Tältä Michele Murphy-Kaulanen näyttää Suurin pudottaja Suomi -ohjelman jälkeen – katso kuva!

iltalehti 17:58 21.09

Michele Murphy-Kaulanen nähtiin Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa, jonka finaalijakso kuvattiin keskiviikkona. Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen nähtiin aiemmin Olet mitä syöt -ohjelmassa. Sen jälkeen nainen on nähty myös uusimmalla Suurin pudottaja Suomi -kaudella, joka tulee parhaillaan televisiosta. Lauantaina Murphy-Kaulanen julkaisi kuvan hoikistuneesta olemuksestaan Instagram-tilillään. Hymyilevä ”Kauppiaan rouva” kuvailee oloaan urheilulliseksi.


Belgialaishävittäjä putosi ranskalaiskylään – lentäjä roikkui kaksi tuntia voimajohdoista, talon rouva vietiin šokissa sairaalaan

yle 00:02 20.09

Turma johtui ilmeisesti moottoriviasta.


Jenni Haukio jätti hallitusmuodon 100-vuotisjuhlat väliin - työkiireet estivät edustamisen

iltalehti 21:05 10.09

Rouva Jenni Haukiolle osui työkiireitä samaan aikaan 100-vuotisjuhlien kanssa. Eduskunta järjesti tiistaina juhlatilaisuuden, jossa juhlistettiin Suomen tasavaltaista hallitusmuotoa joka täytti tänä vuonna 100 vuotta. Juhlatilaisuus alkoi täysistuntosalissa, tasavallan presidentti Sauli Niinistö, eduskunnan puhemies Matti Vanhanen ja pääministeri Antti Rinne (sd).


Nyt se on varmaa! X-Files -tähti Gillian Andersonista tulee huippusuositun The Crown -sarjan Margaret ”Rautarouva” Thatcher

iltasanomat 13:55 08.09

Gillian Anderson on innoissaan roolistaan Ison-Britannian ensimmäisenä naispääministerinä. X-Files -tähti nähdään The Crownin neljännellä kaudella, jota kuvataan parhaillaan.


Seksikäs-Suklaa pisti kaikki peliin Puoli seiskan ääneenlukuhaasteessa – "Hurmasin 12 rouvaa"

yle 18:00 06.09

Lue sunnuntaina ääneen tunnin ajan. Lukutunti #readhour onnistuu tekstillä kuin tekstillä


Jenni Haukio esitteli Turun kirjamessujen ohjelmaa - näyttävä kaulakoru varasti huomion

iltalehti 16:16 02.09

Jenni Haukio on Turun kirjamessujen ohjelmajohtaja. Hän on ideoinut teemoja koskevan uudistuksen ja tänä syksynä kirjamessujen pääteema on teatteri. Rouva Jenni Haukio esitteli kirjamessujen ohjelmaa syksyisessä Turussa. Hän on ideoinut sisällöllisen uudistuksen, jossa teemamaaperinteestä siirrytään poikkitaiteellisiin pääteemoihin. Haukio edusti tilaisuudessa tummassa paidassa ja harmaassa puolihameessa. Yksityiskohtana asussa oli suuri riipus, jota koristi linnun kuva. Tänä vuonna pääteemana on teatteri. Messuilla esiintyy yli 90 teatteritaiteen tekijää. Mukana on tietysti tuttuun tapaan myös kirja-alan toimijoita.


Rouva Jenni Haukio astui julkisuuteen Turussa tärkeässä roolissa – kaksiosaisen asun näyttävä linturiipus vangitsi katseet

iltasanomat 14:05 02.09

Rouva Jenni Haukio toimii Turun kirjamessujen ohjelmajohtajana.


Presidenttiparin pyydyslupareissu Karjalohjalla lähestyi jo vesiperää – rouva Jenni Haukion hoksaavaisuus pelasti tilanteen

iltasanomat 09:15 09.08

Karjalohjalla nähtiin tuttuja presidentillisiä vieraita.


