Pörröinen karhunpentu emoineen kömpi ulos talviuniltaan - Tekniikka reistaili, mutta Hannu onnistui ikuistamaan karhuperheen kuviin iltalehti 10:10 23.04

Liiketunnistimet auttavat harvinaisten kuvien taltioimisessa. Kuvauskalusto joutuu viikkojen aikana koville, joten matkassa tarvitaan onnea. Luontokuvaaja Hannu Hutun valokuvauskalusto oli jälleen tänä vuonna paikalla, kun Suomussalmella karhuemo ja sen kaksi vuoden ikäistä poikasta heräsivät talviuniltaan. Karhut kömpivät ulos pesästään 10. huhtikuuta iltahämärässä noin kello 20.45. Aiheesta uutisoi ensimmäisenä MTV. Vastaavanlaista todistusaineistoa karhujen heräämisestä ei monella kuvaajalla ole hallussaan. Karhujen talvehtimispaikkojen löytämisessä paikallistuntemus on valttia.


Salkkarit-tähti Johanna Puhakka etäsuhteestaan: ”Ilman luottamusta ei tulisi mitään” iltalehti 21:32 18.04

Alissa Nikkistä näyttelevän naisen poikaystävä on parhaillaan Perussa opiskelemassa. Salatut elämät -tv-sarjasta tuttu Johanna Puhakka on seurustellut jo neljä vuotta poikaystävänsä kanssa. He ovat myös asuneet yhdessä ennen kuin Johannan poikaystävä lähti vaihto-oppilaaksi Peruun. - Enää on alle sata päivää hänen paluuseen. Vain kaksinumeroinen luku! Kovasti odottelen häntä kotiin, Johanna kertoi tiistaina Granon hyvinvointitilaisuudessa Iltalehdelle.


Ruhrin derbyssä täysi tohina päällä - Naldo tylytti jälleen Dortmundia! iltalehti 19:07 15.04

Schalke voitti Dortmundin Bundesliigan klassikko-ottelussa lukemin 2-0. Ruhrin derby Bundesliigassa oli jälleen maineensa veroinen. Schalken kotiottelussa stadion pullisteli väkeä, laulu raikui ja kentällä nähtiin erinomaista Bundesliiga-futista. Kenties 4-4-lukemiin päättyneen Dortmundin kohtaamisen jälkipoltoissa kumpikaan joukkueista ei tällä kertaa yltynyt varsinaiseen vauhtihurjasteluun kentällä. Peli käytiin pääosin keskikentällä ja se oli luonteeltaan puolustushenkistä.


Mikael Gabrielilta tulossa kesäkiertue, uusi single ja viides albumi iltalehti 15:52 04.04

Räppäri kiertää kesällä ahkerasti ympäri Suomen festareita. Tällä hetkellä esiintymisiä on edessä 18. Räppäri Mikael Gabriel aloittaa keikkakesänsä 9. kesäkuuta Kaarina Saaristo Open Festivalilla. Näillä näkymin Mikael Gabriel nähdään kesän aikana ainakin 18 keikalla, muun muassa Himos Juhannuksessa Jämsässä, Jyväskylän Suomipop Festivalissa ja Helsingin Weekend Festivalissa. Kesäkiertue päättyy Tampereen Blockfestiin 18. elokuuta. Lisäksi Vain elämää -tähdeltä on tulossa kesäkuussa viides albumi ja hän julkaisee uuden singlen Timanttei huomenna torstaina. Fanit ovat inspiroineet häntä biisin teossa ja Mikael Gabriel kertoo tiedotteessa halunneensa tallentaa kappaleeseen hetken, kun fanit nostavat puhelimet ilmaan.


