Prinsessa Sofian rohkea asu paljasti piilotellun kylkitatuoinnin - repäisi morsiusneitona häissä

iltalehti 10:25 22.09

Ruotsin prinsessa Sofia ja prinssi Carl Philip lapsineen ovat olleet häävieraina Caprin saarella Italiassa. Prinsessa Sofian ja prinssi Carl Philipin kuopuksen, prinssi Gabrielin, 2, kummitäti meni naimisiin viikonloppuna Caprilla. Morsian Carolina Pihl, 35, asteli avioon norjalaisen sulhasensa Gunnar Eliassenin kanssa. Carolina on Sofian hyvä ystävä ja prinsessa toimikin tilaisuudessa morsiusneitona. Häitä on juhlittu Faro di Punta Carenan majakan maisemissa.


Trevor Mingoia viihtyy isossa kaukalossa – kolmessa kotiottelussa kolme maalia

jatkoaika.com 09:00 22.09

Trevor Mingoia vaihtoi Ruotsin Suomeen ja Kouvolaan. Iso kaukalo sopii hyökkääjän mielestä hänelle pohjoisamerikkalaista paremmin.


Ihana video Ruotsin kuningashuoneelta: Victoria ja Estelle, 7, keräävät roskia metsästä – eläväinen Estelle vie huomion

iltalehti 16:47 21.09

Kansankodissa vietetetään tänään siivouspäivää. Myös kruununprinsessa Victoria ja hänen Estelle-tyttärensä halusi osallistua talkoisiin. Vaikka toisin voisi luulla, myös Ruotsissa on roskia. Siksi myös kruununprinsessa Victoria lähti tänään siivoustalkoisiin yhdessä vanhimman lapsensa, Estellen kanssa. Ruotsin kuningashuone julkaisi siivousretkestä kuvan Instagramissa. Videolla Victoria kertoo päivän tärkeydestä. Alla näkyvällä videolla huomion vie erityisesti eläväinen Itä-Götanmaan herttuatar Estelle.


Maailman ainoa meänkielinen reggaebändi syntyi kieliahdistuksesta – Laulaja Adam Huuva: "Muutin Suomeen paranemaan kielisorron traumoista"

yle 10:05 21.09

Ruotsin ja Suomen Tornionlaaksossa puhuttavaa meänkieltä elvytetään monin keinoin. Kieliaktivistia se ilahduttaa ja ärsyttää.


Norjan ja Ruotsin hiihdon supertähtien kohtaamisella mieletön rangaistus – häviäjä joutui kasaamaan Ikean huonekaluja sähköshokkien lomassa: "Calle, perkele!"

MTV 21:39 20.09

Norjan ja Ruotsin maajoukkueet mittelöivät toisiaan vastaan Norjan TV2-kanavan "Landskampen" -ohjelmassa. Joukkueet kisaavat vastaikkain erinäisissä haasteissa. Norjan joukkue sai kokea, mitä voi tapahtua, kun häviää tehtävän.


Yleisurheilun MM-kilpailujen olosuhteet karmeimmasta päästä: "Se on kuin juoksisi höyrysaunassa"

MTV 20:51 19.09

Viikon päästä starttaavat Dohan yleisurheilun MM-kilpailut kuumentaa Ruotsin joukkuetta entisestään haastavien olosuhteiden vuoksi.


Yleisurheilun MM-kilpailuille tylyä kritiikkiä – olosuhteet karmeimmasta päästä: "Se on kuin juoksisi höyrysaunassa"

MTV 20:51 19.09

Viikon päästä starttaavat Dohan yleisurheilun MM-kilpailut kuumentaa Ruotsin joukkuetta entisestään haastavien olosuhteiden vuoksi.


19-vuotiaan paraurheilutähden ura ohi törkeällä tavalla – lajiliiton mukaan "ei ole tarpeeksi vammainen"

MTV 16:01 18.09

MM-hopeaa viime vuonna parapöytätenniksessä voittanut tanskalainen 19-vuotias Sophie Wallöe oli valmistautumassa Ruotsin Helsingborgissa käytäviin EM-kilpailuihin, kun kansainväliseltä pöytätennisliitto ITTF esti hänen osallistumisen kisoihin.


Ruotsin hallitsevaa salibandymestaria uhkaa putoaminen maan pääsarjasta – jäi ilman lisenssiä

yle 12:32 18.09

Ruotsin hallitseva mestari Storvreta IBK:lle ei myönnetty pääsarjaan vaadittavaa lisenssiä. Päätös ei vaikuta ensi viikolla käynnistyvään kauteen.