Arvonalennus! Vicki Gunvalson joutuu tekemään tilaa uudelle OC-kotirouvalle

iltalehti 06:20 07.08

The Real Housewives of Orange County -sarjan Vicki Gunvalsonin on raportoitu olevan tilanteeseen tyytymätön. Hyviä uutisia, The Real Housewives -realityikävää potevat! Paremmat ajat koittavat tänään. New Yorkin ja Beverly Hillsin jälkeen maksulliseen suoratoistopalveluun C Moreen saadaan tuoreeltaan Orange Countyn naiskuusikko, joka ilmestyi USA:ssa ruutuihin eilen. 14. kaudella mukana jatkavat jo entuudestaan tutut Tamra Judge, Shannon Beador, Kelly Dodd, Gina Kirschenheiter ja Emily Simpson. Yksi alkuperäinen jäsen on siis joukosta poissa: alusta saakka mukana ollut Vicki Gunvalson. Hänetkin tosin nähdään vielä ohjelmassa, mutta ei enää täysivertaisena kotirouvana, vaan ainoastaan heidän ystävänään. Se on selvä alennus The Real Housewives -sarjaperheen arvoasteikolla.


Ensitreffit alttarilla -Pia meni naimisiin – toimitus käräjäoikeudessa kesti kaksi minuuttia

iltalehti 23:08 06.08

Pia Alapeteriä kosittiin juhannuksena ja nyt hän on rouva. Ensitreffit alttarilla -sarjan ensimmäisellä kaudella televisiokameroiden edessä naimisiin mennyt Pia Alapeteri on avioitunut uudelleen. Hänen ja Jussin tv-rakkaus ei nimittäin kestänyt. – Tästä hetkestä eteenpäin voitte kutsua minua rouvaksi! Pia paljastaa Instagramissaan.


Ensitreffit alttarilla -sarjasta tutun Pian onni täydentyi viimein – paljasti menneensä naimisiin: ”Tästä eteenpäin voitte kutsua minua rouvaksi!”

iltasanomat 21:56 06.08

Pia Alapeteri muistetaan suursuositun Ensitreffit alttarilla -sarjan ensimmäiseltä kaudelta. Silloin Pian avioliitto päätyi eroon.


Ikääntynyt rouva ajoi epähuomiossa kauppakeskuksen pääovista sisään Helsingissä – vartija vei rouvan kahville, asiakkaat työnsivät auton ulos

iltasanomat 15:49 02.08

Ikääntynyt rouva ei osannut itsekään selittää toimintaansa.


Me Naiset: Kyläkauppiaan rouva Minttu Kaulanen avautuu suhteen pahimmasta kriisistä: ”Silloin punnittiin tosissaan, jatkuuko tämä liitto vai ei”

iltalehti 09:37 01.08

Kyläkauppias Sampo Kaulasen vaimo Michele Murphy-Kaulanen kertoo Me Naisissa harkinneensa eroa miehestään. Kyläkauppias Sampo Kaulasen vaimo Michele Murphy-Kaulanen kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa suhteen vaikeuksista. Vuosi sitten Mintun ja Sampon suhde koki kriisin, joka sai Mintun harkitsemaan eroa miehestään. Heinäkuussa 2018 Sampo oli ottanut sekaisin viinaa ja unilääkkeitä ja lähti ravintolaan. Hän oli käyttäytynyt niin aggressiivisesti ja sekavasti, että paikalle tarvittiin poliisia. Sampo päätyi illan päätteeksi sairaalan lepositeisiin. Minttu oli saanut tarpeekseen.


Meghan valitsi Voguen kanteen 15 vaikuttajanaista - nolo moka: unohti kuningatar Elisabetin listalta, tilalla Jane Fonda

iltalehti 20:53 29.07

Herttuatar Meghan vieraili Vogue-lehden toimittajan roolissa ja valikoi joukon vaikuttajanaisia lehden kanteen. Vogue-lehden teemanumeroilla on aika ajoin ollut vierailevia toimittajia. Nyt tällaisen pääsi tekemään herttuatar Meghan, joka valikoi itselleen tärkeimmät 15 vaikuttajanaista lehden kansikuviin. Muotiraamatuksikin nimitetyn lehden listalta jäi kuitenkin monen mielestä pois se oleellisin nimi: kuningatar Elisabetia ei mainittu. Sen sijaan kannessa komeilivat julkkikset, poliitikot ja aktivistit, muun muassa Jane Fonda ja Greta Thunberg. Hän tuottaa Britti-Vogueen sisältöä yhteistyössä Yhdysvaltain entisen ykkösrouvan Michelle Obaman kanssa. Meghan ja Obama ovat tuottaneet lehden muotinumeroon aineistoa avoimella keskustelulla teemana ”Muutosvoimat”. Siinä 15 naista kertoo tarinansa, miten he ovat pelottomasti rikkoneet rajoja, AFP kertoo.


