RoKille neljä pelaajasopimusta lisää ? Maaliahne Olli-Matti Järvelä jatkaa Rovaniemellä jatkoaika.com 21:18 15.04

RoKin kauden 2018-19 joukkue on muodostumassa hyvällä vauhdilla, kun joukkueella on jo ennen toukokuuta kasassa yhteensä 15 pelaajasopimusta.


Sokkiratkaisu jääkiekon MM-kisojen alla: Venäjä vaihtaa päävalmentajaa iltalehti 15:33 12.04

Venäjän jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Oleg Znarok on astunut sivuun valmennushommista. Venäjän jääkiekkoliitto tiedotti tänään, että Znarok siirtyy pääavalmentajan tontilta maajoukkueen konsultiksi. Syynä siirtoon on miehen "henkinen väsymys". Znarokin paikan päävalmentajana ottaa maajoukkueen valmennustiimiin kuulunut Ilja Vorobjev. Ratkaisu ei välttämättä ole pysyvä, mutta tällä järjestelyllä Venäjä lähtee kolmen viikon päästä käynnistyviin MM-kisoihin.


RoKille useita pelaajasopimuksia ? joukossa vanhoja tuttuja sekä uusia tuttavuuksia jatkoaika.com 19:39 08.04

RoKi Hockey on hyvää vauhtia kasaamassa seuraavan kauden joukkuettaan. Rovaniemellä sinisessä pelipaidassa pelaavista pelaajista tiedossa on nyt yli kymmenen.


FC Lahti rökitti maalijuhlassa TPS:n iltasanomat 17:26 08.04

TPS:n loppukiri ei riittänyt.


Massiivinen halkeama repii Afrikan mannerta kahteen osaan - uusi saari syntymässä iltalehti 19:13 06.04

Kenian maaseudulle yhtäkkiä syntynyt kilometrien pituinen halkeama on tutkijoiden mukaan uusin todiste Afrikan mantereen jakautumisesta kahteen osaan. Maaliskuussa syntynyt halkeama on useita kilometrejä pitkä ja pahimmillaan 20 metrin levyinen. Se tuhosi osan Nairobin ja Narokin välisestä valtatiestä ja pakotti osan paikallisista asukkaista hakeutumaan evakkoon. Halkeamia alkoi ilmaantua Mai Mahiun kaupungin päätielle viikkoja kestäneiden sateiden, tulvien ja maanjäristysten jälkeen. Geologien mukaan halkeama saattaa levitä entisestään rankkasateiden takia. Sateita on luvassa seuraavat kaksi kuukautta.


Kiekko-Vantaan tähtipuolustaja Nico Nurmikannalle vuoden jatkosopimus jatkoaika.com 17:16 06.04

Kiekko-Vantaan tähtipuolustaja Nico Nurmikanta on tehnyt vuoden jatkosopimuksen Jokerien kanssa. Nurmikanta loukkasi polvensa syksyllä Pohjois-Suomen kiertueella RoKia vastaan, ja hänen kautensa oli vain yhdeksän runkosarjaottelun mittainen.


Ligue 1: Yllättääkö Montpellier Marseillen? iltasanomat 17:37 05.04

Edelliset kahdeksan ottelua ilman tappiota selvittänyt Montpellier on yllätysvalmis kokoonpano-ongelmista ja eurokiireistä kärsivän Marseillen vieraana. Venyminen pisteille Stade Velodromella ei olisi mikään jättiyllätys. Päivitettynä matsit Monaco – Nantes ja Nice – Rennes.


RoKille nippu jatkajia ja uusia kasvoja - Suomi-sarjan ykköspyssy siirtyy Rovaniemelle jatkoaika.com 19:31 30.03

Mestiksen pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt RoKi aloitti tulevan kauden joukkueen rakentamisen neljällä jatkajalla, joiden lisäksi rovaniemeläisryhmään liittyvät hyökkääjät Rasmus Smedberg sekä Suomi-sarjassa kovaa jälkeä tehnyt Ville Heikkinen.


Virokin karkottaa venäläisdiplomaatin – epäillään sotilastiedustelun agentiksi, viikko aikaa pakata MTV 10:46 27.03

Myös Viro karkottaa venäläisen diplomaatin liittyen ex-agentin Sergei Skripalin ja tämän tyttären myrkytystapaukseen.


Virokin karkottaa venäläisdiplomaatin – epäillään GRU:n agentiksi, viikko aikaa pakata MTV 10:46 27.03

Myös Viro karkottaa venäläisen diplomaatin liittyen ex-agentin Sergei Skripalin ja tämän tyttären myrkytystapaukseen.


