Supertähti Robert Downey Jr. istui lähes 20 vuotta sitten vankilassa – näin hän muutti elämänsä suunnan mtv 12:31 22.04

Robert Downey Jr. selätti huume- ja vankilakierteen ja nousi Hollywoodin supertähdeksi.


Lewandowski osui taas - Bayern-tykki lähestyy maaliennätystä iltalehti 18:54 21.04

Mestarien liigan välierään valmistautuva Bayern München haki kolme pistettä Hannoverilta. Seuran maalitykki Robert Lewandowski lähestyy jo omaa ennätystään Bundesliigan maaleissa. Bundesliigan mestaruuden varmistanut Bayern München kohtasi lauantaina vieraspelissä Hannover 96:n. Ottelulla oli merkitystä lähinnä pienen putoamisuhan alla olevalle kotijoukkueelle, jolla oli ennen ottelua kuusi pistettä putoamisviivan alapuolelle.


Kiistelty ohjaaja tänään tv:ssä: Mick Jagger halusi kieltää 1970-luvun dokumentin esityksen iltalehti 09:26 21.04

Sveitsissä syntynyt Robert Frank on tehnyt uransa USA:ssa. Vuonna 1924 Sveitsissä syntynyt Robert Frank on legendaarinen valokuvaaja ja ohjaaja, joka on tehnyt uransa USA:ssa. Uuden dokumenttielokuvan Don't Blink: Robert Frank kauniita ja kaoottisiakin kuvia säestää muun muassa The Rolling Stonesin musiikki. Kokoonpanon keulamies Mick Jagger ja Frank eivät ole aina olleet ylimpiä ystäviä. Frank teki brittibändistä 1970-luvulla kiertuedokumentin, jonka esittämisen Jagger koetti estää sen sisällön vuoksi oikeusteitse. Cocksucker Bluesissa näkyy muun muassa huumeiden käyttöä. Jagger ei kuitenkaan saanut tahtoaan täysin läpi. Virallisesti Cocksucker Bluesia saa esittää neljästi vuodessa ja vain, jos Frank on itse paikalla.


Rosberg lähtee Kubican taustajoukoista – uusi projekti pitää kiireisenä MTV 15:33 20.04

Nico Rosberg ei ole hoitamassa enää F1-kuski Robert Kubican sopimusasioita, puolalaiskuski kertoo asiasta Motorsport.comille.


Alabama teloitti 83-vuotiaan kirjepommittajan iltalehti 06:55 20.04

Walter Moodysta, 83, tuli vanhin Yhdysvalloissa teloitettu 1970-luvun jälkeen, kun maa otti kuolemanrangaistuksen uudelleen käyttöön. Joulukuussa 1989 Walter Leroy Moody murhasi georgialaisen tuomari Robert Vancen putkipommilla. Pommi räjähti asianajajan kotona Alabaman Birminghamissa ja vahingoitti myös räjähdyksessä Vancen vaimoa. Kaksi päivää myöhemmin kansalaisoikeusjuristi Robert Robinson kuoli samankaltaisessa räjähdyksessä Georgian Savannahissa. Samankaltaiset pommit löydettiin myös kahdesta muusta kohteesta Atlantasta ja Floridasta. Moody oli saanut aiemmin tuomion räjähteiden hallussapidosta ja kantoi tästä syystä kaunaa koko oikeusjärjestelmää kohtaan. Hänet pidätettiin 1990 ja tuomittiin murhista kuolemaan vuonna 1997.


New Yorkin ex-pormestari liittyi Trumpin lakitiimiin - presidentillä edessään lukuisia haasteita iltalehti 03:04 20.04

Trumpin asianajaja Jay Sekulow tiedotti tiistaina, että entinen New Yorkin pormestari Rudy Giuliani on liittynyt presidentin henkilökohtaiseen lakitiimiin. Rudy Giuliani toimi New Yorkin pormestarina 1994-2001. Hän on presidentti Donald Trumpin pitkäaikainen ystävä. Lisäksi tiimiin liittyivät Jane Serene Raskin ja Marty Raskin, joiden erikoisalaa ovat niin sanotut valkokaulusrikokset. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta tänä vuonna, kun Trumpin henkilökohtainen lakitiimi on kokenut kokoonpanomuutoksia. Ryhmää aiemmin luotsannut pääasianajaja John Dowd erosi tehtävistään 22. maaliskuuta. Lehtitietojen mukaan syynä olivat Dowdin ja Trumpin erimielisyydet siitä, kuinka paljon presidentin pitäisi tehdä yhteistyötä erikoissyyttäjä Robert Muellerin johtaman Venäjä-tutkinnan kanssa. Sen jälkeen Valkoisella talolla on ollut vaikeuksia löytää ryhmään uusia jäseniä.


