Runsaasti ruskettunut Roope Salminen julkaisi lomakuvia täysin uudistuneesta hiustyylistään – lomaili paratiisirannoilla Sara Siepin kanssa iltasanomat 17:10 16.05

Roope Salminen esittelee rusketustaan kuvassa, jonka tekstissä kuittailee poliitikolle.


TUTO aikoo nousta kahden vuoden päästä Liigaan - Katso videohaastattelu jatkoaika.com 08:30 16.05

TUTO aikoo jättää Mestiksen vuonna 2020. TUTOn toimitusjohtaja Roope Paltta kertoi asiasta Jatkoajalle Mestis-finaaleissa valokeilaan noussut Turun Murre mukanaan.


Sara Sieppi ja Roope Salminen kokivat viimeisen maailman seitsemästä ihmeestä iltalehti 21:11 14.05

Sara Sieppi ja Roope Salminen ovat jakaneet somessa otokset Egyptin-matkastaan. Sara Sieppi kirjoittaa Idealistan toimineensa matkanjärjestäjänä ja varanneensa lomareissun itselleen ja avopuolisolleen Roope Salmiselle. Matkakohteeksi on valikoitunut Egypti ja Punaisenmeren rannalla sijaitseva Hurghada, joka on saanut lomakohteena melkoisia haukkuja netissä. Sara päätti kuitenkin molempien reissulaisten puolesta antaa matkakohteelle mahdollisuuden. - Yritä siinä sitten poikaystävälle selittää, että tätä on kyllä lytätty ihan kunnolla, mutta se on oikeasti ihan hyvä paikka. Sivulauseessa taisin hiljaa mainita, että lennot ja hotellit ovat sitten jo buukattu, joten tätä on enää vähän vaikea perua. Uups. Onneksi olen ennenkin järjestänyt meille matkoja, joten hänellä oli täysluotto muhun, Sieppi kirjoittaa.


Tuomas Enbuske julkaisi erikoisen makuuhuonekuvan rakkaansa kanssa: ”Kun normaali ei enää vaan riitä...” iltalehti 15:16 11.05

Juontaja-kolumnisti Tuomas Enbuske julkaisi erikoisen makuuhuonekuvan, jossa mukana myös Roope Salmisen naamari. Tuomas Enbuske on julkaissut Instagramissaan ajatuksia herättävän kuvan. Kuvassa Tuomas Enbusken rakas, Sarian Antila, 30, on pukeutunut pantterikuosiseen pikkutoppiin. Kasvojensa eteen hän on laittanut Roope Salmisen kuvalla varustetun naamarin.


Tuomas Enbuske ja Sarian-rakas julkaisivat kuvan makuuhuoneesta: ”Roope Salminen” mukana roolileikeissä – ”Kun normaali ei enää vaan riitä” iltasanomat 09:24 11.05

Tuomas Enbuske julkaisi makuuhuoneestaan hulvattoman kuvan.


Kotimainen junttikauhuelokuva palkittiin jälleen maailmalla - Kyrsyä -Tuftland vahvasti esillä Cannesissa iltalehti 14:13 10.05

Kyrsyä - Tuftland niittää mainetta maailmalla. Roope Oleniuksen esikoisohjaus Kyrsyä - Tuftland on palkittu kolmannen kerran kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla. Elokuva pokkasi parhaan debyyttielokuvan palkinnon eilen keskiviikkona Horrorant Film Festivaaleilla Ateenassa, Kreikassa. Suomen elokuvateattereissa huhtikuun aikana nähty elokuva on aiemmin palkittu parhaasta ohjauksesta Teksasissa ja parhaana elokuvana Arizonassa.


KeuPalle jatkosopimuksia ja uusia vahvistuksia - Saramäki, Likola ja Repo matkaavat Keuruulle jatkoaika.com 20:47 08.05

Mestis-mestari KeuPa jatkaa tulevan kauden joukkueensa rakentamista kahdella jatkosopimuksella, joiden lisäksi joukkueeseen uusina kasvoina liittyvät Kalle Saramäki, Arttu Likola ja Roope Repo.


MTV3:n suosikkiohjelma Putous palaa ruutuun jo syksyllä iltalehti 10:21 07.05

MTV esitteli syksyn ohjelmistoaan lehdistötilaisuudessa maanantaiaamuna. MTV:n syksyn lanseeraustilaisuudessa paljastettiin, että sketsiohjelma Putous nähdään tv-ruudussa jo syksyllä. Näyttelijöitä ei vielä paljastettu, mutta ohjelman juontaa tuttuun tapaan Roope Salminen. MTV:n mukaan mukana on sekä rakastettuja konkareita että tuoreita uusia superlahjakkuuksia.


Roope Salminen laulukilpailuista: "Sillä on paljon väliä, laulaako suomeksi vai englanniksi" mtv 09:01 06.05

Laulaja ja näyttelijä Roope Salminen uskoo, että suomalaisissa laulukilpailuissa sillä on suuri merkitys, laulavatko kokelaat suomeksi vai englanniksi.


