Antti Rinne pettyi kokoomukseen: ”Yhtään punaista nappia ei löytynyt” uusisuomi 15:48 21.09

Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne on pettynyt erityisesti kokoomukseen, josta odotettiin ei-ääniä ulkoministeri Timo Soinille. Opposition epäluottamuslauseen oli virallisesti esittänyt demareiden Maarit Feldt-Ranta.


NHL-maalivahti Pekka Rinteelle uusi maski, mielenkiintoinen idea kerää ylistystä – "Olikin jo aika" MTV 12:07 21.09

Viime kauden jälkeen NHL:n runkosarjan parhaan maalivahdille annettavan Vezina Trophyn voittanut Pekka Rinne on saanut uuden maskin. NHL on julkaissut kuvan maskista Instagram-tilillään.


”Nyt näyttää mahdottomalta” – SDP tiukensi näkemystään perussuomalaisista uusisuomi 17:33 19.09

Eduskuntapuolueiden puheenjohtajat tarkensivat Alma Median puheenjohtajatentissä suhtautumistaan perussuomalaisiin hallituskumppanina. Gallupeja johtavan SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne tiukensi puolueen arviota yhteistyön mahdollisuudesta.


Pekka Rinne kritisoi uusia NHL-maalivahtien varusteita: "Kädet koko ajan mustelmilla" MTV 09:10 19.09

Nashville Predatorsin maalivahti Pekka Rinne suhtautuu erittäin kriittisesti NHL:n uudistukseen, joka pienentää jälleen veskareiden varusteita. 


Rinne yrittää olla pääministerillinen iltasanomat 21:00 17.09

Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne kertoi ehdottaneensa (IS 15.9.) kokoomuksen Petteri Orpolle ja keskustan Juha Sipilälle, että sote-uudistuksen valmistelutyötä jatkettaisiin kävi hallituksen reformin miten tahansa. Ajatuksena on, että vuosien kallista työtä ei kannata hukata, jos hallituksen hanke kaatuu.


Kommentti: Antti Rinne rientää pönkkäämään kaatuvaa sotea – tuelle on selkeä syy iltasanomat 13:54 15.09

Antti Rinne rientää turvaamaan soten valmistelutyön jatkon. Se ei kuitenkaan ole mikään ihme, kirjoittaa Ilta-Sanomien politiikan toimittaja Päivi Lakka.


Sdp:n Rinne Ykkösaamussa: Hallitusyhteistyö perussuomalaisten kanssa ”tuntuu vähän vaikealta” iltasanomat 10:56 15.09

Demarijohtaja oli muuten haluton pohtimaan seuraavan hallituksen kokoonpanoa Ylen Ykkösaamun haastattelussa.


Eero Heinäluoma eduskunnasta europarlamenttiin? Antti Rinne Ykkösaamussa: ”Meillä on hyvä pöhinä nyt tässäkin” uusisuomi 10:21 15.09

Sdp:n pitkäaikainen kansanedustaja Eero Heinäluoma pohtii eduskunnan jättämistä. Hän sanoo Ilta-Sanomien haastattelussa pyrkivänsä ehdokkaaksi Euroopan parlamenttiin, jos saa ehdokkuudelleen riittävän laajaa kannatusta. 


Kulisseissa valmistaudutaan soten kaatumiseen – Rinne on tarjonnut viime hetken ratkaisua Sipilälle ja Orpolle iltasanomat 06:58 15.09

Valmistelun jatkuminen vaatisi VM:n alivaltiosihteeri Päivi Nergin mukaan ”poliittista sopimusta” eduskunnan kesken.


Antti Rinne: ”Vakava kriisi – hallitus on Suomen Yrittäjien asialla” uusisuomi 12:12 14.09

Suurimman oppositiopuolueen sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne arvioi Uuden Suomen haastattelussa, että hallituksen ehdotus henkilöperusteisen irtisanomisten helpottamisesta pienissä yrityksissä on johtanut kriisiin työmarkkinoilla. Palkansaajajärjestöt ovat ilmoittaneet ryhtyvänsä työtaistelutoimiin, jos hallitus ei vedä hankettaan pois.


”Sammutetuin lyhdyin vaaleihin” – Heti hyökkäys Antti Rinnettä vastaan uusisuomi 10:48 12.09

Hallituspuolueet kokoomus ja keskusta ottivat heti suurimman oppositiopuolue SDP:n veistelyidensä kohteeksi, kun puoluejohtajat kohtasivat tänään Kuntaliiton paneelikeskustelussa koskien sote-uudistusta.


Pori Jazzin uudeksi toimitusjohtajaksi Ylen suunnittelupäällikkö Miika Ranne iltasanomat 11:28 05.09

Miika Rinne siirtyy tehtävään Yleltä.


Rinne: SDP:n maahanmuuttopolitiikka kulkee keskitien linjaa – ”Vastuutonta on se, että rajat auki ja kaikki tervetuloa” iltasanomat 16:24 04.09

Kansanedustaja Maarit Feldt-Rannan (sd) mukaan Suomen SDP:llä ei kuitenkaan ole tarvetta muuttaa omia maahanmuuttolinjauksiaan.


Rauhanturvaaja Susanna, 28, herättää Libanonissa huomiota partiotehtävissä – näin paikalliset suhtautuvat suomalaiseen naissotilaaseen iltasanomat 10:26 02.09

Tamperelainen Susanna Rinne, 28, tiesi jo ala-asteella, että haluaa mennä armeijaan. Varusmiespalvelus sytytti myös kipinän rauhanturvaamisesta.


Lakkoaalto uhkaa Suomea: ”Suurin työmarkkinahäirikkö on ollut Sipilän hallitus” uusisuomi 12:37 01.09

Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne vaatii hallitusta luopumaan irtisanomissuojan heikennyksistä.


Pekka Rinne lähti tukemaan Jere Karalahden päiväkotia – NHL-tähdeltä hieno ele iltasanomat 18:49 31.08

Jere Karalahti tunnelmoi päiväkotinsa uusia leluja.


Vastarintaliike ei sulje pois omaa puoluetta – Supo: Ei eroa 1930-luvun kansallissosialismista iltasanomat 09:35 30.08

Turun hovioikeus kuuli viittä todistajaa Pohjoismaisen vastarintaliikkeen (PVL) ja Pohjoinen perinne ry:n lakkauttamiseen tähtäävässä oikeudenkäynnissä keskiviikkona. Uusnatsijärjestöjen nokkamiehet vaativat Pirkanmaan käräjäoikeuden tuomion purkamista. Poliisihallitus vaatii edelleen järjestöjen kieltämistä.


Alma-kysely: Rinne alkaa näyttää jo pääministeriltä – sdp otti kaulan uusisuomi 07:15 30.08

Sosialidemokraattinen puolue hypähti selkeän oloisella marginaalilla suurimmaksi puolueeksi elokuun Alma-kyselyssä. Alempaa jutusta löydät puolueiden kannatusta esittelevän graafin.


aalto olisi huipputaitavan jäsenmaksujensa ohjaamista Sdpn kasvot veressä Klubista, KRP löysi jättioperaatiossa Kympillä kultaa pallopojat – miljardöörin riepottelivat laskeutuvaa tuuletukset herättivät huomiota

Uutiset