Onko tässä Olof Palmen murhaaja? Tämän tiedämme Skandiamannen-nimellä tunnetusta Stig Engströmistä MTV 06:42 24.05

Ruotsia vuosikymmeniä askarruttaneen murhan tekijä saattaakin olla yksi sen tunnetuimmista silminnäkijöistä. Mainoskonsulttina työskennellyt mies nautti tapauksen myötä saamastaan julkisuudesta.


Sveitsin tähtipakki häkeltyi erikoisesta finaalijäähystä – "En edes tiennyt tällaisesta säännöstä" MTV 08:01 21.05

Sveitsin kantava puolustaja Roman Josi sai poikkeuksellisen jäähyn MM-finaalissa Ruotsia vastaan.


Sveitsi oli todella lähellä superyllätystä ? "On vaikea nähdä isoa kuvaa pettymyksen läpi" jatkoaika.com 01:46 21.05

Sveitsi taisteli urhoollisesti ennakkosuosikkina MM-finaaliin lähtenyttä Ruotsia vastaan. Tappio tuli vasta äärimmäisen tasaisen voittomaalikilpailun myötä. Punavalkoasuinen joukkue venyi turnauksen aikana useammin kuin moni muu.


Video: Mitä ihmettä! Sveitsin NHL-tähti sai jäähyn poistuessaan jäähyaitiosta MTV 23:11 20.05

Sveitsin NHL-tähti Roman Josi otti huolimattoman jäähyn MM-finaalissa Ruotsia vastaan.


Video: Tre Kronor möhli vaihdon kanssa – Sveitsi rokotti tyylillä! MTV 22:18 20.05

Timo Meier vei Sveitsin 2-1-johtoon jääkiekon MM-finaalissa Ruotsia vastaan.


Vapiseeko Ruotsi huumassa torjuvan maalivahdin edessä? – Sveitsin yllätyssankari kaatanut jo Leijonat ja Kanadan MTV 09:37 20.05

Sveitsin merkittävä ase jääkiekon MM-finaalissa Ruotsia vastaan on, että sen maalivahti Leonardo Genoni on päässyt kovaan vireeseen.


USA:n päävalmentaja kommentoi supertähden rumaa temppua – "Hän tietää kyllä" MTV 07:33 20.05

Yhdysvaltain supertähti Johnny Gaudreau teki typerän tempun Ruotsia vastaan lauantaina pelatussa MM-välieräottelussa.


Sveitsiläistähti oli haltioissaan MM-finaalipaikasta: Veisteli ruotsia kuin vanha tekijä, mutta suomi ei sujunut iltalehti 23:39 19.05

Kevin Fiala kehui maalivahti Leonardo Genonia ja kertoi rakastavansa, että loppuottelussa tulee vastaan Ruotsi. Sveitsin nuori tähti Kevin Fiala veisteli MM-kisojen välierän Kanada-voiton jälkeen ruotsia kuin vanha tekijä. - Ekaa kertaa finaalissa - olen kovin iloinen. Maalivahtimme Leondardo Genoni oli maaginen. Pelasimme niin kuin puolivälierissä Suomea vastaan: puolustimme tiiviisti ja blokkasimme paljon laukauksia, Fiala kertoi ruotsiksi.


Kevin Fiala kertoi mielipiteensä Pekka Rinteestä sensaatiovoiton jälkeen ja paljastaa, miksi rakastaa Ruotsia jatkoaika.com 23:22 19.05

Leijonatkin kaatanut Sveitsi eteni sensaatiomaisesti miesten MM-kisojen finaaliin, kun se kukisti välierässä Kanadan. Joukkueen nuori hyökkääjä Kevin Fiala kertoi mielipiteenä Pekka Rinteestä ja Ruotsista finaalivastustajana.


Sveitsi järjesti jättiyllätyksen ja paineli MM-finaaliin Ruotsin seuraksi jatkoaika.com 23:07 19.05

Kanada ja Sveitsi kohtasivat Kööpenhaminan lauantaisessa illassa. Täysi tupa oli seuraamassa jännitysnäytelmää, jonka Sveitsi lopulta vei nimiinsä lukemin 3-2. Sveitsiläiset marssivat Ruotsia vastaan sunnuntai-iltana pelattavaan finaaliin.


Kanadan kaatajat MM-finaaliin! Sveitsi jysäytti jättiyllätyksen, joka ei oikeastaan ollut yllätys iltalehti 22:34 19.05

Sveitsi voitti Kanadan Kööpenhaminan lauantai-illan MM-välierässä maalein 3-2. Sveitsi jysäytti MM-välierässä yllätyksen, joka ei oikeastaan ollut yllätys. Alppimaa kaatoi lauantai-iltana Kööpenhaminassa Kanadan maalein 3-2 ja eteni sunnuntain loppuotteluun Ruotsia vastaan.