Roope Salminen antaa vinkkinsä X Factor -finalisteille: "Ottaisin kritiikkiä vastaan avoimin korvin" mtv 12:09 05.05

Laulaja ja näyttelijä Roope Salminen antoi omat vinkkinsä finaaliin asti yltäneille X Factor Suomi -kilpailijoille uransa käynnistämiseen.


Roope Salminen ihmettelee tuomarien käytöstä X Factorissa: ”Pitäisi sanoa suoraan, että älä lopeta päiväduuneja” mtv 09:25 01.05

Roope Salminen kertoo toivovansa, että X Factor Suomi -tuomarit olisivat kilpailijoita kohtaan tiukempia.


Roope, 25, juo vappuna vain kuplavettä, koska viimeksi viina vei vuokrarahatkin - Nuori alkoholisti toivoo, että uutinen raittiimmasta sukupolvesta on totta iltalehti 07:32 01.05

Raittiustrendin kääntöpuoli on se, että monella nuorella muut päihteet ovat korvanneet alkoholin. Huumeita saa helposti, ja niitä tarjotaan kysymättä, Kansalaistorilla vapun viettonsa aloittaneet nuoret sanovat. Vappu alkoi Helsingissä perinteisen iloisissa ja riehakkaissa merkeissä, kun Helsingin yliopiston ylioppilaskunta lakitti perinteiseen tapaan Havis Amandan patsaan eli Mantan. Kansalaistorilla riehakkuusasteet ovat alkuillasta vielä laimeampana, vaikka juhlapäivänä Musiikkitalon kupeeseen kerääntyy nuoria nauttimaan vappujuotavia.


Roope Salminen ihmettelee X Factor -kilpailijan kappalevalintaa: "Kansa päättää, onko se hyvä vai ei" mtv 19:21 29.04

Juontaja ja laulaja Roope Salminen ihmettelee avoimesti sitä, että X Factor Suomi -ohjelman kilpailijat uskaltavat esittää omia kappaleitaan suorissa lähetyksissä.


Koomikko kritisoi Sara Siepin roolia Onnenpyörässä – Roope Salminen älähti heti stara 10:30 25.04

Maailmanlaajuiseen Wheel of Fortune -menestysformaattiin perustuva visailuohjelma Onnenpyörä teki paluun.


Roope Salminen raivostui Sara Siepin pilkkaamisesta: "En ole laittanut poikaystävääni asialle" mtv 09:12 24.04

Uusi Onnenpyörä ja Sara Siepin rooli puhuttaa sosiaalisessa mediassa. 


Sara Sieppi kommentoi missikohua blogissaan: ”En laittanut poikaystävääni asialle” iltalehti 22:24 23.04

Sara Sieppi kertoo Idealistan blogissaan olevansa kiitollinen, kun hänen poikaystävänsä Roope Salminen puolusti Sieppiä voimakkaasti Twitterissä. Sara Sieppi kommentoi blogissaan koomikko Ilkka Kiven sanomisia. Kivi kun arvosteli Siepin tehtävää Onnenpyörä-ohjelmassa. - Olen varmaankin vähän ilkeä ajatellessani näin. Mutta kun näen Miss Suomen kääntelemässä Onnenpyörän laattoja ja kävelemässä edestakaisin sanomatta mitään, tulee väkisinkin mieleen, että siinä on kerrankin löydetty titteliä ja osaamista vastaava työ, Kivi kirjoitti.


Blogi: Sara Sieppi avasi Twitterin hetken mielijohteesta – siellä odotti julkkisriita, jonka aiheena oli hän itse: Roope Salminen ei kertonut tilanteesta mitään iltasanomat 22:09 23.04

Sara Sieppi joutui tietämättään ja pyytämättään Twitterissä huomiota herättäneen julkkisriidan keskustelunaiheeksi. Hän kirjoitti aiheesta päivityksen Idealistan blogiinsa.


Roope Salminen kimpaantui Sara Sieppiä arvostelleelle koomikolle: ”Mitä v****a sä tiedät Saran osaamisesta?” iltalehti 15:41 23.04

Tv-tähti ja koomikko ovat ilmiriidoissa Twitterissä. Roope Salminen ja Sara Sieppi Teit Meistä Kauniin -elokuvan ensi-illan punaisella matolla. Kiista sai alkunsa, kun koomikko Iikka Kivi arvosteli Sara Siepin työtä Onnenpyörä-tyttönä.


anteeksi tietovuotoa ”Turvallisuudesta Etelä-Korea Neuvottelut Pohjois-Korean EUn grillattavana tietovuodosta ja Putin sittenkin katso Veikkausliigan kierroksen Mikä sairastutti yli säästetty täydelliseltä”

Uutiset