Häiriö haittasi S-Pankin sähköisiä palveluja – Myös mobiilihäiriöt saatiin korjattua MTV 21:32 18.10

Häiriö haittasi S-Pankin sähköisiä palveluja torstaina. Iltapäivällä ilmenneen vian takia pankin mobiilipalvelut olivat nurin noin kello 21:een asti.


Häiriö haittasi S-Pankin sähköisiä palveluja – mobiilipalvelujen vikaa korjataan yhä MTV 21:18 18.10

Häiriö haittasi S-Pankin sähköisiä palveluja torstaina. Iltapäivällä ilmenneen vian takia pankin mobiilipalvelut olivat edelleen nurin kello kahdeksan jälkeen illalla.


S-Pankin mobiilipalveluissa edelleen häiriö – verkkopankki ja pankkikortit saatu toimimaan MTV 15:54 18.10

S-Pankin sähköisissä palveluissa on ollut iltapäivällä häiriö. Mobiilipalvelut eivät edelleenkään toimi.


S-Pankin sähköisissä palveluissa häiriö – kirjautuminen ei onnistu MTV 15:54 18.10

S-Pankin sähköisissä palveluissa on häiriö. Verkkopankkiin ja mobiilipankkiin ei parhaillaan pääse kirjautumaan, S-Pankki kertoo Twitterissä.


Erikoinen tilanne Tampereella: Rikoksia marssitaan tunnustamaan vapaaehtoisesti iltasanomat 09:27 18.10

Rikosylikomisario Jari Kinnusella on outoa vetovoimaa. Yksi ja toinen rikollinen on hänen tutkimissaan jutuissa saapunut vapaaehtoisesti poliisilaitokselle tunnustamaan tekonsa.


Ministeriö alkaa perata kellojen siirtämisestä annettuja vastauksia – Bernerin kanta vielä avoin iltasanomat 23:33 17.10

Talviaika voitti valtion kyselyssä kellojen siirtelyn lopettamisesta


Kela, verottaja ja poliisi voivat pian tarkastella tilitietojasi napin painalluksella – asiantuntija kauhistelee: ”Näin laaja viranomaisvalvonta täysin ylimitoitettua” MTV 20:15 17.10

Kela, verottaja ja poliisi voivat jatkossa tarkastella kansalaisten tilitietoja sähköisestä tiedonhakujärjestelmästä, jos valtiovarainministeriön lakiesitys menee läpi.  Asiantuntijan mukaan kaavailtu viranomaisvalvonta on täysin ylimitoitettua.


Nintendo-fanien pakkohankinta – Super Mariota shakkilaudalla stara 19:20 17.10

Nintendo Entertainment System oli niin sanottu kolmannen sukupolven kasibittinen konsoli,


Hallitus lähetti ”irtisanomislain” arvioitavaksi – Professorilta välitön tyrmäys HS:ssa uusisuomi 19:17 17.10

Työ- ja elinkeinoministeriö antoi keskiviikkona kohutun irtisanomissuojaa heikentävän lakiluonnoksen arvioitavaksi lainsäädännön arviointineuvostolle.


Mika Häkkinen velmuili takaisin Kimi Räikköselle – synttärionnitteluissa hauska kuitti MTV 13:01 17.10

Mika Häkkinen on onnittelut maanmiestään Kimi Räikköstä tämän syntymäpäivän johdosta.


Kellojensiirtokyselyssä jopa kolmasosa robottivastauksia – kyselypalveluun suunnitellaan luotettavuutta lisääviä keinoja MTV 11:51 17.10

Talvi- ja kesäajasta tehdyssä avoimessa verkkokyselyssä robottien tehtailemia vastauksia oli ainakin noin 220? 000 eli lähes kolmasosa annetuista vastauksista. Oikeusministeriössä suunnitellaan nyt keinoja, jotta vastauspalvelun tulosten luotettavuutta voisi lisätä.


Omakotitalo roihusi Porissa – savusukeltajat pelastivat palavasta talosta miehen MTV 05:10 17.10

Yksi ihminen loukkaantui tulipalossa Porissa keskiviikon vastaisena yönä. Noin 50-neliöinen omakotitalo vaurioitui palossa pahoin.


Upseerioppilas kuoli rynnäkkökiväärin luotiin – syyttäjä vaatii yhä kapteeniluutnanttia vastuuseen kuolemasta iltasanomat 18:57 16.10

Hangossa vuonna 2015 rynnäkkökiväärin luotiin kuolleen varusmiehen läheiset ja syyttäjä ovat tyytymättömiä käräjäoikeuden päätökseen.


Kertakäyttömuoville ehdotetaan muoviveroa: ”Ongelma ei ratkea millään yksittäisellä tempulla” iltasanomat 12:13 16.10

Ympäristöministeriön muovityöryhmä esittää muoviveroa kertakäyttömuoville. Työryhmä julkisti tänään Suomen muovitiekartan, johon on koottu yli sata ehdotusta kestävämmän muovitalouden luomiseksi.


Näin lohduttomalta Kalajoen turmapaikalla näyttää nyt – ulosajossa pahoin vaurioitunut auto hinattiin tänään pois MTV 17:44 15.10

Kalajoen turmapaikalle Ylivieskantielle on tuotu lauantain jälkeen lukuisia kynttilöitä onnettomuudessa kuolleiden nuorten muistolle. Kolme kalajokelaista nuorta kuoli ja yksi loukkaantui lauantaina aamuyöllä henkilöauton ulosjaossa. 


Kuka sinun possestasi ansaitsisi supersiivouksen kotiinsa? Ilmianna läheisesi ja voita palkintoja mtv 15:21 15.10

Jos arkesi on possemaisen vauhdikasta, kotona nurkkien jynssääminen ei ole välttämättä prioriteetti numero yksi. Paljasta, kuka sinun possestasi ansaitsisi siivouksen kotiinsa ja voita läheisellesi supersiivous sekä itsellesi huikeita palkintoja, joilla kodinsiivous käy vauhdikkaasti!


Huippu-urheilijan käsittämätön tragedia – huumattiin juhlissa, heräsi ilman toista jalkaansa MTV 15:11 15.10

Australialainen Monique Murphy voitti Riossa 2016 sadan metrin vapaauinnin paralympia-hopeaa. Hän kertoo hurjan tarinan siitä, mikä lopulta johti jalan amputointiin.


Hyviä uutisia: Saimaannorppia on jo lähes 400 uusisuomi 13:28 15.10

Saimaannorppakanta on kasvanut jo lähes 400 yksilöön, kertoo maa- ja metsätalousministeriö. Ministeriön mukaan kannan kasvu on saatu turvattua. WWF korostaa silti, että laji ei vielä ole turvassa.


Rakastetulla Pullervo-norpalla jo lähes 400 lajitoveria – vapaaehtoisten merkitys korostuu leutoina talvina MTV 12:59 15.10

Saimaannorppakanta on tällä hetkellä jo 380–400 yksilöä, kertoo maa- ja metsätalousministeriö.


Saimaannorppia on alati enemmän: Kannan suuruus jo lähes 400 iltasanomat 12:48 15.10

Saimaannorppakanta on tällä hetkellä jo 380–400 yksilöä, kertoo maa- ja metsätalousministeriö.


he näyttivät kohtaa F1-radasta muutettiin lapsen törkeästä ottamaan korttia painin MM-kisojen lähestyessä yhteentörmäys aiheutti öljyvahingon

Uutiset