Uusia tietoja Youtube-ampumisesta: Nainen väitti videopalvelun sensuroineen hänen vegaaniaiheisia videoitaan MTV 09:32 04.04

Yhdysvalloissa Kalifornian San Brunossa epäilty ampuja oli nainen, joka väitti verkkosivuillaan videopalvelun sensuroineen hänen vegaaniaiheisia videoitaan, kertoo San Francisco Chronicle -lehti.


Uusia tietoja Youtuben pääkonttorissa ampuneen motiivista: Nainen väitti videopalvelun sensuroineen hänen vegaaniaiheisia videoitaan MTV 09:32 04.04

Yhdysvalloissa Kalifornian San Brunossa epäilty ampuja oli nainen, joka väitti verkkosivuillaan videopalvelun sensuroineen hänen vegaaniaiheisia videoitaan, kertoo San Francisco Chronicle -lehti.


Kylmyys pakenee pohjoiseen, messevää 10 asteen kevätlämpöä tiedossa - ja säätieteilijä on asiastaan liki varma: ”Se muuttuu nyt” iltalehti 19:35 02.04

Talvikelit väistyvät ja antavat lämmölle ja auringollekin sijaa. Foreca pitää ennustettaan poikkeuksellisen varmana. Talven pakkaset ja lumituiskut vaikuttavat olevan kärsittyjä - ainakin tällä erää. Sääennusteet lupaavat selviä plusasteita tälle viikolle. Forecan meteorologi Kristian Roine sanoo, että pitkästä aikavälistä huolimatta näkymiin on syytä luottaa. Säätyyppi on vakaasti ennustettava.


Näkökulma: Nyt etsitään Suomen tärkeintä työmarkkinapomoa iltalehti 09:37 29.03

Kevään merkittävimpiä valintoja suomalaisen yhteiskunnan kannalta on Teknologiateollisuuden uuden työmarkkinajohtajan nimitys. Suomen työmarkkinapolitiikan kolme tärkeintä henkilöä ovat Teknologiateollisuuden työmarkkinajohtaja, Teollisuusliiton puheenjohtaja ja valtakunnansovittelija. Teknologiateollisuus valitsee parhaillaan uutta työmarkkinajohtajaa tehtävän jättäneen Eeva-Liisa Inkeroisen tilalle. Inkeroinen vapautuu tehtävästään kesäkuun lopussa. Samalla aikataululla tehtävänsä jättää myös Teknologiateollisuuden toimitusjohtaja Jorma Turunen. Turusen seuraajaksi on jo valittu tilintarkastus- ja konsulttiyhtiö EY:n toimitusjohtaja Jaakko Hirvola.


AL: Tässäkö pandojen veroinen vetonaula? - Ranuan eläinpuisto aikoo hankkia maailman suurimman kissapedon iltalehti 19:29 25.03

Ranuan eläinpuistoyhtiön hallitus on jo käynyt Englannissa katsomassa tiikereitä. Maailman suurinta kissapetoa siperiantiikeriä kaavaillaan Ranuan eläinpuiston seuraavaksi isoksi hankinnaksi. Asiasta uutisoi . Siperiantiikeri tunnetaan myös nimellä amurintiikeri. Eläinpuistoyhtiön hallitus ja eläintenhoitajat ovat Aamulehden mukaan käyneet viime viikon vaihteessa Englannissa Whipsnaden villieläinpuistossa katsomassa, miten kahta tiikeriä hoidetaan.


20 vuoden 3-vuotiaan tytön ahdetusta mielisairasosastosta tuli Belgialaistuomioistuin Abdeslam syyllinen esitystään huippulupaus pudotettu nelosketjuun kaikki rahat kiertävän superfanin auto kuvasi kun linkit Mieho eivät nimipäiväänsä nokkakolarissa - pahempi seksihurjastelija Penguinsin kannujahdissa pisti kuolemanpeliin reagoinut saanut edes kutsua selvisi Rapusta löytyi supertähdiltä syynä luultavasti syytteeseen Veera Ruohon takaisku Kärpille – kotitalosta paljastui

Uutiset