Robert Enke teki itsemurhan 32-vuotiaana – leski kertoi kipeistä muistoista: ”Hän kuoli marttyyrina” iltasanomat 10:10 22.08

Robert Enke riisti hengen itseltään vain 32-vuotiaana. Maalivahdin leski on puhunut avoimesti miehensä kärsimästä masennuksesta.


Robert Enke menehtyi traagisesti vain 32-vuotiaana – leski Teresa: ”Hän kuoli marttyyrina” iltasanomat 10:10 22.08

Robert Enke riisti hengen itseltään vain 32-vuotiaana. Maalivahdin leski on puhunut avoimesti miehensä kärsimästä masennuksesta.


Itsemurhan tehneen Robert Enken leski lähetti tärkeän viestin kaikille jalkapalloilijoille: ”Älkää naurako tälle” iltasanomat 06:38 22.08

Robert Enke riisti hengen itseltään vain 32-vuotiaana. Maalivahdin leski on puhunut avoimesti miehensä kärsimästä masennuksesta.


Kuva ja video ei herkille: Vapaaottelija päätti ottelun "yhteen sairaimmista käsilukoista koskaan" - vastustajan käsi vääntyi pahasti iltalehti 11:18 21.08

Vapaaottelija Robert Turnquest voitti viikonloppuna vastustajansa Taylor Krahlin luovutuksella. Jos yllä oleva kuva ei näy, löydät sen . Turnquest, 34, ja Krahl, 25, kohtasivat perjantaina Floridan Pembroke Pinesissa järjestetyssä Titan FC 45 -tapahtumassa. Miehet kohtasivat edellisen kerran vuosi sitten Titan FC 41 -tapahtumassa, jossa voittajaksi julistettiin niin ikään Turnquest.


Mugaben vaimo palasi Zimbabween pahoinpitelyepäilyistä huolimatta iltalehti 11:54 20.08

Zimbabwen presidentin Robert Mugaben vaimo Grace palasi sunnuntaina kotimaahansa, vaikka hänen olisi pitänyt pysyä Etelä-Afrikassa pahoinpitelyepäilyjen vuoksi. Grace Mugabea ja hänen miestään kuljettanut lentokone laskeutui varhain aamulla Harareen. Mugaben pariskunnan oli tarkoitus osallistua Eteläisen Afrikan kehitysyhteisön (SADC) kokoukseen viikonlopun molempina päivinä, mutta presidentti oli paikalla vain lauantaina.


Mugaben vaimo selviää pahoinpitelysyytteestä kuin koira veräjästä iltalehti 11:15 19.08

Grace Mugabe hakkasi mallin jatkojohdolla. Zimbabwen presidentin Robert Mugaben vaimo välttänee syytteet mallin pahoinpitelystä Etelä-Afrikassa. Viranomaislähteiden mukaan Grace Mugabe, 52, saa diplomaattisen koskemattomuuden, eikä häntä voida näin ollen syyttää. Mugaben epäillään pahoinpidelleen eteläafrikkalaisen mallin Gabriella Engelsin, 20, hakkaamalla tätä jatkojohdolla hotellissa Johannesburgissa sunnuntai-iltana. Silminnäkijöiden mukaan Mugabe raivostui, koska hänen poikansa Robert ja Chatunga olivat tämän kanssa samassa huoneessa.


Viime vuonna kuolleelta Jouko Turkalta ilmestyy uusi kirja – syksyn kaunokirjoissa paljon kiintoisia nimiä Juha Hurmeesta Rosa Liksomiin, Sanna Karlströmistä A.W. Yrjänään ja Roberto Bolañosta Lucia Berliniin hs 10:39 19.08


Kontinen ja Peers kokivat puolivälierätappion Cincinnatin ATP-turnauksessa iltalehti 08:55 19.08

Henri Kontinen ja John Peers hävisivät tenniksen Cincinnatin ATP-turnauksen puolivälieränsä myöhään perjantaina. Yhdysvaltain Ryan Harrison ja Uuden-Seelannin Michael Venus olivat puolitoista tuntia kestäneessä ottelussa vahvempia lukemin 7-6 (7-4), 4-6, 12-10. Ottelu jäi Kontiselle ja Peersille turnauksen ainoaksi, sillä he selvisivät suoraan toiselle kierrokselle. Toisen kierroksen vastustaja espanjalaispari Roberto Bautista Agut/David Ferrer kuitenkin luovutti.


