Vuorojoulut eroperheille tuttuja – Anu Ratia: "Helpompi hyväksyä, kun tiedän, että lapsilla on hyvä olla myös isänsä kodissa" MTV 19:08 17.12

Eroamassa olevat tai eronneet hakevat nykyään enemmän ulkopuolista tukea kuin aiemmin. Etenkin matalan kynnyksen palveluiden käyttö on selkeässä kasvussa. Yksi vaikeimmista juhlista eroperheille on joulu.


SDP-vaikuttajat Mikael Jungnerille: ”Sisäisestä demariudestasi et pääse ihan niin helposti” uusisuomi 11:33 16.12

Useat näkyvät SDP-vaikuttajat ovat kommentoineet puolueen entisen puoluesihteerin Mikael Jungnerin eropäätöstä. Jungner kertoi perjantaina eronneensa SDP:stä.


Mikael Jungner erosi SDP:stä alkoholiväännön seurauksena: "Ei enää se puolue, josta innostuin" MTV 16:10 15.12

SDP:n entinen puoluesihteeri Mikael Jungner kertoo eronneensa puolueesta.


Mikael Jungner on eronnut SDP:stä: ”Tämä ei ole enää se puolue, josta aikoinaan innostuin” iltalehti 15:37 15.12

Jungner kertoi puolue-erostaan Facebookissa. Mikael Jungner on eronnut SDP:stä. Jungner kertoi erostaan julkisessa Facebook-päivityksessä perjantaina iltapäivällä. - Tämän alkoholilakikäsittelyn tiimoilta viimein ymmärsin, kuinka erillemme olimme vuosien mittaan kasvaneet, Jungner kirjoitti.


Alkoholilaki viimeinen niitti Mikael Jungnerille: ”Erosin juuri SDP:stä” uusisuomi 15:36 15.12

SDP:n entinen puoluesihteeri ja ex-kansanedustaja Mikael Jungner kertoo eronneensa puolueesta.


Alkoholilaki viimeinen niitti Mikael Jungnerille: "Erosin juuri SDP:stä" uusisuomi 15:36 15.12

SDP:n entinen puoluesihteeri ja ex-kansanedustaja Mikael Jungner kertoo eronneensa puolueesta.


Halle Berry erosi jälleen - takana useita kuukausia seurustelua iltalehti 09:31 15.12

Näyttelijä Halle Berryn tuorein suhde on tullut tiensä päähän. Halle Berry kertoi sosiaalisessa mediassa torstaina eronneensa miesystävästään, musiikkituottaja Alex Da Kidista, Us Weekly kertoo. - Rakkaus on nyt ohi, Berry kirjoitti erostaan viestivään videoon.


Diili-ohjelmasta Trumpin avustajaksi noussut sai rajut lähtöpassit – NBC: Poistettiin Valkoisesta talosta väkisin MTV 08:02 14.12

Valkoisen talon mukaan presidentti Donald Trumpin avustajaksi Diili-ohjelmasta ponnahtanut Omarosa Manigault Newman on eronnut tehtävästään.


Snookertähti Ronnie O’Sullivanille jälleen mestaruus huikealla esityksellä – ”Yksinkertaisesti tyrmäävää” suomiurheilu 12:29 11.12

Snookerlegenda Ronnie O’Sullivan ei aio laittaa pillejä pussiin vielä pitkään aikaan. Englantilainen snookertähti nappasi sunnuntaina uransa kuudennen UK Championship -mestaruuden. O'Sullivan kukisti finaalissa Shaun Murphyn lukemin...


Ronnie O'Sullivan ylsi ennätyksiin – snookerin suurturnauksen voitto häikäisevällä ilotulituksella MTV 06:10 11.12

Ronnie O'Sullivan valloitti snookeruransa kuudennen UK Championship -tittelin, kun hän kaatoi Shaun Murphyn turnauksen finaalissa erin 10-5 sunnuntaina.


Ronnie O'Sullivan nousi Stephen Hendryn rinnalle - murskaava esitys UK Championshipin finaalissa iltalehti 23:10 10.12

Englannin Ronnie O'Sullivan voitti uransa kuudennen UK Championship -snookermestaruuden. Ronnie O'Sullivan kaatoi finaalissa maanmiehensä Shaun Murphyn lukemin 10-5. Ottelu eteni tasaisesti 5-5-lukemiin saakka, mutta tämän jälkeen O'Sullivan voitti viisi erää peräkkäin ja eteni vastustamattomasti mestariksi.


