Ruotsalaistoimittajan murhasta tuomitun Peter Madsenin valitus käsittelyyn hovioikeudessa – ei kiistä syyllisyyttään MTV 10:29 05.09

Tanskassa hovioikeus alkaa tänään käsitellä toimittajan murhasta elinkautiseen tuomitun Peter Madsenin valitusta.


Ruotsalaistoimittajalta suorat sanat maaottelulle: "Lopettakaa tuo paska" MTV 09:23 02.09

Ruotsalaisen Aftonbladen-lehden toimittaja Mats Wennerholm ruoskii Suomi–Ruotsi-maaottelua kovin sanoin. Wennerholmin mukaan kilpailu on tullut tässä muodossa tiensä päähän.


Toimittaja Kim Wallin murhasta tuomittu Peter Madsen pahoinpideltiin vankilassa – hyökkääjä 18-vuotias mies MTV 08:55 10.08

Ruotsalaistoimittaja Kim Wallin murhasta tuomitun tanskalaisen keksijän Peter Madsenin kimppuun on hyökätty vankilassa, kertovat tanskalaismediat Extra Bladet-lehden tietoihin perustuen.


Ruotsalaistoimittajaa ahdisteltiin suorassa lähetyksessä – kollegalta napakka vastaus MTV 09:43 07.07

Jalkapallon MM-kisoissa lauantain ensimmäisessä puolivälieräottelussa kohtaavat Ruotsi ja Englanti. Brittifani huuteli ahdistelevia kommentteja naisjuontajalle TV4:n lähetyksessä.


Uskomaton sattuma – Patrik Laineen äiti yllätti ruotsalaisen maailmanmestarin eläintarhassa MTV 09:09 01.07

Ruotsalaistoimittaja ja viisinkertainen salibandyn maailmanmestari Niklas Jihde kertoo Twitterissä tarinan uskomattomasta sattumasta Ruotsin Kolmårdenin eläintarhassa.


Ruotsalaistoimittaja yritti pilkkaavaa temppua – Saksan maajoukkuefutaajalta kylmänviileä reaktio MTV 13:49 22.06

Jalkapallon MM-kisoissa lauantaina Saksa saa vastaansa Ruotsin. Kyseisessä ottelussa saksalaiset ovat käytännössä pakkovoiton äärellä, sillä hallitsevat mestarit kärsivät tappion avauskamppailussa Meksikolle. Lauantain ottelun alla ruotsalaistoimittaja yritti tehdä pilkkaa Saksan joukkuetta kohtaan, mihin vastareaktio oli varsin viileä.


Ruotsalaisväitteet Saara Aallon Monstersista tyrmätään: ”Ihan perätön huhu” iltalehti 18:15 11.05

Lissabonin viisukylässä on arveltu, että Saara Aallon Monsters-kappaletta olisi alunperin tarjottu Melodifestivaleniin. Aalto lauloi tiensä Euroviisufinaaliin. Iltalehti kertoi tänään, miten Expressenin ruotsalaistoimittaja Anders Nunstedt arveli Monsters-kappaletta tarjotun alun perin Ruotsin viisukarsintaan, Melodifestivaleniin, jonne se ei olisi kelvannut. Nunstedt ei ole ainoa, joka on Lissabonin viisukylässä moista spekuloinut.


Ruotsalaistoimittaja esittää kovan väitteen Monstersista IL:lle ja jatkaa Saara Aallon tylyttämistä: ”Aivan hirveää huutamista” iltalehti 07:00 11.05

Iltalehden haastatteleman Expressenin toimittaja Anders Nunstedt jatkaa Monstersin arvostelua. Anders Nunstedt laukoi kovia sanoa Suomen viisukappaleesta alkuviikosta. Hän kirjoitti tuolloin, miten Saara Aalto huutaa Monstersin lopussa liian lujaa ja liian usein. - Se on aivan totta! Monstersin loppu on hirveää huutamista, tekisi mieli piiloutua pöydän alle piiloon siltä huudolta, Nunstedt sanoo Iltalehdelle Lissabonin viisuareenalla.