Trump: Patsaiden poistaminen on kulttuurin repimistä kappaleiksi iltalehti 17:12 17.08

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin mielestä etelävaltioiden johtohahmojen muistomerkkien poistaminen on amerikkalaisen kulttuurin tuhoamista. Trump hyökkäsi torstaina Twitterissä patsaiden poistajia vastaan. Viime viikonlopun väkivaltaisuudet Charlottesvillessä Virginiassa lähtivät liikkeelle äärioikeistolaisten mielenosoituksesta kenraali Robert E. Leen patsaan poistamista vastaan. Lee johti Yhdysvaltain sisällissodassa orjuuden säilyttämistä puoltaneen konfederaation eli etelävaltioiden armeijaa.


Robert Heleniuksen isä tyrmää Niklas Räsäsen ja Eva Wahlströmin kritiikin: ”Ei minkäänlaista varaa arvostella ketään” iltasanomat 11:22 17.08

Karl Helenius hämmästelee, miten muilla suomalaisnyrkkeilijöillä on varaa kritisoida hänen poikaansa Robertia.


Robert Heleniuksen luotsi vastasi kovaan kritiikkiin: "Se on pelkkää huutelua, että susi tulee" iltalehti 09:26 17.08

Nyrkkeilyvalmentaja Johan Lindström pitää otteluiltojen yleisökatoa ensisijaisesti promoottorien syynä. Robert Helenius on viime otteluissaan kukistanut itselleen liian pehmeitä vastustajia. Gonzalo Omar Basile ja Jevgeni Orlov eivät tehneet raskaansarjan kohtaamisissa juurikaan voiton eteen, ja Basilen esiintyminen Helsingissä oli niin surkeaa, että julkisuudessa pidettiin tapahtuman pääottelua rimanalituksena. Heleniuksen suomalaiskollegat Eva Wahlström ja Niklas Räsänen kritisoivat otteluvalintoja ja ovat huolissaan tulevista nyrkkeilyilloista. Heleniuksen valmentaja Lindström ei kuitenkaan usko, että laji olisi joutumassa ongelmiin.


Kontinen ja Peers luovutusvoitolla tenniksen ATP-turnauksen puolivälieriin iltalehti 09:14 17.08

Suomen Henri Kontinen ja Australian John Peers eivät ole lyöneet yhtään palloa Yhdysvaltojen Cincinnatissa pelattavan tenniksen ATP-turnauksen nelinpelissä, mutta pari on jo edennyt puolivälieriin. Turnauksen ykkössijoitetut Kontinen ja Peers saivat suoraan paikan toiselle kierrokselle, mutta toisen kierroksen vastustaja espanjalaispari Roberto Bautista Agut/David Ferrer luovutti. Ottelu oli tarkoitus pelata varhain torstaiaamuna Suomen aikaa. Varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa pelattavassa puolivälierässä Kontinen ja Peers kohtaavat tämän vuoden Ranskan avoimen turnauksen nelinpelin yllätysvoittajat Yhdysvaltojen Ryan Harrisonin ja Uuden-Seelannin Michael Venuksen.