Jukka Jalonen TsSKA-sarjan silmiinpistävästä piirteestä: "Siellä on NHL-tason veskari, niin kuin on meilläkin" MTV 10:00 20.03

Kahden maalittoman pelin jälkeen Jokerit sai hanoja auki maanantaina, kun Moskovan TsSKA kaatui ensimmäisessä jatkoerässä lukemin 2-1. TsSKA-sarjan alkuvaiheilla hehkutetuin kohde on ollut venäläisvahti Ilja Sorokin, joka on kerännyt kehuja myös Jokereiden leiristä.


Moskovan sirkus saapui Helsinkiin jatkoaika.com 09:00 20.03

Helsingin Jokereiden ja Moskovan TsSKA:n välisen pudotuspelisarjan kolmas ottelu pelattiin maanantaina Helsingissä. Ottelusarjan ensimmäistä voittoa tavoitellut Jokerit tuli peliin uudella ilmeellä ja onnistui horjuttamaan Moskovan jättiläistä fyysisillä otteillaan. Tapahtumarikas ottelu ratkesi kotijoukkueen hyväksi vasta ensimmäisen jatkoerän viimeisillä minuuteilla, kun Olli Palolan ohjaus yllätti TsSKA:n maalilla torjuneen tulikuuman Ilja Sorokinin.


Nyt paukuttelee Olli Palola - maaleja satelee kauden tärkeimmillä hetkillä: ”Hän on tehnyt kaikkensa” iltalehti 00:17 20.03

Yli kahden ja puolen playoff-ottelun ajan Ilja Sorokin piti Jokerit nollilla, suorastaan nöyryytti narreja, mutta sitten paikalle pamahti Olli Palola. Palola iski kaksi niin suurta maalia, että koko KHL:n läntisen konferenssin välieräsarja heräsi uudella tavalla eloon. Ensin hän nosti Eeli Tolvasen kovan kudin irtokiekon sisään ja vei Jokerit 1-0-johtoon - ja kun ZSKA väänsi pelin jatkoerään, Palola ohjasi näppärästi ilmasta 2-1-voittomaalin ajassa 77.36.


126 laukausta, yksi maali - Raipe Helminen muistuttaa karusta faktasta: ”Ei se niin mene, paitsi elokuvissa” iltalehti 12:57 19.03

Jokerit yrittää murtaa moskovalaisen muurin. Moskovan ZSKA:n Ilja Sorokin pelaa aivan uskomattomia pudotuspelejä. 22-vuotias maalivahti on torjunut kuudessa playoff-ottelussa viisi nollapeliä ja hänen torjuntaprosenttinsa on 99,2. Sorokinin maalia kohti on pudotuspeleissä ammuttu 126 laukausta. Niistä vain yksi on livahtanut hänen taakseen. Jokerit ei ole kahdessa pelissä onnistunut tekemään yhtään maalia Sorokinin taakse. Tänään siihen on mahdollisuus, kun joukkueet kohtaavat KHL:n läntisen konferenssin välierien kolmannessa ottelussa Hartwall-areenassa. "Saimme uskoa"


Jokerien saatava kuparinen rikki kotijäällä – "Tappamisen meininki siihen" MTV 10:45 19.03

KHL-seura Jokereilla on kaksi tavoitetta kolmannessa pudotuspelikamppailussa Moskovan TsSKA:ta vastaan maanantaina Helsingissä: ohittaa maalivahti Ilja Sorokin ja ottaa avausvoitto sarjassa.


Jalkapalloseuran haaste toi Mestis-joukkueelle kausikorttien varausennätyksen: 2274 kpl jatkoaika.com 16:57 18.03

Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava RoPS haastoi RoKin kausikorttien myyntikampanjaan, jonka tuloksena rovaniemeläisseuran kausikortteja ensi kaudelle on varattu yli 2200 kappaletta.


- hupiukot 15 on loukkaantunut idioottiautoilijoihin itkuisella kertovat mitä kuoli ja 16 luottokortin, MM-taistelusta mukana ? Leijonien mukana kännykällä olan takaa oli 5-vuotias on epävarmaa paljastui uusia peräti 14 Skripalin salaperäisestä sulhasesta sykäyksestä kasvaa historiallinen tilannetta kommentoi huolestunut tulossa” valtakunnallista koiranpäivää vihdoin – katso ”Se oli mahtavaa”

Uutiset