Dawson’s Creekin kaunotar Katie Holmes palaa televisioon – kiinnitettiin uuteen rikossarjaan stara 15:30 21.02

Hollywood-tähti Katie Holmes nousi kuuluisuuteen 1990-luvun lopun teinisarja Dawson’s Creekin


Tommi Korpela työnsä varjopuolista: ”Joudut olemaan paljon pois kotoa” iltalehti 16:15 16.02

Näyttelijä Tommi Korpela, 49, nähdään keskeisessä roolissa keväällä TV2:lla alkavassa Karppi-rikossarjassa. Näyttelijä Tommi Korpela tähdittää maaliskuun puolivälissä TV2-kanavalla alkavaa Karppi-rikossarjaa. Hän näyttelee ohjelmassa suuren yrityksen visionääriä. Rooliin valmistautuminen sujui näyttelijän mukaan tutulla rutiinilla. - Otin selvää niin paljon kuin pystyin tuulivoimahankkeesta, jota yritys haluaa viedä eteenpäin TV-sarjassa. Keskustelin ohjaaja Rike Jokelan kanssa tästä roolihahmosta. Esittämäni hahmo on karismaattinen, boheemi ja innostava yritysjohtaja. Olen esittänyt samankaltaisia henkilöitä teatterin puolella - toivottavasti esittämäni roolit eivät ole liian samankaltaisia, hän naurahtaa Iltalehdelle.


Rikossarjaa tähdittävä Lauri Tilkanen: ”Työt eivät jää kummittelemaan kotiarkeen” iltalehti 12:29 15.02

Lauri Tilkanen näyttelee Ylen tulevassa uutuussarjassa rikosetsivää, joka selvittää helsinkiläisnaisen murhaa. Lauri Tilkanen tähdittää Pihla Viitalan rinnalla TV2-kanavalla 14. maaliskuuta alkavaa Karppi-rikossarjaa. Parivaljakko näyttelee murhatutkimusta rinnakkain tekevää poliisia, jotka ovat ajoittain napit vastakkain työtapojensa suhteen. Tosielämässä Tilkanen ja Viitala ovat kuitenkin läheisiä perheystäviä, joiden yhteistyö sujui sarjaa kuvatessa saumattomasti. - Käsikirjoitus oli niin hyvin tehty, että se koukutti ensimmäisestä jaksosta lähtien. Luin käsikirjoituksen ensi-istumalta loppuun. Pihlan kanssa yhteistyö oli helppoa ja luontevaa, hän avaa Iltalehdelle.


Lapissa kuvataan kansainvälistä rikossarjaa - mukana niin Iina Kuustonen kuin Bond-näyttelijäkin iltalehti 15:55 08.02

Iltalehti pääsi seuraamaan kansainvälisenä tuotantona tehtävän Ivalo-sarjan kuvauksia. Ivalon lentokentän lämpömittari näyttää kolmeatoista pakkasastetta. Kaunispään huipulla pakkanen on purevampaa, mutta täysillä räkittävä helmikuun aurinko lämmittää jo. Turistit suksivat ja vetävät pulkkiaan postikorttimaisissa hangissa. Ohi vilistää koiravaljakko. Idylli on kuin elokuvan kulisseista. Televisiosarjaa täällä tehdäänkin, mutta kulissia on vain tunturin laelle lavastettu hotelli Arctic Resortin seinä. Myös poliisiautolle kerta toisensa jälkeen kävelevä mies ja häntä tervehtivä naispoliisi sekä parivaljakkoa seuraavat kymmenet silmäparit, kamerat ja mikrofonit paljastavat, että lomailun sijaan täällä tehdään nyt töitä. Silta vs. Teho-osasto


Uutiset