Herttuatar Meghan vierailee muotilehden toimittajana – nostaa esiin myös ilmastoaktivisti Greta Thunbergin

iltalehti 01:50 29.07

Prinssi Harryn puoliso tuottaa sisältöä Britti-Voguen syyskuun muotinumeroon. Sussexin herttuatar Meghan tekee visiitin Britti-Voguen syyskuun numeroon. Meghanista ei ole kuoriutumassa tällä kertaa perinteistä kansikuvahenkilöä, vaan hän tuottaa lehteen sisältöä yhteistyössä Yhdysvaltain entisen ykkösrouvan Michelle Obaman kanssa. Herttuapari julkaisi tiedon varhain maanantaina.


Herttuatar Meghan vierailee muotilehden toimittajana voimaannuttavalla teemalla

iltalehti 01:50 29.07

Prinssi Harryn puoliso tuottaa sisältöä Britti-Voguen syyskuun muotinumeroon. Sussexin herttuatar Meghan tekee visiitin Britti-Voguen syyskuun numeroon. Meghanista ei ole kuoriutumassa tällä kertaa perinteistä kansikuvahenkilöä, vaan hän tuottaa lehteen sisältöä yhteistyössä Yhdysvaltain entisen ykkösrouvan Michelle Obaman kanssa. Herttuapari julkaisi tiedon varhain maanantaina.


Isoäiti kyllästyi kotirouvan elämään – ryhtyi dominaksi

stara 19:00 28.07

Eläkeikäinen Sherry opastaa naisia löytämään oman sisäisen ruoskattaren. Seksityöläisenä nykyisin


IS: Toimittaja Päivi Storgård sai aivoveritulpan lennolla Helsinkiin – kone teki välilaskun, kiidätettiin sairaalaan Kööpenhaminassa

iltalehti 16:31 25.07

Toimittaja Päivi Storgård, 53, on saanut aivoveritulpan eilen kesken lentomatkan, uutisoi Ilta-Sanomat. Toimittaja-kirjailija Päivi Storgård sai sairauskohtauksen eilen keskiviikkona Lufthansan lennolla Firenzestä Helsinkiin. Ilta-Sanomien mukaan lentokone joutui tekemään välilaskun Kööpenhaminaan sairauskohtauksen takia. –?Sain veritulpan, kun kone oli lähdössä. Vieressäni istui onneksi vanhempi rouva, joka oli sairaanhoitaja. Hän huomasi, että kaikki ei oo kunnossa ja informoi lentokoneen henkilökuntaa, Storgård kertoo lehdelle.


Humalainen rouva kouri perheenäidin takapuolta ja haukkui miehen – sitten poliisi vei hänet

stara 12:00 24.07

Floridalainen Lisa Anne Matteson on pidätetty Ancloten joella risteilyllä olleesta


Sofia Belórf kiistää kaiken - puolustusasianajaja: ”Hän on kotirouvana ottanut vastaan mieheltään elatusta, niin kuin kunnon nainen mieheltä ottaa”

iltalehti 11:47 19.07

Sofia Bélorf kiistää syyllistyneensä törkeään rahanpesuun, kertoo puolustusasianajaja Paul Perovuo. Fitness-kaunotar Sofia Belórf, 29, ja hänen avomiehensä Niko Ranta-aho on pidätetty. Belórfia epäillään törkeästä rahanpesusta. Ranta-ahoa poliisi epäilee törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta. Suullinen vangitsemisilmoitus on asiasta jo tehty ja Helsingin poliisi vaatii Belórfin ja Ranta-ahon vangitsemista. Helsingin käräjäoikeus päättää asiasta tänään perjantaina pidettävässä vangitsemisistunnossa. Belórf on elänyt varakkaan Ranta-Ahon kanssa yltäkylläistä elämää Espanjan Marbellassa.


Capitals lähtee raikkaana Kuvat Juha Kankkusen

Hot topics