Ruotsalainen kiekkopomo esitti vaarallista sääntöuudistusta - huippuvahdilta täystyrmäys: "Idioottimainen ehdotus" iltalehti 07:56 19.08

Djurgårdenin urheilutoimenjohtaja Thomas Johansson ehdotti tällä viikolla uutta sääntöä jääkiekkoon. 47-vuotias herrasmies haluaa, että maalivahteja saa taklata. Idea aiheutti valtavan kohun Ruotsissa, sillä aiheesta on puhuttu nyt jo monta päivää. Nyt lusikkansa soppaan on sotkenut myös Ruotsia sekä naisten MM-kisoissa että olympialaisissa edustanut maalivahti Valentina Wallner.


Venäjän suurlähettiläs Suomessa puhuu toisella tyylillä kuin hänen virkaveljensä Ruotsissa hs 02:00 18.08


Pelaaja pimahti totaalisesti Ruotsissa - tyrmäsi tuomarin ja lähti poliiseja karkuun iltalehti 06:55 17.08

Ruotsin kuutosdivarin futismatsissa nähtiin tiistaina poikkeuksellisen törkeä episodi. Peli jouduttiin keskeyttämään, kun eräs vierasjoukkueen pelaaja tyrmäsi tuomarin oikealla koukulla. Pelaaja ei sulattanut erotuomarin päätöstä, minkä jälkeen kuppi meni täysin nurin. Poikkeuksellisen törkeän tapauksesta tekee se, että pahoinpitelijä lähti vielä karkuun, kun paikalle kutsuttiin poliisit.


Huima suomalainen ravi-ilta Ruotsissa – kaksi maailmanennätystä ja EM-pronssia iltasanomat 23:18 16.08

Solvallan Jubileumspokalen-ilta tarjosi uskomatonta raviurheilua. Mikä parasta, suomalaiset olivat parrasvaloissa.


Huima suomalainen ravi-ilta Ruotsissa – kaksi Maailman ennätystä ja EM-pronssia iltasanomat 23:18 16.08

Solvallan Jubileumspokalen-ilta tarjosi uskomatonta raviurheilua. Mikä parasta, suomalaiset olivat parrasvaloissa.


Yksivuotias lapsi tuotiin vakavasti pahoinpideltynä sairaalaan Ruotsissa - vanhemmat pidätettiin iltalehti 20:22 15.08

Lapsen äitiä ja isää epäillään heidän lapsensa pahoinpitelystä. Ruotsin Gävlessä tuotiin maanantain ja tiistain välisenä yönä sairaalaan pahoin loukkaantunut yksivuotias lapsi. Lapsen toi sairaalaan toinen hänen vanhemmistaan. Lapsen vammat viittasivat heti siihen, että häntä on pahoinpidelty.


Ruotsissa lopetettiin esitutkinta penistään esitelleestä ex-ministeri Borgista iltalehti 10:24 08.08

Anders Borg esitteli juhlissa rajussa humalassa sukupuolielimiään ja käyttäytyi uhkaavasti muita vieraita kohtaan. Ruotsissa esitutkinta entistä valtiovarainministeriä Anders Borgia vastaan on lopetettu, kertoo poliisi. Esitutkinta aloitettiin lauantaina, koska Borg oli käyttäytynyt sopimattomasti toissa viikonloppuna Tukholman saaristossa pidetyissä juhlissa. Niissä Borg esitteli rajussa humalassa sukupuolielimiään ja käyttäytyi uhkaavasti muita vieraita kohtaan. Poliisin mukaan tutkinnan jatkolle ei ole edellytyksiä, koska tapaukselle ei ole tunnettuja asianomistajia tai todistajia. Vihjeet tapauksesta poliisi oli saanut anonyymeilta yksityishenkilöiltä. Tukholman poliisin tiedottaja Mats Eriksson kertoo, että tutkinta voidaan aloittaa vielä uudestaan, jos uusia merkittäviä asioita ilmenee.


Suomalaisvarsat taas rahakisan finaaliin Ruotsissa iltasanomat 22:59 07.08

Jo heinäkuun alussa Ruotsissa mainetta niittäneet Twist Of Fate ja Callela Lisbeth raivasivat jälleen tiensä E3-finaaliin ja saavat seurakseen Willow Priden.


Yleisurheilun naistähteä uhkasi vankila ja jopa kuolemantuomio - Ruotsi pelasti iltalehti 15:33 07.08

Meraf Bahta loikkasi vuonna 2009 Eritreasta Ruotsiin. Nyt hän on mitalikandidaatti. Kestävyysjuoksija Meraf Bahta puhuu sujuvasti ruotsia ja hymyilee vienosti yleisurheilumaajoukkueen lehdistötilaisuudessa Lontoossa. - Ruotsissa on kaikki niin hyvin. Tunnen alusta asti olleeni tervetullut ruotsalaiseen perheeseen, Bahta sanoo.


Vesipuisto tyhjennettiin Ruotsissa hirvenvasan vuoksi: ”Hirvi oli niin stressaantunut” iltasanomat 18:57 06.08

Ronnebyssä Etelä-Ruotsissa on tyhjennetty vesipuisto sinne eksyneen hirvenvasan vuoksi.