Barça hädässä - Celta Vigo nousi tasapeliin käsimaalilla iltalehti 00:07 18.04

FC Barcelonan sai Galiciasta saalikseen 2-2-tasapelin myötä yhden pisteen sekä yhden punaisen kortin. Barcelona johti kamppailua 1-2, kun peliä oli jäljellä 20 minuuttia. Sitten alkoi tapahtua. Läpi illan harmaita hiuksia Barcelonalle tuottanut Iago Aspas pääsi karkaamaan läpiajoon. Katalonialaispuolustaja Sergi Roberto nappasi kaksin käsin kiinni hyökkääjästä ja sai rikkeestä suoran punaisen kortin.


Kadonnut timanttisormus -saaga sai onnellisen lopun, mutta jäi silti mysteeriksi: Miten ihmeessä arvokoru kulkeutui Stockan vaateosastolta kahvilan vitriinin alle? iltalehti 21:24 16.04

Sormuksen omistaja kertoi kahvilanpitäjälle, ettei hän asioinut kahvilassa ollenkaan - ainoastaan tavaratalon naistenvaateosastolla. Viime syksyn Hulluilla päivillä Tampereen Stockmanilla kadonneen 50 000 euron arvoisen timanttisormuksen tarinasta selviää jännittäviä piirteitä. Sormus löytyi tavaratalon yhteydessä toimivan Robert´s Coffeen jäätelövitriinin alta 7. tai 8. huhtikuuta. Nyt sormuksen omistaja on kertonut, että hän ja hänen pieni lapsensa eivät ollenkaan asioineet kahvilassa lähelläkään jäätelötiskiä, vaan ainoastaan kahvilan lähellä olevalla naisten vaatetusosastolla.


Muhkea löytöpalkkio menee arvosormuksen pelastajalta sivu suun - syynä lain pikkutarkka muotoilu iltalehti 18:46 16.04

Rikoskomisarion mukaan palkkio olisi ollut noin 50 000 euron arvoisen sormuksen löytäjälle huomattava, jos arvokoru oli löytynyt esimerkiksi kadulta. Tampereen Stockmannin yhteydessä toimivan Robert's Coffee -kahvilan jäätelövitriinin alta löytyneen, puoli vuotta sitten omistajaltaan kadonneen sormuksen löytäjä ei saa löytöpalkkiota - tai ainakaan laki ei sellaista hänelle takaa. Rikoskomisario Markku Laakson mukaan palkkio olisi ollut noin 50 000 euron arvoisen sormuksen löytäjälle huomattava, jos arvokoru oli löytynyt esimerkiksi kadulta.


50 000 euron arvoinen timanttisormus puoli vuotta vitriinin alla - arvosormus löytyi Tampereen Stockmannilta iltalehti 14:43 16.04

Tehosiivous Robert’s Coffeen tiloissa Tampereen Stockmannilla ratkaisi kadonneen sormuksen arvoituksen onnellisesti. - Asiakkaan noin 50 000 euron arvoinen timanttisormus katosi viime lokakuussa Tampereen Stockmannilla- - Varastetuksi luultu arvokoru löytyi viikko siitten maanantaina Robert’s Coffeen jäätelövitriinin alta.


Erikoissyyttäjällä todisteita Trumpin asianajajan Prahan-matkasta - tieto vahvistaisi kohuasiakirjojen väitteen iltalehti 05:18 15.04

Erikoissyyttäjä Robert Muellerilla on todisteita kohuttujen Steele-asiakirjojen tiedosta, että Donald Trumpin henkilökohtainen asianajaja vieraili Prahassa vuonna 2016. Asiasta uutisoi yhdysvaltalainen McClatchy-uutispalvelu, jonka tiedot perustuvat kahteen lähteeseen. Brittiagentti Christopher Steelen kohutuissa asiakirjoissa kerrotaan muun muassa, että Trumpin asianajaja Michael Cohen vieraili Prahassa vuonna 2016.


Trumpin asianajaja ollut jo kuukausia rikostutkinnan kohteena - NYT: Trump pitää suurempana uhkana kuin Venäjä-tutkintaa iltalehti 02:52 14.04

Donald Trumpin neuvonantajat ovat tulleet siihen tulokseen, että laajamittainen korruptiotutkinta New Yorkissa on vakavampi uhka Trumpille kuin erikoissyyttäjä Robert Muellerin Venäjä-tutkinta. Asiasta kertoo New York Times, jonka tiedot perustuvat Trumpia lähellä oleviin tahoihin. Yhdysvaltain oikeusministeriö ilmoitti perjantaina, että Trumpin henkilökohtainen asianajaja Michael Cohen on rikostutkinnan alla johtuen hänen "liiketoiminnastaan".


