen riveistä taas jaksettiin muistuttaa, että Suomeen on syntynyt kolmen viime vuoden aikana lähes 100 000 uutta työpaikkaa.


Perussuomalaisten puoluesihteeri aikoo jättää tehtävänsä MTV 23:01 30.04

Riikka Slunga-Poutsalo jättää perussuomalaisten puoluesihteerin tehtävät kuluvan kautensa jälkeen. Hän kertoo asiasta Twitterissä.


US: Perussuomalaisten pitkäaikainen puoluesihteeri Slunga-Poutsalo ei hae jatkokaudelle iltalehti 20:02 30.04

Perussuomalaisten puoluesihteerinä vuosia toiminut Riikka Slunga-Poutsalo vetäytyy tehtävästään ensi vuoden kesällä, kertoo Uusi Suomi. Asiasta kertoo . Lehden mukaan Slunga-Poutsalo vaihtaa nykyiset tehtävänsä päivänpolitiikkaan tai maakuntatasolle. - Minulla kausi loppuu 2019 kesän puoluekokoukseen ja siinä vaiheessa on tullut oltua kuusi vuotta puoluesihteerinä ja kaksi vuotta järjestösihteerinä, siis kahdeksan vuotta puolueen hommissa, niin eiköhän se ole aika jo jonkun toisen jatkaa siitä, hän sanoo Uuden Suomen haastattelussa.


Rakennusalaa uhkaa työsulku - onko 20 senttiä rahariita vai ei? iltalehti 17:12 30.04

Rakennusliiton vaatimus nostaisi palkkoja 2,5-3,0 % tänä ja ensi vuonna. Rakennusteollisuus RT julisti viime keskiviikkona rakennusteollisuuteen kattavan työsulun 10. toukokuuta alkaen. Kyseessä on vastatoimi alalla meneillään olevalle, 19.4 alkaneelle lakolle. Lakko kohdistuu seitsemään betoniyritykseen viikko sitten Rakennusliitto ilmoitti uusista lakoista, jotka tulevat kestämään kesäkuulle saakka. Työmarkkinaretoriikkaa - Rakennusteollisuus on tarjonnut samantasoista palkkaratkaisua kuin kaikki muut palkansaajat ovat tähän mennessä hyväksyneet. Rakennusliitto haluaa sopia muita aloja suuremmista palkankorotuksista. Emme ole voineet myöntyä Rakennusliiton palkkavaatimuksiin, jotka ovat lähes kaksinkertaiset teollisuuden muihin aloihin ja julkiseen sektoriin nähden. Rakennusalan palkkakehitys on ollut 2000-luvun muutenkin vahvaa.


Uusi Suomi: Slunga-Poutsalo jättää puoluesihteerin paikan ensi vuonna iltasanomat 16:15 30.04

Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo aikoo jättää puoluesihteerin tehtävän vuoden kuluttua, kertoo Uusi Suomi.


Yllätys perussuomalaisissa: Puoluesihteeri menee vaihtoon uusisuomi 15:30 30.04

Perussuomalaisten pitkäaikainen puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo haluaa vaihtaa nykyiset tehtävänsä päivänpolitiikkaan ainakin maakuntatasolle ja mahdollisesti jossain vaiheessa myös eduskuntaan.


Hän on salaperäisen hautakiven Äiti iltasanomat 08:47 26.04

Maria jäi yksin, kun Nestori lähti Ameriikkaan ja kuoli siellä.


Kumpi voittaa väännön keskustan puoluesihteerikisassa? Näin ehdokkaat kertovat omista vahvuuksistaan iltalehti 12:42 22.04

Keskustan puoluesihteeripestistä kisaavat Jirka Hakala ja Riikka Pirkkalainen ottivat toisistaan mittaa sunnuntaina Lahdessa. Toistaiseksi keskustan ainoat puoluesihteerikandidaatit, Keski-Pohjanmaan piirin toiminnanjohtaja Jirka Hakala ja ministerin erityisavustajana työskennellyt Riikka Pirkkalainen ottivat sunnuntaina Lahdessa keskustan puoluevaltuuston kokouksessa mittaa toisistaan. - Olen poliittisen viestinnän ammattilainen, ja minulla on laaja kokemus keskusta-liikkeen eri tasoilta, Jirka Hakala perusteli Iltalehdelle, miksi juuri hänet pitäisi valita keskustan uudeksi puoluesihteeriksi kesäkuussa Sotkamossa.


Keskustan puoluesihteeriksi tähtäävä Pirkkalainen: ”Minua ei pysty politiikassa yllättämään” iltalehti 12:28 18.04

Keskusta valitsee uuden puoluesihteerin ensi kesänä, kisaan on ilmoittautunut toistaiseksi kaksi ehdokasta. -Keskustan puoluesihteerikisassa on mukana nyt erityisavustaja Riikka Pirkkalainen ja toiminnanjohtaja Jirka Hakala. -Nykyinen puoluesihteeri Jouni Ovaska ilmoitti tiistaina, ettei hän hae enää jatkokautta puoluesihteerinä.


Keskustan puoluesihteerikisa kuumenee - Ovaskan ilmoitusta odotellaan tänään iltalehti 08:49 17.04

Keskustan puoluesihteerikilpaan on ilmoittautunut kaksi ehdokasta, istuvan puoluesihteerin Jouni Ovaskan kantaa odotetaan. STT ja Suomenmaa kertoivat tiistaina, että erityisavustaja Riikka Pirkkalainen lähtee tavoittelemaan keskustan puoluesihteerin paikkaa. Valinta tapahtuu kesäkuussa puoluekokouksessa Sotkamossa. Pirkkalainen toimii tällä hetkellä perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikon (kesk) erityisavustajana. - Aistin, että kentällä on nyt tarvetta pitkälle kokemukselle ja annetuille näytöille keskustan eteen tehdystä työstä. Jotta puoluetta voi todella johtaa, pitää omakohtaisesti tuntea koko koneisto ja sen ihmiset. Uskon, että se on vahvuuteni, Pirkkalainen kommentoi Suomenmaassa.


Yle: Uusi nimi keskustan puoluesihteerikisaan –? Riikka Pirkkalainen lähtee ehdolle iltasanomat 08:08 17.04

Erityisavustaja Riikka Pirkkalainen lähtee tavoittelemaan keskustan puoluesihteerin paikkaa kesän puoluekokouksessa, kertoo Yle.


Patrik Laine sai todella erikoisen kunnianosoituksen: Raplegenda Snoop Dogg ääntää suomalaisen nimen lähes täydellisesti! iltalehti 21:57 05.04

NHL:n maalipörssin voittoa jahtaava Patrik Laine sai kunnianosoituksen jossain määrin häkellyttävältä suunnalta. NHL julkaisi Twitterissä videon, jolla rapin elävä legenda Snoop Dogg laukoo "lyriikkaa" Winnipeg Jetsin tulevasta playoff-urakasta - ja Laineesta. - Shout out to Patrik Laine (suom. huutakaa Patrik Laineelle), Snoop aloittaa ja vieläpä ääntää suomalaisen nimen varsin mainiosti.


- vaihtomies euroa maksava Suomen huippulupauksen ihosairaudesta tunnelmat lentokentältä Tutkija ”Hyvältä tyrmäsi tehokkuudellaan Veikkaukselle

Uutiset