Suomalaisten surkeus ällistyttää ruotsalaisia: "Yksi mies auttaisi asiaa" iltalehti 21:35 05.08

Etenkin suomalaisheittäjien puute hämmästyttää länsinaapurissa. Lontoon MM-kisoissa on toistaiseksi kilpaillut neljännes Suomen joukkueen jäsenistä, kun kolme urheilijaa on piipahtanut olympiastadionilla. Arttu Pajulahti, Minna Nikkanen ja Kristiina Mäkelä ovat pudonneet jatkosta karsinnan jälkeen. Pajulahti ja Nikkanen epäonnistuivat, Mäkelä teki kauden parhaansa. Suomalaisten surkeus puhuttaa Ruotsissa. Sinivalkoisten virallinen kisatavoite on kolme sijoitusta kahdeksan parhaan joukossa.


Kouri miehiä haaroista ja esitteli sukuelintään - Ruotsin poliisi käynnisti esitutkinnan ex-valtiovarainministerin käytöksestä iltalehti 12:21 05.08

Ruotsissa poliisi on aloittanut esitutkinnan entisen valtiovarainministerin Anders Borgin sopimattomasta käytöksestä, kertoi Aftonbladet -lehti lauantaina. Lehden mukaan mahdollisia rikosnimikkeitä voisivat olla seksuaalinen häirintä, laiton uhkaus ja solvaus. Lehden haastatteleman poliisin mukaan vielä on epäselvää, kutsutaanko Borg kuulusteluun.


Kouri miehiä haaroista ja esitteli sukuelintäään - Ruotsin poliisi käynnisti esitutkinnan ex-valtiovarainministerin käytöksestä iltalehti 12:21 05.08

Ruotsissa poliisi on aloittanut esitutkinnan entisen valtiovarainministerin Anders Borgin sopimattomasta käytöksestä, kertoi Aftonbladet -lehti lauantaina. Lehden mukaan mahdollisia rikosnimikkeitä voisivat olla seksuaalinen häirintä, laiton uhkaus ja solvaus. Lehden haastatteleman poliisin mukaan vielä on epäselvää, kutsutaanko Borg kuulusteluun.


Eläintenhoitaja kuoli karhun hyökättyä Ruotsissa – lapsiperhe onnistui pakenemaan eläintä hs 09:26 05.08


MM-kultahuuma kiihtyy Ruotsissa - suomea puhuva kiekkotähti räväytti hirmukaaren karsinnassa iltalehti 21:49 04.08

Daniel Ståhl näytti, että kasetti kestää MM-karsinnan. Daniel Ståhl räväytti kiekkokarsinnassa 67,64. Tukholmassa syntyneellä miehellä on suomalainen äiti. Ruotsin Daniel Ståhl räväytti hirmukaaren kiekonheiton karsinnassa. Hän heitti 67,64 toisella yrityksellään.


Karhu hyökkäsi ihmisen kimppuun eläinpuistossa Ruotsissa – eläintenhoitaja kuoli iltasanomat 15:35 04.08

Ruotsissa eläintenhoitaja kuoli karhun hyökättyä hänen kimppuunsa perjantaina.


Karhu hyökkäsi eläintenhoitajan kimppuun Ruotsissa - nuori mies kuoli iltalehti 15:30 04.08

Ruotsissa eläintenhoitaja kuoli karhun hyökättyä hänen kimppuunsa perjantaina. Hyökkäys tapahtui aamupäivällä paikallista aikaa Orsan petoeläinpuistossa Taalainmaalla Keski-Ruotsissa. Onnettomuus sattui erityisessä häkissä, jossa karhuja ruokitaan. Karhu on lopetettu, kertoi petoeläinpuistoa pyörittävän yrityksen virkaa toimittava toimitusjohtaja Anders Blomquist SVT:n uutisille.


Mies salakuvasi alastonta naisnaapuriaan Ruotsissa - roikotti kännykkäänsä narun avulla ikkunassa iltalehti 19:08 03.08

Göteborgilaisnainen oli tullut suihkusta, kun hän oli huomannut ikkunassa kännykän narun päässä. Ruotsissa 20-vuotiasta miestä epäillään alastoman naisnaapurinsa salakuvaamisesta, kertoo uutistoimisto TT. Göteborgissa asuva nainen oli tullut kotonaan pois suihkusta, kun hän oli huomannut ikkunansa ulkopuolella kännykän roikkumassa narun päässä. Naisen mukaan kännykän kamera kuvasi asuntoon.


Nainen tuli alasti suihkusta, kännykkä roikkui narun avulla ikkunassa – naapuria epäillään salakuvaamisesta Ruotsissa iltasanomat 17:51 03.08

Ruotsissa 20-vuotiasta miestä epäillään alastoman naisnaapurinsa salakuvaamisesta, kertoo uutistoimisto TT.


Nyrkit heiluivat Ruotsin Ikeassa - koko tavaratalo tyhjennettiin asiakkaista iltalehti 15:51 03.08

Asiakkaat joutuivat poistumaan Kalmarin Ikeasta, koska tavaratalossa syntyi tappelu. Ikean henkilökunta laukaisi palohälytyksen, koska kaksi miestä alkoi tapella rajusti tavaratalossa, eivätkä tappelupukarit lopettaneet. Tapaus sattui torstaina lounasaikaan Kaakkois-Ruotsissa Kalmarin kaupungissa sijaitsevassa Ikeassa. - Se oli vähän paniikinomainen toimenpide, jotta ihmiset saataisiin siirtymään pois, Daniel Åström pelastustoimesta kertoi Aftonbladet-lehdessä.


Uutiset