Miehen epäillään surmanneen vaimonsa ja itsensä Ruissalossa - Poliisi: Mikään ei viittaa ulkopuoliseen tekijään iltalehti 16:17 17.08

Poliisi ei pysty ottamaan kantaa tapauksen motiiviin tutkinnan tässä vaiheessa. Turun Ruissalossa löydettiin keskiviikkona kuollut pariskunta. Poliisi epäilee miehen surmanneen vaimonsa. Tapauksen tutkinnanjohtajan, rikoskomisario Matti Airaksisen mukaan tapauksella ei ollut silminnäkijöitä. - Sivullinen löysi heidät kuolleina, Airaksinen kertoo.


Helsingin yliajoista epäillyn miehen omaisuutta määrätty takavarikoitavaksi 50 000 euron edestä iltalehti 21:38 10.08

Heinäkuussa ihmisten päälle ajaneen miehen omaisuutta takavarikoidaan uhreille maksettavia korvauksia varten. Helsingin käräjäoikeus on määrännyt ihmisten päälle ajaneen miehen omaisuutta pantavaksi vakuustakavarikkoon 50 000 euron arvosta. Rikoskomisario Marko Forss on vaatinut vakuustakavarikkoa. Oikeustapauksissa epäiltyjen omaisuutta takavarikoidaan usein asianomistajien, eli uhrien, korvauksia varten.


Vakuuttava tekstiviesti ”Danske Bankilta” oli huijaus – tililtä katosi kymmeniä tuhansia euroja: ”Kotimaiset kyvyt olivat asialla” iltasanomat 18:19 04.08

Huijari esiintyi Danske Bankin turvallisuusjohtajana. Rikoskomisarion mukaan asialla oli kotimainen rikosliiga.


Hartolan S-marketissa aseella uhkailusta epäilty mies vangittiin iltalehti 17:00 03.08

Käräjäoikeuden istunto oli torstaina iltapäivällä. Rikoskomisario Miia Lehtinen kertoi aamulla Iltalehdelle, että aikoo iltapäivällä esittää käräjäoikeudelle miestä vangittavaksi. Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi 26-vuotiaan miehen epäiltynä useista rikoksista. Häntä epäillään kahdesta tapon yrityksestä, törkeästä ryöstöstä, törkeän ryöstön yrityksestä, ampuma-aserikoksesta ja laittomasta uhkauksesta.


Rauman lapiopahoinpitelyn tutkinnassa otettu kiinni yksi mies iltalehti 15:09 03.08

Poliisi on ottanut yhden miehen kiinni jutussa, jossa kahden naamiomiehen epäillään pahoinpidelleen uhria kerrostalon rappukäytävässä Raumalla. Rikoskomisario Marko Peltonen kertoo STT:lle, että kiinni otetun mahdollista osuutta tapahtumaan selvitetään. Poliisi aikoo vielä tänään tiedottaa tapauksesta lisää.


Hartolan S-marketissa aseella uhkailusta epäiltyä miestä esitetään vangittavaksi iltalehti 11:12 03.08

Käräjäoikeuden istunto on suunniteltu kello kahdeksi. Rikoskomisario Miia Lehtinen kertoi aamulla Iltalehdelle, että aikoo iltapäivällä esittää käräjäoikeudelle miestä vangittavaksi. Päijät-Hämeen käräjäoikeudesta kerrotaan puoli yhdeltätoista, että vangitsemisistunto on suunniteltu kello kahdeksi torstaille. Varmistusta ei ole vielä tullut.


Hartolan S-marketissa aseella uhkailleella miehellä väkivaltarikostaustaa - poliisi pyytää ihmisiä ilmoittautumaan iltalehti 09:59 02.08

Hartolassa tiistaina ampuma-aseella uhkaillut mies on poliisille entuudestaan tuttu. Rikoskomisario Miia Lehtinen sanoo Iltalehdelle, että epäillyllä on rikostaustaa väkivaltarikoksista. Poliisi epäilee 26-vuotiasta paikallista miestä tässä vaiheessa ainakin tapon yrityksestä, törkeästä ryöstöstä, useista laittomista uhkauksista sekä ampuma-aserikoksesta. Miehellä ei ollut lupaa käyttämäänsä aseeseen.


