Tässä on Kiinan GP:n ykköstähti - Tulokas latoi pöytään väkevän näytteen: ”Hän teki juuri sen, mitä sanoi tekevänsä” iltalehti 14:20 14.04

Tulokaskuljettajat ovat ottaneet heti kauden alussa paikkansa F1-ruudukossa. F1-lähtöruudukkoon saatiin tälle kaudelle kolme keltanokkaa, kun Williams teki sopimuksen George Russellin, McLaren Lando Norrisin ja Toro Rosso Alexander Albonin kanssa. Sarjan ylivoimaisesti surkeimmassa tallissa ajavalta Russellilta ei voi odottaa liikoja, mutta kolmen kilpailun jälkeen sekä Norris että Albon ovat jo yltäneet pistesijoille. Norris oli kuudes Bahrainissa ja piti takanaan vuoden 2007 maailmanmestarin Kimi Räikkösen. Albon avasi pistetilinsä Kiinan GP:n kymmenennellä sijalla, eikä takana vaaninut huomattavasti kokeneempi Haasin Romain Grosjean voinut kuin todeta nuoren thaimaalais-brittiläisen kuljettajan paremmakseen.


Kimi Räikkösellä oli Bahrainissa mukana kaikki tarpeellinen: F1-asiantuntija suitsuttaa vaimon ja lasten merkitystä - ”Kimi on kiehtova vastakohta” iltalehti 21:03 01.04

Kimi Räikkösen vahvat suoritukset Alfa Romeon ratissa on pantu merkille F1-varikolla. 1980- ja 1990-luvuilla F1-sarjassa ajanut Martin Brundle listasi omassa perinteisessä kisakolumnissaan sunnuntaina ajetun Bahrainin GP:n onnistujat ja epäonnistujat. Onnistujien joukossa oli tietysti kilpailun voittanut Lewis Hamilton ja teknisistä murheista huolimatta kolmossijalle taistellut Charles Leclerc. Kärkikuljettajien lisäksi Brundle nosti esiin myös mainiosti debyyttikautensa aloittaneet Lando Norrisin, Alexander Albonin ja George Russellin.


Tähän Williamsilla on tultu: F1-kuskeilla ei asiaa kanttareiden päälle MTV 10:14 29.03

Williams on valahtanut F1-sarjan heikommaksi talliksi. Robert Kubican ja George Russellin vauhtia hidastaa entisestään varaosien puute. 


Jackrussellinterrieri joutui viemäriputkeen citykanin perässä – pelastuslaitos neuvotteli koiran ulos ja muistuttaa tarinan opetuksesta iltasanomat 22:04 03.01

Helsingin pelastuslaitoksen eläinyksikön mukaan tehtävä suoritettiin onnistuneesti ja koira saatiin pois putkesta neuvottelemalla.


Parsonrussellinterrieri Jekku on vuoden poliisikoira – ”Edelläkävijä poliisin erikoiskoirana” iltasanomat 08:54 22.11

Pienen kokonsa vuoksi Jekku mahtuu ahtaisiinkin koloihin. Ansioitunut erikoiskoira on löytänyt huomattavia määriä rikollisten kätkemiä rahoja ja huumeita, sekä kymmenittäin aseita.


Uutiset