Kirja-arvio: ”The Russian Five” on elävästi kirjoitettu aikamatka kansainvälistyvään NHL:ään jatkoaika.com 16:00 13.06

Detroit Red Wings nousi 1990-luvulla NHL:n huipulle ja kahteen peräkkäiseen mestaruuteen. Saavutusten taustalla oli merkittävässä roolissa viisi venäläispelaajaa, joista osan joukkue joutui keinottelemaan Pohjois-Amerikkaan. ”The Russian Five” kertoo sekä Red Wingsin että kyseisten venäläisten tarinan.


Telinevoimistelun olympiavoittajalta rajuja syytöksiä: valmentaja raiskasi juuri ennen olympialaisia MTV 15:08 05.04

Telinevoimistelun nelinkertaisen olympiavoittajan Olga Korbut kertoi venäläisen Channel One Russian -kanavan haastattelussa, että hänen entinen valmentaja oli raiskannut hänet ennen Münchenin kesäolympialaisia 1972.


Uutuuskirja avaa Trumpin outoa suhdetta Venäjään ja sen presidenttiin - ”Putin on hänelle pakkomielle” iltalehti 10:59 31.03

David Corn ja Michael Isikoff ovat kirjoittaneet kirjan Russian Roulette, joka kertoo yksityiskohtaisesti Donald Trumpin suhteesta Venäjään. -Uutuuskirja väittää, että Venäjän presidentti Vladimir Putin on ollut Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpille suoranainen pakkomielle jo vuosia. -Kirjassa esitellään useita seikkoja, jotka yhdistävät Trumpin läheisesti Venäjään.


hallitus tukea kristillisiltä Irinaa 57-vuotiaaksi Tähtää kilometrin lukemaan – löytyivät kuolleina muoviveroa ”Ongelma ovat sanailleet ”Pääministeri

Uutiset