Aake Kalliala uutuuskirjassa Parviaisen menestyksestä naismaailmassa: ”Jussi oli sen nussimishommansa kanssa ihan mahdoton” iltalehti 16:17 13.03

Jussi Parviaisen lukuisat naissuhteet eroineen ovat nousseet usein kohuotsikoihin. Jussi Parviaisen jo teatterikoulun ajoilta tunteva näyttelijä Aake Kalliala kuvailee Parviaista naistenmieheksi: - Jussi oli sen nussimishommansa kanssa ihan mahdoton. Jatkuvasti piti saada naista ja vielä monta saman illan aikana, Kalliala paljastaa Maria Roihan kirjoittamaan kirjaan Jumalan rakastaja haastateltu näyttelijä.


Uutuuskirja: Madonna jäi kakkoseksi - Renny Harlinin ja Geena Davisin häät maksoivat enemmän iltalehti 09:42 13.03

Jussi Parviainen muistelee tuoreessa elämäkerrassaan Jumalan rakastaja suomalaisohjaajan ökyhäitä. Ystävyys Renny Harlinin kanssa vei Jussi Parviaisen syyskuussa 1993 seurapiiritapahtumaan, johon vain harva ja valikoitu pääsi. Suomalaisohjaaja vei vihille aidon filmitähden, Thelma ja Louise -elokuvaakin tähdittäneen Geena Davisin. Parviainen muistelee häitä Maria Roihan kirjoittamassa elämäkerrassa Jumalan rakastaja (Tammi). Suomesta häävieraina olivat Parviaisen lisäksi bestamanina toiminut Markus Selin ja muiden muassa Jari Komulainen ja Aake Kalliala. Muiden kutsuttujen tavoin hekin sitoutuivat olemaan paljastamatta häiden sisällöstä lehdistölle sanoin tai kuvin.


Uutuuskirja: Jussi Parviainen ja Riitta Havukainen sinetöivät avioliittonsa tekemällä reiät hakaneuloilla korviin iltalehti 08:23 13.03

Neljästi naimisissa olleen Jussi Parviaisen ensimmäinen vaimo oli näyttelijä Riitta Havukainen. Toisen opiskeluvuotensa keväällä 1979 Parviainen kohtasi tumman ja kauniin ylioppilasteatterilaisen, jota kosi portaissa. Naurahtaen, mutta myöntävästi vastannut, mutta matkaansa jatkanut nainen oli Riitta Havukainen. Hän tunnisti kosijansa, joka pyöri samoissa teatterikoululaisten ja ylioppilasteatterilaisten kuppiloissa. - Aivan aluksi inhosi Jussia. Hän oli koko ajan äänessä ja ylimielisen oloinen, muistelee Havukainen Maria Roihan kirjoittamassa ja Tammen kustantamassa uutuuskirjassa Jumalan rakastaja.


Jussi Parviainen elämäkertakirjassa: ”Satu Ruotsalainen ei hyväksynyt lapsiani perheeseen” iltalehti 06:44 13.03

Jussi Parviaisen ja Satu Ruotsalaisen suhde päättyi ikävästi. Vuonna 1999 Jussi Parviainen pyysi entisen seitsenottelijan Satu Ruotsalaisen vieraaksi Kultajukka-ohjelmaansa. Nauhoitusten jälkeisistä treffeistä alkoi suhde, jossa Parviainen päätti olla toistamatta aiemmissa suhteissaan tekemiään virheitä. Näin Parviainen kertoo Maria Roihan kirjoittamassa Jumalan rakastaja -kirjassa. Pari rakastui. Naimisiin he menivät elokuussa 2000. Tytär Peppi syntyi seuraavana vuonna.


Uutiset