Tasoittunut keskikasti aiheuttaa päänvaivaa Force Indialle: ”Olemme merkittävästi nopeampia kuin viime vuonna” MTV 18:49 13.04

Force Indian apulaistallipäällikkö Robert ”Bob” Fernley nauraa konkurssihuhuille ja vakuuttaa tallin olevan yhtä kilpailukykyinen kuin viime vuonna.


Trump: Yhdysvaltain ja Venäjän huonot suhteet johtuvat Mueller-tutkinnasta iltasanomat 18:26 11.04

Uutistoimisto Reutersin mukaan kongressin kokeneet jäsenet ovatkin yrittäneet neuvoa kiukkuista Trumpia olemaan erottamatta erikoissyyttäjä Robert Muelleria.


Zuckerberg: Facebook käy ”asevarustelua” Venäjän kanssa iltalehti 08:38 11.04

Facebookin johtaja paljasti, että erikoissyyttäjä Robert Mueller on haastatellut hänen henkilökuntaansa. - Tämä on asevarustelu. He tulevat jatkuvasti paremmiksi. Näin totesi Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerberg yhtiönsä jatkuvasta taistelusta venäläisiä toimijoita vastaan, jotka haluavat käyttää sosiaalista mediaa hyväkseen. Zuckerberg oli tuntien ajan hiillostettavana Yhdysvaltain kongressissa ja vastaamassa Cambridge Analytica -skandaalia koskeviin kysymysiin.


CNN: Trump valmistautuu Venäjä-tutkintaa koskevaan haastatteluun iltalehti 14:49 07.04

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ei ole kuitenkaan virallisesti suostunut Venäjä-tutkinnan johtajan Robert Muellerin tentattavaksi. Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin kampanjan ympärillä pyörivä Venäjä-tutkinta on saavuttanut amerikkalaismedia CNN:n mukaan pisteen, jossa Trump itse valmistautuu tilanteeseen, jossa häntä mahdollisesti kuullaan asiasta. Yhdysvaltain oikeusministeriö ja liittovaltion poliisi FBI tutkivat, kuinka Venäjä sekaantui vuoden 2016 presidentinvaaleihin ja mikä oli Trumpin kampanjan osuus asiassa. Venäjän hallinto on kiistänyt kaikki syytökset. Trump ei ole virallisesti suostunut tutkintaa johtavan Robert Muellerin tentattavaksi. CNN kertoo Valkoisen talon viranomaisen sanoneen perjantaina, että Trumpin lakitiimi pohtii kiivaasti, päästävätkö he Trumpin Muellerin kuultavaksi vai eivät. CNN:n mukaan valmistelut ovat vasta alkutekijöissään ja ne ovat epävirallisia. Valmisteluissa muun muassa selvitetään, mistä aiheista Mueller todennäköisesti Trumpia hiillostaisi.


Tutut sarjakuvapahikset elokuvissa – montako sinä tunnistat upealta videolta? stara 23:00 06.04

Editoija Robert Jones oli huomannut, että Def Leppardin esittämä klassikko


Viihdelehti Stara.fi stara 23:00 06.04

Editoija Robert Jones oli huomannut, että Def Leppardin esittämä klassikko


NHL-pelaajan muusikkovaimo sekosi kyseenalaisesta tuomiosta - ”Olen oikeasti raivoissani. NHL, korjatkaa tämä!” iltalehti 09:35 05.04

Mike Fisherin muusikkovaimo Carrie Underwood kävi kuumana toissayönä pelatun Florida-Nashville-väännön lopussa. Florida johti huippujännittävää peliä 2-1, mutta vain 0,6 sekuntia ennen loppua Filip Forsberg onnistui survomaan kiekon ohi Roberto Luongon. Nashvillen tasoitusmaali kuitenkin hylättiin, koska tuomariston mielestä tilanteessa häirittiin maalivahtia. Päätös sai Underwoodin, jonka mies Mike Fisher pelaa Nashvillessä, täysin sekaisin.


ero – Lionel hyökkääjän toiminnasta - hyökkäysketjut täysin Iiro Pakarinen kaksikko tapasi - kärkihyökkääjät Puustinen ja Kärpille - Tappara Kärppiin tuo hämmentävän kohuhiihtäjä lahjoitusten lahjusväitteet luultavasti tekninen myrkkyvuoto päästänyt Kärppiä vielä paine tuotti vihdoin saanut edes sankariauttajat vaaransivat henkensä syynä luultavasti Turun hyökkääjän useiden pelätään vatsaan - poliisi vertailu Kärppiin ”Lista

Uutiset