Snookertähti toisti anteeksipyyntönsä Ronnie O’Sullivanille – ”Olen tehnyt väärin” iltasanomat 14:23 10.12

Shaun Murphy pahoitteli käytöstään ennen UK Championshipin finaalia, jossa hän kohtaa Ronnie O’Sullivanin.


Ilveksen hurja kirikään ei estänyt Sportia katkaisemasta tappioputkea ? "Täytyisi ratkoa ja pelata" jatkoaika.com 20:08 09.12

Ilveksen ja Sportin kohtaamisessa nähtiin jälleen paljon maaleja. Vierasjoukkue onnistui kolme kertaa toisessa erässä kotijoukkueen jäädessä pyöreään nollaan. Ilveksen tuore ulkomaalaisvahvistus näytti osaamistaan, vaikkei pisteitä tupsukorville sen myötä irronnutkaan.


Kongressiedustaja joutui eroamaan Yhdysvalloissa – tarjosi avustajalleen miljoonia lapsen synnyttämisestä iltasanomat 04:23 09.12

Kongressiedustaja Trent Franks on eronnut tehtävästään skandaalin vuoksi.


Video: Snookerlegenda haltioitui Ronnie O'Sullivanin haamupussituksesta MTV 18:51 08.12

Snookersuuruus Ronnie O'Sullivan eteni arvostetun UK Championshipin välieriin 6-3-voitolla Martin Gouldista perjantaina.


”Ridge” Suomessa - illasti Henri Alenin luona iltalehti 12:22 07.12

Henri Alen julkaisi Twitter-sivullaan yhteiskuvan Ronn Mossin, 65, kanssa. Huippukokki Henri Alen on julkaissut hauskan yhteiskuvan Twitter-sivullaan. Kuvan saatteena lukee: - Hyvää itsenäisyyspäivää! Tuli kaverit kylään!


Mitä he oikein ajattelivat? Linnan flopeista voi olla vain yhtä mieltä iltalehti 06:07 07.12

Tuttuun tapaan Linnassa nähtiin myös vähemmän onnistuneita asukokonaisuuksia. Tällä kertaa Linnan juhlissa vältyttiin räikeiltä etikettivirheiltä, mutta pukuloistoon mahtui myös muutama huti - tai ainakin pettymys. Kansanedustaja Susanna Kosken minkkichoker saa leuat loksahtamaan. Erikoinen kaulapanta ja rannekkeet ovat tyylillisesti täysin eri maailmasta kuin laserleikkauksin somistettu poronnahkamekko. Pörröistä pantaa ei hyvällä tahdollakaan voi kuvailla tyylikkääksi, vaikka koruihin on uponnut rahaa kymmeniätuhansia euroja. Näyttävä minkkikoru on muutenkin arveluttava valinta juhlaan, jota emännöi eläinten oikeuksien puolustajana tunnettu rouva Jenni Haukio. Lisäksi tumma ja raskas meikki tekee Susannan ilmeestä ankaran, ja saa kauniin nuoren naisen näyttämään ikäistään vanhemmalta.


Megayllätys: Kaunarit-Ridge Ronn Moss Suomessa – Playboy-puoliso hehkuttaa itsenäistä Suomea: ”Juhlimassa” iltasanomat 00:15 07.12

Näyttelijälegenda Ronn Moss ja hänen puolisonsa Devin DeVasquez osallistuivat Suomen itsenäisyyspäivän juhlallisuuksiin.


Itsenäisyyspäivän yllätys! Kauniit ja rohkeat -legenda Ronn Moss vierailee Suomessa mtv 23:10 06.12

Huippukokki Henri Alén julkaisi kuvan itsenäisyyspäivän ravintolavieraista Instagramissa.


Video: Pekka Rinne jälleen hirmuvireessä NHL:ssä – nollasi tähtihyökkääjän upean yrityksen! suomikiekko 11:35 05.12

Pekka Rinne oli jälleen kerran suurin syy siihen, että Nashville Predators jatkoi vahvasti voittojen tiellä. Predators kukisti Boston Bruinsin 5-3. Voitto ei irronnut helpolla,...


Uutiset