Kultainen Venla -gaalan takahuoneessa nähtiin erikoinen tunteenpurkaus iltalehti 21:59 12.01

Parhaan ohjaajan pystin voittanut ohjaaja Leea Klemola harmistui, kun näyttelijä Mikko Roihalta meni voitto sivu suun. Ohjaaja Leea Klemola sai parhaan ohjaajan Kultaisen Venlan tv-sarjasta Myrskyn jälkeen. Voiton jälkeen hän saapui median eteen kuvattavaksi. Hän jäi toimittajia täynnä olevaan takahuoneeseen seuraamaan, kun parhaan miespääosan voittaja paljastettiin. Ehdolla olivat Mikko Leppilampi (Downshiftaajat), Mikko Rouha (Myrskyn jälkeen) ja Eero Ritala (Onnela). Kun voitto meni Ritalalle, Klemolan reaktio oli voimakas. - Voi v*ttu, voi v*ttu, hän huudahti kovaan ääneen.


Pääkirjoitus: Iranin johtajat yllätettiin iltasanomat 21:00 01.01

Mashaddin kaupungissa Iranissa järjestettiin torstaina mielenosoitus, josta protestit levisivät kautta maan. Ainakin kymmenen ihmistä on kuollut. Presidentti Hassan Rouhanin vetoomukset eivät tehoa nuoriin mielenosoittajiin. Rouhani tuli virkaansa uudistajana, mutta ainakin osa kansasta ei enää luota hänen uudistustensa vauhtiin.


Mielenosoitukset alkoivat uudelleen Teheranissa - Rouhani vähättelee: ”Tämä ei ole mitään” iltalehti 19:55 01.01

Uudet mielenosoitukset alkoivat maanantai-iltana Iranin pääkaupungissa Teheranissa. Asiasta kertoo uutistoimisto AFP, jonka mukaan mielenosoitukset alkoivat pimeän tultua. Eilen sunnuntaina kymmenen ihmistä kuoli ympäri Irania järjestetyissä mielenosoituksissa.


Mielenosoitukset jatkuvat Iranissa - Presidentti Rouhani pyytää malttia iltalehti 11:50 01.01

Iranin presidentti Hassan Rouhani on kehottanut malttiin samaan aikaan, kun mielenosoitukset eri puolilla Irania jatkuvat. Uudenvuodenyönä mielenosoitukset jatkuivat Iranissa. Maan presidentti Hassan Rouhani kehotti ihmisiä malttiin. Iranilaismedian mukaan hän ei tuomitse mielenosoituksia, mutta ei hyväksy väkivaltaisuuksia. Rouhani ei ole kommentoinut levottomuuksia ennen sunnuntai-iltaa. Iranissa ei ole ollut yhtä laajoja mielenosoituksia sitten vuoden 2009.


Tästä Iranin kuolonuhreja vaatineissa mielenosoituksissa on kyse: Työttömyyttä, korruptiota, tyytymättömyyttä hallintoon iltalehti 10:39 31.12

Iranissa mielenosoitukset ovat jatkuneet jo kolme päivää eri puolilla maata, ja maan Vallankumouskaarti varoittaa ottavansa käyttöön kovat otteet. Iranin Vallankumouskaarti on varoittanut hallituksen vastaisissa mielenosoituksissa mukana olevia ihmisiä kovista otteista, jos poliittiset levottomuudet jatkuvat. Protestit alkoivat kolme päivää sitten, kun ihmiset kokoontuivat osoittamaan mieltään elintason romahtamisen vuoksi. Ihmiset ovat osoittaneet mieltään korkeita hintoja, työttömyyttä ja korruptiota vastaan Iranin toiseksi suurimmassa kaupungissa, ja vaatineet samalla presidentti Hassan Rouhanin eroa. Iranin valtiollisen Vallankumouskaartin mukaan mielenosoittajat ovat vaatineet myös Iranin johtajan ajatollah Ali Khamenein eroa tai jopa kuolemaa.


Iran: Muslimimaiden tulisi vastustaa Trumpin Jerusalem-linjausta yhdessä MTV 13:36 13.12

Iranin presidentti Hassan Rouhani toivoo, että kaikki muslimimaat asettautuisivat Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin Jerusalem-linjausta vastaan.


Maanjäristys romahdutti 12 000 asuintaloa Iranissa - kuolonuhreja jo 530 iltalehti 15:42 14.11

Yli 8 000 ihmistä loukkaantui sunnuntain vakavassa maanjäristyksessä. Iranin presidentti Hassan Rouhani vieraili tuhoalueilla ja lupasi uhreille apua. Ainakin 530 ihmistä kuoli sunnuntain maanjäristyksessä, joka oli Iranin pahin yli vuosikymmeneen ja maailman tappavin tänä vuonna. Iranin valtiollinen uutistoimisto Irna raportoi tiistaina, että loukkaantuneita on yli 8 000.


Uutiset