Kim Wallin murha: Poikaystävältä sydäntä riipaiseva kirje - ”En enää tiedä, minne olen menossa ja miksi” iltalehti 17:25 09.05

Murhatun toimittaja Kim Wallin poikaystävä avautuu avoimessa kirjeessä. Vielä alkuvuodesta oikeudenkäynnistä odotettiin pitkää. Tanskassa murhatun ruotsalaistoimittaja Kim Wallin poikaystävä on kirjoittanut pitkän kirjoituksen, joka on julkaistu tanskalaisessa Weekendavisenissa. Kirjeestä kertoo myös ruotsalainen .


Pieleen meni Aftonbladet! Ruotsalaistoimittaja oli jo julkaisemassa Suomea lyttäävän otsikon iltalehti 07:02 09.05

Saara Aalto sai ruotsalaistoimittajan pasmat sekaisin. Ruotsissa tunnuttiin olevan varmoja, ettei Suomen Saara Aalto selviydy Euroviisujen finaaliin. Tai ei nyt sentään kaikki ruotsalaiset niin ajatelleet, mutta Aftonbladetin toimittaja ainakin. Hän nimittäin oli jo tehnyt valmiiksi jutun, jossa kerrottiin, miten Aalto ei päässyt finaaliin.


Uusi käänne Kim Wallin murhajutussa: Peter Madsen ei enää kiistä tappoa, vaatii elinkautisen lyhentämistä MTV 16:12 07.05

Elinkautiseen vankeusrangaistukseen toimittaja Kim Wallin murhasta tuomittu Peter Madsen ei enää kiistä tappaneensa ruotsalaistoimittajaa, kertoo ruotsalainen Aftonbladet.


Peter Madsen vaatii lyhyempää vankeustuomiota – ei enää kiistä murhaa iltasanomat 15:57 07.05

Ruotsalaistoimittaja Kim Wallin murhasta elinkautisen vankeustuomion saanut Peter Madsen aikoo valittaa tuomionsa pituudesta.


Peter Madsenin tuomio tuli: syyllinen murhaan ja elinkautinen iltalehti 14:27 25.04

Sukellusvenekeksijä todettiin Kööpenhaminan käräjäoikeudessa syylliseksi Kim Wallin murhaan. Tanskalaiskeksijä Peter Madsen on syyllinen ruotsalaistoimittaja Kim Wallin murhaan. Hänet tuomittiin elinkautiseen vankeuteen. Päätös oli yksimielinen. Oikeuden mukaan kyseessä oli ennalta suunniteltu murha. Madsen oli Kööpenhaminan käräjäoikeudessa läsnä kuulemassa tuomionsa. Hän näytti tanskalaismedian mukaan väsyneeltä. Valokuvia ei saanut ottaa. Madsen oli pukeutunut mustaan t-paitaan, puvuntakkiin ja housuihin. Hän istui hiljaa tuomion lukemisen aikana.


IS seurasi sukellusvenekäräjien päätöstä: Madsen tuomittiin elinkautiseen iltasanomat 14:03 25.04

Tanskalaiskeksijä Madsen kiisti henkirikoksen, mutta myönsi paloitelleensa ruotsalaistoimittaja Kim Wallin ruumiin.


IS seuraa sukellusvenekäräjien päätöstä: Madsen tuomittiin elinkautiseen – suora lähetys Tanskasta iltasanomat 14:03 25.04

Tanskalaiskeksijä Madsen on kiistänyt henkirikoksen, mutta myöntää paloitelleensa ruotsalaistoimittaja Kim Wallin ruumiin.


IS seuraa sukellusvenekäräjien päätöstä hetki hetkeltä: Madsenin tuomio luetaan noin kello 14 – suora lähetys Tanskasta iltasanomat 13:23 25.04

Tanskalaiskeksijä Madsen on kiistänyt henkirikoksen, mutta myöntää paloitelleensa ruotsalaistoimittaja Kim Wallin ruumiin.


nainen löytyi Keravanjoesta Seppänen pyrkii eduskuntaan todella tyly

Uutiset