Nyrkkeilytähdiltä harvinainen löyly omille - koko laji kärsii Robert Heleniuksen toiminnasta: "Kukaan ei halua voittaa paskahousuja" iltalehti 07:17 17.08

Ammattinyrkkeily on taistellut jonkin aikaa pienessä aallonpohjassa. Eva Wahlström ja Niklas Räsänen pohtivat lajin nurkkakuntaisuutta - ja urheilijoiden vastuuta tarjota otteluita, jotka vastaavat odotuksia. Suomen kovimmat paidattomat iskijät ovat vuoden sisällä kokoontuneet useampaan otteeseen saman katon alle. Kamppailu-urheilun mielenkiinto on lisääntynyt maailmalla erityisesti vapaaottelun vetämänä, eikä kansainvälisillä nyrkkeilytähdilläkään huonosti pyyhi. Kotimaassa on vaikeampaa. Helsingin All In -ilta joulukuussa oli tapahtumana mainio suoritus, mutta toukokuussa Turussa riitti tyhjiä jakkaroita. Päälle suurin osa paikalle tulleista pettyi matsien tasoon. Myös esimerkiksi Kisahallin ammattilaisillassa oli vaisu osanotto maaliskuun lopulla.


Trump otti kantaa Charlottesvillen tapahtumiin - Puolusti myös Steve Bannonia iltalehti 00:41 16.08

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin mukaan Charlottesvillen tapahtumat olivat molempien osapuolten syytä. New Yorkissa toimittajille asiaa kommentoineen presidentin mukaan kaikissa tarinoissa on aina kaksi puolta. Washington Postin mukaan Donald Trump myös puolusti ihmisiä, jotka halusivat osoittaa mieltään kenraali Robert E. Leen patsaan poistamista vastaan.


Venäjä-tutkintaa johtava Mueller otti käyttöön suuren valamiehistön iltasanomat 22:22 04.08

Yhdysvaltalaismedia kertoo, että liittovaltion poliisin FBI:n Venäjä-tutkintaa johtava erikoissyyttäjä Robert Mueller käyttää tutkinnassa suurta valamiehistöä.


WSJ: Erikoissyyttäjä Mueller on kutsunut koolle suuren valamiehistön - tutkinta kiihtymässä iltalehti 23:57 03.08

Yhdysvalloissa erikoissyyttäjä Robert Mueller on kutsunut koolle suuren valamiehistön Washingtonissa. Asiasta uutisoi Wall Street Journal, jonka tiedot perustuvat asiasta perillä oleviin lähteisiin. Suuri valamiehistö ei ota kantaa siihen, onko syytetty syyllinen vai syytön. Sen sijaan se ottaa kantaa siihen, pitäisikö syytettyä vastaan nostaa syyte.


Harry Potter -elokuvissakin näytellyt Robert Hardy on kuollut hs 19:25 03.08


Dereck Chisora haukkuu Robert Heleniuksen uusintaottelun peruuntumisesta: ”Edes omat fanit eivät halua nähdä” iltasanomat 11:06 03.08

Chisora paljastaa sairastuneensa vakavasti ennen uusintaottelua.


Olympiamitalisti syvässä ahdingossa - myy tavaroitaan verkkokaupassa puhelinlaskua varten: "Itken paljon" iltalehti 22:28 02.08

Englantilainen entinen sulkapalloilija Gail Emms, 40, on ajautunut taloudellisiin vaikeuksiin. Emmsin uran huippu oli 2000-luvun alussa. Hän voitti parinsa Nathan Robertsonin kanssa Ateenan olympialaisissa vuonna 2004 sekanelinpelin hopeaa ja samana vuonna EM-kultaa. Kaksi vuotta myöhemmin pari voitti Madridissa MM-kultaa. Nyt Emms avautuu The Mixed Zone -julkaisuun kirjoittamassaan artikkelissa vaikeuksista, joita hän on kohdannut urheilu-uran jälkeen.


Robert Kubicalta hieno paluu F1-testeihin – Kimi Räikkönen päivän kolmanneksi nopein iltasanomat 19:56 02.08

Robert Kubica oli keskiviikkona päivän seuratuin kuljettaja Unkarissa päättyneissä F1-testeissä.


Uutiset