Hartolan S-marketissa aseella uhkailleella miehellä on väkivaltarikostaustaa iltalehti 08:45 02.08

Hartolassa tiistaina ampuma-aseella uhkaillut mies on poliisille entuudestaan tuttu. Rikoskomisario Miia Lehtinen sanoo Iltalehdelle, että epäillyllä on rikostaustaa väkivaltarikoksista. Poliisi epäilee 26-vuotiasta paikallista miestä tässä vaiheessa ainakin tapon yrityksestä, törkeästä ryöstöstä, useista laittomista uhkauksista sekä ampuma-aserikoksesta. Miehellä ei ollut lupaa käyttämäänsä aseeseen.


Pahaa aavistamaton äiti kumartui silittämään koiraansa – silloin nuorukaiset käynnistivät hirvittävän suunnitelman: ”En voinut kuvitellakaan...” iltasanomat 13:04 01.08

– Hyvin pienestä rahasta voidaan tehdä henkirikos, vaikka rahaa ei ole vielä nähtykään, rikoskomisario Mika Ihaksinen keskusrikospoliisista toteaa.


Poliisi: Helsingin yliajosta epäilty ajoi punaisella Jaguarilla - "Kuljettaja päihtynyt ja sekavassa tilassa" iltalehti 22:03 28.07

Yliajosta epäiltyä suomalaismiestä ei ole vielä kuulusteltu. Onnettomuuspaikalla oleva Helsingin poliisin rikoskomisario Henri Helminen vahvisti Iltalehdelle, että yliajaja ajoi punaisella Jaguarilla. Poliisi otti epäillyn kiinni heti tapahtuneen jälkeen. Epäilty ei vastustellut.


Poliisi: Helsingin yliajosta epäilty ajoi punaisella Jaguarilla - "Kuljettaja sekavassa tilassa" iltalehti 20:27 28.07

Yliajosta epäiltyä suomalaismiestä ei ole vielä kuulusteltu. Onnettomuuspaikalla oleva Helsingin poliisin rikoskomisario Henri Helminen vahvistaa Iltalehdelle, että yliajaja ajoi punaisella Jaguarilla. Poliisi otti epäillyn kiinni heti tapahtuneen jälkeen. Epäilty ei vastustellut.


Poliisi: Orikedon jätekasan palo saattaa olla tahallaan sytytetty iltalehti 16:46 28.07

Turussa Orikedolla tänään syttynyt jätekasan palo sekä toissapäiväinen Topinojan jäteaseman palo saattavat olla tahallaan sytytettyjä, kertoo rikoskomisario Veli-Matti Soikkeli. Orikedolla sammutus- ja raivaustyöt jatkuvat edelleen, ja pelastuslaitoksen mukaan saattaa mennä huomisaamuun ennen kuin palomiehet ovat päässeet tulen herroiksi. Vaaratiedote on edelleen voimassa. Tulipalosta aiheutuva savu on haitallista herkimmille ihmisille, mutta ei aiheuta hengenvaaraa, kerrotaan Turun kaupungin tiedotteessa.


Esiintyjä hakkasi miehen tajuttomaksi Silja Serenadella - poliisi tutkii törkeänä pahoinpitelynä iltalehti 15:37 26.07

Silminnäkijän mukaan entuudestaan tuntematon laivan työntekijä pahoinpiteli kaksi hänen kaveriaan laivan yökerhossa. Itä-Uudenmaan poliisi tutkii kahta törkeää pahoinpitelyä, jotka tapahtuivat risteilyllä Helsingistä Tukholmaan perjantain ja lauantain välisenä yönä. Tapaus sattui Tallinkin Silja Serenade -laivalla. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Juha Springare Itä-Uudenmaan poliisista kertoo, että tapausta tutkitaan kahtena törkeänä pahoinpitelynä. Kiinniottoja ei ole tehty, ja tapahtumien kulkua selvitetään.


Uutiset