Sveitsillä ainekset jättiyllätykseen - alppimaa on ollut todella vaikea vastustaja Kanadalle iltalehti 19:38 19.05

Sveitsin ja Kanadan voitot ovat tasan 3-3 kuudessa tuoreimmassa MM-kisakohtaamisessa. Kanada marssii sunnuntaina MM-finaaliin Ruotsia vastaan, kun Sveitsi on helppo nakki lauantaiehtoon välierässä? Ei.


Keith Kinkaidia nöyryytettiin välierässä: "Ei kannata kysyä yhtään mitään" jatkoaika.com 19:04 19.05

Yhdysvallat koki nöyryytyksen välieräottelussa Ruotsia vastaan. Maalivahti Keith Kinkaid joutui varsin tekemättömän paikan eteen, kun Tre Kronorin taitavat yksilöt vyöryivät yksi toisensa perään hänen työpisteensä välittömään läheisyyteen.


NHL-tähdeltä järjetön viikateisku MM-kisoissa: ”Viisi senttiä ylemmäs ja se on niskassa!” MTV 18:02 19.05

Yhdysvaltain MM-joukkueen Johnny Gaudreau selvisi käsittämättömän vähällä välierässä Ruotsia vastaan esittämästään vaarallisesta huitaisusta.


Järjetön sikailu! USA:n tähtihyökkääjä selvisi vaarallisesta törkytempusta ilman ulosajoa iltalehti 17:53 19.05

USA:n supertähti Johnny Gaudreau sikaili törkeällä tavalla Ruotsia vastaan pelattavassa MM-välierässä. Laitahyökkääjä huitaisi toisessa erässä järjettömän kirvesiskun suoraan Hampus Lindholmin selkään, kun ruotsalaispakki oli taklannut häntä. Jostain käsittämättömästä syystä Gaudreau sai tilanteesta vain kahden minuutin jäähyn.


Järjetön sikailu! USA:n tähtihyökkääjä selvisi vaarallisesta törkytempusta ilman jäähyä iltalehti 17:53 19.05

USA:n supertähti Johnny Gaudreau sikaili törkeällä tavalla Ruotsia vastaan pelattavassa MM-välierässä. Laitahyökkääjä huitaisi toisessa erässä järjettömän kirvesiskun suoraan Hampus Lindholmin selkään, kun ruotsalaispakki oli taklannut häntä. Jostain käsittämättömästä syystä Gaudreau ei kuitenkaan saanut tilanteesta edes jäähyä, vaikka parikin tuomaria näki tilanteen suhteellisen läheltä.


IL seuraa livenä MM-lätkän välieriä: USA pyörittelee Ruotsia miten tahtoo - Tre Kronor silti matkalla MM-finaaliin! iltalehti 17:21 19.05

Iltalehti seuraa livenä jääkiekon MM-kisojen välieräpelejä. Voit seurata tärkeimpien urheilutapahtumien etenemistä Iltalehden uudesta tulospalvelusovelluksesta. Vaihtoehtoisesti voit etsiä IL Tulosvahdin suoraan sovelluskaupan hakutoiminnon avulla.


Päivän veto- ja vakiovihje: Jääkiekon MM-kisoissa Ruotsi vie ja USA vikisee iltalehti 08:47 19.05

Iltalehden vetovihje uskoo Ruotsin pyyhkivän jäätä USA:lla MM-kisojen välierissä. Pidän Ruotsia jo lähtökohtaisesti merkittävästi USA:ta parempana joukkueena tämän vuoden MM-kisoissa. Lisäksi tässä ottelussa kolme erillistä tekijää puoltaa Ruotsia. Myös mentaalisesti näen Ruotsin USA:ta vahvempana. En edelleenkään oikein usko USA:n pelaajien keskittymisen ja latauksen kestävän näin pitkää turnausta. Taas on alla uhkaava välipäivä ja uskon Ruotsin pelaajien selvittäneen sen karikot pienemmin vaurioin kuin USA:n lomalaisten.


Ruotsia piinanneen Latvian joukkueen kapteeni: "Voimme olla ylpeitä" MTV 16:47 18.05

Latvia oli jääkiekon MM-turnauksen pirteä yllättäjä. Jo puolivälieräpaikka oli Latvialta yllätys, mutta kylläiseksi latvialaiset eivät siitä tulleet, vaan taistelivat puolivälieräottelussa tiukasti Ruotsin NHL-tähtiä vastaan. Ruotsi voitti hikisesti 3-2.


Latvia piinasi Ruotsia viimeiseen asti – Tre Kronor -hyökkääjältä hurja suoritus MTV 23:31 17.05

Latvia piinasi Ruotsia jääkiekon MM-kisojen välieräottelussa toden teolla, mutta joutui taipumaan lopulta lukemin 2–3.


- Capitals finaaleihin ex-miljonääri uhkasi kuulemat läpi - Helpottunut mutta hyvä että näyttää vähempää häneltä” osunut ”Skandia-mies” suorasukainen vihjaus täydellinen häpäisy

Uutiset