Jääkiekkotoimittaja Risto Pakarinen kirjoitti romanttisen esikoisromaanin vaimoltaan salaa - sai maailmanlaajuisen kustannussopimuksen

iltalehti 19:21 17.09

Jääkiekkoon erikoistunut freelancer-toimittaja Risto Pakarinen kirjoitti esikoisteoksensa Jonain päivänä Jennifer englanniksi. Kirja on ilmestynyt jo kolmella kielellä. Saksan vuoro on ensi kesänä. Tukholmalaistunut Risto Pakarinen istuu kalliolaisessa kahvilassa lähellä lapsuusmaisemiaan. Olo on epäuskoinen. Syynä on hänen esikoiskirjansa Jonain päivänä Jennifer (HarperCollins 2019. Kahvilan pöydällä ovat myös teoksen englannin- ja ruotsinkieliset versiot. – Haluaisin mennä kirjakauppaan mahdollisimman nopeasti, että näkisin kirjani siellä. Tuntuu vieläkin vähän uskomattomalta.


Maailman paras puolustaja Jenni Hiirikoski jatkaa mestarijoukkueen riveissä

yle 18:56 17.09

Jenni Hiirikoski on juhlinut Ruotsin mestaruutta Luleå HF -paidassa kahtena edellisenä kautena.


Prinssi Daniel tänään 46 vuotta - katso kuvat vuosien varrelta

iltalehti 11:51 15.09

Ruotsin prinssi Daniel juhlii tänään syntymäpäiväänsä. Ruotsin prinssi Daniel, 46, on ollut kruununprinsessa Victorian rinnalla jo useita vuosia. Kauniin pariskunnan häitä vietettiin vuonna 2010. Kaksikolla on vuosina 2012 ja 2016 syntyneet lapset. Isä osallistuu aktiivisti lastensa harrastuksiin kannustamalla ja liikkumalla heidän kanssaan. Prinssi Daniel on esitellyt lapsilleen myös omia harrastuksiaan ja kuvattiinpa prinsessa Estelle menossa Metallican keikallekin vanhempiensa kanssa. Syntymäpäiväänsä prinssi viettää perheen kesken. Hovi on julkaissut syntymäpäivän kunniaksi virallisen syntymäpäiväpotretin. Näet kuvan myös täältä.


Jääkiekon SHL starttaa – tässä kymmenen tärppiä länsinaapurin kuumaan lätkäkauteen!

MTV 08:30 14.09

Ruotsin jääkiekkoliiga SHL starttaa lauantaina 14. syyskuuta, ja sarjaa on mahdollista seurata viime vuosien tapaan C Morelta. Suoria ottelulähetyksiä on luvassa tällä kaudella enemmän kuin koskaan aikaisemmin.


Ruotsin Lundissa räjähti, nuori nainen sairaalaan

iltasanomat 08:10 14.09

Pelastuslaitoksen mukaan räjähdys sattui kaksikerroksisessa talossa, jonka alakerrassa on liiketiloja ja yläkerrassa asuntoja.


Ruotsin Lundissa räjähti, yksi ihminen sairaalaan

iltasanomat 08:10 14.09

Pelastuslaitoksen mukaan räjähdys sattui kaksikerroksisessa talossa, jonka alakerrassa on liiketiloja ja yläkerrassa asuntoja.


Nuori nainen loukkaantui vakavasti Etelä-Ruotsin Lundissa yöllä sattuneessa räjähdyksessä – poliisi epäilee iskun olleen tahallinen

yle 07:50 14.09

Räjähdys sattui kerrostalossa Lundin keskustassa.


Nuori nainen loukkaantui vakavasti Etelä-Ruotsin Lundissa yöllä sattuneessa räjähdyksessä

yle 07:50 14.09

Räjähdys sattui kerrostalossa Lundin keskustassa.


Huippumaiden turnauksen peruuttaminen sai Ruotsin jääkiekkonaiset raivostumaan – ”Herranjumala mitä he tekevät, idiootit”

iltasanomat 22:03 13.09

Ruotsin jääkiekkoliitto perui marraskuuksi suunnitellun neljän maan turnauksen, ja päätös sai naismaajoukkueen raivon partaalle.


Naisleijonien päävalmentaja ihmettelee Ruotsin päätöstä perua maajoukkueturnaus lähes kahta kuukautta ennen – vaikuttaa myös Suomen joukkueen toimintaan

yle 19:00 13.09

Pasi Mustonen uskoo, että osapuolet pääsevät pian sopuun.


Ruotsin naisten jääkiekkomaajoukkue jatkaa boikottiaan – turnaus Luulajassa peruttiin neuvottelujen ajauduttua karille

yle 16:00 13.09

Ruotsin naisten jääkiekkomaajoukkue jatkaa otteluboikottiaan. Yhteensä 43 pelaajaa pysyttelee sivussa maaottelutapahtumista.


keulaan Vantaalla Norjassa jopa +28,2 Väsynyt Jukurit

Hot topics